Gemilo, paras irti päivästä

185 views

Published on

Autamme yrityksiä vähentämään turhaa kohinaa työpäivän aikana. Enemmän aikaansaannoksia, vähemmän sähköpostia, parempaa mieltä. Yhteisölliset työtavat auttavat sinua näkemään mitä kolleegasi tekee ja pysymään hyvin mukana yrityksesi tapahtumista.

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
185
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Gemilo, paras irti päivästä

 1. 1. Gemilo – Paras irti päivästä Vuorovaikutteinen työ- ja viestintäkanava Gemilo Oy postiosoite: PL 764, 33100 Tampere käyntiosoite: Rautatienkatu 21 A, 7 krs, Tampere Lisätiedot: Katri Lietsala, 040 74 99072, katri.lietsala@gemilo.com www.gemilo.com
 2. 2. Sähköposti karannut käsistä? Meillä on ratkaisu! Lähde: ://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2012/12/04/it-jatti-sahkoposti-vie-jopa-puolet-tyoajasta/201243285/139 Lähde http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288524986901.html
 3. 3. Tehokas tiimi-, myynti-, projekti- ja yritysviestintä Soveltamalla Gemilon monipuolisia työkaluja saat lisää tehoa työn hallintaan ja työhön liittyvään viestintään:  Päivä- ja kuukausiagenda kertoo päivän tehtävät ja tapahtumat  Kommentointi ja keskustelu (virta, projektit, asiakkaat, tehtävät, materiaalit)  Jokaisella käyttäjällä on oma henkilökohtainen etusivu ja paikka jakaa yrityksen sisällä tilapäivityksiä ja nähdä hänelle olennaiset keskustelut ja kommentoinnit  Projektihallinta  Asiakkuuksien hallinta  Materiaalien hallinta ja jakaminen (tuki liitetiedostoille, aineistopohjat)  Olennainen osa alustaa on integroituminen asiakkaan käyttäjäkantaan (LDAP), mikä helpottaa ja nopeuttaa alustan käyttöönottoa  Laajennettavissa osaksi olemassa olevia järjestelmiä  Toimii myös kännyköissä, tableteissa
 4. 4. AGENDA näyttää, mitä tänään tapahtuu. Kaikki tämän päivän tehtävät, tapaamiset ja muut työntekijän kannalta olennaiset asiat listautuvat kellonaikoineen. Myös johto ja kollegat voivat katsoa mitä työntekijällä on agendana. Kuukausinäkymä pitää sekin ajan tasalla.
 5. 5. VIRTA kokoaa käyttäjän kannalta olennaiset aktiviteetit ja muutokset yhteen näkymään. Virta mahdollistaa nopean keskustelun, joka saadaan talteen toisin kuin sähköposteissa, joissa viesti jää henkilökohtaiseen postilaatikkoon. Virta vähentää sisäisen sähköpostin käyttöä!
 6. 6. Pääsette valitsemaan, mitä haluatte nähdä etusivulla ja mitä osioita otatte käyttöön. SaaS-ratkaisussa sisältönne varmuuskopioidaan joka yö. Mikä parasta: Palvelumme toimii tableteissa ja älypuhelimissa tietokoneen lisäksi.
 7. 7. Asioita voi tehdä paremmin. Me autamme. Asiakaskanava korvaa verkkolomakkeen, jonka kysymyksiin vastataan sähköpostissa. Rekrytointikanava korvaa verkkolomakkeen, jonka hakemukset käsitellään sähköpostissa. Ideointikanava Korvaa verkkolomakkeen, jolla voidaan ottaa ideoita ja palautetta vastaan. Moderointi- ja kilpailumahdollisuus. Suosittelutyökalu korvaa perinteisemmät valikot ja auttaa asiakasta löytämään nopeammin oikean palvelun tai tuotteen Oppimisratkaisu Täydentää tapoja perehdyttää uudet työntekijät, varmistaa strategian omaksuminen, jatkokouluttaa henkilökuntaa Ilmoittautumiset tapahtumiin ja kursseille Korvaa verkkolomakkeen, jolla voidaan ottaa ilmoittautuminen vastaan. Myös verkkomaksaminen onnistuu. Kaikki liitännäiset ovat yhdistettävissä olemassa oleviin järjestelmiin, myös muihin kuin Gemiloon.
 8. 8. Suunnitelma etenemisestä Asiakkaan nykytilanne Kartoitamme organisaatiotanne hidastavat Työvaiheet ja olemassa olevat prosessit. Tavoitteiden asettaminen Sovimme kanssanne, mitä halutaan saavuttaa, missä ajassa ja millaisin resurssein. Soveltaminen Oma Gemilo-asennus valituilla osioilla. Tarvittavat koulutukset, järjestelmä-rajapinnat. Arviointi, seuranta ja ylläpito Autamme kaikissa vaiheissa. Arvioidaan, miten tavoitteet saavutettiin. Tilausvahvistus - toimitussopimus - palvelusopimus Toteutusprojekti kokonaisuudessaan 3 kk -18 kk SaaS-palvelu, josta palvelusopimus, ei omaa ylläpidettävää palvelinta
 9. 9. Pikastartti parempiin käytäntöihin Nopea käyttöönotto. Alkukartoitus aloituspalaverissa, palvelu käytettävissä valituilla osioilla. Koulutus: 2 koulutusta, kesto 3 tuntia. 4 800 euroa + alv Paras irti päivästä - syventyminen Alkukartoitus, esiselvitys kyselynä ja haastatteluilla. Tavoite-priorisointi, johdon ja henkilökunnan osallistumisen motivointi ja perehdytys, työkalujen soveltaminen, tuloksellisuuden arviointi ja jatkotoimista ehdotus. Koulutus: 6 valmennusta Alk. 15 000 euroa + alv Eteenpäin! Palvelusopimus järjestelmän ylläpidosta ja matkakulut veloitetaan erikseeen. Käyttötuki 24/7 lisämaksusta.
 10. 10. Palvelusopimus Gemilosta 150 euroa + käyttäjälisenssit kuukaudessa Käyttäjälisenssi: 3 euroa käyttäjä kuukausi Pääkäyttäjän lisenssi: 10 euroa käyttäjä kuukausi Kesto: 24 kuukauden sopimus Palvelusopimus sisältää: Käyttöoikeus varmuuskopioituun SaaS-palveluun Oma asennus eli enemmän tietoturvaa Käytettävissä uusimmissa verkkoselaimissa SSL-salattu tietoliikenne Irtisanominen: Ensimmäisenä vuonna ei irtisanomista. Sen jälkeen sopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja irtisanomisaika on 3 kuukautta, joka on sama kuin teknisellä toimittajalla palvelintilalle. Käyttötuki: Asiakas saa käyttötukea sähköpostitse ja puhelimitse 24/7. Käyttötuki laskutetaan minuuttiveloituksella. Kaikki hinnat alv 0%.
 11. 11. Referenssit Esimerkki asiakasasennuksesta, jossa asiakas käyttää Gemiloa sekä julkaisujärjestelmänä, intranetinä ja extranetinä omalla ilmeellään http://www.digile.fi/
 12. 12. Menestytään yhdessä! Katri Lietsala toimitusjohtaja, perustaja Skype katri.lietsala.work katri.lietsala@gemilo.com Soita 040 74 990 72 www.gemilo.com Gemilo Oy on suomalainen korkean teknologian talo, joka kehittää asiakkaittensa viestintää ja työskentelytapoja. Järjestelmänä toimii samanniminen, kotimainen Gemilo.

×