Successfully reported this slideshow.

Tutorial PopArt amb el Gimp

931 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Tutorial PopArt amb el Gimp

  1. 1. EFECTE “WHAROL / POP ART” AMB EL GIMP
  2. 2. 1. Obre la imatge que vulguis amb el Gimp. 2. Si a la fotografia hi ha elements que no vols que surtin els podem retallar. Per això pots fer el següent: 1. Amb leina “Selecció Rectangular” marca làrea de la foto que vols que surti. Has de tenir pitjada la part esquerra del ratolí. 2. Ara aniràs a “Imatge” i “Retallar selecció” i tendràs la fotografia a punt per a treballar. 3. Guarda la fotografia ( Fitxer, anomena i desa)A continuació començarem la feina de convertir la fotografia en una foto “Pop Art”. 3. Ves a “Colors” i “Nivells”
  3. 3. 4. Et surt aquesta finestra on hi ha, a “Nivell dentrada” 3 fletxes (marcades en vermell a la imatge)5. Ara juntes les 3 fletxes: al centre o més a la dreta o a lesquerra, segons tagradi més el resultat. I li dónes a “Acceptar”. Ara desa la imatge (Anomena i desa )6. A continuació posaràs els colors que més tagradin. Per això fes el següent: 1. Ves a “Eina selecció per color”
  4. 4. 2. Tria el color que vulguis de fons. 3. Vas a “Eina Cubell de pintura...” I amb el ratolí pica a la zona que vols pintar (en el cas de lexemple serà el fons) 4. Ara fes el mateix amb les altres zones: 1. Selecciona el color. 2. Tria leina “cubell..” i ves pintant les distintes zones. 5. Et poc quedar una imatge així:ATENCIÓ !!! • Si tequivoques perquè cliques en una zona equivocada, no et preocupis, ves a “Edita” i “desfés” i tornaràs al punt anterior. • Per poder emplenar petites superfícies convé que utilitzis la lupa i ampliaràs la zona a pintar. Neus Pascual

×