Carnaval info

1,232 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Carnaval info

 1. 1. El meu monstre es diu Frankenstein noés gaire atractiu, és súper lleig, és verdi té el nas groc però molt groc. A mi nom’agrada gaire. I aquest es el meumonstre.
 2. 2. En Carnestoltes és el rei del carnaval.Té els cabells arrissats i de colormarró i sempre està content.
 3. 3. El Carnestoltes és molt divertit canta, balla i fatabola i el Carnestoltes no està mai sol.Jo no em vaig disfressar perquè no em venia degust i vaig anar a casa del David a jugar.
 4. 4. Es diu Palpen i el seu amic Magolo, éscarnaval i van disfressatsd’extraterrestres amics del foc, que estanen perill d’extinció.Però es riuen d’ells i són molt guapos.També són cantants.
 5. 5. Aquet carnaval he vist moltes coses, hevist el Gerard, el Noah i m’he divertitmolt. He tirat trossets de paper amb elmeu cosí, la meva germana, el meu pare,la meva mare i la meva tieta .
 6. 6. Aquest monstre es diu Metall OmegaLeonidas i li agrada el metall. El seu ataces diu bomba de raig de metall i a mim’agradaria disfressar-me d’ell.
 7. 7. Aquest any m’he disfressat de víking i he ha anat a donar una volta pel poble per veurela rua amb la meva família. I abans de sortir de casa la meva mare en va dir:- Que guapo estàs!A la rua vaig veure uns amics a una carrossa i em van tirar caramels.
 8. 8. El Carnestoltes m’agrada molt perquè és elrei de la gresca. Jo i la meva germana i elsmeus amics ens vam disfressar decavernícoles, vam participar a la rua i m’hovaig passar molt bé.
 9. 9. SÓC UNA PRINCESA MEDIEVALAMB VESTIT DE COLOR VERMELL ICORONA GROGA I SABATES DECOLOR TARONJA.
 10. 10. La carossa del carnaval dels pirates del Carib era molt divertida. A la rua hi havia mésde 300 persones.Jo anava disfressat d’un home d’una peli, del Cuervo.I vaig anar al parc a dinar després de la rua. També vaig anar a l’Eroski amb els meusamics i el meu cosí a jugar als jocs.
 11. 11. Ala rua em vaig disfressar de vaquera i vaigfer moltes fotos a la gent que passava perallà perquè tenien molts complements moltbonics.
 12. 12. El carnaval va ser molt divertit i em vaigdisfressar de princesa enamorada amb elsllavis pintats ja ja, molt divertit!A la meva mare li va agradar que jo ballésamb la música de les carosses. Va ser moltgraciós i també la meva mare es vadivertir.
 13. 13. Aquet monstre es diu Daurat Leolindasi a mi m’agradaria disfressar-me d’aquetmonstre. El seu atac es diu bomba de focdestructora. I té ales d’aigua.
 14. 14. El Frankenstein és guapo i llest, és molt agradable ijuga molt.M’agradaria disfressar-me com ell però amb algunsde la escola ens vam disfressar de pirates i vam estarcaminant molta estona, cantant i ballant i vam tirarmolts confetis, ens ho vam passar molt bé.
 15. 15. Aquest carnaval ha sigut molt divertit.Al escenari, ens van dir que érem els méssimpàtics, perquè era un concurs dedisfresses. Anava amb les meves amigues a la rua ianàvem totes disfressades de pirates.
 16. 16. AQUEST CARNAVAL M’HO HE PASSAT BOMBA AMBELS MEUS AMICS.VAM JUGAR A UN JOC QUE ES DEIA “LA BOMBA QUES’AMAGA” I JO VAIG PERDRE. AL FINAL, VAIGMARXAR A CASA PERQUÈ ESTAVA MALALT.
 17. 17. Un any m’agradaria disfressar-mede Drac perquè és el quart animalque més m’agrada.Aquest no em vaig disfressar de resperquè no volia. Però vaig veure lesdisfresses a la rua.
 18. 18. Això era un carnaval del 1998 hi havia unesdisfresses molt xules. Va guanyar ladisfressa de les estrelles.Tothom estava molt content.Conte contat, conte contat, conte acabat.
 19. 19. SÓC LA BRUIXA DEL CARNAVAL, FAIG MAGIA AMB LA MEVA VARETAMÀGICA. AH! I EM DIC DUNA TINC 8 ANYS I EL MEU GERMÀ ES DIU ERIK.M’ AGRADA EL PLÀTAN.
 20. 20. Aquesta disfressa és defada perquè té unbarret i també té unavareta.Però no vola.
 21. 21. Aquest any jo no he anat a la rua però tots els de la meva classes’ho han passat molt bé. M’han dit que fins i tot tenien un lloro iun tresor!! I com que semblaven pirates de veritat tots els que elsveien aplaudien.
 22. 22. Aquest carnaval he anat disfressat dedimoni amb el meu equip de futbol que esdiu U. E Sant Joan Despí.Després vam anar al poliesportiu del mig iestaven els meus ex-entrenadors, es deienAlan i Chicha i vam punxar els culs de lesseves amigues amb el trident.
 23. 23. CADA ANY VAIG A LA RUA DE CARNAVAL I M’HO PASSO MOLT BÉ.AQUESTA VEGADA M’HE DIFRESSAT DE BUDDY, ES UN VAQUER D’UNAPEL·LÍCULA.VAIG ANAR AMB ELS MEUS PARES I ELS MEUS AVIS I VAIG VEURE ELSAMICS DEL COLE I HEM VAN TIRAR MOLTS CARAMELS.
 24. 24. El dissabte em vaig disfressar de carnestoltes per la rua, va ser molt guay. Vaig veure elmeu amic Gerard i m’ho vaig passar molt bé.La disfressa era de tots colors la va comprar la meva mare de color vermell, verd, groc,blau ...
 25. 25. Per Carnestoltes em vaig disfressar de pallassa amb la mevafamília, i també vaig veure a la Yilmara i al meu cosí Sergi i em vatirar el confeti a la boca. I vaig donar-li un petó al meu cosinetPol que estava disfressat de llop. Vam anar al chiquiparc, itambé estava la Yilmara i m’ho vaig passar d’allò més bé!!! IDesprès vam anar a un bar fins les 2 del matí, i després a casavaig veure una pel·lícula, vaig menjar crispetes i vaig jugar a la3ds amb la meva mare i el meu germà. I em va fer pessigolles elmeu pare.
 26. 26. Cada any fem el carnaval i el col·legi s’apunta a la rua ontothom està disfressat. I aquest any hem anat de pirates.Vam tirar molts confetis i m’ho vaig passar molt bé,només que quasi anàvem els últims però va ser moltdivertit.
 27. 27. Aquest any no m’he disfressat peròm’hagués agradat disfressar-me de meitatvampir i meitat àngel per imitar un dimonifuriós.
 28. 28. Aquests som jo i els meus pares, el dia de carnaval, anàvem disfressatsde pallassos.Vam caminar molt pel poble perquè volíem presentar la disfressa ivam tirar molt confeti i després vam anar a ca de la iaia i vam sadinar molt bé.
 29. 29. La meva disfressa és un gat. El dia de carnaval vaig anar a casa dela meva amiga de quart que es diu Judit. Vaig estar jugant ambella, desprès van picar a la porta, la Judit va obrir i era el meu cosíIvan, vam baixar al bar i vam estar allà, i jo vaig beure uncacaolat, i vam estar jugant tots junts. Desprès vam celebrarl’aniversari de la mare de la Judit. L’hi van regalar un llibre. Méstard, la Judit i jo vam anar a casa seva i vam estar esperant lesaletes de pollastre, mentre estàvem jugant amb els seus peixos idesprès amb la seva gata. Ja havien portat les aletes de pollastre,hi havien 12, jo em vaig menjar 6 i la Judit es va menjar també 6,desprès vam estar jugant a casa seva i també fora i feia fredperquè era de nit. Al final, vaig marxar... m’ho vaig passar moltbé !!!.
 30. 30. ES DIU DRAGÓN, ÉS MOLT GRAN, ÉS ANTIC,ÉS MOLT PUNXEGUT I TAMBÉ AQUÀTIC.MENJA DE TOT. EM VAIG DISFRESSARD’AQUEST MONSTRE I VA SER MOLTDIVERTIT PERÒ ERA MOLT GRAN PER MI IINCOMODE I MONSTURÓS. ESPERO
 31. 31. AQUEST CARNAVAL M’HO VAIG PASSAR MOLT BÉ. EM VAIGDISFRESSAR DE PIRATA AMB LA MEVA GERMANA .NO VAIG VEURE LA RUA DEL COLE , VAIG VEURE LA RUA QUE PASSAVAPER EL CARRER DE LA MEVA ÀVIA.DESPRÉS VAIG ANAR A CASA I VAIG PENSAR QUE AQUEST CARNAVAL VASER GENIAL.
 32. 32. El dia de carnaval vaig veure una disfressa igual que la del dibuix,i em va agradar molt. Era la meva disfressa i jo lo volia comprarperò era molt cara i no lo vaig comprar, però em vaig vestir detransformers .I després vaig anar a casa i vaig veure la tele i vam menjar idesprés vam fer discoteca. I així va acabar el dia.
 33. 33. Per Carnaval tot s’hi val però no facisfer el pardal.Aquesta disfressa representa a un pallasso.M’ho he passat molt bé .
 34. 34. QUAN VA SER CARNAVAL EMVAIG DISFRESSAR D’UNAPRINCESA I M’HO VAIG PASSARMOLT BÉ PERQUÈ VAIG VEUREMOLTES CARROSES DIVERTIDESI EM VAN AGRADAR MOLT.
 35. 35. Cada any a l’escola ens disfressem, i aquest any enshem disfressat de pirates. Ha estat molt xulo i teníemespasses, i portàvem un pegat a l’ull.Hi havia molts de la classe.: La Nerea, la Clara, laMartina i molts més.
 36. 36. El carnaval d’aquest any ha estat xulíssim. M’ hedisfressat de cavernícola amb la família i l’Ariadna i elsseus pares i germana. Vam participar a la rua de Cornellài vam tirar molt de confeti.
 37. 37. La rua de carnaval era molt divertida i jo anava disfressada de geisha, el meu cosí Aitorque té 1 any anava de pistoler, anava molt guapo. I el meu cosí Alejandro anava depetit príncep.
 38. 38. Aquet any no m’he disfressat però he vist la rua de carnaval i he fet aquet dibuix perquèha sigut la primera disfressa que se m’ha acudit.
 39. 39. Cada any em disfresso per Carnaval, aquest any m’he disfressat de pirata, anava moltguapa.Estava molt nerviosa, però m’ho he passat molt bé.Vaig anar amb la meva mare, les meves amigues i els seus pares a veure totes lescarrosses.Vam caminar fins al parc de la Fonsanta i vam sopar al Foment.
 40. 40. Aquest carnaval m’ho he passat molt bé i m’he disfressat d’una monster high que esdiu Draculaura.Vaig anar a la rua perquè volia veure la carrossa del Pau Casals i allà vaig veure a laYasmina i a la Yilmara. Van anar-hi més de 200 persones.El dilluns era festa i vaig veure a la meva àvia.
 41. 41. El Carnestoltes és el rei de la bogeria i de lagràcia.El Carnestoltes té el cabell de colorins com unarc de Sant Martí.
 42. 42. La nostra carrossa era de pirates.Tots estàvem vestits de vermell i negre. I vam guanyar el premi dels més simpàtics. La nit de carnaval va ser molt molt divertida...
 43. 43. La rua de carnavalEl dia de carnaval van fer una festa alpoble : la rua de carnaval.A mi em va agradar molt, era moltdivertit perquè el Carnestoltes feiabromes.Jo no em vaig disfressar perquè no volia.
 44. 44. Aquesta festa és de carnaval i la gent esposa una disfressa. Jo em vaig vestir depirata amb el meu cole i va ser moltdivertit.
 45. 45. Vaig anar a la carrossa del cole amb els amics del meugermà. Tots anàvem de pirates i ens van fer una foto.A la tarda nit, vam arribar al parc i vam jugar a futbol.
 46. 46. Em vaig disfressar de vampir i la meva germana de bruixa. Vam anar a Cornellà a la festa al carrer i vam ballar molt i ens ho vampassar molt bé. També van venir els meus cosins que anaven disfressats de ballarina i de bomber. Allà vaig veure a una amiga meva que anava disfressada de pirata.
 47. 47. Jo vaig anar a la carrossa dels pirates del Carib era molt xula.Em vaig disfressar de pirata i em va agradar molt, anàvem més de289 persones.Tothom s’ho passava molt bé i no paraven de cridar.
 48. 48. SÓC UNA PALLASSA DE CARNAVAL I EM DIC VALERIA. EL MEU COSÍ ES VA DISSFRESAR DE SAN BERNARDO I VAM ANAR A VEURE COM ES DISFRESSAVEN.
 49. 49. Vaig anar a la Rambla Jujol i vaig veure la carrossa del pirates del Carib queera molt divertida i m’ho vaig passar molt bé.I la disfressa era molt xula i divertida i anaven mes de 300 persones.
 50. 50. El dia de carnaval em vaig disfressar de pirata amb unaespasa i anava a la carrossa .Hi havia més de 299 persones i tothom ballava i s’ho vanpassar molt bé.També vaig veure a la Mònica disfressada de Draculaura.
 51. 51. Aquets any m’he disfressat de pirata amb l’escola i també vaig anar al baramb la Irene Fernández.I també al chi qui park i m’ho vaig passar molt bé , abans vaig veure a laNoelia González.

×