Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Zunanje žaluzije I Tehrol - hiša senčil

1,170 views

Published on

http://www.tehrol.com/zaluzije/zunanje-zaluzije
Tehrol - Hiša senčil

  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

Zunanje žaluzije I Tehrol - hiša senčil

  1. 1. www.Tehrol.com www.Tehrol.com TEHROL ZUNANJE ŽALUZIJE Obiščite www.Tehrol.com za ponudbo, povpraševanje ali več informacij.
  2. 2. www.Tehrol.com www.Tehrol.com TEHROL ZUNANJE ŽALUZIJE Zunanje žaluzije so dober toplotni izolator, saj preprečujejo segrevanje stekla in s tem neposredni vstop svetlobe v prostor. Z njimi preprosto uravnavamo količino svetlobe v prostoru, hkrati pa nam ne zastirajo pogleda iz prostora. So primerna rešitev za senčenje večjih industrijskih površin, pa tudi manjših zasebnih objektov. Poleg klasičnega sistema zunanjih žaluzij se lahko odločite tudi za sistem zunanjih žaluzij v roletnih omaricah. Obiščite nas v našem razstavnem salonu.
  3. 3. www.Tehrol.com www.Tehrol.com KLASIČNI SISTEM ZUNANJIH ŽALUZIJ Zgornja pokrivna maska je pri klasičnih zunanjih žaluzijah lahko vidna. Pri novogradnji lahko zgornjo masko prekrijemo s končnim ometom, fasado. Izbirate lahko med več barvami in oblikami lamel. Vsa vodila, po katerih se spuščajo lamele, je mogoče barvno uskladiti pa vaših željah in zahtevah za katerokoli barvo po RAL-lestvici. Zunanjo žaluzijo lahko naredimo tudi s komarnikom, ki se vgradi pod žaluzijo. S tem se globina vgrajene žaluzije poveča na 150 mm.
  4. 4. www.Tehrol.com www.Tehrol.com KLASIČNI SISTEM ZUNANJIH ŽALUZIJ
  5. 5. www.Tehrol.com www.Tehrol.com ZUNANJE ŽALUZIJE V ROLETNIH OMARICAH Zunanjo žaluzijo v roletnih omaricah lahko vstavimo v katerokoli zunanjo vidno in podometno roletno omarico (polokroglo, okroglo, 45°, 20° in podometno predokensko). Videz tega sistema je podoben sistemu predokenskih rolet, kar omogoča kombiniranje rolet in žaluzij na istem objektu. Sistem je mogoče montirati v podboj okna ali neposredno na fasado.
  6. 6. www.Tehrol.com www.Tehrol.com ZUNANJE ŽALUZIJE V ROLETNIH OMARICAH
  7. 7. www.Tehrol.com www.Tehrol.com Obiščite www.Tehrol.com za ponudbo, povpraševanje ali več informacij.

×