Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
ИЗГОТВИЛА: ТЕОДОРА ИВАНОВА
YNCMG 2018
ПРАНА БЪЛГАРИЯ, ХОЛИСТИЧНА ПСИХОЛОГИЯ
Д
БЛАГОСЛОВИИ
МЕДИТАЦИЯ
МОЛИТВА
🤗
ЗА ВСИЧКИ С
...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Холистични Решения, Лечение на Стрес и Бърнаут. Златно Правило. Т. Иванова, Прана България, Холистична Психология

32 views

Published on

Холистични решения при стрес и бърнаут:
https://youtu.be/7k2LXY3j_NU

За консултации: 0888856295, Теодора Иванова, Прана България

Нуждата да се доказваме, да бъдем одобрени, да се валидираме чрез това, което правим, а не, което сме, ни разболява системно  Депресия, безпокойство, умора, апатия, задух, проблеми с гърлото, щитовидната жлеза и високото кръвно, са само част от резултатите от редовен стрес и бърнаут. Може би вече не се опитваме да се докажем директно на родителя ни, но прехвърляме това към партньора, шефа ни на работа. Претоварваме се, самонараняваме се, не пускаме, не прощаваме... Нека заедно се освободим от този товар! Нека не превръщаме и празничните дни във време на бързане, готвене, гости, за сметка на успокоението и лечението ни! Да намерим баланса във всичко!

Published in: Healthcare
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Холистични Решения, Лечение на Стрес и Бърнаут. Златно Правило. Т. Иванова, Прана България, Холистична Психология

  1. 1. ИЗГОТВИЛА: ТЕОДОРА ИВАНОВА YNCMG 2018 ПРАНА БЪЛГАРИЯ, ХОЛИСТИЧНА ПСИХОЛОГИЯ Д БЛАГОСЛОВИИ МЕДИТАЦИЯ МОЛИТВА 🤗 ЗА ВСИЧКИ С ТОЗИ ПРОБЛЕМ ЗА ВСИЧКИ, СВОБДНИ ОТ ТОЗИ ПРОБЛЕМ ЗА ЛЕЧИТЕЛИТЕ И КОНСУЛТАНТИТЕ, КОИТО ПОМАГАТ И КАК? КОГА? БЕЗПОКОЙСТВО УМОРА ДЕПРЕСИЯ БЕЗРАБОТИЦА БЕЗПАРИЧИЕ ЗАГУБА НА УДОВОЛСТВИЕТО ОТ ЖИВОТА ЗАГУБА НА ЖЕЛАНИЕ С КОГО? ЗАЩО?🚦 КАКВО? ПРОБЛЕМИ ЗАПЛАХИ ВЪЗМОЖНОСТИ РЕШЕНИЯ САМОНАРАНЯВАМ СЕ ИСКАМ ДА СЕ ДОКАЖА СЪСТЕЗАВАМ СЕ ИДЕНТИФИЦИРАМ СЕ С ПРАВЕНЕТО, А НЕ С ТОВА, КОЕТО СЪМ ВЯРВАМ МИСЛЯ, ГОВОРЯ И ДЕЙСТВАМ ПОЗИТИВНО СПОКОЕН/ А СЪМ РАДВАМ СЕ НА ЖИВОТА ЦЕНЯ ( СЕ ) ЗДРАВ/ А СЪМ РАДВАМ СЕ НА ИЗОБИЛИЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ МИСЛЯ ГОВОРЯ ДЕЙСТВАМ ЗЛАТНОТО ПРАВИЛО СПИРАМ ДА ПРАВЯ АЗ ИСКАМ ЗА МЕН ЗА ТЕБ ЗА НАС ЗАПОЧВАМ ДА ПРАВЯ Е М РАДВАМ СЕ + САМОЧУВСТВИЕ ПОВДИГАМ ПОМАГАМ ИМ ДА СА СПОКОЙНИ НЕ СЕ/ ГИ ПРЕТОВАРВАМ ПОМАГАМ НА ДРУГИТЕ ДА СЕ РАДВАТ СПОДЕЛЯМ РАДОСТТА НА УСПЕХИТЕ НА ДРУГИТЕ МИР ЛЮБОВ ПРОШКА НАДЕЖДА ВЯРА СВЕТЛИНА РАДОСТ РЕЖИМ НА ДЕНЯ МАТЕРИАЛНО СЪСТОЯНИЕ СТАВАНЕ/ ЛЯГАНЕ ХРАНЕНЕ ДИШАНЕ СПОРТ БОГАТСТВО ИЗОБИЛИЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ НАСТРОЕНИЕТО КАКВО Е ЛОШОТО, АКО ПРОДЪЛЖИМ? КАКВО Е ХУБАВОТО, АКО ПРЕКРАТИМ? ЛЕЧЕНИЕ ПРИ СТРЕС И БЪРНАУТ *ПО ОБУЧЕНИЯ С ЯСЕН НИКОЛОВ 🤗

×