Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

6 módszer hogyan fokozd hitelességed

379 views

Published on

A hitelesség nem a hősies küzdelemben, hanem a kitartó szolgálatban kristályosodik ki!

Vesd le a fontosságtudatod beszélgetés közben,
vedd fel, amikor cselekvésre kerül a sor! ;)

Published in: Business
  • Be the first to comment

6 módszer hogyan fokozd hitelességed

  1. 1. 6 módszer hogyan fokozd hitelességed… vallalkozasiotletek.com
  2. 2. Nem lehetsz sikeres, ha nem bíznak benned! A sikered az üzleti, de a személyes életben is egyenesen arányos, hogy milyen gyorsan, s mennyire jól építed fel magad „Személyes Márkád”, az ügyfeleid, a kollégáid, a befektetők szemében.
  3. 3. 1. Légy őszinte!Azok az idők már elmúltak, amikor az ügyfelek a címet, és rangot értékelik. Sokkal inkább hitelességet, a közvetlenséget. Add Magad! ;)
  4. 4. 2. Ismerd határaid!Annyit ígérj, ami be tudsz tartani, de azt tartsd is be. Erősségiedet hirdesd, de valld be gyengeségeid, legalábbis ne titkold. Az ajánlatodra fokozottan igaz, mond el, azt is ha nem nekem való!
  5. 5. 3. Légy nyílt!Adj a lehető legtöbb betekintést az életedbe, cégedbe.:• Átlátható vagy, tehát nincs titkolni valód.• Kérdezel és megfontolod a reakciókat, tehát nem vagy elszállva a képességiedtől.
  6. 6. 4. Figyelj aktívan! Fontold meg alaposan! Válaszolj tömören! Legyél az a cégvezető, aki nem érzi szükségét a kompetenciái hangsúlyozásának. Vesd le a fontosságtudatod beszélgetés közben, vedd fel, amikor cselekvésre kerül a sor! ;)
  7. 7. 5. Soha ne akard eladni magad!Ne beszélj árakról, termékekről, sokkal inkább érdeklődj és beszélj ügyfeled problémáiról, extra garanciákról. Ha nem így teszel „ügynökké” silányítod magad, ahelyett, hogy szakértővé válnál, akire érdemes figyelni.
  8. 8. 6. Ne Hős legyél, hanem katalizátor! A hitelesség nem a hősies küzdelemben, hanem a kitartó szolgálatban kristályosodik ki! Szerencsés esetben az érdeklődőd egész listával jön, és pontosan tisztában van azzal, mit szeretne. Neked azonban tudnod kell nála is leásni a gyökerekig, hogy megértsd a problémáját, éppen úgy, mint aki kevésbé felkészült.
  9. 9. Bár jönnek még csaták,mégis menj tovább... vallalkozasiotletek.com

×