Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА"ЗЛАТНОТО КЛЮЧЕ"ПРАЗНУВАТ!!!2013-2014 ЮБИЛЕЙНА ГОДИНА.

2,511 views

Published on

2013-2014 ЮБИЛЕЙНА ГОДИНА.

Published in: Art & Photos
 • Be the first to comment

ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА"ЗЛАТНОТО КЛЮЧЕ"ПРАЗНУВАТ!!!2013-2014 ЮБИЛЕЙНА ГОДИНА.

 1. 1. ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА “ЗЛАТНОТО КЛЮЧЕ” ПРАЗНУВАТ!!! 2013 – 2014 учебна година
 2. 2. Откриване научебната 2013/2014год. На 16.09.2013г. тържествено е открита учебната година с издигане знамето на „Златното ключе” и приемане на децата от първите групи „Звънче” и „Лъвче”. В програмата взеха участие децата от двете четвърти групи „Моряче” и „Мики Маус”.
 3. 3. 16.09.2013 ГОДИНА – ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА
 4. 4. През месец октомври запомнящ е празникът, свързан с Международния ден на учителя – 5 октомври. Децата от група „Мики Маус”, поздравиха всички учители от екрана на ефирния „Канал 0” и специално за учителите от ЦДГ 20 „Златното ключе”, подготвиха поздрав във физкултурния салон. 5 октомври – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА УЧИТЕЛЯ
 5. 5. ПОЗДРАВ КЪМ ВАС, УЧИТЕЛИ ЛЮБИМИ!
 6. 6. ЕСЕНЕН ПАРАД – КАРНАВАЛ “ВЪЛШЕБСТВАТ А НА ТИКВАТА” Вълнуващ и незабравим със своята пищност и украси е празникът „Вълшебствата на тиквата”, който беше отбелязан с изложба от всички групи на фенери и други красиви макети. Бяха връчени награди на отличилите се с най- оригинални и с най-масово участие групи.
 7. 7. 30ОКТОМВРИ 2013 ГОДИНА ЕСЕНЕН ПАРАД – КАРНА “ВЪЛШЕБСТВАТА НА ТИ
 8. 8. 1 ноември – ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ За деня на народните будители,децата от Група “Моряче” поздравиха бургаската общественост по RN Канал0 с кратка програма, която бе излъчвана на живо в сутрешния блок на кабелната телевизия.
 9. 9. 21 НОЕМВРИ ДЕН НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО За Деня на християнското семейство децата от група „Морски свят”, подготвиха празнична програма и поздравиха всички български семейства от ефира на „Канал 0”. Освен това, децата отправиха личен поздрав към своите родители в занималнята си. Във фоайетата на двата павилиона беше украсено със снимки и поздрави към родителите. Под надслов „Аз обичам моето семейство”, деца от всички групи с помощта на учителките си, подготвиха изненади за своите родители.
 10. 10. ПОЗДРАВ КЪМ ВСИЧКИ БУРГАСКИ СЕМЕЙСТВА ДЕЦАТА ОТ ГРУПА “МОРСКИ СВЯТ
 11. 11. 4 ДЕКЕМВРИ 2013 ЗАПАЛВАНЕ СВЕТЛИНИТЕ НА КОЛЕДНАТА ЕЛХА На 4 декември запалихме светлините на коледната елха. Освен коледната елха грейна цялата детска градина, беше украсено по занималните, във фоайетата и двете сгради. Запалването на светлините е вече традиция в детска градина „Златното ключе”. Децата от двете четвърти групи и мажоретките към детската градина със своите танци и песни направиха празникът още по- емоционален. Накрая небето беше осветено от красива заря.
 12. 12. Ежегоден незабравим празник по запалване светлините на КОЛЕДНАТА ЕЛХА в любимата детска градина
 13. 13. 4.12.2013 год. Запалване светлините на коледната елха традиция в детската градина
 14. 14. 6 ДЕКЕМВРИ 2013 НИКУЛДЕНСК И ПОЗДРАВ По случай 6 декември, празникът на гр. Бургас, децата от група „Делфинче”подготвиха спектакъл под надслов „Обичам те, Бургас”, а децата от група „Слънце” изразиха своята любов към бащите си по повод международния ден на бащата с тържество в групата под мотото „Татко ми е по-по-най”. На 6 декември група „Моряче” поздрави всички бургазлии по случай Никулден от ефира на „Канал 0”.
 15. 15. ГРУПА “ СЛЪНЦЕ”
 16. 16. Какво е Коледа без коледарски песни? Малките коледари от група „Мики Маус” посетиха у-ще „Л. Каравелов”, където пяха заедно с големите коледари на училището, посетиха старчески дом, Общински пазари, Областна управа, Копирен център „Дигитал” и офисът на фирмата на Валентин Димов. Пяха за здраве и благоденствие и от ефира на „Канал 0”. На 17 декември 2013 г. децата от двете четвърти групи пяха коледни песни и рецитираха своите стихове в храм „Успение Богородично”. Децата бяха благословени от отец Борис и запалиха свещички за здраве и благоденствие на своите семейства. КОЛЕДАРИ
 17. 17. КОЛЕДЕН ПОЗДРАВ ХРАМ СВ. БОГОРОДИЦА На 17 декември 2013 г. децата от двете четвърти групи пяха коледни песни и рецитираха своите стихове в храм „Успение Богородично”. Децата бяха благословени от отец Борис и запалиха свещички за здраве и благоденствие на своите семейства.
 18. 18. КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ ХРАМ СВ.БОГОРОДИЦА 18.12.2013 год.
 19. 19. „Баба Марта троп-троп- троп, бърза през горичката”...и пристигна в детска градина „Златното ключе”. Там я очакваше украса от мартеници по фоайетата и по групите. Дърветата в двора на детската градина грейнаха в бяло и червено. Децата от двете четвърти групи, поздравиха по-малките деца, а Баба Марта върза мартенички на всички. Баба Марта
 20. 20. От криване на ЕКО КЪТ в седмицат а на горат а На 8 април тържествено беше открит еко кът „Горски рай” и великденската изложба базар. Децата от група „Морски свят” поздравиха всички за Седмицата на гората, присъстваха гости от РДГ – Бургас, много родители и приятели на детската градина, а колегите от група „Лъвче” и група „Звънче” показаха невероятни експонати на великденски яйца. Бяха наградени деца, които са участвали със свои рисунки за гората.
 21. 21. ФУТБОЛЕН ТУРНИР На 14 април в двора на детската градина беше открита площадка по безопасност на движението и футболно игрище. Малките пешеходци от група „Слънце”, бяха подготвили празничен поздрав за всички деца, родители и гости. Специален гост на събитието беше националът по футбол Радостин Кишишев, спонсори от Ротари клуб и президента на ФК „Звездичка”. Школата по футбол към детската градина ни направи свидетели на невероятен футболен двубой, предшестван от мажоретките на „Златното ключе”.
 22. 22. Откриване на спортна площадка На 14 април в двора на детската градина беше открито футболно игрище. Малките пешеходци от група „Слънце”, бяха подготвили празничен поздрав за всички деца, родители и гости. Специален гост на събитието беше националът по футбол Радостин Кишишев, спонсори от Ротари клуб и президента на ФК „Звездичка”. Школата по футбол към детската градина ни направи свидетели на невероятен футболен двубой, предшестван от мажоретките на „Златното ключе”.
 23. 23. НОВАТА СПОРТНА ПЛОЩАДКА 2014 год.
 24. 24. ВЕЛИКДЕНСКА ИЗЛОЖБА – БАЗАР 2014 ГОДИНА В ОЧАКВАНЕ НА ПРАЗНИКА Свят празник април ни донесе! Камбани с тържествен, загадъчен глас, подемат тържествена песен. Отново чудо се явява. Великден с радост ни дарява!
 25. 25. Настъпи дългоочаквания празник – 28 април, сградата на Операта се пукаше по шевовете от родители, приятели, медии и гости за 30-годишния юбилей на детската градина. Децата от всички групи по невероятен начин пресъздадоха героите на Дисни. Много музика, красота, феерия, ефекти, красиви костюми и усмувки съпътстваха този ден. 30- годишния юбилей на детската градина
 26. 26. ЧРД, ЛЮБИМА ДЕТСКА ГРАДИНА! Тук растем с любов и ласки като цвят на пролетта. Всеки ден е детски празник в тази слънчева страна. Казват ДГ е държава на света. На игри, мечти и песни рай за малките деца.
 27. 27. ВЕНЦИ ЗА КИРИЛ И МЕТОДИЙ. Славим, славим, паметта ви, братя просветители. На славянските народи първите учители!
 28. 28. На 24 май децата от детска градина „Златното ключе” с невероятните мажоретки и красиви костюми преминаха по главната улица на Бургас. 24 май - ден на Славянската писменост и култура
 29. 29. На 30 май се проведе тържеството за предаване знамето на детската градина от четвъртите групи на третите и раздаване на свидетелства за завършване на детската градина. Довиждане, детска градина!!!

×