Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

La publicitat

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Upcoming SlideShare
Anunci Publicitari
Anunci Publicitari
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 11 Ad

More Related Content

Advertisement

Recently uploaded (20)

La publicitat

 1. 1. LA PUBLICITAT
 2. 2. QUÈ ÉS LA PUBLICITAT l La publicitat és una activitat comunicativa encaminada a aconseguir uns objectius dintre la comercialització, utilitzant el màrqueting, tècnica de coneixer el mercat, i així mitjançant canals de difusió, difondre missatges de promoció del producte a comercialitzar.
 3. 3. LA HISTÒRIA DE LA PUBLICITAT Diuen que el primer anunci publicitari té més de 3 mil anys d'antiguitat. Allà a on apareix realment la publicitat és a l'antiga Grècia. Els comerciants tenien una vida nòmada. La publicitat va començar quan un comerciant, Pregonero, volia vendre productes i, per cridar l'atenció als clients, va començar a tocar la trompeta. Quan els altres comerciants varen veure que funcionava el que feia en Pregonero, van fer el mateix fins ara.
 4. 4. QUI HO FA Per fer un anunci publicitari, necessites moltes persones. Per exemple: ·El director: dirigeix. ·Els actors: són les persones que actuen en l'anunci. ·El camara: dirigeix la càmara.
 5. 5. L'ESCENA L'escena , és l´espai on es interpreta el seu art public.
 6. 6. TIPUS D'ANUNCI PUBLICITARI l Un anunci publicitari depen del canal o suport publicitari: - Espot TV o espot a Internet. -Anunci en premsa.
 7. 7. També depen de la funció del contingut: ·Testimonials ·Part de la vida quotidiana ·Comparacións
 8. 8. MÀRQUETING  És un concepte ingles traduït al castellà com mercat o mercadotecnica. Es tracta de la disiplina dedicada a l'analisis de comportament dels mercats i dels consumidors.
 9. 9. EFICIÈNCIA PUBLICITARIA L'eficiència publicitari és saber tot sobre la marca i ajudar a que tengui més nivell i que arribi a més persones.
 10. 10. Com fer un anunci 1.Analitza el producte, la competència i el mercat. 2.Determina els objectius publicitaris. ·Augmentar rentes. ·Penetrar un nou mercat. ·Canviar/millorar l'imatge d'una marca. 3.Determinar el públic objectiu. ·Edat ·Sexe ·Estil de vida ·Ubicació ·Classe social
 11. 11.  4.Estratègia de màrqueting.  5.Determinar el to/estil de la campanya.  6.Determinar els mitjans publicitaris.  7.Crear l'estratègia creativa.  8.Generar ideas. Fer un esbos. Crear una companya.  9.Llançar la campanya.  10.Analitzar els resultats.

×