English Grammar Exercise # 20: Misused forms - Using the wrong preposition

780 views

Published on

Visit the following URL for interactive exercise:
http://englishgrammarpass.com/exercises/test/1/20.html

Tags: grammar, english grammar, grammar english, learn english grammar, english grammar test, english grammar rules, grammar rules, grammar exercises, grammar test, grammar exercise, english grammar worksheets, english grammar quiz, grammar practice, grammar worksheets, grammar quiz, grammar test online, english grammar exercise, grammar questions

Published in: Education
0 Comments
5 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
780
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
16
Actions
Shares
0
Downloads
48
Comments
0
Likes
5
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

English Grammar Exercise # 20: Misused forms - Using the wrong preposition

  1. 1. EnglishGrammarPass.com http://englishgrammarpass.com Learn & Practice English Grammar
  2. 2. Question 1: The general was found guilty ____ killing hundreds of innocent people. (a) with (b) in (c) of (d) for *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  3. 3. Question 2: Jim is unable to preside _____ the discussion. (a) in (b) at (c) within (d) for *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  4. 4. Question 3: The luxury shop was full _____ beautiful items. (a) of (b) in (c) from (d) with *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  5. 5. Question 4: The kid was clever _____ understanding jokes. (a) in (b) to (c) at (d) for *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  6. 6. Question 5: Sara is glad _____ getting a bonus for her hard work. (a) at (b) for (c) of (d) about *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  7. 7. Question 6: She takes an interest ____ creative jobs. (a) in (b) to (c) from (d) for *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  8. 8. Question 7: The mechanic agreed to repair the car in exchange ____ some cash. (a) with (b) to (c) for (d) in *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  9. 9. Question 8: The retired woman is dependent ____ her pension. (a) for (b) with (c) in (d) on *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  10. 10. Question 9: Albert failed to preside ____ the meeting. (a) to (b) for (c) in (d) over *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  11. 11. Question 10: We did not find any exception ____ this law. (a) with (b) for (c) to (d) of *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  12. 12. Answers 1. (c) 2. (b) 3. (a) 4. (c) 5. (a) 6. (a) 7. (c) 8. (d) 9. (d) 10. (c) Visit the following URL for interactive exercise: http://englishgrammarpass.com/exercises/test/1/20.html Thanks!

×