Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Maria dolores

250 views

Published on

Published in: Travel, Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Maria dolores

  1. 1. María Dolores Ríos Vaig néixer a Arco de la Frontera fa 67 anys Visc a esplugues des de l’any 1964, és a dir, des dels 21 anys. Abans de casar-me treballava al camp M’agrada fer esport, especialment la natació
  2. 2. Això és Arco de la Frontera, el poblet de Cadis on va néixer la Maria Dolores.
  3. 3. • Aquesta foto es va fer ,al voltant de Jerez de la Frontera.Ja tenia 13 anys i està amb les seves amigues. Aquesta foto es va fer a Jerez. Està amb la seva familia, tenia 18 anys i va començar a tenir xicot.Estaven celebrant l’aniversari de la seva cosina. Surten: el seu xicot, la seva cosina, els oncles i uns nebots seus.
  4. 4. Aquesta foto es va fer al parc del Can Vidalet perque li agradava molt el paisatge del parc. Aquesta foto es va fer en el pati de casa de la seva mare, amb els seus fills. Era molt jove. Tenia 23 anys.
  5. 5. En aquesta fot està amb el seus fills molt petits davant de la Verge de Fàtima, el 29 de maig, quan ja vivia a Barcelona

×