Programmagids voor Wonderlijk Werken

764 views

Published on

Dit is de programmagids van Wonderlijk Werken. Deze gids gaat je helpen om op een betekenisvollere manier te werken vanuit je passie en talent. De gids bevat trainingen en programa's die je zowel in Nederland als Mexico als online kunt volgens. Veel plezier!

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
764
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
206
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Programmagids voor Wonderlijk Werken

 1. 1. WONDERLIJKWERKENprogrammagids
 2. 2. WIJ HELPEN JOU EEN LEVEN TE ONTDEKKEN VAN WERKEN OPAFSTAND AAN DINGEN DIE UIT JE HART KOMEN TERWIJL JE OVERDE HELE WERELD REIST.- DIGITAL NOMADZ -
 3. 3. Wonderlijk WerkenLeef, geniet en werk 3 weken lang vanuit één van de drie wonderlijke werkplekken in Mexico of Guatemala. Je kunt je huidige werk meenemen of thuislaten. Onze trainingen helpen je voorbereiden op het zetten van de echte stap.
 4. 4. VOORWIE?
 5. 5. VOOR WIE IS WONDERLIJK WERKEN?Wonderlijk werken is voor iedereen die op zoek is naar een hebt al redelijk wat vrijheid om te werken zoals je wilt. Een grootandere indeling van het werkende leven: avontuurlijker, deel van je werk, zou jij ook kunnen doen zonder dat je inondernemender en reislustiger. Misschien heb je nog een leven Nederland bent. Of: je bent op zoek naar compleet iets anders. Jevan werken voor de boeg of juist al achter de rug? Wil je op reis wilt andere talenten benutten, het roer omgooien en kijken ofmaar ben je nog lang niet klaar met je bijdrage aan de wereld? reizen en werken tegelijk iets voor je is. Wonderlijk Werken biedtDan is wonderlijk werken voor jou.  drie programma’s aan die inspelen op deze verschillendeOngetwijfeld werk je al vaak terwijl je onderweg bent. Je hebt je behoeften:bestanden meestal wel bij je en je beantwoordt nog even dat 1.Terug naar Jezelf;mailtje terwijl je voor het stoplicht staat. Je werkt tientallen urenteveel in de week en je komt nauwelijks nog aan jezelf toe. Je bent 2.Ondernemen over de Grens;op zoek naar een andere indeling van je werkende leven. Of: je 3.Backpack +.bent ondernemer en je staat open voor nieuwe mogelijkheden. Je
 6. 6. TERUG NAARJEZELF TERUG NAAR JEZELF Werk je teveel? Heb je bijna geen tijd meer voor andere dingen buiten werk? Zoek je naar een betere balans tussen werk en vrije tijd en heb je altijd al gedroomd van de wereld zien? Dan is het programma ‘terug naar jezelf’ voor jou. De bestemming, de activiteiten en de trainingen zijn afgestemd op jou en tijd voor jezelf hebben. Denk aan de wind in je haar wandelend over het strand en yoga op de vroege morgen, en een paar uurtjes per dag ontdekken: wat vind ik leuk? kan ik daar wat geld mee verdienen? hoe bereid ik me voor op een leven als dit? De focus ligt op jou en op jou alleen. Reis terug naar jezelf.
 7. 7. GRENZELOOS ONDERNEMENGRENZELOOS ONDERNEMENVind jij het juist zo gaaf wat je doet dat je er niet mee wilt stoppen?Ben je ondernemer en zou je eens willen kijken of je je bedrijf kuntvoortzetten in een andere markt? Of ondernemen terwijl jeonderweg bent? Dan is het programma ‘ondernemen over de grens’iets voor jou.De bestemming is koffiestad San Cristóbal de las Casas in Mexico ofondernemend en internationaal Antigua in Guatemala. Vele ondernemerszijn hier neergestreken en je voelt je al snel thuis. In de trainingen bereidtje je product of dienst voor op een nieuwe markt in Midden Amerika ofscherp je je propositie aan met het business model canvas. Kennismaken met de taal mag hier natuurlijk niet ontbreken.
 8. 8. BACKPACK+ BACKPACK + Ben je net afgestudeerd? Of ben je toe aan iets radicaal anders? Zie je op tegen een leven ‘van negen tot vijf’? Wil je ontdekken wat je allemaal in je mars hebt? Het programma ‘backpack+’ laat je kennismaken met een vorm van reizen en werken waarin je alles zelf bepaalt. Je leert hoe je reist, hoe je alles ter plekke regelt voor minder geld en onderhandelt zonder dat het eng is. We nemen je mee naar plekken die je van je leven niet had gedacht te zien. Avontuurlijke sporten maken ook deel uit van dit programma. Denk aan kitesurfen, mountainbiken of hanggliden. En je leert Spaans. In onze trainingen ligt de nadruk op leren werken op afstand en een bedrijfje opzetten waarmee je een reizend leven kunt volhouden zolang je dat wilt. Let op: Dit programma heeft een lager luxe niveau dan de overige programma’s en is daarom ook goedkoper.
 9. 9. WATLEERJE?
 10. 10. KIES 3trainingeninbegrepen bij jewonderlijk werken programma
 11. 11. WERKEN VANUIT JE TALENT EN PASSIE Passie en talent zijn de belangrijkste  ingrediënten  om betekenisvol werk te kunnen Talent Kennis doen. Vaak werken mensen in hun huidige baan niet of slechts deels aan wat echt hun passie is. Laat staan dat hun talenten volledig tot hun recht komen. Komt dit je bekend voor? Dan is het hoog tijd dat we daar wat aan gaan doen. Competenties Deze training bestaat uit drie sessies van anderhalf uur en volgt een positieve benadering van je huidige werksituatie en helpt je in je zoektocht naar nieuwe mogelijkheden. Tijdens deze creatieve training stimuleren wij je om verder en anders te gaan denken. Zodra je je missie en je talenten duidelijk in beeld hebt, kun je je concentreren op het gebruiken van je talent in het dagelijks leven en er een nieuwe job omheen te creëren aan de hand van bijvoorbeeld het Business Model Canvas of een Nieuwe Dienst Ontwerpen. Wat leer je tijdens de training? I. Je onderzoekt je kwaliteiten: wat gaat goed? wat is de moeite waard?; II. Bepaal hoe het beter zou kunnen: wat is je droom over de toekomst?; III. We gaan ontdekken wat jou drijft, wat zijn je drijfveren?; IV. Je ontdekt je persoonlijke talenten en hoe je die dagelijks kunt inzetten. V. Hoe kun je door je passie en talenten te combineren een nieuwe manier van werkenBOEK NU! ontdekken?€150,- Deze training verzorgen wij alleen offline. Je kunt deze training boeken (bij de prijs inbegrepen) in alle drie programma’s Wonderlijk Werken en tijdens onze lezingen in Nederland.
 12. 12. GELD VERDIENEN MET JE IDEEWonderlijk Werken begint zoals zoveel zaken met een goed idee. Dit idee kan van alles zijn: jegaat wijn verkopen op internet, je wilt online consultancy opdrachten uitvoeren voor Indiase BOEK NU!klanten of zaadjes van unieke tulpen verkopen. Een idee is in dit geval echter helemaal nikswaard als je niet weet hoe je er geld mee kunt verdienen. Daar gaan wij je mee helpen! €125,-Wat leer je tijdens deze training?I. Alles over het ‘Business Model Canvas’; je bedenkt bedrijfsideeën en evalueert de haalbaarheidvan het idee;II. Snel en simpel zet je je eigen idee om in een haalbaar business model; je maakt een waardepropositie van je idee, je evalueert welke activiteiten je gaat ondernemen en welke vaardigheden jenodig gaat hebben;III. Je bedenkt slimme mogelijkheden om geld te verdienen met jouw idee en talent, je ontvangtfeedback op je gehele business model;IV. Alle ins- en outs van het business model canvas zodat je deze voor volgende ideeën kuntgebruiken zonder onze hulp!Je leert vooral te denken in kansen. Het Business Model Canvas is ‘slechts’ het middel. Tijdens dezecreatieve training stimuleren wij je om verder en anders te gaan denken. Deze training wordtgegeven in een sessie van 5-6 uur.Deze training verzorgen wij zowel online als offline. Je kunt de training boeken (bij de prijsinbegrepen) in alle drie programma’s Wonderlijk Werken en bieden wij tevens aan via GoogleHangouts (kleine groep), Skype (1-op-1) en tijdens onze lezingen in Nederland.
 13. 13. JOUW DIENST ONTWERPENBOEK NU! Deze training bestaat uit twee volle dagen waarin je volledig opgaat in je klant en de dienst€225,- die je wilt leveren. “Service design thinking” is een methode om nieuwe diensten te ontwerpen of bestaande diensten te verbeteren en Diana heeft deze zichzelf meester gemaakt en reeds toegepast voor diverse groepen. Het is een methode om diensten zinvol, gebruiksvriendelijk en gewild te maken voor klanten en tegelijkertijd efficiënt en effectief voor de dienstverlenende organisatie. De interactieve en intensieve twee-daagse training ‘Jouw dienst ontwerpen’ leert je wat service design is en hoe je service design in de praktijk kunt toepassen. Aan het einde van de trainingsdagen heb je serieus naar je nieuwe klant geluisterd, zelf je dienst ervaren en een geheel eigen nieuwe service ontwikkeld en ben je klaar om aan de lancering te gaan werken. Wat leer je tijdens deze training? I. Wat is service design? II. Hoe werkt service design? Exploratie, creatie, reflectie op je dienst? III. Je gaat op pad om één worden met je klant: luister naar, herken en erken deelnemers in het service proces, definieer de “touchpoints” van je dienst, stem je aan aanbod af op de behoeften en de ervaring van de klant. Deze training verzorgen wij alleen offline. Je kunt deze training boeken (bij de prijs inbegrepen) in alle drie programma’s Wonderlijk Werken en tijdens onze lezingen in Nederland.
 14. 14. DIGITAAL ‘STORYTELLING’ BOEK NU!Voor 90% van de bedrijven geldt tegenwoordig dat je online actief bent. De mate vanactiviteit en conversatie met je doelgroep verschilt, maar een aantal basisprincipes €125,-gelden voor iedereen. Daarnaast zijn er een aantal handige stappen tot het succesvolonline vertellen van je verhaal, digitaal storytelling noemen wij dat. Omdat wij,werkend op afstand voor klanten in Nederland, als geen ander weten hoe belangrijkdit is en hoe je dit moet doen, willen we dit graag met je delen!Gedurende de training leer je de volgende zaken:I. Wat maakt jouw aanbod uniek en wat wil je van je bezoeker?;II. Hoe vertel je een verhaal dat het waard is te delen, welke kanalen kun je het bestegebruiken en hoe meet je succes?;III. Hoe zet je internet in om je idee, product of dienst te verkopen?Je leert welke sociale media kanalen er zijn, wat de verschillen zijn en hoe je ze (zakelijk) kuntgebruiken aan de hand van inspirerende voorbeelden uit verschillende industrieën. Je leertover verschillende formats die je kunt inzetten om je verhaal te vertellen. Je begrijpt watonline bezoekers funnels zijn en hoe je deze kunt meten en verbeteren. Een-op-een of ingroep-vorm ga je daadwerkelijk creatieve en opmerkelijk content maken, online zetten enmeten. Deze training heeft een duur van 5-6 uur.Deze training verzorgen wij zowel online als offline. Je kunt de training boeken (bij de prijsinbegrepen) in alle drie programma’s Wonderlijk Werken en bieden wij tevens aan via GoogleHangouts (kleine groep), Skype (1-op-1) en tijdens onze lezingen in Nederland.
 15. 15. BOEK NU! DIGITAAL KLANTEN WERVEN€125,- Vaak vind je mensen met dezelfde passie of behoefte niet in je eigen straat. Sinds de komst van het internet zijn we allemaal met elkaar verbonden en is het makkelijker dan ooit om mensen te vinden die zoeken wat jij te bieden hebt. Wij hebben het eerste jaar van onze reis voor zes klanten gewerkt in Nederland die we nog nooit fysiek ontmoet hebben. Soms waren deze digitale ontmoeting toevallig, soms kwamen ze uit ons netwerk en soms door keiharde marketing. Met behulp van deze training ga je leren om digitaal alles uit de kast te halen en nieuwe klanten te ontmoeten en voor ze te werken. Wellicht zonder elkaar ooit fysiek te ontmoeten. In een training van een dag of twee dagdelen komen volgende zaken aan bod. Wat leer je tijdens deze training? I. Het internet inzetten om digitaal mensen te vinden die zoeken wij jij wilt leveren; II. Je profiel optimaliseren op de verschillende kanalen; III. Tips over hoe je netwerk actief in te zetten voor jouw zoektocht; IV. Meten van activiteit op je verschillende pogingen. Deze training verzorgen wij zowel online als offline. Je kunt de training boeken (bij de prijs inbegrepen) in alle drie programma’s Wonderlijk Werken en bieden wij tevens aan via Google Hangouts (kleine groep), Skype (1-op-1) en tijdens onze lezingen in Nederland.
 16. 16. SPAANS VOOR BEGINNERSStel je voor dat je een paar weken komt proeven aan werken en reizen tegelijk. Ergens in BOEK NU!Centraal- of Zuid Amerika. Je werkt aan projecten voor Nederlandse opdrachtgevers, maar €125,-je wilt je talent en tijd ook inzetten om op lokatie mensen te helpen of je wilt gewoon eendrankje bestellen ;). Zonder het spreken van de taal, kun je je vast wel een beetje redden. Wilje echter het verschil maken in het leven van mensen die je ontmoet dan is het spreken vande lokale taal een must.Wat leer je?21 dagen lang dompel je je onder in de lokale cultuur en taal. Er wordt nauwelijks Engels ofNederlands gesproken. De interactieve en intensieve taaltrainingen bestaan uit verschillendecomponenten die horen bij het leren van een taal: grammatica, vocabulaire, luisteren en spreken.De nadruk ligt expliciet NIET op het leren schrijven van de taal in de module voor beginners.Tijdens de training komen de volgende zaken aan bod:I. Je krijgt les waarbij grammatica en woordenkennis wordt opgebouwd;II. Je springt in het diepe en je gaat je geleerde kennis in de praktijk oefenen; op de markt groentenhalen, kaas bij de kaasboer, vlees bij de slager, je vraagt de weg naar de volgende winkel.Uitspraak, uitspraak, uitspraak. Een belangrijk element van het goed leren spreken van de taal.Deze training is verzorgen wij alleen offline en op lokatie. Je kunt deze training alleen boeken alsonderdeel van 1 de drie programma’s Wonderlijk Werken.
 17. 17. WAARWIL JIJWERKEN?
 18. 18. KIES UITbestemmingen 3de plek waarvandaan jij werkt in jewonderlijk werken programma
 19. 19. Isla HolboxQuintana RooMEXICO
 20. 20. San Cristóbalde las CasasChiapasM E X I C O
 21. 21. AntiguaSACATEPÉQUEZG U AT E M A L A
 22. 22. WE PROGRAMMA’SLK BIEDENE we jou?
 23. 23. P r o g r a m m aTerug naar jezelf
 24. 24. Programma Terug naar Jezelf SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS, CHIAPAS, MEXICO• Retour vliegticket* Brussel - Cancun - Tuxtla;• Vervoer van Tuxtla naar San Cristóbal;• 3 weken appartement buiten het centrum + fiets;• Warm welkom: boottocht door Cañon del Sumidero;• Wekelijkse yoga sessies;• Training: werken vanuit je talent en passie;• Training: geld verdienen met je idee;• Training: digitaal klanten werven.Optioneel: extra trainingen, bezoek aan Maya-stad Palenque en watervallen Agua Azul. € 2,590 prijzen variabel door vliegticket en verblijf*
 25. 25. Programma Terug naar Jezelf ISLA HOLBOX, QUINTANA ROO, MEXICO• Retour vliegticket* Brussel - Cancun;• Vervoer van Cancun Airport naar Isla Holbox;• 3 weken accommodatie vlakbij het strand;• Warm welkom: massage in Spa Casas las Tortugas;• Wekelijkse yoga en meditatie sessies;• Training: werken vanuit je talent en passie;• Training: geld verdienen met je idee;• Training: digitaal klanten leren werven;Optioneel: extra trainingen, kitesurfen, bezoek aanChichen Itza, snorkelen/duiken in cenotes. € 3,190 prijzen variabel door vliegticket en verblijf*
 26. 26. Programma Terug naar Jezelf ANTIGUA, SACATEPÉQUEZ, GUATEMALA• Retour vliegticket* Amsterdam - Guatemala Stad• Vervoer van Guatemala Stad naar Antigua;• 3 weken accommodatie in het centrum;• Warm welkom: brunch tussen de vulkanen;• Wekelijkse yoga en meditatie sessies;• Training: werken vanuit je talent en passie;• Training: geld verdienen met je idee;• Training: digitaal klanten leren werven;Optioneel: extra trainingen, bezoek aan Maya-stad Tikal, hanggliden boven meer vanAtitlán. € 3,190 prijzen variabel door vliegticket en verblijf*
 27. 27. ProgrammaOndernemen over de grens
 28. 28. Programma Ondernemen over de grens SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS, CHIAPAS, MEXICO• Retour vliegticket* Brussel - Cancun - Tuxtla;• Vervoer van Tuxtla naar San Cristóbal;• 3 weken appartement buiten het centrum + fiets;• Warm welkom: boottocht door Cañon del Sumidero• Wekelijkse yoga sessies;• Training: digitaal storytelling;• Training: digitaal nieuwe klanten leren werven;• Training: Spaans voor beginners;Optioneel: extra trainingen, bezoek aan Maya-stad Palenque en watervallen Agua Azul,mountainbiken rondom San Cristóbal. € 2,590 prijzen variabel door vliegticket en verblijf*
 29. 29. Programma Ondernemen over de grens ISLA HOLBOX, QUINTANA ROO, MEXICO• Retour vliegticket* Brussel - Cancun;• Vervoer van Cancun Airport naar Isla Holbox;• 3 weken privé accommodatie vlakbij het strand;• Warm welkom: massage in Spa Casas las Tortugas;• Wekelijkse yoga en meditatie sessies;• Training: digitaal storytelling;• Training: digitaal nieuwe klanten leren werven;• Training: Spaans leren spreken;Optioneel: extra trainingen, kitesurfen, bezoek aan Chichen Itza, snorkelen/duiken incenotes. € 3,190 prijzen variabel door vliegticket en verblijf*
 30. 30. Programma Ondernemen over de grens ANTIGUA, SACATEPÉQUEZ, GUATEMALA• Retour vliegticket* Amsterdam - Guatemala Stad• Vervoer van Guatemala Stad naar Antigua;• 3 weken privé accommodatie in het centrum;• Warm welkom: brunch tussen de vulkanen;• Wekelijkse yoga sessies;• Training: digitaal storytelling;• Training: digitaal nieuwe klanten leren werven;• Training: Spaans leren spreken;Optioneel: extra trainingen, bezoek aan Maya-stad Tikal, hanggliden boven meer vanAtitlán. € 3,190 prijzen variabel door vliegticket en verblijf*
 31. 31. Programm abackpac k+
 32. 32. Programma Backpack+ SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS, CHIAPAS, MEXICO• Retour vliegticket* Brussel - Cancun - Tuxtla;• Busvervoer van Tuxtla Airport naar San Cristóbal;• 3 weken eenvoudige accommodatie op Rancho San Nicolas buiten hetcentrum + een fiets;• Warm welkom: boottocht door Cañon del Sumidero• Wekelijkse yoga sessies;• Training: werken vanuit je talent en passie;• Training: geld verdienen met je idee;• Training: Spaans leren spreken;Optioneel: extra trainingen, bezoek aan Maya-stad Palenque en watervallen Agua Azul,mountainbiken rondom San Cristóbal. € 2,590 prijzen variabel door vliegticket en verblijf*
 33. 33. Programma Backpack+ ISLA HOLBOX, QUINTANA ROO, MEXICO• Retour vliegticket* Brussel - Cancun;• Vervoer van Cancun Airport naar Isla Holbox;• 3 weken gedeelde accommodatie Hostel Ida y Vuelta;• Warm welkom: kennismaking kite-surfles;• Wekelijkse yoga/meditatie sessies;• Training: werken vanuit je talent en passie;• Training: geld verdienen met je idee;• Training: Spaans leren spreken;Optioneel: extra trainingen, bezoek aan Chichen Itza, snorkelen/duiken in cenotes, lerenkitesurfen. € 2,590 prijzen variabel door vliegticket en verblijf*
 34. 34. Programma Backpack+ ANTIGUA, SACATEPÉQUEZ, GUATEMALA• Retour vliegticket* met overstap Amsterdam - Guatemala Stad;• Vervoer van Guatemala Stad naar Antigua;• 3 weken accommodatie buiten het centrum;• Warm welkom: brunch tussen de vulkanen;• Wekelijkse yoga sessies;• Training: werken vanuit je talent en passie;• Training: geld verdienen met je idee;• Training: Spaans leren spreken;Optioneel: extra trainingen, bezoek aan Maya-stad Tikal, hanggliden boven nabijgelegenMeer van Atitlán. € 2,590 prijzen variabel door vliegticket en verblijf*
 35. 35. OK EN NU?E
 36. 36. Reserveer drie weken in jeagenda..
 37. 37. ..waag de sprong..
 38. 38. ..en ga wonderlijk werken!
 39. 39. WIEZEGTJA!
 40. 40. MELD JEHIERAANen kies jeprogrammaof losse trainingen
 41. 41. Aanmelden voor een programma of losse trainingen -tijdvoor@wonderlijkwerken.nlStuur deze gids door -www.wonderlijkwerken.nl/programmagidsWie zijn wij -www.wonderlijkwerken.nl/over-onsMeer over Steven -mx.linkedin.com/stevenzwerink Handige linksMeer over Dianamx.linkedin.com/dianavermeij
 42. 42. Steven Zwerink | Diana Vermeijtijdvoor@wonderlijkwerken.nl+31 20 8943681 (Skype)+31 6 10 35 98 66 (Steven)+31 6 12 2 33 812 (Diana)@szwerink@dianavermeij Contact@wonderlijkwerkn

×