Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Hogyan olvassuk e-könyvünket Ipad vagy Iphone eszközön

848 views

Published on

Az Iphone és Ipad eszközökön elérhető Ibooks program segítségével kényelmesen és jól olvashatóak a Book and Walk-nál megvásárolt e-könyvek. A prezentáció elmagyarázza, milyen egyszerű lépéseken keresztül tehető ez meg.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Hogyan olvassuk e-könyvünket Ipad vagy Iphone eszközön

  1. 1. Hogyan olvassuk e-könyvünket Ipad vagy Iphone eszközön?
  2. 2. 1. Az Ipad főképernyőjén kattints a Safari böngészőre. FONTOS: Az itt leírt lépések csak akkor működnek, ha a Safari böngészőt használja. Kérlek, NE használj más böngészőt a most leírt lépések során
  3. 3. 2. Az IPAD készülékünkön belépünk a bookandwalk.hu weboldalra. 3. A polcom menüre kattintva eljutunk a saját, megvásárolt e-könyveinkhez 4. Itt kiválasztjuk az általunk olvasni kívánt e- könyvet úgy, hogy rákattintunk az alatta lévő Olvasás gombra. Ezt a képen bekarikáztuk
  4. 4. 5. Felugrik a képernyőn látható ablak 6. Itt kiválasztjuk a harmadik opciót, az epub letöltést, amelyet bordó ellipszis jelez a képen. 7. Türelmesen várunk, hogy letöltődjön a file. A várakozási idő attól függ, mekkora a file mérete, és milyen gyors az internet. 8. Onnan ismerjük fel, hogy letöltődött a file, hogy ez a képernyő eltűnik, és megjelenik egy új ablak.
  5. 5. 9. Megjelenik a képen látható ablak 10. A Megnyitás: „iBooks” linkre kell kattintani
  6. 6. 11. Megjelenik az iBooks polcán a könyvünk 12. A program automatikusan megnyitja az e- könyvet olvasásra Kellemes Olvasást és jó böngészést kívánunk a bestsellerek között!

×