Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Hogyan ajándékozz ebookot karácsonyra a Book and Walk segítségével?

187 views

Published on


Tudd meg, hogyan ajándékozhatsz srobanállás, és stressz nélkül személyes ajándékot ebook formájában a Book and Walk segítségével.
A Book and Walknál sosem merül ki a készlet, nem csúszik a szállítási határidő sem:)

Published in: Retail
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Hogyan ajándékozz ebookot karácsonyra a Book and Walk segítségével?

 1. 1. Hogyan ajándékozzunk e-könyvet
 2. 2. Három kérdésre kell tudni a választ 1. 2. 3. Mit? Kinek? Mikor?
 3. 3. Ha pontosan tudod mit szeretnél Kezdd el begépelni a címet, vagy szerzőt, és a felugró javaslatok közül válaszd ki az ajándék e-könyvet. Már el is érkeztél az e-könyv oldalára, ahonnan az Ajándékba adom gombra kattintva megtörténik az ajándék kiválasztása.
 4. 4. Ha csak az érdeklődési kört tudod Kattints az e-könyvek menüpontra! Majd válaszd ki a kategóriát!
 5. 5. Ha semmit nem tudsz róla 1. A főoldalon görgess le, a jobb alsó sarokban látható sikerlistáig 2. Két szempont valamelyike alapján érdemes választani 2.a A vastagított számok mutatják a helyezést 2.b A kisebb méretű számok pedig azt, honnan jutott oda
 6. 6. Az e-könyv oldalán kezdődik az ajándékozás Olvass bele az e-könyvbe, és nézd át a leírását! Ha tetszik, kattints az Ajándékba adom gombra. Ha nem tetszik, válassz a hasonló témájú ajánlatok közül.
 7. 7. Három kérdésre kell tudni a választ 1. 2. 3. Kinek? Mikor? Mit?
 8. 8. Döntsd el, kinek! Itt kell megadni az ajándékozott email címét. FIGYELJ, hogy ne gépeld el! Az ajándékozottnak nem kell ügyfelünknek lennie. Amennyiben nem ügyfelünk az ajándékozott, bekérjük a nevét is, hogy meg tudjuk szólítani az emailben.
 9. 9. Három kérdésre kell tudni a választ 1. 2. 3. Mikor? Mit? Kinek?
 10. 10. 1. Kattints az ajándék időzítése mezőbe, ha időzíteni szeretnél. 2. Válassz dátumot 3. Válassz órát és percet 4. Kattints a kész gombra 5. Végül a megajándékozom gombra való kattintással bekerül az e-könyv a kosaradba
 11. 11. Hogyan értesül az ajándékozott? Emailt küldünk az általad megadott email címre Az email tartalmazza a belépéshez szükséges adatokat Belépés után a polcon megtalálja az e- könyvet Kedves Gabi! Meglepetés! Kis Piroska ismerősöd ajándékot küldött neked! Az ajándékodat ide kattintva töltheted le az alábbi bejelentkezési adatokkal: Felhasználói név: XXXX Jelszó: YYYYYY
 12. 12. Boldog Karácsonyt és jó olvasást kívánunk! Kattints!

×