Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

A jövő a múlt és a jelen autójai

378 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

A jövő a múlt és a jelen autójai

 1. 1. A jöv a múlt és a jelen autójaiő egy kis prezentációban!
 2. 2. Kezdjük a múlt autójaival ... Az autó egy olyan, földön közlekedő, kerekeken guruló jármű, amely képes önálló mozgásra, nem egy másik jármű vagy állat mozgatja.
 3. 3. Az els autó!ő Pontosan 125 évvel ezelőtt, 1886. január 29-én, Berlinben szabadalmaztatta háromkerekű motoros kocsiját, a "Benz Patent- Wagen-t" Carl Benz. Ezt a háromkerekes motoros járművet tartják a világ első autójának. Carl Benz cége 1926-ban egyesült Gottlieb Daimler vállalatával, amely azóta Mercedes-Benz néven gyártja autóit.
 4. 4. Ezek után már nagyobb teljesítményű autók jöttek! Ezek az autók már igen nagy teljesítmény mellett már luxust is kínáltak.Ezekkel már nagyobb távolságokat is meg lehetett tenni.
 5. 5. A jelen autói ! Manapság két fajtája van az autóknak,családi és sport !
 6. 6. Sok van bel lük túl sok ...ő
 7. 7. És most egy kicsit drágábbak! Igazából ezek az autók már luxus és sport kategóriában is megállják a helyüket.Csak egy kicsit sok a káros anyag kibocsájtásuk.
 8. 8. És a jöv autói!ő Ezek már elektromosak és nincs károsanyag kibocsátásuk!
 9. 9. És most túlzásba esünk! Ez már nagyon a jöv ben fogő forgalomba állni!
 10. 10. Tekintsünk még el rébb !ő Ezek már teljesen hibridek és nagy távokat is képesek lesznek megtenni viszonylag kevés energiával.
 11. 11. Készítette : Király László Vajdics Gábor

×