Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Sné S

1,640 views

Published on

Published in: Health & Medicine
  • Be the first to comment

Sné S

  1. 1.  A Zumba® hipnotikus és motiváló latin ritmusokhoz könnyen követhető egyszerű mozdulatokat kapcsol, amely által semmi máshoz nem hasonlítható, egyedülálló fitness program jön létre. Legfontosabb pszichikai hatása pedig a nagy adag pozitív életenergia.
  2. 2.  Zumba Gold® elsősorban az aktív idős korosztály alacsonyabb intenzitású edzésprogramja, amely tartalmaz egy speciális székes gyakorlatsort is. Emellett ezt az órát ajánlják azoknak, akik a Zumba® alapjaiban szeretnének jobban elmélyülni, vagy a sporttal, testmozgással való ismerkedés legelején tartanak, és kondíciójuk még csak kialakulóban van. Zumbatomic® a gyerekek Zumbája. Az órán vicces koreográfiákat és mellesleg spanyol nyelvet tanulhatnak a gyerekek, hiszen a mozdulatok a szöveghez igazodnak. Habitustól, egyéniségtől függően 4-12 éves korig ajánlott.
  3. 3.  Zumba Toning™ a valódi bomba edzés. Képzelted már, milyen lehet a hatásos, azonban végtelenül unalmas alakformáló gyakorlatokat felturbózni, és élvezhetővé tenni? A Toning súlyzókkal valódi zenét csinálhatsz az órán, hiszen úgy zizeg benne az anyag, mint a rumbatökben :) Aqua Zumba™ az igazi medencés party. Mindenkinek, kor nélkül ajánlott. A Zumba® formula és filozófia hagyományos aqua fitness gyakorlatokkal ötvözve.
  4. 4. HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP18:0018:3019:0019:3020:00 Casa De La Casa De La Casa De La Casa De La Musica Musica Musica Musica20:30 (Zumba) (Zumba) (Zumba) (Zumba)21:0021:30

×