Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Bèta 2013

365 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Bèta 2013

  1. 1. Meer dan huisvesting • ßèta Eindhoven ßèta is een speciaal ontwikkelde accelerator die huisvesting en diensten biedt aan kleine en middelgrote bedrijven met activiteiten gericht op Research & Development. ßèta ligt op de High Tech Campus Eindhoven, direct aan de A2-A67. Alle voorzieningen en kennis op onder andere het gebied van innovatie, onderzoek en ontwikkeling zijn binnen handbereik. Dit centrum is naast kantoorruimten voorzien van zeer hoogwaardige laboratoria, ICT-voorzieningen, breedbandverbindingen en een hoogwaardige serverruimte. In combinatie met het open innovatieklimaat op de campus biedt dit bedrijven de kans om hun innovatiekracht te versterken.
  2. 2. “De flexibiliteit in bedrijvencentrum Carré was voor ons van groot belang om de investeringskosten in de startfase laag te houden. Bovendien was het bedrijfsadvies van Brainport Development daadkrachtig en heeft het ons enorm geholpen om te overleven en vervolgens te groeien naar een middelgroot bedrijf.” Ronald Horvers CEO Blue Medical Devices BV Meer dan huisvesting • Kantoorruimten vanaf 23 m² • Elektrotechnische laboratoria vanaf 38 m² • Units zijn ook in combinatie te huur • Virtuele receptie • Centrale postbehandeling in- en uitgaande post • Diverse vergader- en conferentiefaciliteiten “Wij zijn voor onze klanten een soort externe R&D-afdeling. Onze kracht is dat wij een nieuw elektronisch en fijnmechanisch product binnen drie maanden in de markt kunnen zetten. En dan kom je hier in een geweldig netwerk terecht. Technische kennis, meetapparatuur, Philips-knowhow: je vindt het letterlijk om de hoek.” (John Veeren – VEDS) • Hoogwaardige ICT en breedband netwerk • Ruime parkeervoorziening (HTCE) • Centrale ontmoetingsplekken voor ondernemers • Ondernemersnetwerk zowel intern als op de High Tech Campus • Flexibele huurvoorwaarden: Easy in, Easy out • Gespecialiseerd bedrijfsadvies Doelgroep Research & Development
  3. 3. Goede ligging en bereikbaarheid De bedrijvencentra van Brainport Development zijn gevestigd op verschillende locaties in de regio Eindhoven (Nuenen, Valkenswaard, Helmond en Eindhoven). Precies die locaties waar u als ondernemer graag wilt zitten. Langs doorgaande wegen, midden in het centrum of op een bedrijventerrein met andere bedrijven of instellingen. Alle bedrijvencentra zijn goed bereikbaar met snelle ontsluitingen naar de snelwegen rondom Eindhoven. Ze bieden stuk voor stuk voldoende parkeergelegenheid. Niet alleen voor u en uw werknemers maar ook voor uw klanten. Zoals u mag verwachten zijn de gebouwen modern, goed onderhouden en representatief. Echt een visitekaartje voor uw bedrijf. Onze bedrijfsadviseurs zijn er voor u • Strategie en visieontwikkeling • Onafhankelijk klankbord • Inschakelen netwerk • Makelen & schakelen • Financieringsbegeleiding • Bedrijfskundig & bedrijfseconomisch advies Scan de QR-code voor een virtuele rondleiding:
  4. 4. High Tech Campus Eindhoven High Tech Campus Eindhoven behoort tot de 17% grootste science parks in de wereld en is door het ministerie van Economische Zaken aangemerkt als ‘campus van nationaal belang’. High Tech Campus Eindhoven is een R&D-ecosysteem waar meer dan 120 bedrijven en instituten en zo’n 8.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers werken aan de technologieën en producten van morgen. De voorkeursmanier van werken op de Campus is Open Innovatie. Dat houdt in dat Campusbedrijven kennis, kunde en R&D- faciliteiten (zoals labs, cleanrooms en apparatuur) met elkaar delen om sneller, beter en klantgerichter te kunnen innoveren. Gevestigde bedrijven kunnen gebruik maken van de voorzieningen op de High Tech Campus. Op loopafstand ligt PinS met zeer geavanceerde laboratoria en cleanrooms, een reliability center met mogelijkheden voor materiaalanalyse en het EMC laboratorium. Ook onderzoeksinstituten als het Holst Centre en het Center for Translational Molecular Medicine zijn op de campus gevestigd. Vlakbij ßèta ligt ‘The Strip’ met diverse restaurants, een conferentiecentrum en een klein winkelcentrum met onder meer een supermarkt en een bank. Verder biedt de campus diverse sport- en recreatieve voorzieningen en is er een kinderopvangcentrum aanwezig. Voor meer informatie zie www.hightechcampus.nl. Meer informatie Wilt u meer informatie, een rondleiding of een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Brainport Development, telefoon: 040-7512424 of e-mail: bedrijvencentra@brainportdevelopment.nl. Brainport Development Brainport Development is een ontwikkelings-maatschappij nieuwe stijl. Met vertegenwoordigers uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid werkt zij aan economische structuurversterking van Brainport Regio Eindhoven. Toptechnologieregio Brainport is een belangrijke pijler van de Nederlandse economie met de speerpuntsectoren High Tech Systems & Materials, Food & Technology, Automotive & Smart Mobility, Lifetec & Health. Brainport Development stimuleert en ontwikkelt regionale en (inter)nationale projecten en programma’s, promoot Brainport in binnen- en buitenland en faciliteert het regionale bedrijfsleven met onder andere bedrijfsadvies en -financiering, startersvoorzieningen, bedrijfshuisvesting en bedrijvencentra. Twice Brainport Development voert het management over Twice Eindhoven BV (eigenaar van Twinning, ßèta, Catalyst en Mµ), een publiek-privaat samenwerkingsverband dat de realisatie en instandhouding van genoemde bedrijvencentra mogelijk maakt. Disclaimer De informatie in deze documentatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan de inhoud van deze documentatie kan geen rechtskracht worden ontleend. Adresgegevens ßèta High Tech Campus 9, Postbus 775, 5600 AT Eindhoven Brainport Development N.V. Emmasingel 11, Postbus 2181, 5600 CD Eindhoven www.brainportdevelopment.nl © Brainport Development, 2013 www.meerdanhuisvesting.nl

×