Brochure

508 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
508
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Brochure

 1. 1. NISINNOVATIEPERFECTIEFLEXIBILITEITZEKERHEIDTRANSPARANTIEKENNISINNOVATIEPERFECTIEFLEXIBILITEITZ voor talent
 2. 2. LITEITZEKERHEIDTRANSPARANTIEKENNISINNOVATIEPERFECTIEFLEXIBILITEITZEKERHEIDTRANSPARANTIEKENNISINNOVATIEPERFECTIEFLEXIBILITEITZEKERHEIDTRANSPARANTIEKENNISINNOVATIEPERFECTIEFLEXIBILITEITZ N E K E I T N A R AP S N A R T D I E H R E K E Z T I E T I L I B I X E L F E I T C E F R E P E I TAV O N N I S I N N E K E I T N A R AP S N A R T D I E H R E K E Z T I E T I L I B I X E L F Talent, iedereen heeft het! Flexurance is in staat talent te signaleren en te benutten. Extra capaciteit voor korte of langere tijd. Specialistische kennis en ondersteuning. Flexibiliteit en zekerheid. Een uitdagende carrière. Flexurance biedt het allemaal. Wij zijn een landelijk werkend adviesbureau op het gebied van civiele techniek en bouwkunde. Graag stellen wij ons nader voor.
 3. 3. FLEXIBILITEIT De technisch adviseurs van Flexurance zijn flexibel en breed inzetbaar. Klanten kunnen bij ons terecht voor vakkundige specialisten op vrijwel alle denkbare functies in de civiele >> Flexibiliteit is voor talent techniek en bouwkunde. Als talent ben je bij ons van Flexurance fundamenteel aan het juiste adres voor een boeiende carrière met de afwisseling van werken bij interessante opdrachtgevers en projecten.
 4. 4. ZEKERHEIDOnze adviseurs werken op locatie bij de klant.Wij bieden de zekerheid van een vaste baan metuitstekende arbeidsvoorwaarden in combinatiemet uitdagende en spraakmakende projecten.De klant is hierdoor verzekerd van loyaal en >> Flexurance biedt zekerheidbetrokken personeel. Flexurance is goed voor zowel voor talent als voortalent en daarvan profiteert ook de klant. de klant
 5. 5. TRANSPARANTIEFlexurance heeft geen geheimen. Niet voor onzemedewerkers en niet voor onze opdrachtgevers.Onze open communicatie vormt de basis vooreen transparante bedrijfscultuur waar de menscentraal staat! >> Flexurance is duidelijk en transparant voor talent
 6. 6. KENNIS De enorme hoeveelheid kennis die onze civieltechnische en bouwkundige adviseurs samen in huis hebben, wordt bij ons optimaal benut. Investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers is vanzelfsprekend. Regelmatig organiseren>> Klein genoeg om elkaar te kennen, wij bijeenkomsten waar collega’s elkaar op een ongedwongen groot genoeg om te functioneren wijze ontmoeten om kennis en ervaring uit te wisselen. Interessant en leerzaam voor talent. De klant heeft hierdoor als kennisbank voor talent toegang tot het totale kennisplatform van Flexurance.
 7. 7. INNOVATIE Flexurance is vernieuwend in haar persoonlijke benadering. Wij zoeken projecten die passen bij onze adviseurs, en niet andersom. Wij maken van al onze medewerkers een analyse van hun persoonlijkheidsprofiel. Dankzij deze innovatieve >> Flexurance is de perfecte partner manier van werken, kunnen we vooraf goed beoordelen of de voor talent met oog voor innovatie gevraagde rol binnen een organisatie past bij de individuele capaciteiten en wensen van onze adviseurs. Het combineren van talent binnen ons kennisplatform leidt regelmatig tot innovatieve technische oplossingen.
 8. 8. PERFECTIEFlexurance is in korte tijd uitgegroeid toteen professionele organisatie met meerderevestigingen. De groei zet zich door, terwijl deunieke bedrijfscultuur bewaard blijft. Niet alleenons talent, ook wijzelf streven naar perfectie. >> Voor talent dat streeft naarWe zorgen ervoor dat de kwaliteit van onze perfectie, heeft Flexurance altijdorganisatie zorgvuldig wordt bewaakt; wij zijn een topbaandan ook ISO-, VCU- en NEN4400 gecertificeerd.
 9. 9. WERKEN MET Flexurance werkt landelijk samen met zowel overheden als het bedrijfsleven. Wij bieden onze opdrachtgevers de perfecte oplossing in flexibele ondersteuning. Van tekenaars, werkvoorbereiders en projectleiders tot >> De klant is bij Flexurance aan beleidsmedewerkers, projectmanagers en kostendeskundigen. het juiste adres voor talent Onze Account Managers zijn zelf afkomstig uit de civieltechnische en bouwkundige markt en kunnen zich daardoor goed inleven in de behoefte van de opdrachtgever. De klant kan rekenen op enthousiast en toegewijd personeel.
 10. 10. WERKEN BIJ Flexurance is mensgericht en betrokken. Wij zoeken uitdagende projecten die passen bij de persoonlijke kwaliteiten en ambities van onze mensen. Medewerkers van Flexurance kunnen rekenen op leuk werk dat hen op het >> Voor talent met ambitie heeft Flexurance lijf geschreven is. Wij bieden een vaste baan met uitstekende uitdagend werk dat precies past arbeidsvoorwaarden bestaande uit een prima salaris, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en een uniek pakket aan werknemers- en privéverzekeringen.
 11. 11. LITEITZEKERHEIDTRANSPARANTIEKENNISINNOVATIEPERFECTIEFLEXIBILITEITZEKERHEIDTRANSPARANTIEKENN Zwijndrecht | Tilburg | Hoofddorp Stationsplein 1 Postbus 271 T 078 - 681 82 65 E info@flexurance.nl 3331 LL Zwijndrecht 3330 AG Zwijndrecht F 078 - 681 60 63 I www.flexurance.nl

×