Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Работилница за настава по претприемништво

1,623 views

Published on

Мојата презентација од работилницата за наста апо претприемништво во организација на ETF (European Training Foundation)

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Работилница за настава по претприемништво

 1. 1. Работилница за настава за ПРЕТПРИЕМНИШТВО
 2. 2. Зошто го избравпретприемништвото како кариерна опција?
 3. 3. Улогата на образовниот систем во мојата подготовка
 4. 4. Да го најдам знаењето кое ми епотребно во ВИСТИНСКИ момент на ВИСТИНСКО место и соодветно да го организирам и применувам
 5. 5. Што би можеле да направиме? ПОДОБРУВАЊЕ
 6. 6. Наставна програма
 7. 7. Технологија
 8. 8. Од ова...
 9. 9. Во ова...
 10. 10. Наставник
 11. 11. Променета улога на наставникот
 12. 12. Од пренесувач на знаење во НАСОЧУВАЧ
 13. 13. Улогата на младите претприемачи
 14. 14. Да кажат што имаат да кажат
 15. 15. Да бидат ислушани

×