Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Поголема слобода и 10 часа скратување од една работна недела

1,220 views

Published on

6 подрачја за подобрување за да обезбедите поголема слобода и 10 часа скратување од една работна недела

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Поголема слобода и 10 часа скратување од една работна недела

  1. 1. ПОГОЛЕМА СЛОБОДА Како да заштедите 10 часа и повеќе во текот на една работна недела?Saturday, March 30, 13
  2. 2. Животот станува се побрз околу вас, особено ако сте претприемачSaturday, March 30, 13
  3. 3. Технологијата е причината заради која нашиот денешен живот изгледа хаотичноSaturday, March 30, 13
  4. 4. Сепак сакате да имате време за работите кои ви се најважни во животот Што ви е најважно во животот?Saturday, March 30, 13
  5. 5. Личен Нешто Бизнис развој друго... Семејство ЗдравјеSaturday, March 30, 13
  6. 6. + 10 часа неделно повеќе МИНИМАЛНОSaturday, March 30, 13
  7. 7. Целосна Пренатрупаност Слобода контрола на вашиот животSaturday, March 30, 13
  8. 8. Што содржи презентацијава? 1. Планирајте го денот однапред 2. Ограничете го времето кое го поминувате онлајн 3. Ефикасно менаџирање на процесирањето на email 4. Користете email темплејти 5. Анализирајте ги вашите активности и отфрлете се што не додава вредност 6. Имплементирајте контекст на вашите задачиSaturday, March 30, 13

×