Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Hobbi

435 views

Published on

Hobbim

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Hobbi

  1. 1. Készítette: Sustyák Tamara
  2. 2.  A hobbi a szabadidőben végzet t, pihenést, kikapcsolódást szolgáló tevékenységek gyűjtőneve. Hobbija az embernek érdeklődés és örömszerzés miatt van, nem anyagi eredményekért. Hobbi például különböző tárgyak gyűjtése, a barkácsolás, a sport és a művelődés is. Hogy mi a hobbi? Mindenkinek más. Kellemes időtöltés, amitől feltöltődünk, elfelejtjük a napi robotot, és amiben sikerélményünk van.
  3. 3.  A régi szenvedélyem volt a szalvéta gyűjtés, de már nem hódolok ennek a hobbinak. A gyűjtemény olyan 250 darabos. A másik említésre méltó hobbim, ami a mai napig is él, az a kaktuszgyűjtés. A gyűjtemény még kicsi olyan 10 darabot foglal magában, de különbözőek és szépek.
  4. 4.  Kedvenc tevékenyégi formám az aerobic, ha tehetem és időm engedi rendszeresen végzem ezt a mozgásformát. Az aerobic, egy dinamikus, ritmikus sporttevékenység. Végezhetjük otthon a televízió segítségével, de akár csoportosan is.
  5. 5.  A futás elsősorban jó, mert levegőn mozog az ember, praktikus mert nincs különösebb felszerelési igénye, csak egy jó futócipő. Hasznos, mert fejlesztjük az állóképességünket, kalóriát égetünk el, ami fogyókúrák szempontjában elsődleges.
  6. 6.  Kedvenc időtöltésem az olvasás. Ma is szívesen és sokan olvasnak. Látom, tömegközlekedési eszközökön, várótermekben, orvosi rendelőkben, hivatalokban várakozás közben, kávézókban stb. Egy jó könyvvel repül az idő.
  7. 7.  Hasznos és sok mindenre használatos tevékenység a számítógépezés. Sok tevékenységi formák közül lehet választani a számítógépen. Az első helyen az interneten való böngészés áll, utána következik a számítógépes játékok játszása.
  8. 8. Tevéke Aer Futás Olvas Szám Általában anység obic ás ítógégyakori pezés számítógépezés az amisága nagy részben leköti aMinde igen igen szabadidőmet.n nap De nagyon szeretekGyakran igen mozogni is, így inkább azRitkán igen aerobicot választomSoha elsősorban az ilyen tevékenységek közül. Köszönöm a figyelmet!

×