Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

The beatles

139 views

Published on

QUI EREN, COM ES VA CREAR...

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

The beatles

 1. 1. ‘ATLES 0 0fl‘
 2. 2. EREN QUATRE XIQUETS DE LIVERPOOL, JOHN, PAUL, GEORGE I RINGO. REVOLUCIONAREN EL MON DE LA MUSICA. RES vA SER EL MATEIX DESPRES DE LA SEUA ARRIBADAI NINGU ELS HA OBLIDAT.
 3. 3. JOHN, PAUL, GEORGE I RINGO VAN NAIXER ENTRE 19401 1943, LES SEUES EAMiLIEs EREN DE CLASSE BAIXA. NINGU D’ELLE TENIA GRANS ASPIRACIONS CULTURALS, NI INTERES NI POSSIBILITAT D’ESTUDIAR UNA CARRERA UNIVERSITARIA. ANIRIEN A L’ESCOLAI DESPRES BUSCARIEN UN TREBALL EN ALGUNA EABRICA.
 4. 4. JOHN LENNON VA NAIXER EL 9 D'OCTUBRE DE 1940. ERA VIOLENT, NO LI AGRADAVA L'ESCOLA, LI AGRADAVA MOLT LA MUSICA, DIBUIXAR I ESCRIURE POEMES CURTS. D'ELL VA SER LA IDEA DE FORMAR ELS QUARRYMEN, GRUP QUE DONA ORIGE ALS BEATLES
 5. 5. PAUL MCCARTNEY ERA PROU DIFERENT, NO ERA TAN VIOLENT NI TAN MAL ESTUDIANT. UN AMIC COMU, ELS VA PRESENTAR AL LLARG D'UNA ACTUACIO DEL QUARRYMEN, I PAUL VA SER ACCEPTAT COM A GUITARRISTA EN EL GRUP. -. 3,
 6. 6. GEORGE HARRISON VA SER EL PERSONATGE MES DISCRET DELS BEATLES I VA NECESSITAR VARIES SETMANES PER SER ACCEPTAT AL GRUP.
 7. 7. RINGO STAR, VA SER EL QUART BEATLE, PERO LA SEUA ENTRADA VA SER PER SUBSTITUIR A PETER BEST, EL BATERISTA, QUE VA SER EXPULSAT DEL GRUP. V7‘
 8. 8. ELS QUARRYMEN CANVIAREN EL NOM PER SILVER BEATLES. EL GRUP ERA UN QUINTET FORMAT PER: JOHN LENNON, PAUL MCCARNEY ( GUITARRISTES, CANTANTS I COMPOSITORS), GEORGE HARRISON ( SOLISATA GUITARRA) PETER BEST ( BATERISTA) I STUART SUTCLIFFE, ESTUDIANT D'ART I AMIC DE JOHN QUE EL VAN CONVENCER PER A QUE TOCARA EL BAIX.
 9. 9. LA PRIMER GIRA DELS SILVER BEATLES, VA SER A ESCOCIA. I EL SEGON VIATGE, I MES IMPORTANT PER A LA SEUA CARRERA, VA SER A HAM BURGO ( ALEMANIA) ON VAN CREIXER COM A PERSONES I COM A MUSICS. ALLI CONEGUEREN AL BATERISTA RINGO STAR. TAMBE ALLI VAN CONEIXER LAMBIENT DEL ROCK. STUART SUTCLIFFE ELS VA ABANDONAR PER A DEDICAR—SE A LA PINTURA.
 10. 10. TINGUEREN GRAN EXITS AL 1963, ELS BEATLES HO VAN OCUPAR TOT. TOTA LA SOCIETAT ES SENTIA IDENTIFICADA AMB LA MUSICA, LES ACTITUDS IRONIQUES, DESCARADES I HUMORISTIQUES DELS SEUS IDOLS, AMB ELS SEUS PENTINATS CADA VEGADA MES LLARGS, XAQUETES SENSE COLLS. .. ELS BEATLES ES VAN CONVERTIR EN LA IMATGE DE MILERS DE JOVENS NO SOLS ANGLESSOS, TAMBE NORTEAMERICANS, MEXICANS, ALEMANS. .. . ~ ~».
 11. 11. VAN FER MOLTISSIMES GIRES PER ESTATS UNITS ON ELS SEUS DISCOS OCUPAVEN TAMBE ELS PRIMERS LLOCS EN LES LLISTES EXIT. f ; er I’‘ *‘ ’‘’'vJ‘ ‘AI _f~k " ‘K. I I M ' BI.5I. “§. "’I~= I
 12. 12. L'ADEU EN 1970, PAUL ANUNCIA LA SEUA RETIRADA DELS BEATLES I INICIA UNA CARRERA DE SOLISTA. I ‘ ‘ EINGO TAMBE VA GRAVAR ALGUNS DISCOS COM A SO LISTA.
 13. 13. GEORGE HARRISON VA MILLORAR EN LA " COM POSICIO. 3 JOHN ESTAVA PRACTICAMENT SEPARAT DEL CONJUNT JA FEIA UN PARELL D’ANYS, EN ELS QUE HAVIA GRAVAT ALGUNS DISCOS AMB LA SEUA COM PANYA YAOKO; EDITA EN 1970 I 1971 DOS MAGNIEICS LP: JOHN LENNON I IMAGINE, PERO NO PAREIxIA MOLT INTERESSAT EN CONTINUAR LA CARRERA PROFESSIONAL COM LA DE MC CARTNEY I ACABA TRASLLADANT—SE A VIU RE A NOVA YORK, A L’EDIFICI DAKOTA, DEL CARRER 72-.
 14. 14. ALLI ELS VA DEIXAR EL SEU COTXE, EL 8 DE DESEMBRE DE 1980, A LES ONZE MENYS DEU DE LA NIT. A L’ENTRADA, A MES A MES DEL PORTER, ESTAVA EL MATEIX JOVE QUE EIXE MATEIX MATI HAVIA ACONSEGUIT QUE EL CANTANT LI FIRMARA UN AUTOGRAF. L'ADMIRADOR TRAGUE UN REVOLVERI DISPARA.
 15. 15. , ELS BEATLES SON UN RECORD. HUI UN RECORD RESONANT.

×