Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Accu acer aspire timeline ultra m3

338 views

Published on

http://www.pcaccu.com/acer-aspire-timeline-ultra-m3.html acer aspire timeline ultra m3 Laptop Accu'S , acer aspire timeline ultra m3 laptop batterij, 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Accu acer aspire timeline ultra m3

  1. 1. Acer Aspire Timeline Ultra M3: Test completAcer heeft niet gewacht op Batterij Acer Aspire Timeline Ultra M3 de Intel IvyBridge naar zijn tweede golf van ultrabooks lanceren. Met de Aspire TimelineUltra M3, de Taiwanese fabrikant is de eerste die een formaat voor te stellen15,6 inch. Als de twee termen lijken tegenstrijdig, deze laptop biedt goede allekenmerken van een ultrabook: dun, goed autonomie en macht. Het loont demoeite de luxe van het mengen van een 20 GB SSD voor prestaties op eenharde schijf van 500 GB opslagcapaciteit.ErgonomieHet chassis is niet volledig aluminium. Alleen de matte zwarte kap heeft hetrecht om behandeling. Voor de rest, het wachtwoord is "plastic". De fabrikanthoopt positioneren waarschijnlijk tarieven onder het wedstrijdnummer. Hetontwerp is eenvoudig en veelzijdig, maar veel minder prestigieuze dan eenAsus UX31E.Het toetsenbord (QWERTY ontvangen versie in test) hebben we een goedeindruk. Ondanks het raken van een beetje kort, de toetsen werken, zonder al teveel lawaai. De implementatie van het toetsenbord is niet ten koste van degebruiksvriendelijkheid. Een punt, maar we treuren: de pijlen zijn belachelijkklein ...ÂÂÂÂDe ruimte onder het toetsenbord is goed gebruikt om de multitouch touchpadM3 Accu Acer Aspire M5 (zoom en scrollen met twee vingers) zeer ruim (10,6 x8 cm) te geven. Het oppervlak, volledig aanklikbaar, maakt soepel glijden. Denauwkeurigheid is ook afspraak. Een echt plezier om te gebruiken.
  2. 2. Webcam (720p) is echter teleurstellend. De teruggaande beweging is vrijrampzalig. De zwarte volledig verstopt. Kortom, dit is duidelijk niet eenaanwinst voor de M3.Connectiviteit, SD-kaartlezer en een dvd uit elkaar is geconcentreerd op deachterkant. Er zijn drie USB-poorten (2 x 2,0 en 1 x 3,0), HDMI-uitgang, eenEthernet-poort (RJ45) en tenslotte het nemen van hoofdtelefoon / microfooncombo (hands-free). De toegang tot de verbinding is niet altijd gemakkelijk, hetkan een tweede USB-poort te blokkeren met een USB-een beetje groot AcerAP12A3i. Voor het maken van hoofdtelefoon / microfoon ook, kan dezepositionering is wel storend. Kabel handsfree kits zelden meer dan 1,20 mlang, of het risico op beschadiging van de connector door te trekken aan dedraad te worden of verkeerd geïnstalleerd om dit te voorkomen. Als deverbinding tot stand kan dekken de huidige behoeften, het verdiende eenbetere positionering.Ondanks de dunne frame en de aanwezigheid van een speciale grafischekaart, de temperatuurstijging van de M3 is redelijk. Idem voor het geluidsniveauals de stress componenten. Als dit ultrabook is niet helemaal stil in gebruikintensief, de soundtrack van een game of muziek genoeg om te wordenvergeten.Temperatuur lezing van de Aspire Timeline Ultra M3 wanneer stresscomponenten samsung Laptop Accu.Onderzoek uitgevoerd door middel van een camera Fluke Ti25startknop op het voorpaneel. Hoofdtelefoon / microfoon, USB 2.0 (x 2), USB3.0, HDMI, RJ45 en stopcontact.
  3. 3. DVD en SD-kaartlezer. Profiel.BerekeningenWaarschuwing duo Intel Core i7-2637M laag verbruik / 256GB SSD getest zalhier niet worden verkocht in Frankrijk. Voor uw informatie, het levert nog steedseen index-processor 112 Windows start in 20 seconden en bezuinigingen inminder dan 10 sec. Intel Core i5-2410M - die niet energiezuinig - is gemiddeld10% sneller.In plaats daarvan zal de Franse M3 hebben een Intel Core i5-2467M Laptopfujitsu Accu (beoordeeld in tests van Asus UX21E en Apple Macbook Air 11,6-inch) en een 500 GB harde schijf wordt ondersteund door een 20 GB SSD datals cache. Dit slaat informatie automatisch zo vaak gelezen / geschreven naarde schijf en dus versnelt toegang.En videospelletjesChispet de Intel HD 3000 is meer dan genoeg te decoderen 1080p videotoshiba Laptop Batterij. Belangrijkste innovatie van deze ultrabook, het heeftook een echte dedicated grafische kaart. Het is ook geen grafische kaartomdat we het hier over de zeer recente Nvidia GT 640M, die een groot deelvan de nieuwe generatie ultrabooks moeten rusten.Zo is de M3 kan laten alle recente titels in de native resolutie van het paneel(1366 x 768 pixels) met een mate van detail die varieert van "gemiddeld" naar"hoog" volgende games. Het lijkt erop dat ultrabooks ander koord aan hunboog hebben om te winnen.Overigens, de chip biedt Nvidia Optimus technologie die schakelt zij in hetvoordeel van de HD 3000 chip waar de rekenkracht niet nodig is. Dit verbetertde autonomie, zoals besproken in de vorige paragraaf.AudioGoede prestaties audio. Ingangen / uitgangen zijn heldere lenovo/IBM AcAdapter , krachtige en luidsprekers worden gebruikt om maximaal vermogen.Dit is niet de computer met de beste geluidsinstallatie, maar de keuze vaninstellingen verstandig Acer kan een goede kwaliteit geluid, zelfs genieten opvol volume. Zorg moet worden genomen om de Dolby behandelingen mogelijkals het gebruikt wordt op zwangere: ze zijn prachtig hier.Mobiliteit en autonomieMet een beetje meer dan 2 kg op Accu sony Laptop de weegschaal en in hetbijzonder de autonomie 5:20 videoweergave (scherm 100 cd / m², Wi-Fi meteen handicap, koptelefoon aangesloten), kan de M3 interesseren een publiek
  4. 4. op zoek naar een mobiele machine. Herinner me nog dat ondanks zijn geringedikte, toont het vrij dicht bij die dimensies van 15,6 inch klassiekers. Slip in eenrugzak is niet altijd gemakkelijk.

×