Feiten: Belang van Aminozuur Supplementen

1,083 views

Published on

http://www.supplementen-voor-afvallen.nl/afvallen-tips Aminozuren kunnen in 2 groepen worden verdeeld, essentieel en niet essentieel.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,083
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Feiten: Belang van Aminozuur Supplementen

 1. 1. Feiten:Belang van Aminozuur Supplementen
 2. 2. http://www.supplementen-voor-afvallen.nl/afvallen-tips or http://www.mijnsupplementen.nl Aminozuren, de basis van eiwitten, zijn van essentieel belang voor het goed functioneren van de diverse lichaamssytemen waaronder het immuunsysteem.
 3. 3. http://www.supplementen-voor-afvallen.nl/afvallen-tips or http://www.mijnsupplementen.nl Aminozuren kunnen in 2 groepen worden verdeeld, essentieel enniet essentieel. De essentiële aminozuren zijn van cruciaal belang voor ons lichaam en komen voor in vele voedingsmiddelen. Hetvervelende is echter dat deze echter ook kunnen worden vernietigd door o.a. bereiding en een slechte opname.
 4. 4. http://www.supplementen-voor-afvallen.nl/afvallen-tips or http://www.mijnsupplementen.nl Deze slechte opname zal leiden tot een eiwit tekort en met name bij mensen die erg actief zijn. Bij deze mensen heeft het lichaam namelijk een grotere behoefte aan eiwitten en aminozuren. Hoe kunnen we dit tekort aan eiwit compenseren? Het mag duidelijk zijn dat in deze tijd het binnenkrijgen van een optimale hoeveelheid eiwit en aminozuren bijna onmogelijk is. Het voldoende door de dag heen eten van o.a. voldoende groente en vlees is niet erg praktisch.
 5. 5. http://www.supplementen-voor-afvallen.nl/afvallen-tips or http://www.mijnsupplementen.nl Het rauw eten van groente is nog wel te doen maar het voldoende binnenkrijgen van eiwitten uit vlees kan wat lastiger zijn. De oplossing kan een eiwit supplement zijn van Fundamentals, “Fundapeptide”. Dit supplement bevat alle 20 verschillende aminozuren in de vorm van bipeptides in hun natuurlijke vorm uit 100 serum albumine. Aminozuren zijn niet alleen van belang voor iedere cel in ons lichaam voor het functioneren en onderhoud. Aminozuren zijn met name ook belangrijk voor de reparative van de diverse systemen in ons lichaam.
 6. 6. http://www.supplementen-voor-afvallen.nl/afvallen-tips or http://www.mijnsupplementen.nl Vele aminozuren uit eiwit producten werken als neurotransmitters in ons lichaam en zijn van belang voor een goede hersenfunctie. Omdat ons lichaam essentiële aminozuren niet zelf kan maken moeten deze indien nodig door supplementen worden aangevuld. Zelfs als 1 van de essentiële aminozuren ontbreekt kunnen de diverse lichaamssytemen niet meer optimaal functioneren.
 7. 7. http://www.supplementen-voor-afvallen.nl/afvallen-tips or http://www.mijnsupplementen.nl Alle 20 aminozuren, essentieel- en niet essentieel zijn in een volledige natuurlijke bipeptide vorm verkrijgbaar in het product Fundapeptide van Fundamentals. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een volledige inname van alle noodzakelijke aminozuren in een optimale verhouding.
 8. 8. http://www.supplementen-voor-afvallen.nl/afvallen-tips or http://www.mijnsupplementen.nl Fundapeptide word beschouwd als 1 van de beste aminozuur supplementen omdat deze volledig word verkregen uit 100% serum albumine. Fundapeptide word binnen enkele minuten volledig geabsorbeerd en laat dus geen residu achter. Hierdoor krijgt uw lichaam alle aminozuren direct toegediend. Omdat Fundapeptide in tabletten verkrijgbaar zijn heft u geen melk of water nodig in tegenstelling tot de meeste eiwit supplementen. Fundapeptide bevat nagenoeg geen calorieën en is 100% vrij van kleur en smaakstoffen. Het is hierdoor 1 van de best verkrijgbare aminozuur producten.
 9. 9. http://www.supplementen-voor-afvallen.nl/afvallen-tips or http://www.mijnsupplementen.nl Wij hopen dat u dit artikel op afvallen tips is van waarde voor jou. Voor meer informative over supplementen, kunt u terecht op onze site http:// www.mijnsupplementen.nl .

×