Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Prezentare Stud Life

Eşti student? Îţi place să scrii? Exprimă-te liber în Revista Stud-Life!

  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

Prezentare Stud Life

  1. 1. PREZENTARE
  2. 2. CE ESTE REVISTA STUD-LIFE? Revista Stud-Life este o revistă generalistă pentru studenţi, distribuită lunar în 13.000 de exemplare gratuite începând cu martie 2009 în Bucureşti, iar din august 2009 şi în Constanţa. Ne dorim să îmbinăm un spirit militant şi plin de iniţiativă al vechii mişcări studenţesti, care producea publicaţii de referinţă, cu cele mai noi preocupări ale target-ului nostru. Revista Stud-Life se citeşte în patul de cămin, la cantină, în metrou şi-n autobuz, dar este interactivă în formatul online. Stud-Life e ca şi studenţii - creativă, deschisă, nebună. Ne plac chilipirurile, deci vom căuta mereu reduceri, pe care studenţii le vor găsi în paginile noastre. Avem nevoie de-un ban în buzunar, aşa că o să stăm cu ochii pe piaţa locurilor de muncă pentru studenţi. Dar cel mai important, interacţionăm cu cititorii noştri, dându-le şansa să scrie în paginile revistei, să trimită răspunsuri la întrebările noastre despre viaţa studenţească şi oferindu-le ocazia de a participa la concursuri. Stud-Life îşi propune să spună lucrurilor pe nume, să lase oamenii deştepţi care au ceva de zis să se exprime şi să ofere cititorilor săi un mix de informaţii, divertisment, cultură şi relaxare. Momentan, revista Stud-Life se distribuie doar în Bucureşti şi Constanţa, dar în termen de un an, are în vedere extinderea la nivel naţional, în celelalte mari centre universitare, ca Iaşi, Cluj, Timişoara. Colaborăm cu organizaţiile studenţeşti pentru că ele ating cel mai uşor targetul. Rolul lor este legat mai ales de idei, evenimente, distribuţie.
  3. 3. Slogan: "Deschide uşi!" Autori: studenţi de pretutindeni, români şi străini corespondenţi pentru Stud-Life Periodicitate: Lunar Aria de Difuzare: facultăţi, cămine, cantine, campusuri universitare Tiraj: 13.000 de exemplare (10.000 în Bucureşti şi 3.000 în Constanţa) Tip: gratuită Localităţi: Bucureşti, Constanţa
  4. 4. PROIECTELE STUD-LIFE Treptat, pornind de la sloganul "Deschide uşi!", Stud-Life s-a transformat într-un concept mai larg, într-un stil de viaţă studenţesc. Astfel, am dezvoltat mai multe proiecte prin care dorim să ajutăm studenţii, să le oferim oportunităţi de afirmare şi dezvoltare a diferitelor comunităţi de studenţi talentaţi.
  5. 5. Stud-Life Gallery îşi propune să găsească şi să promoveze studenţii artişti talentaţi şi pasionaţi de artă. O parte dintre creaţiile lor vor putea fi găsite expuse în Club Leu (Iuliu Maniu, nr. 1) în cadrul unei galerii studenţeşti deschise spre vânzare pentru cei care vor să ia acasă producţii ale celei mai tinere generaţii de artişti studenţi. Stud-Life oferă, astfel, un spaţiu de promovare şi o mână de ajutor pentru dezvoltarea talentului studenţesc. Artist: Georgian Constantin Stud-Life Models strânge cele mai frumoase studente şi le oferă rampa de lansare pentru cariera de model. Pe lângă modeling, Stud-Life Models oferă şi servicii de hostess şi sampling pentru diverse campanii. Găsiţi mai multe informaţii pe www.stud-life.ro/models
  6. 6. Stud-Life Events - lună de lună Stud-Life celebrează lansarea ultimului număr din revistă printr-o petrecere inedită. Fie că se întâmplă în cluburi, pe plajă, la piscină sau în campus, petrecerile Stud-Life se adresează în primul rând studenţilor şi strâng sute de participanţi la evenimentul studenţesc al lunii. Stud-Life Concursuri oferă studenţilor lunar oportunitatea de a câştiga premii oferite de sponsori sau de revistă în schimbul interacţiunii cu publicaţia prin trimiterea de imagini şi articole.
  7. 7. Urmeaza : Stud-Life Fashion va oferi studenţilor pasionaţi de modă un spaţiu în care să-şi expună creaţiile şi viziunile. Intenţionăm astfel să intermediem legătura dintre designerii cunoscuţi din România şi novicii în fashion, pe care să îi ajutăm să se afirme. Stud-Life Business Adviser va funcţiona ca un forum, unde tinerii vor putea adresa întrebări legate de job, antreprenoriat şi afaceri în diferite domenii. Specialişti din companii le vor oferi răspunsuri şi sfaturi. Stud-Life Music îşi propune să ofere spaţiu de promovare tinerilor artişti creatori de muzică, ce nu sunt atât de cunoscuţi în branşa lor. Astfel, piesele lor vor putea fi downloadate gratuit de pe site-ul Stud-Life. Stud-Life Jobs va constitui locul din care studenţii vor putea afla de ultimele job-uri de pe piaţă, venite pe bază de recomandare din partea unor companii prietene cu Stud-Life şi nu numai. De asemenea, Stud-Life va putea oferi şi recomandări studenţilor care se evidenţiază. Stud-Life Creative Lab va aduce împreună într-un grup de lucru elitele studenţeşti, acei tineri care se remarcă în domeniul lor de studiu. Creative Lab va constitui o punte între ideile celor mai tari studenţi şi materializarea lor. Guvernul Stud-Life va fi proiectul care va selecta studenţi ce îşi doresc o carieră în politică şi care sunt, într-un fel sau altul, avizaţi în a se exprima cu privire la politicile de tineret şi deciziile luate de Guvernul României. Ne dorim chiar o interacţiune între studenţi şi miniştri prin întâlniri la nivel înalt sau obţinerea unor locuri în cadrul şedinţelor de guvern cu participare deschisă.
  8. 8. CONTACT: E-mail: redactie@stud-life.ro Web: www.stud-life.ro Publisher: Bogdan Câmpeanu | bogdan.campeanu@stud-life.ro | 0720 851 286 Redactor-şef: Denisa Nica | denisa.nica@stud-life.ro | 0722 628 004 Redactor-şef adjunct: Mihaela Georgescu | mihaela.georgescu@stud-life.ro | 0729 571 215 / 0741 089 251 Distribuţie: Bogdan Stamate | bogdan.stamate@stud-life.ro | 0721 026 105 PR&Events: Cătălin Cristian | catalin.cristian@stud-life.ro | 0724 164 835 Publicitate/ Marketing: Mădălina Gheorghe | madalina@stud-life.ro | 0722 203 967 | publicitate@stud-life.ro* * Tinerii care vor să se alăture echipei de publicitate şi marketing, sunt rugaţi să trimită CV-ul la publicitate@stud-life.ro

×