Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Mesageri Impotriva Discriminarii Festudis 2010 Asirys Si Gipsy Eye

10 minute până la ultimul tren. Grupul de 42 de tineri mesageri din Târgu Frumos veniţi la Festudis 2010 Iaşi pleca înainte de a se anunţa premiile. Bugetul era limitat ca să mai rămână. Grăbiţi, mai mult alergând pe trecerea de pietoni... şi se aude: "Premiul I pentru Creativitate se acordă Asociaţiilor Super Tineri (ASIRYS) şi Gipsy Eye". Pentru câteva secunde s-a făcut linişte. Au auzit bine?!

"Pierdeam trenul şi a anunţat că suntem câştigători. În mijlocul trecerii de pietoni am început toţi să ţipăm şi să ne îmbrăţişăm." (Alexandra)

Au prins trenul... Imaginaţi-vă acel drum... cu personalul, Iaşi-Târgu Frumos...

A fost prima oară când o asociaţie din Târgu Frumos a participat şi a câştigat un premiu la Festudis... şi nu orice premiu: locul 1 pentru Creativitate. A fost prima oară când o asociaţie de majoritari români şi lipoveni s-a unit cu o asociaţie de rromi. Pentru mulţi dintre tinerii mesageri a fost prima oară când au văzut Iaşiul şi poate că de aceea acest premiu contează atât de mult.

Tinerii mesageri - rromi, lipoveni şi români, au lucrat împreună, iar rezultatele nu pot decât să demonstreze că multiculturalitatea, toleranţa şi echipa aduc lozul câştigător. Din acest motiv mesajele transmise de mesageri vă provoacă să nu judecaţi pe nimeni după aparenţe.

Indiferent de etnie, vârstă sau alte criterii... educaţia şi prietenia ne vor ajuta să ne dezvoltăm! Din acest motiv dedicăm premiul pentru România!

  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

×