Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Maria parrado

1,362 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Maria parrado

 1. 1. Fet per: Maria, Marina i Andrea Professora: Monica Curs 2013/14 Música
 2. 2. INDEX -Introducció -Noms, edats, professió, gustos,... -Instruments musicals -Tipus de música -Àlbums editats -Lletra de les cançons -Premis -Club de fans, Pàgines web -Concerts, gires -Opinió personal: Per què ens agrada? -Què escoltarem?
 3. 3. INTRODUCCIÓ Aquest treball va sobre la Maria Parrado, una cantant coneguda per guanyar la Voz Kids. Ens hem proposat saber més coses sobre la Maria Parrado.
 4. 4. NOMS, EDATS, PROFESSIÓ, GUSTOS,... Maria Parrado Avilà té 13 anys, és cantant i estudia a l’institut, li agrada cantar, escoltar música, tocar el piano i la guitarra.
 5. 5. INSTRUMENTS MUSICALS La Maria toca el piano i la guitarra.
 6. 6. TIPUS DE MÚSICA La Maria canta molts tipus de música com: Pop, copla, andalús i fado.
 7. 7. ÀLBUMS EDITATS La Maria només ha editat un àlbum, el seu primer CD que es diu: Maria Parrado.
 8. 8. LLETRA DE LES CANÇONS La lletra de les cançons de la Maria acostumen a ser d’amor o amistat. Per exemple, ha fet una cançó amb el David Parejo que es diu «dibuja mi nombre» i va sobre l’amistat i l’amor.
 9. 9. PREMIS La Maria Parrado ha guanyat el premi de la primera edició de la Voz Kids. I també el passat dissabte dia 31 de maig va guanyar el seu primer disc d’or.
 10. 10. CLUB DE FANS, PÀGINES WEB El club oficial de la Maria Parrado és aquest: http://www.clubsdefans.com/club-de-fans-3504-Club- de-fans-oficial-de-MARIA-PARRADO--- wwwmariaparradotk.aspx I la pàgines oficials són aquestes: https://twitter.com/Mariaparradovoz https://es-la.facebook.com/maria.parradoavila
 11. 11. CONCERTS, GIRES La Maria farà molts concerts com: - El 15 de agost a Chiclana de la Frontera la Maria farà un concert el dia del seu sant!! - I encara concretarà més...
 12. 12. OPINIÓ PERSONAL: PER QUE ENS AGRADA? La Maria ens agrada perquè canta molt bé, és molt bona persona,...
 13. 13. QUÈ ESCOLTAREM? La cançó que escoltarem és: «El significado del amor». Està escrita i cantada per ella!!
 14. 14. CONCLUSIONS Ens ha agradat molt fer aquest treball i hem après molt!! Estem molt contentes i hem aconseguit l’objectiu!
 15. 15. ESPEREM QUE US HAGI AGRADAT!!

×