Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
www.marinanikoliconline.com/
VAŽNO ZA SADRŽAJ
o Uvod – pokriva problem/temu i šta
dalje
o Ne kopirajte i ne pišite svaštar...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Uspesan Blog Post - Cek-Lista

386 views

Published on

http://www.marinanikoliconline.com/7-osnovnih-koraka-za-uspesan-blog-post

Ovu listu možete preuzeti besplatno, odštampati je i postaviti pored računara kada sledeći put budete pisali novi post:)

Hvala na čitanju:)

Published in: Marketing
  • Be the first to comment

Uspesan Blog Post - Cek-Lista

  1. 1. www.marinanikoliconline.com/ VAŽNO ZA SADRŽAJ o Uvod – pokriva problem/temu i šta dalje o Ne kopirajte i ne pišite svaštaru o Ne zbunjujte čitaoce predugim rečenicama o Prođite svaki korak opisanog procesa o Linkujte ka web stranicama od autoriteta za statističke podatke o Privlačan naslov koji nudi vrednost ili identifikuje problem i nudi jednostavna rešenja o Da ima oko 70 karaktera illi manje o Ima kraći Permalink (URL adresa posta) NASLOV o Top liste ili važni alati/resursi o Jedinstven pristup o Inspirativno i Motivaciono o Kontraverzno/Intrigantno o Priča o Zaključak/Poziv na akciju – prijavite se, kupite, podelite, itd. POPULARAN SADRŽAJ o Jasan font i lak za čitanje o 3-5 reda teksta po pasusu o Tekst podeljen na podnaslove o Koristite nabrajanje po tačkama o Koristite poravnjanje za sliku na vrhu posta o Koristite slike kroz post da istaknete poentu IZGLED SADRŽAJA o Naslov do 70 karaktera o Opis do 150 karaktera o Da imate relevantnu ključnu reč u Meta Keywords polju META TAGOVI TEHNIČKE STVARI o Post sadrži od 1500 – 2500 reči o Eksterni linkovi ka sajtovima sa autoritetom o Interni linkovi ka relevantnim stranicama na vašem sajtu o Ne gomilati ključne reči PRE OBJAVLJIVANJA o Proveriti gramatiku, pravopis, znakove interpunkcije USPEŠAN BLOG POST Ček-Lista - Podsetnik www.marinanikoliconline.com/7­osnovnih­koraka­za­uspesan­blog­post

×