Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Onafhankelijk advies-
bureau voor efficiënte     Vindt u het belangrijk uw cliënten en personeel goede
en verantwoorde...
6 REDENEN   1. TEVREDEN CLIËNTEN EN PERSONEEL               4. TRANSPARANTIE
        Vindt u tevre...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

DKC Leaflet Instelling

329 views

Published on

Betere koffie en thee binnen uw instelling?

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

DKC Leaflet Instelling

 1. 1. Onafhankelijk advies- bureau voor efficiënte Vindt u het belangrijk uw cliënten en personeel goede en verantwoorde oplossingen binnen koffie & thee te kunnen bieden? organisaties op het gebied van de warme drankenvoorziening. Vindt u het belangrijk dat op een verantwoorde en kosten efficiënte wijze te doen? Vindt u het belangrijk 100% objectief te beoordelen welk koffie- en theeconcept geschikt is voor uw instelling? Postbus 421 Ja, natuurlijk is dat van wezenlijk belang. Maar hoe krijgt u dat voor elkaar zonder een 3740 AK Baarn tijdrovend inkooptraject te moeten inzetten waarbij u nog maar moet afwachten of u met Mozartlaan 26 de juiste partijen praat? Met onze “koffiescan” gaan wij voor u na welke verbeteringen op 3741 HV Baarn koffie- en theegebied gerealiseerd kunnen worden. Telefoon +31 35 75 11038 Mobiel KvK +31 6 8324 5571 32170969 Laat daarom De Koffie Consultant info@dekoffieconsultant.nl www.dekoffieconsultant.nl een GRATIS “koffiescan” uitvoeren!
 2. 2. 6 REDENEN 1. TEVREDEN CLIËNTEN EN PERSONEEL 4. TRANSPARANTIE Vindt u tevreden cliënten en personeel ook zo belangrijk? Heeft u een voorkeur voor duidelijkheid en OM TE KIEZEN De Koffie Consultant helpt u hierbij doordat de kwaliteit transparantie? Wij ook! Afspraken die u met ons VOOR DE van koffie en thee binnen uw instelling toeneemt. Ook maakt worden daarom schriftelijk vastgelegd. zaken als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Dat geldt tevens voor de afspraken die wij, na KOFFIE gezondheid en bijvoorbeeld cafeïnevrije koffie kunnen afstemming met u, met uw leverancier(s) maken. CONSULTANT ondersteunt worden. 5. MODULAIR 2. IS PRIJS EEN THEMA? Natuurlijk wilt u uw uitgaven beheersbaar houden. Door onze specifieke marktkennis kunnen wij samen met Onze diensten zijn daarom modulair. Dit houdt in dat u veel geld besparen. Wij selecteren namelijk met u de u ons bijvoorbeeld alleen voor een advies kunt inscha- optimale prijs/kwaliteitverhouding voor de ingrediënten kelen om pas daarna te beslissen of u een eventueel (koffie, thee etc.), apparatuur, onderhoud en financiering. vervolgtraject ook door ons wilt laten regelen. Marges voor tussenhandel behoren tot het verleden. 6. SNEL VERDIEND! 3. ZEKERHEID Aan de inzet van De Koffie Consultant zijn kosten De Koffie Consultant is een specialist. Wij staan vanzelf- verbonden. Deze worden echter terugverdiend sprekend dan ook borg voor een uitstekende koffie- doordat de producten en diensten slimmer ingekocht en theevoorziening binnen uw instelling die, ook op kunnen worden. Een indicatie van de mogelijkheden de langere termijn, naar wens geregeld wordt: lekkere blijkt al tijdens de gratis koffiescan. U kunt vrijblijvend koffie en thee vanuit een passend concept, goed contact met ons opnemen op telefoonnummer functionerende apparatuur, laagst mogelijke kosten. 035 75 11038 voor aanvullende info of een afspraak. Op onze website www.dekoffieconsultant.nl vindt u alles over de gratis koffiescan!

×