Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Лак за нокти ЗОРНИЦА от SNB

858 views

Published on

Лак за нокти ЗОРНИЦА от SNB - изкушението за предстоящите празници с нюансите на изключителни парченца старо злато

Published in: Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Лак за нокти ЗОРНИЦА от SNB

 1. 1. лак за нокти от SNB Professional ЗОРНИЦА NLT33
 2. 2. КЛЮЧЪТ То подклажда войни, източник е на желание и поквара, символ е на съвършенствотои е в основатана богатството и красотата.
 3. 3. Ценено е още отпреди писаната история. Предпочитано е заради искрящия си бляскав жълт цвят; харесвано е заради мекотата и гъвкавостта си. То е уникално по своята устойчивост към окисление.
 4. 4. Разбира се, става въпрос за ЗЛАТОТО! Днес ценният метал може да се намери по целия свят, във всичко -от бижута и монетидоизползването му в електрониката и за различни медицински цели.
 5. 5. Днес SNB предлага нещо специално – истински, блестящи парченца старо злато, грижливо прибрани в малко, стъклено шишенце. Перфектен подарък за колекционери на красота!
 6. 6. ПРЕДИШНАТА КАРТИНКА БЕШЕ ШЕГА! А сега поемете дълбоко дъх, защото ще се влюбите!
 7. 7. ЛАК ЗА НОКТИ ЗОРНИЦА ОТ SNB
 8. 8. ЛАК ЗА НОКТИ ЗОРНИЦА ОТ SNB Представяме Ви подбор от отблясъци, които са изключително ярки, безмилостно колоритни и безспорно забавни! За нас беше изключително въодушевление да сложим толкова много разкош в толкова малка бутилка! Различните по форма и размери частици правят отблясъците от ноктите необикновени!
 9. 9. ЛАК ЗА НОКТИ ЗОРНИЦА ОТ SNB Лакът Зорница от SNB е толкова покривен, че можете да носите само него, но е изключително ефектен и в различни декорации. Стар Нейлз препоръчва използването на основа за лак SNB за начало и топ лак за финал на дълготрайния маникюр, който покорява с великолепието си! Лакът Зорница от SNB не съдържа Толуен, Дибутил фталат и формалдехид.
 10. 10. ЛАК ЗА НОКТИ ЗОРНИЦА ОТ SNB Вашият златен ключ към вълшебния свят на празниците в края на годината!
 11. 11. ЛАК ЗА НОКТИ ЗОРНИЦА ОТ SNB Поръчайте още сега на www.starnails.bgили попитайте Вашия маникюрист!

×