PoëzE- Bundel SoS Markant Cleijn Hasselt

803 views

Published on

Stad op Stelten is een werkwijze waartbij Bibliotheek Midden-Brabant samen met partners van Brede School Tilburg binnen -en buitenschools leren koppelt aan leesbevordering, mediawijsheid en cultuureducatie. In 2008 had Stad op Stelten Markant (tegenwoordig BrON) het thema Poëzie.
Educatie van Bibliotheek Midden-Brabant zorgt voor de digitale presentatie en coördineert Stad op Stelten voor de 14 vestigingen.

Published in: Education, Lifestyle
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
803
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
22
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

PoëzE- Bundel SoS Markant Cleijn Hasselt

 1. 1. E-bundel met poëzie van groep 7 van: SOS – Hasselt 2007-2008 Projectinfo: saskiadellevoet@bibliotheekmb.nl
 2. 3. Joepie, ik mag over mijzelf schrijven Sorry, ik ben aan het overdrijven Daarin ben ik erg goed Ik weet precies hoe dat moet Hoge punten heb ik veel Daarvan kijk ik bijna scheel Ik ben lang, ik ben licht A. is mijn nicht En mijn lievelingskleur is groen Dahag, Oen!
 3. 4. heey allemaal ik ben i. ik hou van zingen en dansen en te schansen op me bed o mijn moeder roept me ze heeft net mijn eten klaargezet ik kijk naar buiten het is aan het sneeuwen ik haat dat ik ga schreeuwen waarom vandaag ik kijk goed ik zie E. de zeekoe wat zielig zeg voor haar ik hou van shoppen kleren, kleren en schoenen op een rij alles voor mij!!
 4. 5. Ik ben M. Mijn hobby’s zijn mijn zusje vervelen, fietsen en computer Mijn lievelingskleuren zijn rood en blauw Mijn vrienden zijn G. en G., R. en J. Ik ben bang van mijn zusje in het licht Ik heb 2 honden Stoopy en Snoopy Ik zeg niks meer doei!
 5. 6. ik ben N. ik ben hoog en iedereen is down daarom gedraagt iedereen om me heen zich als een clown, ik ben 11 dat zijn twee 1en daarom heb ik twee lange benen mijn hobby is: voetbal daarmee ben ik kampioen en toen bij voetbal gaven we allemaal een bloem ik ben voor niks bang daarom ga ik gewoon mijn gang. Einde.
 6. 7. Naast me zit een kat, hij weet wel wat. Buiten is het saai, het is goed weer en daar zit ik maar weer. Ik heb blauwe ogen blonde haren. Mijn lievelingskleur is blauw. Ik hou van dieren. Ik vind het leuk om bij dieren te zijn. Ik heb een Chihuahua, Chipiel en kat, Cripy. Ik houdt van al mijn dieren. Ik heb 7 katten 1 hond volgende week krijg ik er 2 bij. Dat vind ik leuk en lig ik de hele week in de deuk.
 7. 10. Ik ben J. Ik hou van spelen En ook van delen Mijn lievelingskleur is: blauw Ik hou van voetballen Ik hou van: zon Ik wi l later voetballen En i k hou van g r ap je s mijn lievelingsdier is een: parkiet!
 8. 11. 1 Hallo Ik ben A. beter bekend als Atje of Açilala. En ik ben heel erg bang voor spinnen ik vind het ook eng in kleine donkere plekken 2 De leukste dier op aarde vindt paard En ik houd van grappige dingen en ik heb een hekel ruzie en kattige mensen en de leukste sport vind ik tennissen paardrijden 3 Ik wil een keertje dromen over dat mensen nooit dood gaan en dat ze gelukkig zijn.
 9. 12. Hallo ik ben T. mijn bijnaam is Macaroni maar dat vind ik niet lekker wat ik lekker vind, is pizza ik kan goed zwemmen net als een haai dat is ook mijn lievelingsdier mijn lievelingskleur is blauw tot gauw!
 10. 15. ik ben: D. ik voetbal bij RKTVV en daar doet iedereen mee met schoppen in de zee mijn lievelingskleur is blauw daarom komen de mensen gauw mijn lievelingsdier is een hond en daarom heb ik geen dikke kont
 11. 16. Mijn bijnaam is G. Ik heb een nieuwe bril da is best chill Soms gaan we naar het zwembad Oeps me broertje valt op zijn gat. Eerst ga ik in bad Daarna lees ik het meidenblad Zit ik te leren roept mama: waar zijn je kleren? Groen is mijn lievelingskleur. Maar nu sluit ik toch echt de deur D o e i ! ! !
 12. 18. Ik ben G. Hou van alles op school maar behalve geschiedenis. Maar ik zeg tegen me zelf, je moet goede punten halen anders kun je groep 8 niet halen. Als ik groot ben wil ik zelf een kunstenaar of een rekenjuf zijn maar misschien kan het iets anders zijn
 13. 19. Ik ben E. Ik ben de beste in basketbal van de hele klas, en hou van wedstrijd/zwemmen. Mijn gezin bestaat uit papa, mama en 3 meisjes de oudste ben ik. Ik ben bang voor spinnen. Ik heb hele mooie krullen de mooiste van de klas. Ik stamp niet graag in de plas. Ik hou van macaroni. Ik heb een hekel aan ruzie. Ik wil graag later juffrouw worden. Ik heb geen huisdier. En dit was mijn Ikje!!!
 14. 22. Ik ben A. Ik hou van Dolfijnen, daarmee wil ik gaan zwemmen, dan voel ik me fijn. Dolfijnen zijn de beste dieren wereldwijd. Kom en doe mee je zal je heerlijk voelen. Meloenen lust ik ook heel graag maar ik vertel nou over Dolfijnen en dat doe ik graag. Mijn lievelingskleur is blauw en paars. Ik vind de juf lief, ik weet het zeker ze is geen dief maar J’s hartendief.
 15. 25. Ik hou van mijn huisdieren! Ik heb er 4 1 vis en 3 honden! Mijn vis heet blub en mijn honden heten Pakker, Fellow en Dino. Blub is 1 Pakker 2 Fellow 4 en Dino 10. Ik hou van ze. Ja echt
 16. 26. E-bundel met poëzie van groep 7 van: SOS – Hasselt 2007-2008 Projectinfo: saskiadellevoet@bibliotheekmb.nl Onder begeleiding van: Eus Roovers (tekst) en Ellis Pruyn (beeld) Digitale bewerking Saskia Dellevoet

×