iNFODATA - Export Marketing Solutions

429 views

Published on

Η iNFODATA είναι μια εταιρεία παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών.

Φιλοσοφία μας, είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας. Δίνουμε ιδιαίτερη βάση στην κατανόηση των αναγκών και δραστηιοτητων των πελατών μας, της αγοράς τους, των επιχειρηματικων στόχων που έχουν, παρέχοντας μια συνεχή επαγγελματική συμβουλευτική υποστήριξη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.
Στόχος μας είναι η ανάπτυξη των πελατών σας και επίτευξη μετρήσιμων αποτελέσματων προβολης. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες του.
Προτείνουμε στοχευμένες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως, η κατασκευή ιστιοσελίδων, λίστες αναάπτυξης πελατολογίου, διαφήμιση στις μηχανές αναζήτησης, email marketing campaigns, προηγμένες mobile υπηρεσίες, social media marketing.

Υπηρεσίες εξαγωγικού μαρκετινγκ:
Μέσα από τη συνεργασία μας, στοχεύουμε στη στήριξη των ΜμΕ και τη μετατόπιση του τρόπου προώθησης των Ελληνικών προϊόντων από την ποσότητα στην ποιότητα με στόχο ένα εύπορο διεθνές καταναλωτικό κοινό που αγοράζει συνειδητά και επιλεγμένα.
 B2B International marketing lists (από μια βάση 32 εκαττομυρίων):
Λίστες ανάπτυξης πελατολογίου με επικυροποιημένα στοιχεία κατά τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης.
 Διαφήμιση στις Europages.gr:
Ο Ευρωπαικός κατάλογος Β2Β επιχειρήσεων. Μια διαδυκτιακή πύλη εύρεσης επαγγελματιων και αναζήτησης συνεργασιών, από 218 χώρες.
 Προβολή εταιρικών δραστηριοτήτων στο εξωτερικό:
Οργάνωση εκθέσεων, σεμηναρίων, συνεδρίων, εμπορικών αποστολών, φεστιβάλ.
 Προβολή στο Greekcompaniesonline.com:
Η εξειδυκευμένη Ελληνική διαδικτυακή πύλη για την ανάδειξη της ταυτότητας και την τουριστική προβολή της κάθε Περιφέρειας, παράλληλα με την προώθηση των ελληνικών αγροτικων προιόντων.
 Οργάνωση & υποστήριξη τμήματος εξαγωγικού μαρκετινγκ in-house στην εταιρεία σας.
 Ανάπτυξη πελατών και δημιουργία προωθητικών ενεργειών για την προβολή των ελληνικών προιόντων στο εξωτερικό, με σκοπό την ενίσχυση των εταιρικών εξαγωγών και της εξωστρεφείας των επιχειρήσεων.
 Target Country: Αναζητήστε στατιστικά στοιχεία για το ποιες χώρες ζήτουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Βρείτε προμηθεύτες και επαγγελματιες συνεργάτες σε αγορές του εξωτερικού.

Published in: Business
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
429
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
9
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

iNFODATA - Export Marketing Solutions

  1. 1. iNFODATA Export Marketing Solutions H εταιρεία Η iNFODATA είναι μια εταιρεία παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών. Ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στα Βριλήσσια. Κατά τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της παρεχει υπηρεσίες στον κλάδο της έντυπης διαφήμισης, καθως και υπηρεσιες τηλεφωνικού κέντρου κα εξυπηρετησης πελατων. Με την ραγδαία άνοδο της τεχνολογίας του διαδικτύου και αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της, προσανατολίζεται στην παροχή ολοκληρωμένων & εξειδικευμένων λύσεων, στον τομέα του διαδυκτιακού μαρκετινγκ. Τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της διαδικτυακής διαφήμισης και προβολής, με εξειδίκευση στον τομέα του εξαγωγικού μάρκετινγκ. Η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας βασίζεται στην υψηλή τεχνογνωσία, τις σύγχρονες τεχνολογικές υποδομες και την εξιδείκευση των στελεχών της. Φιλοσοφία μας, είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας. Δίνουμε ιδιαίτερη βάση στην κατανόηση των αναγκών και δραστηιοτητων των πελατών μας, της αγοράς τους, των επιχειρηματικων στόχων που έχουν, παρέχοντας μια συνεχή επαγγελματική συμβουλευτική υποστήριξη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη των πελατών σας και επίτευξη μετρήσιμων αποτελέσματων προβολης. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες του. Προτείνουμε στοχευμένες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως, η κατασκευή ιστιοσελίδων, λίστες αναάπτυξης πελατολογίου, διαφήμιση στις μηχανές αναζήτησης, email marketing campaigns, προηγμένες mobile υπηρεσίες, social media marketing.
  2. 2. Παρεχόμενες Υπηρεσίες Οι εταιρείες που θέλουν να φτάσουν στις διεθνείς αγορές αντιμετωπίζουν σήμερα πολλές προκλήσεις. Συχνά δεν έχουν πληροφορίες για την αγορά, δεν έχουν επαρκή γνώση των τάσεων και των προσδοκιών των αγοραστών, και αντιμετωπίζουν έντονο ανταγωνισμό από διεθνείς φορείς. Έχουμε μάθει από την εμπειρία μας, ότι οι εταιρείες έχουν επιτυχία στις αγορές του εξωτερικού μόνο όταν η αγορά-στόχος εξετάζεται προσεκτικά και λεπτομερώς. Η εταιρεία μας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες προσανατολισμένες στη διεθνή αγορά και υποστηρίζει εξαγωγικές σας δραστηριότητες. Είμαστε πολύ ευέλικτοι και μπορούμε να προετοιμάσουμε εξατομικευμένη προσφορά για κάθε πελάτη που ενδιαφέρεται για την αύξηση των διεθνών πωλήσεων. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες και να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Υπηρεσίες εξαγωγικού μαρκετινγκ: Μέσα από τη συνεργασία μας, στοχεύουμε στη στήριξη των ΜμΕ και τη μετατόπιση του τρόπου προώθησης των Ελληνικών προϊόντων από την ποσότητα στην ποιότητα με στόχο ένα εύπορο διεθνές καταναλωτικό κοινό που αγοράζει συνειδητά και επιλεγμένα.  B2B International marketing lists (από μια βάση 32 εκαττομυρίων): Λίστες ανάπτυξης πελατολογίου με επικυροποιημένα στοιχεία κατά τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης.  Διαφήμιση στις Europages.gr: Ο Ευρωπαικός κατάλογος Β2Β επιχειρήσεων. Μια διαδυκτιακή πύλη εύρεσης επαγγελματιων και αναζήτησης συνεργασιών, από 218 χώρες.  Προβολή εταιρικών δραστηριοτήτων στο εξωτερικό: Οργάνωση εκθέσεων, σεμηναρίων, συνεδρίων, εμπορικών αποστολών, φεστιβάλ.  Προβολή στο Greekcompaniesonline.com: Η εξειδυκευμένη Ελληνική διαδικτυακή πύλη για την ανάδειξη της ταυτότητας και την τουριστική προβολή της κάθε Περιφέρειας, παράλληλα με την προώθηση των ελληνικών αγροτικων προιόντων.  Οργάνωση & υποστήριξη τμήματος εξαγωγικού μαρκετινγκ in-house στην εταιρεία σας.  Ανάπτυξη πελατών και δημιουργία προωθητικών ενεργειών για την προβολή των ελληνικών προιόντων στο εξωτερικό, με σκοπό την ενίσχυση των εταιρικών εξαγωγών και της εξωστρεφείας των επιχειρήσεων.  Target Country: Αναζητήστε στατιστικά στοιχεία για το ποιες χώρες ζήτουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Βρείτε προμηθεύτες και επαγγελματιες συνεργάτες σε αγορές του εξωτερικού.
  3. 3. Υπηρεσίες διαδικτυακού μαρκετινγκ: Η εξειδίκευσή μας είναι ο εμπορικότερος δρόμος στον κόσμο, το INTERNET. Προσφέρουμε μοναδικές λύσεις πολυεπίπεδης προβολής του πελάτη μας , με άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα και κατεύθυνση σε χώρες στόχο που προκύπτουν από την διεθνή επισκεψιμότητα στα portal μας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε απλές και λειτουργικές λύσεις, μέσω διαδικτύου. σε θέματα προβολής και διαφήμισης στο εξωτερικό. Για την πλειοψηφία των εταιρειών, επιτυγχάνοντας μια επιτυχημένη ιντερνετικη προβολή και προώθηση για τις εξαγωγές δεν είναι μόνο επιθυμητή λύση - είναι ένας κρίσιμος επιχειρηματικός στόχος.  Κατασκευή συγχρονων και δυναμικών ιστιοσελίδων, web portals, e-shops, συμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.  Banner Campaigns: Διαδυκτιακες υπηρεσίες προβολής της εταιρικης ταυτότητας και ηλεκτρονικής προώθησης προιόντων και υπηρεσιών.  Υπηρεσιες email marketing campaigns: Δημιουργίας μακέτας και αποστολή μαζικών εμαιλ, μέσα από μια βάση 32 εκατομμυρίων πιστοιποιημένων επαγγελματιών.  Οργάνωση και υποστήριξη Social Media Marketing: Δημιουργία και διαχείρηση σύγχρονων σελίδων στα κυρίαρχα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Υπηρεσίες SEO/SEM: Βελτιστιοποίηση των αποτελεσμάτων κατάταξης της ιστιοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Σχεδιασμός στρατιγηκής λέξεων-κλειδιών για εύρεση στις μηχανές αναζήτησης και στόχευση των προιόντων σας.  Lead Generation Campaigns: Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα διαφημιστικών λύσεων που είναι προσανατολισμένη στο να μεγιστοποιήσει τα συνολικά αποτελέσματα των εκστρατειών σας για την ανάπτυξη υποψήφιων πελατών
  4. 4. Αποστολή μας Η αποστολή μας είναι, να στηρίξουμε την ανάπτυξη των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των πελατών μας. Με την 20ετή εμπειρία και την ομάδα συνεργατών της, έχει δημιουργήσει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, με σκοπό τις στοχευόμενες ενέργειες και την συνεχή παρακολούθηση σε κάθε βήμα του Έλληνα εξαγωγέα ή υποψήφιου να εξάγει τα αγαθά ή τις υπηρεσίες του διεθνώς. Έχουμε βοηθήσει πολλές Ελληνικές εταιρείες «μεταναστεύουν» μάρκες τους και να αναπτύξουν νέες εξαγωγικές δραστηριότητες σε χώρες του εξωτερικού, με ταυτόχρονη βελτίωση & αναγνώριση του εμπορικού τους σήματος στο εξωτερικό. Το Όραμα μας Προσδοκούμε η εταιρεία μας να γίνει ο ηγέτης της αγοράς, στον τομέα της προβολής και προώθησης (διαδικτυακή και μη) των Ελληνικών εταιρειών σε ξένες αγορές. Σκοπός μας είναι, η μακροπρόθεσμη και δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας μας ως αξιόπιστος εταίρος και σύνδεσμος μεταξύ διεθνών εισαγωγέων και εξαγωγέων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και μετρήσιμα αποτελέσματα. Επικεντρωνόμαστε στην κατανόηση των σχεδίων της διεθνούς επέκτασής σας. Πιστεύουμε ότι έχετε ένα καλύτερο όραμα για το μέλλον της εταιρείας σας. Η ισχυρή επικοινωνία και η αμοιβαία επίτευξη των στόψων σας, είναι κρίσιμη κατά την οικοδόμηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη μας. Οι αξίες μας παίζουν καθοριστικό ρόλο σε κάθε έργο και τη δράση που αναλαμβάνουμε. Θέτουν πρότυπα στην καθημερινή μας εργασία και διαμορφώνουν τη μορφή της συνεργασία μας με τους πελάτες. Σε κάθε μας συνεργασία πορευόμαστε πάντα με: • ειλικρίνεια και η αξιοπιστία • επιδίωξη της ικανοποίησης των πελατών μας • αποτελεσματικότητα Οι υπηρεσίες μας, διεθετουν υψηλα επίπεδα ποιότητας και προορίζονται για να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας με στόχευση στην ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους. « Είμασατε ο ιδανικός εξαγωγικός σας συνεργάτης! »

×