Despres de la tempesta, la calma

1,503 views

Published on

Superem lo pitjor despres d'un entrebanc

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Despres de la tempesta, la calma

 1. 1. Automàtic o al vostre gust amb el  Amb so 
 2. 2. Després d’una tempesta...
 3. 3. Tempesta! Els vents forts i les fortes pluges s’uneixen en un espectacle dantesc. Les rieres i els torrents destrueixen cases i sembrats. Trons i llamps, trenquen i solquen el cel. Un ambient de destrucció i foscor regnen per l’espai durant un cert temps. Després una gran calma...
 4. 4. La por i el temor que omplien la terra s’aturen de cop. Arbres arrencats , nius desfets, rius sortits de mare... Desolació i aflicció són els reis... L’aire enrarit deixa pas a un aire fresc i tranquil.
 5. 5. Poc a poc, mans a la feina, tot tornarà a la normalitat. La naturalesa es rejoveneix i retorna la calma. Així, també és la vida. La tempesta del dolor, el mal temps del sofriment, ens aclaparen en un moment o altre. Sembla que tot s’enfonsi, que tot va malament: malalties, atur, malentesos, defallences, enganys...
 6. 6. Fosques nuvolades de desànim omplen el cel dels teus sentiments... i defalleix el teu esperit. Però, després de la tempesta, també pot venir una gran bonança. Tot és tan transitori!
 7. 7. Cal seguir endavant, amb força! Intentar recuperar el tremp que hi ha dins teu. No bressolar-te en la teva pròpia compassió.
 8. 8. Disminueix el teu ritme, però segueix avançant. No t’aturis. Darrere de cada final sempre hi ha un nou inici. Darrere de cada triomf hi ha un nou repte.
 9. 9. «Quan a vegades, les nuvolades, omplin el cel de plom, mai mirar enrere, lluita i espera, tot serà nou si vols». [Esquirols] Tot et pot ajudar a renéixer. Viu la Vida!
 10. 10. Traducció i adaptació d’una presentació rebuda. Ageucm. Text: www.momento.com.br Música: Enya (Mayitbe). Imatges de domini públic. 2 06 2005 Sense finalitat comercial – Ús privat. Suggeriments: aballus @pie. xtec .es Podeu visitar: www.xtec.net/~aballus Catalonia PPT’S
 11. 11.  Per tornar a començar  Per seguir escoltant: quiets! ESC Per acabar

×