Presenatie Tbv Linkedin En Site

776 views

Published on

Dental Clinics Presentatie

Published in: Real Estate
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
776
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presenatie Tbv Linkedin En Site

 1. 1. Tandartsen en mondzorgkundigen gezocht! Dental Clinics
 2. 2. Werken bij Dental Clinics Innovatieve, complete mondzorg, dat is waar Dental Clinics voor staat. Brede kwaliteit van zorg onder één dak. Een open organisatie met een heldere visie en een krachtig teamconcept. Waarin tandartsen, mondhygiënisten en - zorgkundigen, kaakchirurgen, orthodontisten, tandarts- en preventie-assistentes samen patiënten de gewenste zorg en aandacht geven. En daarbij blijven groeien in hun eigen differentiatie of specialisme, maar ook kunnen bijdragen aan de maatschappij door bijvoorbeeld mee te werken aan de verzorging van de gebitten van weeskinderen in Vietnam-.
 3. 3. Wat doet DentalClinics Dental Clinics organiseert de back office. Tandartsen focussen zich op de kerntaken: de patiëntenzorg en het team(work). De tandarts is eindverantwoordelijk voor de praktijk. Neem een kijkje in de praktijk: KLIK HIER
 4. 4. Voordelen in de Praktijk • Bij Dental Clinics kunt u uw specialisme tot in de puntjes verfijnen. U kunt u concentreren op kwalitatieve zorg, zonder administratieve beslommeringen. • Voor uw patiënten vertaalt de samenwerking tussen specialisten zich in toegankelijker zorg en een optimale behandeling, en voor uzelf in meer uitdaging en werkplezier. • De efficiënte praktijkvoering geeft u extra flexibiliteit, met de zekerheid van een uitstekend inkomen.
 5. 5. Innovatie vraagt om specialisatie en teamwork Differentiaties /subspecialisatie geven werkvreugde en grotere vaardigheid: – Cad Cam tandheelkunde – Endodontoloog – Parodontoloog – Grote cosmetische restauraties – Cerec specialisatie – Implantoloog Differentiatie (ook in deeltijd) is goed mogelijk een een groter tandheelkundig team
 6. 6. Voordelen in de Praktijk • Opleidingen en kennisuitwisseling dragen verder bij aan uw professionele ontwikkeling. • De op collegiale samenwerking ingerichte werkomgeving zal u zeker aanspreken, evenals de lichte, ruime behandelkamers en moderne apparatuur zoals Cerec. • U zult snel merken dat overleg en kruisbestuiving met collega’s behalve productief ook erg prettig is. Werken in een professioneel en gezellig team geeft nu eenmaal een goed gevoel, elke dag weer.
 7. 7. Kennismaken? Spreekt ons teamconcept u aan? – Neem een kijkje in de praktijk KLIK HIER – Kom vooral eens langs voor een nadere kennismaking. – U kunt geheel vrijblijvend een dagdeel in de praktijk meelopen. Je kiest immers niet zomaar voor een praktijk. Door zelf de werkwijze te ervaren en de sfeer in het team te proeven, leert u ons pas echt kennen.
 8. 8. Contact: • Solange de Groot: • M: 06-23321128 • E: solange.degroot@dentalclinics.nl • W: www.dentalclinics.nl
 9. 9. Teamwork ook in Vietnam
 10. 10. Alles even schattig
 11. 11. Tot de mondjes open gingen
 12. 12. Teamwork ook in Vietnam

×