Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Debat 5 discapacitat

309 views

Published on

Cal una aposta decidida per facilitar la integració de les persones amb discapacitat i malaltia mental incorporant-les, en la mesura de les seves possibilitats, a tots els àmbits de la vida social i laboral, des de la potenciació de les seves capacitats.
Per tant, la perspectiva amb què s’aborden les polítiques vers les persones amb discapacitat han de ser integrals, per tal de promoure el màxim d’autonomia en cada moment de les seves trajectòries personals i socials.
La lluita contra l’estigma que acompanya aquestes persones, en especial les afectades per alguna malaltia mental, és fonamental per aconseguir contrarestar els conjunt de prejudicis entorn a elles i les situacions de risc i d’exclusió social que poden patir.
Des del socialisme s'acumula un llarg històric de polítiques i plans d’acció adreçats a tenir present les necessitats i la lògica de les persones amb discapacitat, promovent la seva inclusió i fent una aposta per l' accessibilitat universal en tots els àmbits.
Dada

Les retallades afecten 630 centres i serveis a Catalunya que atenen 31.000 persones amb discapacitat intel•lectual (dades: Dincat)

Published in: News & Politics
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

×