Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Trobada de Corals a l'Hospitalet de Llobregat

213 views

Published on

Els nois i noies de les corals Ponent i Del Mar han participat un any més a la Trobada de Corals d’Educació Infantil i Primària que ha tingut lloc a l’Auditori Barrades de l’Hospitalet de Llobregat.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Trobada de Corals a l'Hospitalet de Llobregat

  1. 1. Trobada de Corals d’Educació Infantil i Primària Auditori Barrades Hospitalet de Llobregat
  2. 2. Els nois i noies de les corals Ponent i Del Mar han participat, com cada any, a la Trobada de Corals d’Educació Infantil i Primària. Igual que a les darreres edicions, ha tingut lloc a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet. Els petits cantaires han pogut compartir una estona de bona música, oferint els seus cants i escoltant les propostes de quatre escoles més. La sessió ha començant fent un escalfament vocal per tal de tenir les veus ben afinades i després hi ha hagut un assaig previ dels cants comuns. Aquesta tasca l’ha dut a terme la directora de les corals de la nostra escola, la Ma Àngels Lorés. Després cada escola ha ofert els seus cants, força variats , i finalment, s’han interpretat els cants comuns. Els nostres cantaires han passat una estona molt entretinguda i alhora formativa i, a més, han marxat a casa amb una samarreta i un diploma acreditatiu de la seva participació. Ha estat una jornada molt enriquidora per a tots.

×