Smotop pusha

232 views

Published on

smotop på pusha

Published in: Technology, News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
232
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Smotop pusha

  1. 1. Pusha är en samlingsplats där medlemmar som SMOtop själva bestämmer innehållet genom att dela med sig av, rösta på och diskutera roliga och intressanta länkar. Med Pusha hittar man snabbt det som är hetast på Internet just nu. När en medlem postar en länk t.ex. till SMOtop hamnar den i "kö" under Nytt. Andra medlemmar kan sedan pusha den (rösta på den). Om länken får tillräckligt många röster hamnar den automatiskt under Hett på Pushas förstasida.
  2. 2. Genom att bli medlem kan du påverka innehållet på Pusha genom att själv posta länkar samt rösta på och kommentera andras länkar. Med tiden har du byggt upp en samling bokmärken som du kan komma åt från vilken dator som helst. Att bli medlem är självklart helt gratis och går på nolltid. Som bloggare kan du öka läsarkretsen som SMOtop gjorde genom att pusha dina artiklar. Lägg även till någon av knapparna tillsammans med dina artiklar, så ökar du chansen att dina besökare pushar det du skriver.
  3. 3. Pusha lanserades den 24 juli 2006 under namnet Sovrat.se. Den 23 oktober 2007 gick dåvarande Digga och Sovrat.se ihop och blev Pusha. Sajten drivs av Martin Lindkvist och Robert Birming, båda bosatta i Stockholm. Pusha är under ständig utveckling. Uppdateringar lanseras med jämna mellanrum för att göra din vistelse så trivsam och smidig som möjligt. I Pusha-bloggen kan du följa utvecklingen och läsa om alla nyheter.
  4. 4. Optimeringsföretaget SMOtop har en sida på pusha. Där kan man läsa att de erbjuder s ö kmotoroptimering f ö r 300kr/m å nad! P å SMOtops hemsida kan Du ä ven se de senaste videofilmerna med tips och nyheter om branschen, l ä sa b ö cker och rapporter och hitta l ä nkar till mer information.

×