SlideShare a Scribd company logo
"T R I U N G H I U L M O R Ţ I I" din M A R E A N E A G R Ă CLIK pentru avansare !
O mulţime de mistere înconjoară Marea Neagră,  locul unde – spun diverşi cercetători- s-ar fi produs Potopul lui Noe , dar şi unde se petrec felurite fenomene stranii, amintind de teribilul Triunghi al Bermudelor . Dispariţii inexplicabile, OZN-uri ieşind din adâncuri, plus câteva anomalii magnetice măsurate ştiinţific, toate indică Marea Neagră ca un spaţiu care merită să fie explorat temeinic.
Un interesant studiu realizat de cercetători de la Harvard, cu sprijinul NASA Astrophysics Data System, semnalează anomaliile magnetice din Marea Neagră , citând şi o lucrare scrisă pe această temă de ruşii Osipov G. V.şi Terekhov A. A. şi apărută în 1978 . Anomaliile magnetice – care semnalează, printre altele, existenţa unuia sau mai multor depozite feroase- apar de regulă în rupturile de falii, în reflexii ale scoarţei terestre sau în alte asemenea fenomene geologice atipice.
Cunoscătorii spun însă că există şi anomalii “malefice”, care se manifestă printr-o emisie de radiaţii patogene, cunoscute încă din antichitate. Ca dovadă că, în China, nu era permisă construirea unei case decât după cercetarea locului de către specialişti capabili să sesizeze dacă terenul are sau nu are „colţii dragonului“ (denumirea străveche a acestor anomalii magnetice ).
Peste mulţi ani, observaţii similare aveau să genereze teoria „Reţelei Hartmann“,  potrivit căreia Pământul e străbătut de o “plasă” invizibilă de radiaţii care vin din adâncul său, iar majoritatea fiinţelor vii – cu excepţia pisicilor şi a şoarecilor- suferă influenţe nocive dacă sunt plasate pe liniile reţelei, dar mai ales în dreptul unui nod . Potrivit conferenţiarului Cristina Dobrotă , de la Laboratorul de Exobiologie al Universităţii "Babeş-Bolyai", "sunt doi poli de anomalii magnetice în Europa . Unul la graniţa dintre Germania şi Cehia, unde se înregistrează un minim magnetic, iar al doilea în zona Krivoi Rog, Ucraina, unde există un maxim magnetic”. Ultima locaţie nu e foarte îndepărtată de Odesa, respectiv de Marea Neagră , ceea ce ar putea avea o oarecare legătură cu enigmele acestui spaţiu.
În Marea Neagră, în imediata vecinătate a Insulei Şerpilor, aflat la 45 kilometri nord-vest de Sulina, se află un misterios Triunghi al Bermudelor. Insula şerpilor.
Deşi zona este cunoscută încă din Evul Mediu, puţini au auzit despre acest triunghi , supranumit al “morţii”, care “călătoreşte” prin apele Mării Negre . Turcii au făcut primele relatări despre această zonă stranie,  denumită de ei “Vârtejul Morţii”.  Insula Şerpilor vedere din satelit
Nenumărate asemenea povestiri relatau despre dispariţii surprinzătoare în apele relativ liniştite şi în plină zi! Surprinzătoare sunt şi unele povestiri ruseşti din secolele XIII şi XIV care relatează despre un “vârtej alb” care târa la fundul mării păsări, corăbii şi chiar mici insule! Relatările erau făcute de către oameni care au fost de faţă şi au scăpat cu greu din aceste vârtejuri.
Studiind cu atenţie acest fenomen cercetătorii au ajuns la concluzia că este vorba despre o suprafaţă de aproximativ 8-10 km – relativ triunghiulară – în care se manifestă o formă stranie de magnetism , mult modificat faţă de cel detectat ca fiind “normal”.
Cercetătorii ruşi şi ucraineni afirmă ca falia magnetică din misteriosul triunghi mobil din Marea Neagră se deschide de la o fracţiune de secundă până la câteva minute.
Această anomalie magnetică se deplasează lent prin zona Mării Negre şi, la ora actuală , zona se deplasează spre litoralul românesc , mai precis spre Sulina .
Diverse dispariţii Date mai complete asupra unor dispariţii misterioase s-au evidenţiat după dezmembrarea fostei Uniuni Sovietice, deoarece abia atunci unele secrete straşnic păzite au ieşit la lumină. Astfel, din dosarele ultra-secrete ale armatei roşii aflăm despre dispariţia la 31 mai 1944 a crucişătorului Tiolkovsloi , la sud de Crimeea (la 70 km în larg), în plină zi. Cu toate că vremea era excelentă, căpitanul navei vecine povesteşte că respectivul crucişător a fost învăluit deodată de o ceaţă neagră cu sclipiri verzi , după care. a dispărut pur şi simplu de pe ecranele radar.
La numai două luni după aceasta, o altă dispariţie: cinci avioane militare plecate în recunoaştere au intrat în ceaţa neagră cu sclipiri verzi, au dispărut de pe ecranele radar cu care erau urmărite şi nu s-au mai întors niciodată.  (iulie 1944)
Pe 5 decembrie 1945, 5 bombardiere americane de tip Grumnan TBM-3 Avenger, dispăreau în întunericul Triunghiului Bermudelor. Un lucru foarte straniu, însă deosebit de discutat la vremea aceea, a fost dispariţia a 5 bombardiere ruseşti, în aceeaşi zi în interiorul Triunghiului Morţii de lângă Crimeea (la numai 70 km de ţărm). Expediţia de cercetare sovietică ce a fost dezlănţuită după anunţul oficial al dispariţiei bombardierelor nu a reuşit să găsească nicio urmă . Unele surse spun că ultimele transmisiuni ale aparatelor în zbor au relatat despre o ceaţă deasă din care avioanele nu reuşeau să iasă.  Exact ca şi în relatările avioanelor americane din Triunghiul Bermudelor. Fiind pe timp de pace, la ora acea nu exista nicio bază duşmană prin apropiere, de aceea ofiţerii ruşi au crezut că este vorba despre un accident, dar de pe urma lui ar fi trebuit să mai rămână măcar nişte urme fizice.
O altă dispariţie misterioasă s-a petrecut mult mai recent, în 1990, când un mic aparat de zbor grecesc dispărea la numai 30-40 km de ţărmul românesc. Zona este cunoscută de pescari . Pescarii români şi bulgari din zona de coastă ocoleau de multă vreme acea regiune, deoarece existau diferite legende şi superstiţii că acolo este o “apă blestemată”. Presa grecească din Atena atrăgea atenţia că, fiind un avion particular, pilotul nu cunoştea “traseul de ocolire” care era semnalat avioanelor “oficiale”, dar sublinia că este necesar ca oficialităţile române să precizeze clar care sunt coordonatele acestei forme, pentru a evita alte dispariţii tragice.
Una din cele mai surprinzătoare dispariţii este cea petrecută cu câţiva ani în urmă (în 1991) a 80 de oameni care lucrau pe o platformă marină rusească de extracţie a petrolului. Platforma era legată prin staţie de baza de la ţărm, cu care era stabilit un protocol de comunicare zilnic. Într-o zi, fără niciun SOS, platforma a rămas mută la toate încercările de stabilire a contactului.
După câteva ore, baza a alertat poliţia de coastă, o escadrilă militară a făcut o recunoaştere şi platforma a fost descoperită , un an mai târziu, şi recuperată la 50 km distanţă de locul iniţial de amplasare, plutind în derivă, fără nicio urmă de viaţă la bord şi fără niciun indiciu care să lămurească misterul dispariţiei echipei tehnice. Platforma arăta de parcă cei 80 de oameni o prăsiseră în grabă, fără sa-şi ia niciun fel de bagaje, haine sau lucruri intime, fără să strângă sau să facă curat, de exemplu, pe mesele unde mâncau! …
Totuşi frecvenţa manifest ă lor este mică, aceasta mai ales datorită faptului că este o zonă relativ puţin frecventată şi în general ocolită.  Oficiali ruşi, însă, sunt de altă părere, ei susţin că aceste anomalii magnetice au o frecvenţă îngrijorătoare (una la două zile). Şi aici se emite ipoteza că aceste anomalii ar putea fi porţi către lumi paralele , care se deschid doar în anumite momente.
La ora actuală, armata ucraineană studiază cu mare atenţie această falie magnetică  ce se deplasează lent, din zona lor, către apele teritoriale româneşti . Sursa text: Triunghiul  mortii din Marea  Neagra
P otrivit canalului de televiziune american ABC, atât în Triunghiul Bermudelor (între Bermude, Puerto Rico şi Miami), cât şi în “Triunghiul Morţii” din Marea Neagră s-a observat…un foc ciudat (o gheaţă care arde). Specialiştii spun că focul de pe apă -ce izbucneşte din senin pe kilometri întregi- apare în momentul în care acumulări de gaze ies la suprafaţă şi sunt mai intense atunci când sunt furtuni. Declanşatorul ar fi metan hidratul, descoperit în 1970 pe fundul Mării Negre, dar şi al oceanului.
Legat de Marea neagră – pe care geologii americani W. Ryan şi W. Pitman de la Universitatea Columbia, confirmaţi de arheologul R. Ballard, celebrul descoperitor al epavei Titanicului, au identificat-o drept locul unde s-a produs Potopul biblic (mai precis, acum 9500 de ani, din cauza încălzirii climatice, gheţarii au început să se topească, iar Mediterana s-a revărsat peste Marea Neagră cu forţa a 200 de cascade Niagara, ceea ce a provocat inundaţii imense)- mai circulă şi alte poveşti.
Potrivit cărţii “The Soviet UFO Files”, scrisă de Paul Stonehill şi publicată în 1998 , în arhivele secrete ale Marinei ruse ar exista mai multe mărturii despre apariţii OZN din adâncul mării. Este citată declaraţia mai multor veterani, foşti ofiţeri pe submarine nucleare sovietice, care au văzut, pe la începutul anilor ’60, “submarine gigant”, venite parcă de nicăieri, urmărind submersibilele URSS. La rândul său, locotenent-comandantul Oleg Sokolov a relatat că respectivele vehicule aveau o viteză incredibilă şi că, prin periscop, a zărit un obiect ciudat urcând extrem de rapid din adâncuri spre suprafaţă. Episoade similare au mai fost consemnate în august 1965 şi în decembrie 1977, când diverşi marinari au văzut ţâşnind din mare nişte obiecte sferice de mari dimensiuni, care au dispărut în văzduh înainte ca oamenii să se dezmeticească. Sursa text:  “ Triunghiul  blestemat ” din Marea  Neagră
C ercetătorii de la Institutul particular “Terra” din Bucureşti speră să realizeze, cu concursul Armatei, o hartă românească a zonelor care prezintă anomalii magnetice. Î n iulie anul acesta(2011), o expedi ţ ie bulg ă reasc ă va incepe c ă utarea Atlantidei  î n Marea Neagr ă .  Acesta va fi un eveniment de mare amploare  ş i este pe cale s ă devin ă realitate mul ţ umit ă filosofului ş i profesorului bulgar Hristo Smolenov, care va fi coordonatorul cercet ă rilor .  Acesta a stabilit c ă multe dintre obiectele descoperite î n situl arheologic de la Varna reprezint ă etaloane unice de referin ţă pentru m ă surarea unghiurilor, a distan ţ elor ş i a propor ţ iilor. Tot aici a fost g ă sit ş i cel mai vechi aur prelucrat din lume, informeaz ă  Teen Problem . Artefactele descoperite la Varna ş i resturile de oase umane dateaz ă de acum ş apte mii de ani, acest lucru stabilindu-se î n laboratoare de profil din lume. Este interesant de observat c ă  ş i sistemul de m ă surare folosit de civiliza ţ ia egiptean ă , dar ş i de cea sumerian ă , se bazeaz ă pe unit ăţ ile similare descoperite la Varna. Acest lucru vorbe ş te nu numai despre asem ă n ă rile dintre cele dou ă civiliza ţ ii, dar a ap ă rut ş i ipoteza c a cele dou ă s ă se fi desprins din cadrul civiliza ţ iei disp ă rute a Atlantidei. Sursa text:  Експедиция  ще  търси  Атлантида в Черно  море Atlantida ( ?)
Au fost folosite informaţii postate pe http://romaniamegalitica.blogspot.com F I N A L Montaj : DIEGIS. << diegisro@yahoo.com >> Coloana sonor ă : Tema Twin Pix. 15.06.2011
 

More Related Content

Similar to Triunghiul mortii din marea neagra.

Hobana, ion misterul roswell dupa 50 de ani - ctrl
Hobana, ion  misterul roswell dupa 50 de ani - ctrlHobana, ion  misterul roswell dupa 50 de ani - ctrl
Hobana, ion misterul roswell dupa 50 de ani - ctrl
George Cazan
 
3, 2, 1…Start to MARS! - THE EXPERT TEAM IN HISTORY
3, 2, 1…Start to MARS! - THE EXPERT TEAM IN HISTORY 3, 2, 1…Start to MARS! - THE EXPERT TEAM IN HISTORY
3, 2, 1…Start to MARS! - THE EXPERT TEAM IN HISTORY
Gabriela-Violeta Tanasescu
 
Aryana Havah - Inuaki reptilianul din mine
Aryana Havah - Inuaki reptilianul din mineAryana Havah - Inuaki reptilianul din mine
Aryana Havah - Inuaki reptilianul din mine
Valentina Ghe
 
Extraterestrii in arta
Extraterestrii in artaExtraterestrii in arta
Extraterestrii in arta
Robert Kocsis
 
Citeste 9 ...
Citeste 9 ...Citeste 9 ...
Citeste 9 ...
NELU NELU
 
Hobana, ion imaginile posibilului - ctrl
Hobana, ion  imaginile posibilului - ctrlHobana, ion  imaginile posibilului - ctrl
Hobana, ion imaginile posibilului - ctrl
George Cazan
 
Jules verne intamplari neobisnuite
Jules verne  intamplari neobisnuiteJules verne  intamplari neobisnuite
Jules verne intamplari neobisnuite
Laurentiu Tablet
 
Hobana, ion ozn. observatori credibili, relatari incredibile - ctrl
Hobana, ion  ozn. observatori credibili, relatari incredibile - ctrlHobana, ion  ozn. observatori credibili, relatari incredibile - ctrl
Hobana, ion ozn. observatori credibili, relatari incredibile - ctrl
George Cazan
 

Similar to Triunghiul mortii din marea neagra. (9)

Hobana, ion misterul roswell dupa 50 de ani - ctrl
Hobana, ion  misterul roswell dupa 50 de ani - ctrlHobana, ion  misterul roswell dupa 50 de ani - ctrl
Hobana, ion misterul roswell dupa 50 de ani - ctrl
 
7 mistere neelucidate
7 mistere neelucidate7 mistere neelucidate
7 mistere neelucidate
 
3, 2, 1…Start to MARS! - THE EXPERT TEAM IN HISTORY
3, 2, 1…Start to MARS! - THE EXPERT TEAM IN HISTORY 3, 2, 1…Start to MARS! - THE EXPERT TEAM IN HISTORY
3, 2, 1…Start to MARS! - THE EXPERT TEAM IN HISTORY
 
Aryana Havah - Inuaki reptilianul din mine
Aryana Havah - Inuaki reptilianul din mineAryana Havah - Inuaki reptilianul din mine
Aryana Havah - Inuaki reptilianul din mine
 
Extraterestrii in arta
Extraterestrii in artaExtraterestrii in arta
Extraterestrii in arta
 
Citeste 9 ...
Citeste 9 ...Citeste 9 ...
Citeste 9 ...
 
Hobana, ion imaginile posibilului - ctrl
Hobana, ion  imaginile posibilului - ctrlHobana, ion  imaginile posibilului - ctrl
Hobana, ion imaginile posibilului - ctrl
 
Jules verne intamplari neobisnuite
Jules verne  intamplari neobisnuiteJules verne  intamplari neobisnuite
Jules verne intamplari neobisnuite
 
Hobana, ion ozn. observatori credibili, relatari incredibile - ctrl
Hobana, ion  ozn. observatori credibili, relatari incredibile - ctrlHobana, ion  ozn. observatori credibili, relatari incredibile - ctrl
Hobana, ion ozn. observatori credibili, relatari incredibile - ctrl
 

More from Mircea Tivadar

Ambasada Azerbaigean
Ambasada AzerbaigeanAmbasada Azerbaigean
Ambasada Azerbaigean
Mircea Tivadar
 
Sculptures de gaylord_ho-julia_zappa
Sculptures de gaylord_ho-julia_zappaSculptures de gaylord_ho-julia_zappa
Sculptures de gaylord_ho-julia_zappa
Mircea Tivadar
 
Papusi incredibile
Papusi incredibilePapusi incredibile
Papusi incredibile
Mircea Tivadar
 
Diaszpora21 2014 dec
Diaszpora21 2014 decDiaszpora21 2014 dec
Diaszpora21 2014 dec
Mircea Tivadar
 
Sergei prokudin gorskii
Sergei prokudin gorskiiSergei prokudin gorskii
Sergei prokudin gorskii
Mircea Tivadar
 
Supliment scã‚nteia
Supliment scã‚nteiaSupliment scã‚nteia
Supliment scã‚nteia
Mircea Tivadar
 
Gyergyã³ tã¶rtã©nete
Gyergyã³ tã¶rtã©neteGyergyã³ tã¶rtã©nete
Gyergyã³ tã¶rtã©nete
Mircea Tivadar
 
Meghã­vã³ szeptember_20
Meghã­vã³ szeptember_20Meghã­vã³ szeptember_20
Meghã­vã³ szeptember_20
Mircea Tivadar
 
Veselie mare
Veselie mareVeselie mare
Veselie mare
Mircea Tivadar
 
1 une apocalypse-appele_islam11
1 une apocalypse-appele_islam111 une apocalypse-appele_islam11
1 une apocalypse-appele_islam11
Mircea Tivadar
 
1 une apocalypse-appele_islam11
1 une apocalypse-appele_islam111 une apocalypse-appele_islam11
1 une apocalypse-appele_islam11Mircea Tivadar
 
Www.nicepps.ro 12702 great_old_bridges_hr
Www.nicepps.ro 12702 great_old_bridges_hrWww.nicepps.ro 12702 great_old_bridges_hr
Www.nicepps.ro 12702 great_old_bridges_hr
Mircea Tivadar
 

More from Mircea Tivadar (20)

Ambasada Azerbaigean
Ambasada AzerbaigeanAmbasada Azerbaigean
Ambasada Azerbaigean
 
Sculptures de gaylord_ho-julia_zappa
Sculptures de gaylord_ho-julia_zappaSculptures de gaylord_ho-julia_zappa
Sculptures de gaylord_ho-julia_zappa
 
Papusi incredibile
Papusi incredibilePapusi incredibile
Papusi incredibile
 
Diaszpora21 2014 dec
Diaszpora21 2014 decDiaszpora21 2014 dec
Diaszpora21 2014 dec
 
Sergei prokudin gorskii
Sergei prokudin gorskiiSergei prokudin gorskii
Sergei prokudin gorskii
 
Supliment scã‚nteia
Supliment scã‚nteiaSupliment scã‚nteia
Supliment scã‚nteia
 
Afis text nou
Afis text nouAfis text nou
Afis text nou
 
Invitatie v3
Invitatie v3Invitatie v3
Invitatie v3
 
Afis v3
Afis v3Afis v3
Afis v3
 
Afis
AfisAfis
Afis
 
Invitatie
InvitatieInvitatie
Invitatie
 
Gyergyã³ tã¶rtã©nete
Gyergyã³ tã¶rtã©neteGyergyã³ tã¶rtã©nete
Gyergyã³ tã¶rtã©nete
 
Meghã­vã³ szeptember_20
Meghã­vã³ szeptember_20Meghã­vã³ szeptember_20
Meghã­vã³ szeptember_20
 
Veselie mare
Veselie mareVeselie mare
Veselie mare
 
1 une apocalypse-appele_islam11
1 une apocalypse-appele_islam111 une apocalypse-appele_islam11
1 une apocalypse-appele_islam11
 
1 une apocalypse-appele_islam11
1 une apocalypse-appele_islam111 une apocalypse-appele_islam11
1 une apocalypse-appele_islam11
 
Www.nicepps.ro 12702 great_old_bridges_hr
Www.nicepps.ro 12702 great_old_bridges_hrWww.nicepps.ro 12702 great_old_bridges_hr
Www.nicepps.ro 12702 great_old_bridges_hr
 
Pareimposibil
PareimposibilPareimposibil
Pareimposibil
 
Cainele prietenul meu
Cainele prietenul meuCainele prietenul meu
Cainele prietenul meu
 
Invitatie simpozion
Invitatie simpozionInvitatie simpozion
Invitatie simpozion
 

Recently uploaded

Proiect transfrontalier ”Povestea are fir bogat”.pptx
Proiect transfrontalier ”Povestea are fir bogat”.pptxProiect transfrontalier ”Povestea are fir bogat”.pptx
Proiect transfrontalier ”Povestea are fir bogat”.pptx
puriceana2
 
Raport Proiectul transnațional 2023-2024.pptx
Raport Proiectul transnațional 2023-2024.pptxRaport Proiectul transnațional 2023-2024.pptx
Raport Proiectul transnațional 2023-2024.pptx
nadiusha12345
 
Românismul de la Mihai Eminescu la Grigore Vieru
Românismul de la Mihai Eminescu la Grigore VieruRomânismul de la Mihai Eminescu la Grigore Vieru
Românismul de la Mihai Eminescu la Grigore Vieru
inachirilov
 
Proiect transfrontalier Grecu Larisa .pptx
Proiect transfrontalier Grecu Larisa .pptxProiect transfrontalier Grecu Larisa .pptx
Proiect transfrontalier Grecu Larisa .pptx
AlexandrinaCn
 
valori culturale necesare la ex 9 pentru en
valori culturale necesare la ex 9 pentru envalori culturale necesare la ex 9 pentru en
valori culturale necesare la ex 9 pentru en
PopescuAnaMaria10
 
Proiect transfrontalier Natalia Pașchevici.pptx
Proiect transfrontalier Natalia Pașchevici.pptxProiect transfrontalier Natalia Pașchevici.pptx
Proiect transfrontalier Natalia Pașchevici.pptx
NataliaPachevici
 
Raport narativ-Pâine, Carte, Dumnezeu -Trohin Nadejda
Raport narativ-Pâine, Carte, Dumnezeu -Trohin NadejdaRaport narativ-Pâine, Carte, Dumnezeu -Trohin Nadejda
Raport narativ-Pâine, Carte, Dumnezeu -Trohin Nadejda
NadejdaTrohin1
 
Scriitori de pe ambele maluri ale Prutului.pptx
Scriitori de pe ambele maluri ale Prutului.pptxScriitori de pe ambele maluri ale Prutului.pptx
Scriitori de pe ambele maluri ale Prutului.pptx
LAURA524699
 
Raport " Talentele copiilor de pretutindeni "
Raport " Talentele copiilor de pretutindeni "Raport " Talentele copiilor de pretutindeni "
Raport " Talentele copiilor de pretutindeni "
AndreeaChelaru7
 
Energia e viata! O explorare interdisciplinară prin prisma activităților de t...
Energia e viata! O explorare interdisciplinară prin prisma activităților de t...Energia e viata! O explorare interdisciplinară prin prisma activităților de t...
Energia e viata! O explorare interdisciplinară prin prisma activităților de t...
CarmenAmoraritei
 
PROIECT EDUCAŢIONAL TRANSFRONTALIER ROMÂNIA-REPUBLICA MOLDOVA.pptx
PROIECT EDUCAŢIONAL TRANSFRONTALIER ROMÂNIA-REPUBLICA MOLDOVA.pptxPROIECT EDUCAŢIONAL TRANSFRONTALIER ROMÂNIA-REPUBLICA MOLDOVA.pptx
PROIECT EDUCAŢIONAL TRANSFRONTALIER ROMÂNIA-REPUBLICA MOLDOVA.pptx
MaryLicaciu
 
proiect Transfrontalier Mai.pptx simbiolurile primaverii
proiect Transfrontalier Mai.pptx simbiolurile primaveriiproiect Transfrontalier Mai.pptx simbiolurile primaverii
proiect Transfrontalier Mai.pptx simbiolurile primaverii
auraortacu
 
PROIECT DE PARTENERIAT TRANSFRONTALIER „Educație online fără hotare”
PROIECT DE PARTENERIAT TRANSFRONTALIER „Educație online fără hotare”PROIECT DE PARTENERIAT TRANSFRONTALIER „Educație online fără hotare”
PROIECT DE PARTENERIAT TRANSFRONTALIER „Educație online fără hotare”
DusikaLevinta1
 
Elemente geometrice din portul popular,,
Elemente geometrice din portul popular,,Elemente geometrice din portul popular,,
Elemente geometrice din portul popular,,
OlgaFalca
 
Proiect transfrontalier„Povestea are fir bogat”..
Proiect transfrontalier„Povestea are fir bogat”..Proiect transfrontalier„Povestea are fir bogat”..
Proiect transfrontalier„Povestea are fir bogat”..
AngelaButnaru1
 
Raport parteneriat transfrontalier "Emoții de Prichindel".pptx
Raport parteneriat transfrontalier "Emoții de Prichindel".pptxRaport parteneriat transfrontalier "Emoții de Prichindel".pptx
Raport parteneriat transfrontalier "Emoții de Prichindel".pptx
OlgaCasareci
 
Raport proiect transnațional România-Moldova
Raport proiect transnațional România-MoldovaRaport proiect transnațional România-Moldova
Raport proiect transnațional România-Moldova
nadiusha12345
 
Proiect transnațional"Ursuleții călători":"Tradiții și obiceiuri de o parte ...
Proiect transnațional"Ursuleții călători":"Tradiții și obiceiuri de o parte ...Proiect transnațional"Ursuleții călători":"Tradiții și obiceiuri de o parte ...
Proiect transnațional"Ursuleții călători":"Tradiții și obiceiuri de o parte ...
PaisCarmen
 

Recently uploaded (18)

Proiect transfrontalier ”Povestea are fir bogat”.pptx
Proiect transfrontalier ”Povestea are fir bogat”.pptxProiect transfrontalier ”Povestea are fir bogat”.pptx
Proiect transfrontalier ”Povestea are fir bogat”.pptx
 
Raport Proiectul transnațional 2023-2024.pptx
Raport Proiectul transnațional 2023-2024.pptxRaport Proiectul transnațional 2023-2024.pptx
Raport Proiectul transnațional 2023-2024.pptx
 
Românismul de la Mihai Eminescu la Grigore Vieru
Românismul de la Mihai Eminescu la Grigore VieruRomânismul de la Mihai Eminescu la Grigore Vieru
Românismul de la Mihai Eminescu la Grigore Vieru
 
Proiect transfrontalier Grecu Larisa .pptx
Proiect transfrontalier Grecu Larisa .pptxProiect transfrontalier Grecu Larisa .pptx
Proiect transfrontalier Grecu Larisa .pptx
 
valori culturale necesare la ex 9 pentru en
valori culturale necesare la ex 9 pentru envalori culturale necesare la ex 9 pentru en
valori culturale necesare la ex 9 pentru en
 
Proiect transfrontalier Natalia Pașchevici.pptx
Proiect transfrontalier Natalia Pașchevici.pptxProiect transfrontalier Natalia Pașchevici.pptx
Proiect transfrontalier Natalia Pașchevici.pptx
 
Raport narativ-Pâine, Carte, Dumnezeu -Trohin Nadejda
Raport narativ-Pâine, Carte, Dumnezeu -Trohin NadejdaRaport narativ-Pâine, Carte, Dumnezeu -Trohin Nadejda
Raport narativ-Pâine, Carte, Dumnezeu -Trohin Nadejda
 
Scriitori de pe ambele maluri ale Prutului.pptx
Scriitori de pe ambele maluri ale Prutului.pptxScriitori de pe ambele maluri ale Prutului.pptx
Scriitori de pe ambele maluri ale Prutului.pptx
 
Raport " Talentele copiilor de pretutindeni "
Raport " Talentele copiilor de pretutindeni "Raport " Talentele copiilor de pretutindeni "
Raport " Talentele copiilor de pretutindeni "
 
Energia e viata! O explorare interdisciplinară prin prisma activităților de t...
Energia e viata! O explorare interdisciplinară prin prisma activităților de t...Energia e viata! O explorare interdisciplinară prin prisma activităților de t...
Energia e viata! O explorare interdisciplinară prin prisma activităților de t...
 
PROIECT EDUCAŢIONAL TRANSFRONTALIER ROMÂNIA-REPUBLICA MOLDOVA.pptx
PROIECT EDUCAŢIONAL TRANSFRONTALIER ROMÂNIA-REPUBLICA MOLDOVA.pptxPROIECT EDUCAŢIONAL TRANSFRONTALIER ROMÂNIA-REPUBLICA MOLDOVA.pptx
PROIECT EDUCAŢIONAL TRANSFRONTALIER ROMÂNIA-REPUBLICA MOLDOVA.pptx
 
proiect Transfrontalier Mai.pptx simbiolurile primaverii
proiect Transfrontalier Mai.pptx simbiolurile primaveriiproiect Transfrontalier Mai.pptx simbiolurile primaverii
proiect Transfrontalier Mai.pptx simbiolurile primaverii
 
PROIECT DE PARTENERIAT TRANSFRONTALIER „Educație online fără hotare”
PROIECT DE PARTENERIAT TRANSFRONTALIER „Educație online fără hotare”PROIECT DE PARTENERIAT TRANSFRONTALIER „Educație online fără hotare”
PROIECT DE PARTENERIAT TRANSFRONTALIER „Educație online fără hotare”
 
Elemente geometrice din portul popular,,
Elemente geometrice din portul popular,,Elemente geometrice din portul popular,,
Elemente geometrice din portul popular,,
 
Proiect transfrontalier„Povestea are fir bogat”..
Proiect transfrontalier„Povestea are fir bogat”..Proiect transfrontalier„Povestea are fir bogat”..
Proiect transfrontalier„Povestea are fir bogat”..
 
Raport parteneriat transfrontalier "Emoții de Prichindel".pptx
Raport parteneriat transfrontalier "Emoții de Prichindel".pptxRaport parteneriat transfrontalier "Emoții de Prichindel".pptx
Raport parteneriat transfrontalier "Emoții de Prichindel".pptx
 
Raport proiect transnațional România-Moldova
Raport proiect transnațional România-MoldovaRaport proiect transnațional România-Moldova
Raport proiect transnațional România-Moldova
 
Proiect transnațional"Ursuleții călători":"Tradiții și obiceiuri de o parte ...
Proiect transnațional"Ursuleții călători":"Tradiții și obiceiuri de o parte ...Proiect transnațional"Ursuleții călători":"Tradiții și obiceiuri de o parte ...
Proiect transnațional"Ursuleții călători":"Tradiții și obiceiuri de o parte ...
 

Triunghiul mortii din marea neagra.

 • 1. &quot;T R I U N G H I U L M O R Ţ I I&quot; din M A R E A N E A G R Ă CLIK pentru avansare !
 • 2. O mulţime de mistere înconjoară Marea Neagră, locul unde – spun diverşi cercetători- s-ar fi produs Potopul lui Noe , dar şi unde se petrec felurite fenomene stranii, amintind de teribilul Triunghi al Bermudelor . Dispariţii inexplicabile, OZN-uri ieşind din adâncuri, plus câteva anomalii magnetice măsurate ştiinţific, toate indică Marea Neagră ca un spaţiu care merită să fie explorat temeinic.
 • 3. Un interesant studiu realizat de cercetători de la Harvard, cu sprijinul NASA Astrophysics Data System, semnalează anomaliile magnetice din Marea Neagră , citând şi o lucrare scrisă pe această temă de ruşii Osipov G. V.şi Terekhov A. A. şi apărută în 1978 . Anomaliile magnetice – care semnalează, printre altele, existenţa unuia sau mai multor depozite feroase- apar de regulă în rupturile de falii, în reflexii ale scoarţei terestre sau în alte asemenea fenomene geologice atipice.
 • 4. Cunoscătorii spun însă că există şi anomalii “malefice”, care se manifestă printr-o emisie de radiaţii patogene, cunoscute încă din antichitate. Ca dovadă că, în China, nu era permisă construirea unei case decât după cercetarea locului de către specialişti capabili să sesizeze dacă terenul are sau nu are „colţii dragonului“ (denumirea străveche a acestor anomalii magnetice ).
 • 5. Peste mulţi ani, observaţii similare aveau să genereze teoria „Reţelei Hartmann“, potrivit căreia Pământul e străbătut de o “plasă” invizibilă de radiaţii care vin din adâncul său, iar majoritatea fiinţelor vii – cu excepţia pisicilor şi a şoarecilor- suferă influenţe nocive dacă sunt plasate pe liniile reţelei, dar mai ales în dreptul unui nod . Potrivit conferenţiarului Cristina Dobrotă , de la Laboratorul de Exobiologie al Universităţii &quot;Babeş-Bolyai&quot;, &quot;sunt doi poli de anomalii magnetice în Europa . Unul la graniţa dintre Germania şi Cehia, unde se înregistrează un minim magnetic, iar al doilea în zona Krivoi Rog, Ucraina, unde există un maxim magnetic”. Ultima locaţie nu e foarte îndepărtată de Odesa, respectiv de Marea Neagră , ceea ce ar putea avea o oarecare legătură cu enigmele acestui spaţiu.
 • 6. În Marea Neagră, în imediata vecinătate a Insulei Şerpilor, aflat la 45 kilometri nord-vest de Sulina, se află un misterios Triunghi al Bermudelor. Insula şerpilor.
 • 7. Deşi zona este cunoscută încă din Evul Mediu, puţini au auzit despre acest triunghi , supranumit al “morţii”, care “călătoreşte” prin apele Mării Negre . Turcii au făcut primele relatări despre această zonă stranie, denumită de ei “Vârtejul Morţii”. Insula Şerpilor vedere din satelit
 • 8. Nenumărate asemenea povestiri relatau despre dispariţii surprinzătoare în apele relativ liniştite şi în plină zi! Surprinzătoare sunt şi unele povestiri ruseşti din secolele XIII şi XIV care relatează despre un “vârtej alb” care târa la fundul mării păsări, corăbii şi chiar mici insule! Relatările erau făcute de către oameni care au fost de faţă şi au scăpat cu greu din aceste vârtejuri.
 • 9. Studiind cu atenţie acest fenomen cercetătorii au ajuns la concluzia că este vorba despre o suprafaţă de aproximativ 8-10 km – relativ triunghiulară – în care se manifestă o formă stranie de magnetism , mult modificat faţă de cel detectat ca fiind “normal”.
 • 10. Cercetătorii ruşi şi ucraineni afirmă ca falia magnetică din misteriosul triunghi mobil din Marea Neagră se deschide de la o fracţiune de secundă până la câteva minute.
 • 11. Această anomalie magnetică se deplasează lent prin zona Mării Negre şi, la ora actuală , zona se deplasează spre litoralul românesc , mai precis spre Sulina .
 • 12. Diverse dispariţii Date mai complete asupra unor dispariţii misterioase s-au evidenţiat după dezmembrarea fostei Uniuni Sovietice, deoarece abia atunci unele secrete straşnic păzite au ieşit la lumină. Astfel, din dosarele ultra-secrete ale armatei roşii aflăm despre dispariţia la 31 mai 1944 a crucişătorului Tiolkovsloi , la sud de Crimeea (la 70 km în larg), în plină zi. Cu toate că vremea era excelentă, căpitanul navei vecine povesteşte că respectivul crucişător a fost învăluit deodată de o ceaţă neagră cu sclipiri verzi , după care. a dispărut pur şi simplu de pe ecranele radar.
 • 13. La numai două luni după aceasta, o altă dispariţie: cinci avioane militare plecate în recunoaştere au intrat în ceaţa neagră cu sclipiri verzi, au dispărut de pe ecranele radar cu care erau urmărite şi nu s-au mai întors niciodată. (iulie 1944)
 • 14. Pe 5 decembrie 1945, 5 bombardiere americane de tip Grumnan TBM-3 Avenger, dispăreau în întunericul Triunghiului Bermudelor. Un lucru foarte straniu, însă deosebit de discutat la vremea aceea, a fost dispariţia a 5 bombardiere ruseşti, în aceeaşi zi în interiorul Triunghiului Morţii de lângă Crimeea (la numai 70 km de ţărm). Expediţia de cercetare sovietică ce a fost dezlănţuită după anunţul oficial al dispariţiei bombardierelor nu a reuşit să găsească nicio urmă . Unele surse spun că ultimele transmisiuni ale aparatelor în zbor au relatat despre o ceaţă deasă din care avioanele nu reuşeau să iasă. Exact ca şi în relatările avioanelor americane din Triunghiul Bermudelor. Fiind pe timp de pace, la ora acea nu exista nicio bază duşmană prin apropiere, de aceea ofiţerii ruşi au crezut că este vorba despre un accident, dar de pe urma lui ar fi trebuit să mai rămână măcar nişte urme fizice.
 • 15. O altă dispariţie misterioasă s-a petrecut mult mai recent, în 1990, când un mic aparat de zbor grecesc dispărea la numai 30-40 km de ţărmul românesc. Zona este cunoscută de pescari . Pescarii români şi bulgari din zona de coastă ocoleau de multă vreme acea regiune, deoarece existau diferite legende şi superstiţii că acolo este o “apă blestemată”. Presa grecească din Atena atrăgea atenţia că, fiind un avion particular, pilotul nu cunoştea “traseul de ocolire” care era semnalat avioanelor “oficiale”, dar sublinia că este necesar ca oficialităţile române să precizeze clar care sunt coordonatele acestei forme, pentru a evita alte dispariţii tragice.
 • 16. Una din cele mai surprinzătoare dispariţii este cea petrecută cu câţiva ani în urmă (în 1991) a 80 de oameni care lucrau pe o platformă marină rusească de extracţie a petrolului. Platforma era legată prin staţie de baza de la ţărm, cu care era stabilit un protocol de comunicare zilnic. Într-o zi, fără niciun SOS, platforma a rămas mută la toate încercările de stabilire a contactului.
 • 17. După câteva ore, baza a alertat poliţia de coastă, o escadrilă militară a făcut o recunoaştere şi platforma a fost descoperită , un an mai târziu, şi recuperată la 50 km distanţă de locul iniţial de amplasare, plutind în derivă, fără nicio urmă de viaţă la bord şi fără niciun indiciu care să lămurească misterul dispariţiei echipei tehnice. Platforma arăta de parcă cei 80 de oameni o prăsiseră în grabă, fără sa-şi ia niciun fel de bagaje, haine sau lucruri intime, fără să strângă sau să facă curat, de exemplu, pe mesele unde mâncau! …
 • 18. Totuşi frecvenţa manifest ă lor este mică, aceasta mai ales datorită faptului că este o zonă relativ puţin frecventată şi în general ocolită. Oficiali ruşi, însă, sunt de altă părere, ei susţin că aceste anomalii magnetice au o frecvenţă îngrijorătoare (una la două zile). Şi aici se emite ipoteza că aceste anomalii ar putea fi porţi către lumi paralele , care se deschid doar în anumite momente.
 • 19. La ora actuală, armata ucraineană studiază cu mare atenţie această falie magnetică ce se deplasează lent, din zona lor, către apele teritoriale româneşti . Sursa text: Triunghiul mortii din Marea Neagra
 • 20. P otrivit canalului de televiziune american ABC, atât în Triunghiul Bermudelor (între Bermude, Puerto Rico şi Miami), cât şi în “Triunghiul Morţii” din Marea Neagră s-a observat…un foc ciudat (o gheaţă care arde). Specialiştii spun că focul de pe apă -ce izbucneşte din senin pe kilometri întregi- apare în momentul în care acumulări de gaze ies la suprafaţă şi sunt mai intense atunci când sunt furtuni. Declanşatorul ar fi metan hidratul, descoperit în 1970 pe fundul Mării Negre, dar şi al oceanului.
 • 21. Legat de Marea neagră – pe care geologii americani W. Ryan şi W. Pitman de la Universitatea Columbia, confirmaţi de arheologul R. Ballard, celebrul descoperitor al epavei Titanicului, au identificat-o drept locul unde s-a produs Potopul biblic (mai precis, acum 9500 de ani, din cauza încălzirii climatice, gheţarii au început să se topească, iar Mediterana s-a revărsat peste Marea Neagră cu forţa a 200 de cascade Niagara, ceea ce a provocat inundaţii imense)- mai circulă şi alte poveşti.
 • 22. Potrivit cărţii “The Soviet UFO Files”, scrisă de Paul Stonehill şi publicată în 1998 , în arhivele secrete ale Marinei ruse ar exista mai multe mărturii despre apariţii OZN din adâncul mării. Este citată declaraţia mai multor veterani, foşti ofiţeri pe submarine nucleare sovietice, care au văzut, pe la începutul anilor ’60, “submarine gigant”, venite parcă de nicăieri, urmărind submersibilele URSS. La rândul său, locotenent-comandantul Oleg Sokolov a relatat că respectivele vehicule aveau o viteză incredibilă şi că, prin periscop, a zărit un obiect ciudat urcând extrem de rapid din adâncuri spre suprafaţă. Episoade similare au mai fost consemnate în august 1965 şi în decembrie 1977, când diverşi marinari au văzut ţâşnind din mare nişte obiecte sferice de mari dimensiuni, care au dispărut în văzduh înainte ca oamenii să se dezmeticească. Sursa text: “ Triunghiul blestemat ” din Marea Neagră
 • 23. C ercetătorii de la Institutul particular “Terra” din Bucureşti speră să realizeze, cu concursul Armatei, o hartă românească a zonelor care prezintă anomalii magnetice. Î n iulie anul acesta(2011), o expedi ţ ie bulg ă reasc ă va incepe c ă utarea Atlantidei î n Marea Neagr ă . Acesta va fi un eveniment de mare amploare ş i este pe cale s ă devin ă realitate mul ţ umit ă filosofului ş i profesorului bulgar Hristo Smolenov, care va fi coordonatorul cercet ă rilor . Acesta a stabilit c ă multe dintre obiectele descoperite î n situl arheologic de la Varna reprezint ă etaloane unice de referin ţă pentru m ă surarea unghiurilor, a distan ţ elor ş i a propor ţ iilor. Tot aici a fost g ă sit ş i cel mai vechi aur prelucrat din lume, informeaz ă Teen Problem . Artefactele descoperite la Varna ş i resturile de oase umane dateaz ă de acum ş apte mii de ani, acest lucru stabilindu-se î n laboratoare de profil din lume. Este interesant de observat c ă ş i sistemul de m ă surare folosit de civiliza ţ ia egiptean ă , dar ş i de cea sumerian ă , se bazeaz ă pe unit ăţ ile similare descoperite la Varna. Acest lucru vorbe ş te nu numai despre asem ă n ă rile dintre cele dou ă civiliza ţ ii, dar a ap ă rut ş i ipoteza c a cele dou ă s ă se fi desprins din cadrul civiliza ţ iei disp ă rute a Atlantidei. Sursa text: Експедиция ще търси Атлантида в Черно море Atlantida ( ?)
 • 24. Au fost folosite informaţii postate pe http://romaniamegalitica.blogspot.com F I N A L Montaj : DIEGIS. << diegisro@yahoo.com >> Coloana sonor ă : Tema Twin Pix. 15.06.2011
 • 25.