SlideShare a Scribd company logo
PLANTA ( 1 : 100 )
LATERAL DERECHA ( 1 : 100 )FRONTAL ( 1 : 100 ) POSTERIOR ( 1 : 100 ) LATERAL IZQUIERDA ( 1 : 100 )
ISOMETRIC0 1 ( 1 : 100 )
ISOMETRICO 2 ( 1 : 100 )
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
A A
B B
C C
D D
E E
F F
G G
H H
Hormigón 2a Etapa - Unidad 1
C2S 01 rev B.2
Astaldi Fe Grande Cachapoal Ltda.
C. Delgado G. Novarino V. Mangora 19-05-2010
Designed by Checked by Approved by Date
1 / 8
Edition Sheet
Date
C C
D
D
V
V
W W
916,500
927,450
933,950
921,000
5,900
5,200
3,600
3,600
921,000
927,450
933,950
916,500
917,500
928,870
924,500
917,572
919,467
924,500
932,100
933,000932,100
933,200
930,015
933,000
924,500
927,450
933,950
916,500
917,500
921,000
923,410
932,100
932,850
925,499
933,000
928,870
929,390
927,725
923,908
920,400
927,725
929,925
933,000
916,500
917,500
921,000
924,500
927,450
933,950
929,120
928,870
933,200
933,200
932,750
929,263
933.950
927.450
930,065
929,865
C-C ( 1 : 100 ) D-D ( 1 : 100 )
ISOMETRICO 3 ( 1 : 100 ) ISOMETRICO 4 ( 1 : 100 )
V-V ( 1 : 100 ) W-W ( 1 : 100 )
ISOMETRICO 5 ( 1 : 100 )
ISOMETRICO 6 ( 1 : 100 )
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
A A
B B
C C
D D
E E
F F
G G
H H
Hormigón 2a Etapa - Unidad 1
C2S 01 rev B.2
Astaldi Fe Grande Cachapoal Ltda.
C. Delgado G. Novarino V. Mangora 19-05-2010
Designed by Checked by Approved by Date
2 / 8
Edition Sheet
Date
916,500
921,000
927,450
933,950
930,065
928,050
928,870
927,450
927,850
926,170
926,200
924,500
916,500
917,500
921,000
923,210
924,500
927,450
933,950
930,065
928,870
925,500
926,200
932,100
933,000
932,100
933,000
3,900
3,300
932,100
932,750
P-P ( 1 : 50 )
AA-AA ( 1 : 40 )
AB-AB ( 1 : 40 ) AC-AC ( 1 : 50 )
AD-AD ( 1 : 50 )
DB ( 1 : 50 )
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
A A
B B
C C
D D
E E
F F
G G
H H
Hormigón 2a Etapa - Unidad 1
C2S 01 rev B.2
Astaldi Fe Grande Cachapoal Ltda.
C. Delgado G. Novarino V. Mangora 19-05-2010
Designed by Checked by Approved by Date
3 / 8
Edition Sheet
Date
P P
AA
AA
AB
AB
AC
AC
AD
AD
DB
n 3,900
1,000
0,6500,750
1,500°
3,096
3,900Ø
3,900Ø
3,900Ø
2,819
Piezometer Conections
Winter Kennedy
Compensation Discharge Pipe
Compensation Discharge Pipe
Stay Ring Drainage Pipe
Shaft Seal Discharge Pipe
Piezometer Conections
Winter Kennedy
Shaft Seal Discharge Pipe
Stay Ring Drainage Pipe
0,114Ø
0,042Ø
0,527
0,219Ø
4,450
924,500 924,500
923,210
922,710
924,500 924,500
923,210
922,710
Air Well Pipe
U-U ( 1 : 40 )
AE-AE ( 1 : 20 )
AF-AF ( 1 : 20 )
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
A A
B B
C C
D D
E E
F F
G G
H H
Hormigón 2a Etapa - Unidad 1
C2S 01 rev B.2
Astaldi Fe Grande Cachapoal Ltda.
C. Delgado G. Novarino V. Mangora 19-05-2010
Designed by Checked by Approved by Date
4 / 8
Edition Sheet
Date
U U
AE AE
AF AF
927,450
927,450
n 3,900
2,100
0,506
0,455
0,300
0,300
1,300
1,500
1,750
1,3500,378
0,378
1,950
2,350
0,500
2,607
2,607
0,570
0,200
0,200
1,200
0,250
0,300
0,400
0,500
2,250
0,400
3,6005,900
0,800
0,400
0,900
3,350
0,400
0,400
0,650
0,4900,4900,4900,4900,4900,490
0,2500,2500,2500,4500,250
0,350
0,250
0,300
0,300
0,300
0,300
0,300
0,300
0,210
0,210
0,210
0,210
0,160
0,110
0,300
0,300
0,300
0,300
0,300
0,210
0,210
0,210
0,210
0,250
0,200
0,200
0,4000,4000,4000,4000,400
0,400 0,400 0,400 0,400
0,200
0,210
0,500
60,000°
3,687
4,450
0,400
0,6500,8000,600
0,450
0,450
0,7500,950
0,150
0,600
0,190
0,250
0,200
0,250
926,200
926,170
927,5001,500
1,330
0,936
0,711
0,711
1,750
1,862
1,862
0,500 0,200
0,250
927,200
927,500
927,700
0,500
0,950
5,200
3,600
3,000
4,600
4,450
2,107
90,000°
1,158
1,158
0,750
930,015
930,065
929,865
926,170
j
926,200
j
933,950
927,450
927,936
927,450
j
n
3,300
924,500
928,870
930,065
0,200
0,700
0,250
1,600
0,250
0,070
0,260
0,070
0,350
0,070
0,450
0,070
0,350
0,070
0,260
0,070
0,350
0,070
0,260
0,070
0,350
0,070
0,260
0,070
0,3500,210
0,200
0,200
0,110
0,070
0,700
6,250
0,300
0,600
0,500 0,500
0,800
0,300 0,300
0,450
0,640
n 0,100
n
0,200
0,800
0,290
0,950
0,250
0,350
AG-AG ( 1 : 40 )
AH ( 1 : 20 )
AJ-AJ ( 1 : 20 )
AK ( 1 : 20 )
AL-AL ( 1 : 20 ) AN-AN ( 1 : 20 ) AP-AP ( 1 : 20 )
AT ( 1 : 20 )
AU-AU ( 1 : 20 )
AV-AV ( 1 : 20 )
AW ( 1 : 2 )
AY-AY ( 1 : 4 )
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
A A
B B
C C
D D
E E
F F
G G
H H
Hormigón 2a Etapa - Unidad 1
C2S 01 rev B.2
Astaldi Fe Grande Cachapoal Ltda.
C. Delgado G. Novarino V. Mangora 19-05-2010
Designed by Checked by Approved by Date
5 / 8
Edition Sheet
Date
AG AG
AH
AJ AJ
AK
AL AL
AN
AN
AP
AP
AT
AU AU
AV AV
AW
AYAY
30,000°
60,000°
1,195
0,700
0,700
0,700
1,276
1,000
0,100
0,100
0,100
0,300
0,300
0,576
0,576
0,950
0,684
n 0,100
0,549
0,900
0,800
0,800
0,325
0,325
0,300 0,300
0,3000,300
0,300
0,200
0,200
0,3000,300
0,200
0,325
0,300
0,200
0,200
0,550
0,550
0,250
0,250
0,250
0,250
0,200
0,670
0,520
2,100
2,950
2,150
3,050
0,506
0,455
0,300
0,588
0,553
0,300
0,150
0,150
1,950
2,800
0,700
0,850
0,150
0,150
30,000°
0,030
0,020
0,020
0,520
928,870
930,065
930,065
0,500
929,045
930,065
927,450
0,650
3,300
0,500
4,450
4,450
2,800
0,500
n 0,100
2,050
933,950
928,870
930,065
928,870
927,450
j
930,065
j
928,870
j
0,795
n 0,100 n 0,100
R2,400
R1,650
1,000
n 0,100
n 0,100
n 0,100 n 0,100
929,565
BA-BA ( 1 :40 )
BB-BB ( 1 :25 )
BC-BC ( 1 :10 )
BD ( 1 :10 )
BE-BE ( 1 :10 )
BF-BF ( 1 :25 )
BG-BG ( 1 :25 )
BJ-BJ ( 1 :20 )
BK-BK ( 1 :20 )
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
A A
B B
C C
D D
E E
F F
G G
H H
Hormigón 2a Etapa - Unidad 1
C2S 01 rev B.2
Astaldi Fe Grande Cachapoal Ltda.
C. Delgado G. Novarino V. Mangora 19-05-2010
Designed by Checked by Approved by Date
6 / 8
Edition Sheet
Date
BA BA
BB
BBBC
BC
BD
BE
BE
BF
BF
BG
BG
BJ
BJ
BK BK
15,900°
0,273
0,250Ø
0,275
0,250
0,200
0,050
0,100Ø
0,975
0,250
0,140
0,050
n 0,100 0,200
930,065
929,865
90,000°
2,340
0,375
0,150Ø
90,000°
45,000°
0,579
0,675
1,486
0,350
0,200Ø
0,588
7,175°
0,106
0,200Ø
20,000°
0,312
0,959
0,250
0,150Ø
90,000°
930,065
928,870
930,065
928,870
0,275
0,770
930,065
928,870
927,450
930,065
928,870
930,065
928,870
0,520
4,450
0,500
2,050
2,800
2,276
2,127
1,475
3,183
2,227
1,551
2,151
45,000°
933,950
927,450
930,065
928,870
924,500
930,065
j
927,45
j
928,870
j
Brake Dust Exhaust
Brake-Lifting Exhaust
Oil Dust Exhaust LGB
Cooling Water LGB
Drain Generator Coolers
Block out for
Fire-Fighting Piping
Cooling Water LGB
Drain Generator Coolers
Block out for
Fire-Fighting Piping
Oil Dust Exhaust LGB
Brake-Lifting Exhaust
Brake Dust Exhaust
0,549
0,150
0,200
0,922
3,272
3,687
0,150
0,200
BL ( 1 : 75 )
BM ( 1 : 75 ) BN ( 1 : 75 ) BP ( 1 : 75 )
BR ( 1 : 75 ) BT ( 1 : 75 )
BU ( 1 : 75 )
BV-BV ( 1 : 75 ) BW-BW ( 1 : 75 ) BY-BY ( 1 : 75 )
CA-CA ( 1 : 75 ) CB-CB ( 1 : 75 )
CC-CC ( 1 : 75 )
CD-CD ( 1 : 75 ) CE-CE ( 1 : 75 )
CF-CF ( 1 : 75 )
CG-CG ( 1 : 75 )
CJ-CJ ( 1 : 75 )
CK-CK ( 1 : 75 )
CL-CL ( 1 : 75 )
CM-CM ( 1 : 75 )
CN-CN ( 1 : 75 )
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
A A
B B
C C
D D
E E
F F
G G
H H
Hormigón 2a Etapa - Unidad 1
C2S 01 rev B.2
Astaldi Fe Grande Cachapoal Ltda.
C. Delgado G. Novarino V. Mangora 19-05-2010
Designed by Checked by Approved by Date
7 / 8
Edition Sheet
Date
BL BL
BM
BN
BP
BR
BT
BU
BV
BV
BW
BW
BY
BY
CA
CA
CB
CB
CC
CC
CD CD
CE CE
CF CF
CGCG
CJCJ
CK CK
CL CL
CM CM
CN CN
1,500
4,650
2,035
0,600
0,600
1,500
0,600
0,250
0,300
0,250
0,600
0,300
1,007
1,500
1,500
1,686
1,050
1,350 0,150
1,050
1,350
0,150
0,150
2,375
2,075
0,500 1,000
0,250
0,250
0,150
0,400 0,500
0,400
1,474
0,250
0,400
0,500
0,400
0,300
0,300
0,300
0,250
3,1351,195
0,500
2,935
1,000 0,250
2,685
0,850
2,035
2,785
0,450
1,136
0,168
0,100
1,2000,945
0,750
1,681
1,681
0,886
0,329
1,093
4,650
4,650
5,750
0,357
0,207
0,357 0,207
5,300
0,100
0,300
1,693
1,486
0,300 1,693
1,093
0,536
1,893
0,086
0,293
1,111
1,168
5,300
5,550
5,550
2,565
0,150
2,025
4,650
1,850
1,250
1,100
0,450
0,950
1,860
1,860
1,8602,565
1,136
1,343 0,375
0,400
1,100
1,250
0,886
2,050
2,128
0,500
2,151
1,893
1,475
0,500
0,500 0,500
0,500
0,500
0,500
3,687
3,687
3,687
3,687
3,687
3,687
927,450
930,065
933,950
928,870
927,450
930,065
933,950
2,075
927,450
930,065
933,950
928,870
927,450
928,870
930,065
933,950
927,450
930,065
928,870
933,950
927,450
933,950
928,870
930,065
1,241
1,170
932,100
932,100
932,850
933,200
932,750
933,000
929,865
930,015
1,3431,343
1,093
1,168
0,293
1,693
0,536
0,375
0,207
1,605
0,200
0,250
CP ( 1 : 40 )
CR-CR ( 1 : 20 )
CT-CT ( 1 : 20 )
CV-CV ( 1 : 20 )
CW-CW ( 1 : 20 )
CY-CY ( 1 : 20 )
DA-DA ( 1 : 20 )
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
A A
B B
C C
D D
E E
F F
G G
H H
Hormigón 2a Etapa - Unidad 1
C2S 01 rev B.2
Astaldi Fe Grande Cachapoal Ltda.
C. Delgado G. Novarino V. Mangora 19-05-2010
Designed by Checked by Approved by Date
8 / 8
Edition Sheet
Date
CP CP
CR CR CT
CT
CV
CV
CWCW CY
CY
DA DA
5,200
5,900
3,450
2,150
1,849
1,969
3,450
4,952
n 1,200
2,250
0,400
1,050
0,400
6,450
3,3503,600
0,800
5,900
6,450
5,100
5,100
0,400
0,400
0,500
0,500
0,400
1,200
5,9007,500
7,200
7,200
3,9004,5505,650
0,8000,800
0,800
0,9020,8000,800
4,5505,650
0,800
3,200
0,900
0,150
0,800
0,200
0,310
0,200
0,310
0,200
0,200
0,310
0,200
0,310
0,800
0,450
0,450
0,500
4,952
0,150
0,450
0,300
0,500
0,225
3,900
1,150
n 1,200
0,800
0,300
0,400 0,500
0,600
0,400
5,225
933,950
j
0,310
0,400
0,300
0,200
0,200
0,300
0,400
0,200
0,310
0,400
0,300
0,200 0,200
0,400
0,600
0,400
0,400
0,650
4,450
4,450
2,000
4,300
1,000
1,000
6,900
0,225
30,000°
0,310
0,3100,310
927,450
933,950
933,950
933,800
924,500
933,950
933,950
933,950
933,950
933,950
7,100
5,500
8,300
2,150

More Related Content

Viewers also liked

Stevin zabaleta trabajo (1)
Stevin zabaleta trabajo (1)Stevin zabaleta trabajo (1)
Stevin zabaleta trabajo (1)
stevinesmic
 
resume
resumeresume
High Reliability in Healthcare Webinar
High Reliability in Healthcare WebinarHigh Reliability in Healthcare Webinar
High Reliability in Healthcare Webinar
MyRounding
 
GECDSB Mathematics Learning Teams (MLT) Session #1
GECDSB Mathematics Learning Teams (MLT) Session #1GECDSB Mathematics Learning Teams (MLT) Session #1
GECDSB Mathematics Learning Teams (MLT) Session #1
Kyle Pearce
 
Athènes
AthènesAthènes
Athènes
jmdbt
 
Diapo les savants grecs céline l.web
Diapo les savants grecs céline l.webDiapo les savants grecs céline l.web
Diapo les savants grecs céline l.webCéline Langlet
 
análisis instrumental
análisis instrumental análisis instrumental
análisis instrumental
mijhael gomez lazaro
 
Les possibilités unit 5 - french iv
Les possibilités   unit 5 - french ivLes possibilités   unit 5 - french iv
Les possibilités unit 5 - french iv
elyria6
 
Mitosis activity worksheet
Mitosis activity worksheetMitosis activity worksheet
Mitosis activity worksheet
M, Michelle Jeannite
 
Valeurs, principes et symboles de la république française
Valeurs, principes et symboles de la république françaiseValeurs, principes et symboles de la république française
Valeurs, principes et symboles de la république française
mlaugel
 

Viewers also liked (10)

Stevin zabaleta trabajo (1)
Stevin zabaleta trabajo (1)Stevin zabaleta trabajo (1)
Stevin zabaleta trabajo (1)
 
resume
resumeresume
resume
 
High Reliability in Healthcare Webinar
High Reliability in Healthcare WebinarHigh Reliability in Healthcare Webinar
High Reliability in Healthcare Webinar
 
GECDSB Mathematics Learning Teams (MLT) Session #1
GECDSB Mathematics Learning Teams (MLT) Session #1GECDSB Mathematics Learning Teams (MLT) Session #1
GECDSB Mathematics Learning Teams (MLT) Session #1
 
Athènes
AthènesAthènes
Athènes
 
Diapo les savants grecs céline l.web
Diapo les savants grecs céline l.webDiapo les savants grecs céline l.web
Diapo les savants grecs céline l.web
 
análisis instrumental
análisis instrumental análisis instrumental
análisis instrumental
 
Les possibilités unit 5 - french iv
Les possibilités   unit 5 - french ivLes possibilités   unit 5 - french iv
Les possibilités unit 5 - french iv
 
Mitosis activity worksheet
Mitosis activity worksheetMitosis activity worksheet
Mitosis activity worksheet
 
Valeurs, principes et symboles de la république française
Valeurs, principes et symboles de la république françaiseValeurs, principes et symboles de la république française
Valeurs, principes et symboles de la république française
 

More from Carlos Delgado

CFRD simplified sequence for Mazar Hydroelectric Project
CFRD simplified sequence for Mazar Hydroelectric ProjectCFRD simplified sequence for Mazar Hydroelectric Project
CFRD simplified sequence for Mazar Hydroelectric Project
Carlos Delgado
 
Simplified graphic sequence of the Right Plinth construction process in Mazar...
Simplified graphic sequence of the Right Plinth construction process in Mazar...Simplified graphic sequence of the Right Plinth construction process in Mazar...
Simplified graphic sequence of the Right Plinth construction process in Mazar...
Carlos Delgado
 
Book de Experiencia Productos y Soluciones - Carlos Delgado.pdf
Book de Experiencia Productos y Soluciones - Carlos Delgado.pdfBook de Experiencia Productos y Soluciones - Carlos Delgado.pdf
Book de Experiencia Productos y Soluciones - Carlos Delgado.pdf
Carlos Delgado
 
Taller 2 prefabricados GOBM DET mar - 2020
Taller 2 prefabricados  GOBM   DET  mar - 2020Taller 2 prefabricados  GOBM   DET  mar - 2020
Taller 2 prefabricados GOBM DET mar - 2020
Carlos Delgado
 
Taller 1 prefabricados GOBM DET oct - 2019
Taller 1 prefabricados  GOBM   DET  oct - 2019Taller 1 prefabricados  GOBM   DET  oct - 2019
Taller 1 prefabricados GOBM DET oct - 2019
Carlos Delgado
 
Lifting system - Mazar Hydroelectric Project
Lifting system - Mazar Hydroelectric ProjectLifting system - Mazar Hydroelectric Project
Lifting system - Mazar Hydroelectric ProjectCarlos Delgado
 
Injections - Plints - CFRD - Mazar Project
Injections - Plints - CFRD - Mazar ProjectInjections - Plints - CFRD - Mazar Project
Injections - Plints - CFRD - Mazar ProjectCarlos Delgado
 
RB-CH-EXT-CTRL-VN-PMCHS
RB-CH-EXT-CTRL-VN-PMCHSRB-CH-EXT-CTRL-VN-PMCHS
RB-CH-EXT-CTRL-VN-PMCHS
Carlos Delgado
 
CHAC-54-24320-C-D-3711-1
CHAC-54-24320-C-D-3711-1CHAC-54-24320-C-D-3711-1
CHAC-54-24320-C-D-3711-1Carlos Delgado
 
Punilla_Exc_VERTEDERO v1.0
Punilla_Exc_VERTEDERO v1.0Punilla_Exc_VERTEDERO v1.0
Punilla_Exc_VERTEDERO v1.0Carlos Delgado
 
Encofrado Tunel de Desvio - Guia
Encofrado Tunel de Desvio - GuiaEncofrado Tunel de Desvio - Guia
Encofrado Tunel de Desvio - Guia
Carlos Delgado
 
ET-PV-SC-002-E
ET-PV-SC-002-EET-PV-SC-002-E
ET-PV-SC-002-E
Carlos Delgado
 
Secuencia Ho - Casa Maquinas
Secuencia Ho - Casa MaquinasSecuencia Ho - Casa Maquinas
Secuencia Ho - Casa MaquinasCarlos Delgado
 

More from Carlos Delgado (14)

CFRD simplified sequence for Mazar Hydroelectric Project
CFRD simplified sequence for Mazar Hydroelectric ProjectCFRD simplified sequence for Mazar Hydroelectric Project
CFRD simplified sequence for Mazar Hydroelectric Project
 
Simplified graphic sequence of the Right Plinth construction process in Mazar...
Simplified graphic sequence of the Right Plinth construction process in Mazar...Simplified graphic sequence of the Right Plinth construction process in Mazar...
Simplified graphic sequence of the Right Plinth construction process in Mazar...
 
Book de Experiencia Productos y Soluciones - Carlos Delgado.pdf
Book de Experiencia Productos y Soluciones - Carlos Delgado.pdfBook de Experiencia Productos y Soluciones - Carlos Delgado.pdf
Book de Experiencia Productos y Soluciones - Carlos Delgado.pdf
 
Taller 2 prefabricados GOBM DET mar - 2020
Taller 2 prefabricados  GOBM   DET  mar - 2020Taller 2 prefabricados  GOBM   DET  mar - 2020
Taller 2 prefabricados GOBM DET mar - 2020
 
Taller 1 prefabricados GOBM DET oct - 2019
Taller 1 prefabricados  GOBM   DET  oct - 2019Taller 1 prefabricados  GOBM   DET  oct - 2019
Taller 1 prefabricados GOBM DET oct - 2019
 
Lifting system - Mazar Hydroelectric Project
Lifting system - Mazar Hydroelectric ProjectLifting system - Mazar Hydroelectric Project
Lifting system - Mazar Hydroelectric Project
 
Injections - Plints - CFRD - Mazar Project
Injections - Plints - CFRD - Mazar ProjectInjections - Plints - CFRD - Mazar Project
Injections - Plints - CFRD - Mazar Project
 
RB-CH-EXT-CTRL-VN-PMCHS
RB-CH-EXT-CTRL-VN-PMCHSRB-CH-EXT-CTRL-VN-PMCHS
RB-CH-EXT-CTRL-VN-PMCHS
 
CHAC-54-24320-C-D-3711-1
CHAC-54-24320-C-D-3711-1CHAC-54-24320-C-D-3711-1
CHAC-54-24320-C-D-3711-1
 
EMPRESTISTOS-V1-001
EMPRESTISTOS-V1-001EMPRESTISTOS-V1-001
EMPRESTISTOS-V1-001
 
Punilla_Exc_VERTEDERO v1.0
Punilla_Exc_VERTEDERO v1.0Punilla_Exc_VERTEDERO v1.0
Punilla_Exc_VERTEDERO v1.0
 
Encofrado Tunel de Desvio - Guia
Encofrado Tunel de Desvio - GuiaEncofrado Tunel de Desvio - Guia
Encofrado Tunel de Desvio - Guia
 
ET-PV-SC-002-E
ET-PV-SC-002-EET-PV-SC-002-E
ET-PV-SC-002-E
 
Secuencia Ho - Casa Maquinas
Secuencia Ho - Casa MaquinasSecuencia Ho - Casa Maquinas
Secuencia Ho - Casa Maquinas
 

Powerhouse Concrete 2nd Stage - Chacayes

  • 1. PLANTA ( 1 : 100 ) LATERAL DERECHA ( 1 : 100 )FRONTAL ( 1 : 100 ) POSTERIOR ( 1 : 100 ) LATERAL IZQUIERDA ( 1 : 100 ) ISOMETRIC0 1 ( 1 : 100 ) ISOMETRICO 2 ( 1 : 100 ) 1 1 2 2 3 3 4 4 5 5 6 6 7 7 8 8 9 9 10 10 11 11 12 12 A A B B C C D D E E F F G G H H Hormigón 2a Etapa - Unidad 1 C2S 01 rev B.2 Astaldi Fe Grande Cachapoal Ltda. C. Delgado G. Novarino V. Mangora 19-05-2010 Designed by Checked by Approved by Date 1 / 8 Edition Sheet Date C C D D V V W W 916,500 927,450 933,950 921,000 5,900 5,200 3,600 3,600 921,000 927,450 933,950 916,500 917,500 928,870 924,500 917,572 919,467 924,500 932,100 933,000932,100 933,200 930,015 933,000 924,500 927,450 933,950 916,500 917,500 921,000 923,410 932,100 932,850 925,499 933,000 928,870 929,390 927,725 923,908 920,400 927,725 929,925 933,000 916,500 917,500 921,000 924,500 927,450 933,950 929,120 928,870 933,200 933,200 932,750 929,263 933.950 927.450 930,065 929,865
  • 2. C-C ( 1 : 100 ) D-D ( 1 : 100 ) ISOMETRICO 3 ( 1 : 100 ) ISOMETRICO 4 ( 1 : 100 ) V-V ( 1 : 100 ) W-W ( 1 : 100 ) ISOMETRICO 5 ( 1 : 100 ) ISOMETRICO 6 ( 1 : 100 ) 1 1 2 2 3 3 4 4 5 5 6 6 7 7 8 8 9 9 10 10 11 11 12 12 A A B B C C D D E E F F G G H H Hormigón 2a Etapa - Unidad 1 C2S 01 rev B.2 Astaldi Fe Grande Cachapoal Ltda. C. Delgado G. Novarino V. Mangora 19-05-2010 Designed by Checked by Approved by Date 2 / 8 Edition Sheet Date 916,500 921,000 927,450 933,950 930,065 928,050 928,870 927,450 927,850 926,170 926,200 924,500 916,500 917,500 921,000 923,210 924,500 927,450 933,950 930,065 928,870 925,500 926,200 932,100 933,000 932,100 933,000 3,900 3,300 932,100 932,750
  • 3. P-P ( 1 : 50 ) AA-AA ( 1 : 40 ) AB-AB ( 1 : 40 ) AC-AC ( 1 : 50 ) AD-AD ( 1 : 50 ) DB ( 1 : 50 ) 1 1 2 2 3 3 4 4 5 5 6 6 7 7 8 8 9 9 10 10 11 11 12 12 A A B B C C D D E E F F G G H H Hormigón 2a Etapa - Unidad 1 C2S 01 rev B.2 Astaldi Fe Grande Cachapoal Ltda. C. Delgado G. Novarino V. Mangora 19-05-2010 Designed by Checked by Approved by Date 3 / 8 Edition Sheet Date P P AA AA AB AB AC AC AD AD DB n 3,900 1,000 0,6500,750 1,500° 3,096 3,900Ø 3,900Ø 3,900Ø 2,819 Piezometer Conections Winter Kennedy Compensation Discharge Pipe Compensation Discharge Pipe Stay Ring Drainage Pipe Shaft Seal Discharge Pipe Piezometer Conections Winter Kennedy Shaft Seal Discharge Pipe Stay Ring Drainage Pipe 0,114Ø 0,042Ø 0,527 0,219Ø 4,450 924,500 924,500 923,210 922,710 924,500 924,500 923,210 922,710 Air Well Pipe
  • 4. U-U ( 1 : 40 ) AE-AE ( 1 : 20 ) AF-AF ( 1 : 20 ) 1 1 2 2 3 3 4 4 5 5 6 6 7 7 8 8 9 9 10 10 11 11 12 12 A A B B C C D D E E F F G G H H Hormigón 2a Etapa - Unidad 1 C2S 01 rev B.2 Astaldi Fe Grande Cachapoal Ltda. C. Delgado G. Novarino V. Mangora 19-05-2010 Designed by Checked by Approved by Date 4 / 8 Edition Sheet Date U U AE AE AF AF 927,450 927,450 n 3,900 2,100 0,506 0,455 0,300 0,300 1,300 1,500 1,750 1,3500,378 0,378 1,950 2,350 0,500 2,607 2,607 0,570 0,200 0,200 1,200 0,250 0,300 0,400 0,500 2,250 0,400 3,6005,900 0,800 0,400 0,900 3,350 0,400 0,400 0,650 0,4900,4900,4900,4900,4900,490 0,2500,2500,2500,4500,250 0,350 0,250 0,300 0,300 0,300 0,300 0,300 0,300 0,210 0,210 0,210 0,210 0,160 0,110 0,300 0,300 0,300 0,300 0,300 0,210 0,210 0,210 0,210 0,250 0,200 0,200 0,4000,4000,4000,4000,400 0,400 0,400 0,400 0,400 0,200 0,210 0,500 60,000° 3,687 4,450 0,400 0,6500,8000,600 0,450 0,450 0,7500,950 0,150 0,600 0,190 0,250 0,200 0,250 926,200 926,170 927,5001,500 1,330 0,936 0,711 0,711 1,750 1,862 1,862 0,500 0,200 0,250 927,200 927,500 927,700 0,500 0,950 5,200 3,600 3,000 4,600 4,450 2,107 90,000° 1,158 1,158 0,750 930,015 930,065 929,865 926,170 j 926,200 j 933,950 927,450 927,936 927,450 j n 3,300 924,500 928,870 930,065 0,200 0,700 0,250 1,600 0,250 0,070 0,260 0,070 0,350 0,070 0,450 0,070 0,350 0,070 0,260 0,070 0,350 0,070 0,260 0,070 0,350 0,070 0,260 0,070 0,3500,210 0,200 0,200 0,110 0,070 0,700 6,250 0,300 0,600 0,500 0,500 0,800 0,300 0,300 0,450 0,640 n 0,100 n 0,200 0,800 0,290 0,950 0,250 0,350
  • 5. AG-AG ( 1 : 40 ) AH ( 1 : 20 ) AJ-AJ ( 1 : 20 ) AK ( 1 : 20 ) AL-AL ( 1 : 20 ) AN-AN ( 1 : 20 ) AP-AP ( 1 : 20 ) AT ( 1 : 20 ) AU-AU ( 1 : 20 ) AV-AV ( 1 : 20 ) AW ( 1 : 2 ) AY-AY ( 1 : 4 ) 1 1 2 2 3 3 4 4 5 5 6 6 7 7 8 8 9 9 10 10 11 11 12 12 A A B B C C D D E E F F G G H H Hormigón 2a Etapa - Unidad 1 C2S 01 rev B.2 Astaldi Fe Grande Cachapoal Ltda. C. Delgado G. Novarino V. Mangora 19-05-2010 Designed by Checked by Approved by Date 5 / 8 Edition Sheet Date AG AG AH AJ AJ AK AL AL AN AN AP AP AT AU AU AV AV AW AYAY 30,000° 60,000° 1,195 0,700 0,700 0,700 1,276 1,000 0,100 0,100 0,100 0,300 0,300 0,576 0,576 0,950 0,684 n 0,100 0,549 0,900 0,800 0,800 0,325 0,325 0,300 0,300 0,3000,300 0,300 0,200 0,200 0,3000,300 0,200 0,325 0,300 0,200 0,200 0,550 0,550 0,250 0,250 0,250 0,250 0,200 0,670 0,520 2,100 2,950 2,150 3,050 0,506 0,455 0,300 0,588 0,553 0,300 0,150 0,150 1,950 2,800 0,700 0,850 0,150 0,150 30,000° 0,030 0,020 0,020 0,520 928,870 930,065 930,065 0,500 929,045 930,065 927,450 0,650 3,300 0,500 4,450 4,450 2,800 0,500 n 0,100 2,050 933,950 928,870 930,065 928,870 927,450 j 930,065 j 928,870 j 0,795 n 0,100 n 0,100 R2,400 R1,650 1,000 n 0,100 n 0,100 n 0,100 n 0,100 929,565
  • 6. BA-BA ( 1 :40 ) BB-BB ( 1 :25 ) BC-BC ( 1 :10 ) BD ( 1 :10 ) BE-BE ( 1 :10 ) BF-BF ( 1 :25 ) BG-BG ( 1 :25 ) BJ-BJ ( 1 :20 ) BK-BK ( 1 :20 ) 1 1 2 2 3 3 4 4 5 5 6 6 7 7 8 8 9 9 10 10 11 11 12 12 A A B B C C D D E E F F G G H H Hormigón 2a Etapa - Unidad 1 C2S 01 rev B.2 Astaldi Fe Grande Cachapoal Ltda. C. Delgado G. Novarino V. Mangora 19-05-2010 Designed by Checked by Approved by Date 6 / 8 Edition Sheet Date BA BA BB BBBC BC BD BE BE BF BF BG BG BJ BJ BK BK 15,900° 0,273 0,250Ø 0,275 0,250 0,200 0,050 0,100Ø 0,975 0,250 0,140 0,050 n 0,100 0,200 930,065 929,865 90,000° 2,340 0,375 0,150Ø 90,000° 45,000° 0,579 0,675 1,486 0,350 0,200Ø 0,588 7,175° 0,106 0,200Ø 20,000° 0,312 0,959 0,250 0,150Ø 90,000° 930,065 928,870 930,065 928,870 0,275 0,770 930,065 928,870 927,450 930,065 928,870 930,065 928,870 0,520 4,450 0,500 2,050 2,800 2,276 2,127 1,475 3,183 2,227 1,551 2,151 45,000° 933,950 927,450 930,065 928,870 924,500 930,065 j 927,45 j 928,870 j Brake Dust Exhaust Brake-Lifting Exhaust Oil Dust Exhaust LGB Cooling Water LGB Drain Generator Coolers Block out for Fire-Fighting Piping Cooling Water LGB Drain Generator Coolers Block out for Fire-Fighting Piping Oil Dust Exhaust LGB Brake-Lifting Exhaust Brake Dust Exhaust 0,549 0,150 0,200 0,922 3,272 3,687 0,150 0,200
  • 7. BL ( 1 : 75 ) BM ( 1 : 75 ) BN ( 1 : 75 ) BP ( 1 : 75 ) BR ( 1 : 75 ) BT ( 1 : 75 ) BU ( 1 : 75 ) BV-BV ( 1 : 75 ) BW-BW ( 1 : 75 ) BY-BY ( 1 : 75 ) CA-CA ( 1 : 75 ) CB-CB ( 1 : 75 ) CC-CC ( 1 : 75 ) CD-CD ( 1 : 75 ) CE-CE ( 1 : 75 ) CF-CF ( 1 : 75 ) CG-CG ( 1 : 75 ) CJ-CJ ( 1 : 75 ) CK-CK ( 1 : 75 ) CL-CL ( 1 : 75 ) CM-CM ( 1 : 75 ) CN-CN ( 1 : 75 ) 1 1 2 2 3 3 4 4 5 5 6 6 7 7 8 8 9 9 10 10 11 11 12 12 A A B B C C D D E E F F G G H H Hormigón 2a Etapa - Unidad 1 C2S 01 rev B.2 Astaldi Fe Grande Cachapoal Ltda. C. Delgado G. Novarino V. Mangora 19-05-2010 Designed by Checked by Approved by Date 7 / 8 Edition Sheet Date BL BL BM BN BP BR BT BU BV BV BW BW BY BY CA CA CB CB CC CC CD CD CE CE CF CF CGCG CJCJ CK CK CL CL CM CM CN CN 1,500 4,650 2,035 0,600 0,600 1,500 0,600 0,250 0,300 0,250 0,600 0,300 1,007 1,500 1,500 1,686 1,050 1,350 0,150 1,050 1,350 0,150 0,150 2,375 2,075 0,500 1,000 0,250 0,250 0,150 0,400 0,500 0,400 1,474 0,250 0,400 0,500 0,400 0,300 0,300 0,300 0,250 3,1351,195 0,500 2,935 1,000 0,250 2,685 0,850 2,035 2,785 0,450 1,136 0,168 0,100 1,2000,945 0,750 1,681 1,681 0,886 0,329 1,093 4,650 4,650 5,750 0,357 0,207 0,357 0,207 5,300 0,100 0,300 1,693 1,486 0,300 1,693 1,093 0,536 1,893 0,086 0,293 1,111 1,168 5,300 5,550 5,550 2,565 0,150 2,025 4,650 1,850 1,250 1,100 0,450 0,950 1,860 1,860 1,8602,565 1,136 1,343 0,375 0,400 1,100 1,250 0,886 2,050 2,128 0,500 2,151 1,893 1,475 0,500 0,500 0,500 0,500 0,500 0,500 3,687 3,687 3,687 3,687 3,687 3,687 927,450 930,065 933,950 928,870 927,450 930,065 933,950 2,075 927,450 930,065 933,950 928,870 927,450 928,870 930,065 933,950 927,450 930,065 928,870 933,950 927,450 933,950 928,870 930,065 1,241 1,170 932,100 932,100 932,850 933,200 932,750 933,000 929,865 930,015 1,3431,343 1,093 1,168 0,293 1,693 0,536 0,375 0,207 1,605 0,200 0,250
  • 8. CP ( 1 : 40 ) CR-CR ( 1 : 20 ) CT-CT ( 1 : 20 ) CV-CV ( 1 : 20 ) CW-CW ( 1 : 20 ) CY-CY ( 1 : 20 ) DA-DA ( 1 : 20 ) 1 1 2 2 3 3 4 4 5 5 6 6 7 7 8 8 9 9 10 10 11 11 12 12 A A B B C C D D E E F F G G H H Hormigón 2a Etapa - Unidad 1 C2S 01 rev B.2 Astaldi Fe Grande Cachapoal Ltda. C. Delgado G. Novarino V. Mangora 19-05-2010 Designed by Checked by Approved by Date 8 / 8 Edition Sheet Date CP CP CR CR CT CT CV CV CWCW CY CY DA DA 5,200 5,900 3,450 2,150 1,849 1,969 3,450 4,952 n 1,200 2,250 0,400 1,050 0,400 6,450 3,3503,600 0,800 5,900 6,450 5,100 5,100 0,400 0,400 0,500 0,500 0,400 1,200 5,9007,500 7,200 7,200 3,9004,5505,650 0,8000,800 0,800 0,9020,8000,800 4,5505,650 0,800 3,200 0,900 0,150 0,800 0,200 0,310 0,200 0,310 0,200 0,200 0,310 0,200 0,310 0,800 0,450 0,450 0,500 4,952 0,150 0,450 0,300 0,500 0,225 3,900 1,150 n 1,200 0,800 0,300 0,400 0,500 0,600 0,400 5,225 933,950 j 0,310 0,400 0,300 0,200 0,200 0,300 0,400 0,200 0,310 0,400 0,300 0,200 0,200 0,400 0,600 0,400 0,400 0,650 4,450 4,450 2,000 4,300 1,000 1,000 6,900 0,225 30,000° 0,310 0,3100,310 927,450 933,950 933,950 933,800 924,500 933,950 933,950 933,950 933,950 933,950 7,100 5,500 8,300 2,150