SlideShare a Scribd company logo
ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP TIẾNG ANH LỚP 6 HỌC KÌ I
I/ GRAMMAR:
1, The Simple Present Tense : ( Thì hiện tại đơn )
* TO BE :
+/ Khẳng định : S + am/is/are …
I  am ( ‘m )
He/ she/ it /this/ that /Nam/ danh từ số ít ... is ( ‘s )
You /we / they /these/ those/ Na and Bao /số nhiều ... are (‘re )
+/ Phủ định : S + am not/ is not ( isn’t ) / are not ( aren’t )….
+/ Nghi vấn : Am / Is / Are + S ... ?
Ex : This is my mother .
She isn’t a teacher.
Are Hoa and Nga eleven ?
* Động từ thường :
+/ Khẳng định : S + V(s,es)
I , You , We , They,danh từ số nhiều .... + V
He , She , It, tên riêng 1 người, d.từ số ít ..... + Vs/es
( goes / does / brushes / watches / finishes / washes / has ... )
+/ Phủ định : S ( I , You , We , They ... ) + do not ( don’t ) + V
S ( He , She . It ... ) + does not ( doesn’t ) + V
+/ Nghi vấn : Do / Does + S + V ?
+/ Câu hỏi có từ để hỏi: Wh-qu + do / Does + S + V ?
Ex : Nam listens to music after school .
I don’t go to school in the afternoon.
Do they play games ?
What do you do every morning?
How does she go to school?
Cách dùng : Diễn tả 1 thói quen , 1 hành động xảy ra thường xuyên ở hiện tại .
Thường dùng với : Always / often / usually / sometimes / never / everyday /
every morning / after shool / after dinner ....
2, The present progressive tense : ( Thì hiện tai tiếp diễn )
+/ Khẳng định : S + am / is / are + Ving .
+/ Phủ định : S + am not / is not / are not + Ving.
+/ Nghi vấn : Am / Is / Are + S + Ving ?
+/ Wh-questions: are you
What/ Where + is (she/he) + V ing
are they +Ving?
Ex : Nam and Bao are playing soccer .
My mother isn’t working now.
Are they doing their homework ?
What are you doing?
Cách dùng :  Diễn tả 1 hành động đang xảy ra vào lúc nói , thường dùng với : now , at the moment , at
present
Ex : We are watching television now.
Diễn tả 1 hành động mang tính chất tạm thời , không thường xuyên .
Ex : Everyday I go to school by bike, but today I am going by bus.
1
3/ Từ để hỏi:
What: cái gì
Where: đâu, ở đâu
When: khi nào
Which: nào, cái nào
Who: ai
How: như thế nào
How old: bao nhiêu tuổi
How many + N(s/es):danh từ số nhiều: bao nhiêu (số lượng)
4. Cấu trúc
There is + a/ an + N
There are + N (s/es)
5. Số đếm, số thứ tự
6. Các giới từ chỉ vị trí
In, on, at, near, next to, in front of, behind, to the left of, to the right of, between… and, opposite,
II. Questions and answers
1. What is your name? My name is + tên
What is her/ his name? Her/ His name is……
2. How are you/ your parents (bố mẹ bạn)/ children (các con bạn)? I’m/ they are fine. Thank you.
3. Where do you live? I live at /on/ in…..
Where does he /she live? He/ She lives at/ on /in……
Where do you work? I work in a hospital
Where does he/ she work? He /she works in a factory.
4. How old are you? I’m + tuổi years old
How old is he/ she? He / She is + tuổi years old
5. How do you spell your name/ it? (bạn đánh vần….. như thế nào)
6. What is this/ that? It’s a/an + N
What are these/ those? They are + N(s/es)
7. Is this /that a /an +N? Yes, it is/ No, it isn’t
Are these/ those + N (s/es)? Yes, they are /No, they aren’t
8. Who is this/ that? This /that is + người /tên
Who are these /those? They are……
9. How many + N(s/es) are there in….? = how many + N(s/es) do/ does …….have?
There is/ are + số lượng = S + have/ has + số lượng
How many teachers are there in your school?= how many teachers does you school have?
There are 30 teachers= my school has 30 teachers
10. Nói về nghề nghiệp
What do you do? I’m a/an + nghề
What does he /she do? He /She is a/an…..
11. Where is your classroom? It’s on the first/ second floor.
Where are they? They are in the living room
12. Which grade/ class are you in? I’m in grade/ class 6/ 6A
Which grade/ class is he/ she in? He /She is in……
13. Which school do you go to? I go to Que Trung school.
14. What do/ does + S+ do every morning/ day/ after school?
S + V/ V(s/es)
15. What itme is it? It’s giờ -phút
Half past + giờ
A quarter to / past + giờ
16. What time do /does + S + V? S + V/V(s/es) + at + giờ
2
17. When do /does + S + have + môn học? S + have/ has + it on + thứ
What do /does + S + have today? S + have/ has + môn học
18. What is in front of your house? A bank is in front of my house.
What is/ are there near your house? There is a lake near my house.
19. Is there a / an…..? Are there any + N(s/es)….?
Yes, there is / No, there isn’t
Yes, there are/ No, there aren’t
20. How do/does + S+ go/ travel to school/work / Hanoi?
S + go(es)/ travel(s) to……by + phương tiện
S + go(es)/ travel(s) to……on foot= S walk(s) to…..
21. What are you doing? I’m doing my homework
Where is he going? He is going to Hanoi
How is she traveling? She is traveling by car.
Who is waiting for him? A farmer is waiting for him
II/ EXERCISES :
I/ Fill in the correct verb form: ( using extra – board )
1) We ………………..in a house . ( live ) live
2)Their house …………………. a big yard. ( have ) has
3)Look ! A boy …………………in the river . ( swim ) is swimming
4) Nam’s father …………………. in a factory . ( work ) works
5)My sister ……………………….her teeth every night . ( brush ) brushes
6) Their fathers………………….. in a factory now. ( work ) work
7) I ……………. soccer in the stadium . ( play ) play
8)She ………………… her lunch in the factory. ( eat ) eats
9) My brother …………………….TV every night. ( watch ) watches
10) She ……………………..to bed at ten o’clock . ( go ). goes
II/ Fill in the blanks with the correct prepositions:
1) Classes start ………………… seven o’clock.
2) I go to school ……………….the morning.
3) We have English ……………………..Monday.
4) The bookstore is……………………..the toystore and the restaurant .
5) Her house is……………………………24 Tran Phu street.
6) We play soccer ………………………….Sunday afternoon.
7) My brother is …………………………… class 10 .
8) My classroom is …………………………..the second floor.
1/ at 2/ in 3/ on 4/ between 5/ at 6/ on 7/ in 8/
on
III/ Complete the sentences with : There is , There are , there isn’t , or There aren’t
1)………………………..five shops in the picture.
2)………………………..a bus at the bus stop.
3)…………………………any rivers near my house .
4)……………………………two students in the classroom.
5) ………………………….any trees next to her house .
6)………………………………a pen on the table.
1/ There are 2/ There is 3/ There aren’t 4/ there are 5/ there aren’t 6/ there is
IV/ Fill in the blanks with question words:Who , When , What , Where, How many , How old , How ,
What time
1)………………………do we have history? – On Friday.
3
2)………………………..is this ? –My sister.
3)……………………………does your brother work? – In a hotel.
4)……………………………teachers are there in your school?- Forty.
5)………………………………..do you go home ?-Half past eleven.
6) …………………………….is your father?-Thirty eight.
7)………………………do you do after school?-I do the housework.
8)………………………….is your mother ?-She is fine , thank you.
1/ When 2/ Who 3/ Where 4/ How many 5/ What time 6/ How old
7/ What 8/ How
EXERCISE 2
1. Answer the Qs about you :
a. How old are you ?/Which school do you go to?
………………………………………………………………………………………………
b. Where do you live ?How do you go to school?
………………………………………………………………………………………………………
c. What is there near your house ?
…………………………………………………………………………………………………
. 2.Verb forms :
a. We ( live ) …………….in a house .
b. Their house ( have )……………………. a big yard .
c. I ( play )……………………. soccer now .
d. You can ( turn ) …………………..right . You ( not / can )……………… turn left
a/ live b/ has c/ am playing d/ can / can’t
.3.Make the Qs :
1. Minh’s father works in a hospital .
Where ……………………………………………………………………………..?
2. There are three bookstores near my house .
How many ………………………………………………………………………………?
3. She is in grade 6 .
Which ………………………………………………………………………………?
4. Choose the correct word :
a. This is Mr Tam . __________ is a doctor .
a. His b. He c. He’s
b. __________is your classroom ?
a. Where b. Which c. When
c. I _______________in the morning .
a. take showers b. take the shower c. take a shower
d. My Dad ______________TV early in the morning .
a. watch b. watches c. watchs
5. Put the words in their correct orders :
a. books / the / table / are / Thu’s / on
…………………………………………………………………………………………………
b. lake / house / in / a /live / we / near / a
…………………………………………………………………………………………………
a/ Thu’s books are on the table.
b/ We live in a house near a lake.
6.Make sentences from the words and phrases :
a. Lan / go / school / bike .
4
…………………………………………………………………………………………………
b. My sister / have / dinner / now .
…………………………………………………………………………………………………
a/ Lan goes to school by bike.
b/ My sister is having dinner now.
EXERCISE 3
I/ Complete the following sentences .Use : can , can’t , must , mustn’t
1) The lights are red. You …………… ………….. stop .
2) You …………… ………walk on the grass.
3) The lights are green .You …… …………………turn right .
4) Drivers ……………………go fast in the street.
5) The lights are yellow. You ……… ……………slow down.
6) This sign says “No parking”. You ………………….park here.
1/ must 2/ mustn’t 3/ can 4/ mustn’t 5/ must 6/ can’t
II/ Change the following sentences into negative and interrogative :
1)We play soccer in the afternoon .
(-)We don’t play soccer in the afternoon
(?) Do you play soccer in the afternoon ?
2) Lan goes to school on Sunday.
(-)Lan doesn’t go to school on Sunday.
(?) Does Lan go to school on Sunday ? .
3)Mr Pike and Mrs Pike are doctors.
………………………………………………………………………………………………
………………………………………………………………………………………………
4)There is a photocopy store near our school .
………………………………………………………………………………………………
………………………………………………………………………………………………
5)My father works in the bank.
………………………………………………………………………………………………
………………………………………………………………………………………………
III/ Write the questions for the underlined words:
1)My parents work in a school .
Where do your parents work?
2)I have one brother and two sisters.
……………………………………………………………………?
3)We are five and nine years old .
……………………………………………………………………………………..?
4)I am in grade six.
………………………………………………………………………………..?
5)They are flowers.
……………………………………………………………………………..?
2/ How many brothers and sisters do you have?
3/ How old are you?
4/ Which grade are you in?
5/ What are they?
IV.Tìm và gạch chân những từ không cùng loại với những từ còn lại
1/ year seven nine eight
2/ geography housework math English
3/ read watch book write
5
4/ listening working playing morning
1/ year 2/ housework 3/ book 4/ morning
V/ Complete the passage with the words in the box :
Mr Hung (1)…… ……………. a teacher . He is thirty(2)…….. …….. old . He lives (3)…….………..
his family on Quang Trung street . His house is small and quiet . It is(4)…… ……..……… to a beautiful
bookstore . It is not near his school so he walk to the school . He goes to the school (5)……… .…….
motorbike
every day . Now he is(6)…………. ………sports with us . He plays soccer very well . He plays volleyball
very well , (7)…………… ………
1/ is 2/ years 3/ with 4/ next to 5/ by 6/ playing 7/ too
EXERCISE 4
I/ Read the passage carefully :-
Hello . I am Jack and this is Jill , my sister .We are living in London with our father and mother . We
are living in a big and quiet house . There is a flower garden in front of our house . I am in grade 6 and my
school is near our house so I walk to school every day . My sister Jill is in grade eleven and her school is not
near our house so she goes to school by bike . It is eight a.m now and I am having classes at school . My
sister Jill is doing her homework at home .
1. Decide if the statements are True (T) or False (F) : (2m)
True (T) False ( F)
a His sister Jill is doing her homework at home now
b He goes to school by bike
c His sister Jill is in grade eleven
d There are five people in Jack’s family
e Jack’s house is near Jill’s school
f His house is in London
g A flower garden is behind Jack ‘s house
h His house is big and noisy
2. Answer the questions ( 1m)
a. Where are Jack’s family living ?
-> …………………………………………………………………………………………………
b. Is there a flower garden in front of Jack ‘s house ?
…………………………………………………………………………………………………
c. What is Jack doing now ?
->…………………………………………………………………………………………………
d. How does Jill go to school ?
->…………………………………………………………………………………………………
II/ Arrange these words to make complete sentences : (1m)
1. is / Mr Quang / driving / his / to / truck / a / in / the / farm / country .
-> …………………………………………………………………………………………………
6
With - too - playing – years – by – is – next - doesn’t
2. right / tall / trees/ are / there / the / to / of / house / the
-> …………………………………………………………………………………………………
1/ Mr Quang is driving his truck to a farm in the country.
2/ There are tall trees to the right of the house.
EXERCISE
MULTIPLE CHOICE:
1. How are you , children?…………… fine.
A. I’m B. You’re C. We’re D. They’re
2. This is my father. ………… an engineer.
A. He B. He’re C. His D. He’s
3. Where ……….. you live ?
A.do B. are C. am D. is
4. Is this your school ? ……… , it is.
A. Does B. Yes C. No D. Not
5. Which word has the sound / e /?
A. eraser B. are C. and D. name
6. This is a ruler and ……… is an eraser.
A. these B. they C. that D. those
7. Which word means “bookshelf” ?
A. book B. case C. bookcase D. books
8. A, B, C, D, E, f, G, ……………..L, M, N, ….
A. H, I, J, K B. H, J, I, K C. H, K, I, J, D. H, K, J, I
9. It’s ………… to meet you ?
A. nice B. nine C. hi D. hello
10. Is this…………..friend? Yes, he’s my friend.
A. his B her C. your D. my
11. Where does she work?
A. Yes, in a factory. B. No, at school. C. In an office. D. In office.
12. My father and mother ………………..teachers.
A. is B. are C. am D. do
13. ……….. are they now ? In the classroom.
A. What B. Where C. Who D. How
14. Which word has the sound / a: /?
A. lamp B. table C. D. name
15. Sixty and thirty is …………..
A. ninty B. ninety C nineteen D. nineteen
WORDFORM
Chose the correct word:
1. This is my ( mother, father, sister, parent ) . He is forty years old.
2. This is my friend. ( Good morning , Good night, Goodbye, bye )
3. In the classroom , students sit on the (armchairs, desks, chairs, couches )
4. Our teacher works in a (house, school, factory, museum)
5. What are ( these, this, that, there ) ? They are benches.
6. What is (this, those, they, these)? It ’s a blackboard.
7. Hello,( What, Where, How, When )are you? I’m fine.
8. My brother is twenty. ( She, He, You, I) is a nurse.
9. Six and nine is ( fiveteen, fifteen, fiveten , tenfive)
10. How are you? Fine . ( Thanks you, Thanks, Thank, Thank your )
7
VERB FORM
Fill in the blanks with suitable verb of to be:
1. Her teacher (not be)………… …….Mr. Tuan.
2. Our classroom (be) …………… big.
3. They (not be) ……………….. ….…my friends.
4. How (be) ………………………she?
5. You and I (be)………………… in Grade 6.
6. Mai (be) ………………..late for school.
7. How many books (be)…………there on the desk?
8. What (be) ………………………this ? It’s a door.
9. What (be)……………………….these? They are pens.
10. He and she (not be)………………..in the school.
READING
Read the text and aswer the questons:
Hi, my name is Thu. This is my family. We are in our living room. There are four people in my
family. This is my dad. He is forty and he is a doctor. This is my mom. She is forty, too, she is a nurse. And
here is my brother. He is thirteen. He and I are students. We live in the big city. We are very happy.
1. What is her name? ………………………………………………………
2. Are they in their living room?………………………………………………………
3. How old are her parents? ………………………………………………………
4. Where do they work? ………………………………………………………
5. How old is her brother? ………………………………………………………
6. What does he do? ………………………………………………………
7. Where do they live? ………………………………………………………
8. Are they happy ? ………………………………………………………
9. Are she and her brother students? ………………………………………………………
10. How many people are there in her family? ………………………………………………
WRITING
Change Affirmative into Negative:
1. I am on the second floor. ………………………………………
2. He is a worker. …………………………………………
3. Her pencils are short . …………………………………………
4. This is an eraser. …………………………………………
5. Your friends are eleven years old. ………………………………………
Make the sentence:
1. That / my / classroom. …………………………………………
2. They / teachers ?- Yes, / they …………………………………………
3. Your father/ worker ? No,( farmer ) …………………………………………
4. What / these ? books …………………………………………
8
5. This / her / schoolbag …………………………………………
Chapter II( UNIT 4,5,6 )
MULTIPLE CHOICE
1. They live…………………..a small room……………………the second floor.
a. on – at b. in – at c. on – on d. in – on
2. …………………..class are you in?
a. Where b. How c. Which d. When
3. How many…………………..are there?
a. a pens b. pen c. a pen d. pens
4. They are good students. ………………….books are new.
a. They b. Their c. These d. These
5. Nam ………………….his face every morning.
a. to wash b. washes c. wash d. washs
6. This book………………………5 pages.
A. have B. has C. is D. are
7. ……………school do you go to? - Nguyen Trai Secondary school.
A. How B. Which C. Where D. What
8. Where is your class? - It’s……………………………
A. in the first floor B. one floor C. on the first floor D. two floor
9. Nam…………………………teeth after meals.
A. brush B. wash C .washed D. brushes
11. Does she………………her homework? Yes, she………………
A. do / does B. does / do C. do / don’t D. does/ doesn’t
12. He is a driver. He can……………………a car, a taxi or a truck
A. ride B. rides C. drive D. drives
13. There……………a pen, a notebook and an eraser on the desk.
A. is B. are C. have D. has
14. I am in class 6A .________ about you?
A. What B. Why C. Which D. Who
15. Choose the word which has the main stress differently from the others
A. river B. between C. village D. opposite
16. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others
A. five B. time C. night D. morning
WORD FORM
1. They are good students. ………………….books are new.
a. They b. Their c. These d. These
2. The opposite of “ quiet” is
A. late B. big C. small D. noisy
3. I ________ my teeth.
A. wash B. do C. make D. brush
4. Which word is the odd one out?
A. ninth B. twelve C. third D. fifth
5. How old are ________, Trung and Minh?
A. we B. he C. she D. you
6. How _________ your brother’s name?
9
A. do you spell B. is the spelling of C. to writing D. write
7. My mother ______ in a school. She is a teacher.
A. teaches B. teach C. teaching D. to teach
8. Is the bag small? No, it is______.
A. small B. big C. fine D. beautiful
9. Where is your school? It’s ______
A. in the town B. in the country C. in city D. on the city
10. Which word is the odd one out?
A. nine B. twelve C. third D. five
VERB FORM
1. My mother ( have )……………………..breakfast at six o’clock.
2. Lan, Hoa and Bao ( be )………………….good students.
3. What time ………………you( go )…………………….to bed? – At ten o’clock.
4. We ( play )…………………….games in the morning.
5. Mai ( brush )……………………her teeth after meals.
6. ………………..he ( be ) a doctor or an architect?
7. She ( have ) ______ dinner at 6 p.m .
8. Our classroom (be) ………………. on the second floor.
9. She (go) ……………….. to school in the afternoon
10. _____ Hoa ( play ) _______ sports after school ?
READING
Read the passage and anser the questions
Mai is thirteen years old. She is in grade 7. She lives in a small house with her father, mother and younger
brother. The school is not far from her house, so she often walks to school. Her classes start at seven and
finish at half past eleven. After school, she does her homework and listens to music. Her father works in a
factory. Her mother teaches in a high school. On Sunday, she plays badminton with her friends.
Answer the questions:
1. How many people are there in her family? ……………………………………………..
2. How does she go to school ? ……………………………………………………..
3. What does she do after school ? ……………………………………………………..
4. Does she play soccer on Sundays ? ……………………………………………………..
VII. WRITING
A. Arrange the words in the correct order to make meaning sentences
1. homework / every / he / does / his / do / day ? ………………………………………………….
2. have / Thursday / we / on / history. ……………………………………………………..
3. the / father / in / Minh’s / works / hospital ………………………………………………………
4. classes / time / do / what / your / start ? ………………………………………………………..
5. do/what/you/time/go/school/to? …………………………………………………………….
B. Use the given words to make meaningful sentences
1. My brother/do/homework /every night. ……………………………………………………..
2. Ba / walk / school / Mondays ……………………………………………………..
3. There / many / flowers / yard. ……………………………………………………
4. How / rooms / there / your house ? ……………………………………………………..
5. My brother/do/homework /every night. ……………………………………………………..
Chapter III( UNIT 7,8 )
I. MULTIPLE CHOICE
1. What’s Tom doing?_ He ________ video games
A. plays B. is playing C. does D. is doing
10
2. __________ morning exercises every day ?
A. Do you do B. Are you doing C. You do D. You’re doing
3. ________ does he travel to work ?_ By plane.
A. What B. How C. Where D. When
4.There ______ a supermarket, a bank, a post office near the apartment.
A. is B. are C . has D. have
5. There is a movie theatre ______________ factory and restaurant.
A. between B. in C. at D. on.
6. Are there any flowers in the garden? Yes, ___________.
A. there is B. there are C. there aren’t D. there isn’t
7. It’s very ________ in the country.
A. full B. quiet C. noisy D. b and c are correct
8. There is a well _____ Minh’s house .
A. behind B. next C. near to D.in front
9. The sign says “No smoking”. You __________ smoke.
A. can B. mustn’t C. must D. will
10. Circle the letter of the underlined portion which is not correct.
Is there a vegetable garden after your house ?
A B C D
11. Which one is different?
A. photo B. motorbike C. home D. work
12. The opposite of “big” is __________.
A. quiet B. noise C. small D. beautiful
13. What is Minh doing now ?
A. He is playing volleyball B. He is playing the volleyball
C. He plays volleyball . D. He playing volleyball .
14. Hoa is playing games ________her classmates .
A. to B. at C. with D. on
15. Hoa’s house is not near her school , so she goes to school ________
A. on foot B. by bike C. by a bike D. on bus
II. WORD FORM
1. She teaches the children in a school. She is a _______ (teach)
2. My brother can ________ a car (driver)
3. There are many flowers in the park. They are _____ (beauty)
4. Everyday, she goes to school on _________ (feet)
5. The school yard is very _________ at recess (noise)
6. Does he walk __________ at 5 o’clock ? ( house)
7. He works on a farm. He is a ________ (farm)
8. He drives a taxi. He is a taxi _________ (drive)
9. My ________ start at 7 o’clock and finish at 5.10 ( class)
10. Our roads are dangerous places. We must _______ discipline (have)
III. VERB FORM
1. There ( not be)…………..any stores in the country
2. The children ( play ) ………games now.
11
3. Our house ( have ) ………….. a vegetable garden.
4. Where is Nam ? _ He ( read ) .............books in the his room.
5. Where are they doing ? _ They ( go ) ............ to the bank.
6. Be careful ! The teacher ( look ) ..................at you .
7. Mother (cook ) ..................in the kitchen at the moment . She (cook) ................ every morning
8. He ( learn ) ..........................English and I ( read ) ..........................a book at present .
9. Minh ( be ) ....................... at the library now . He ( sit ) ..........................at a table and
( read ) ........................ a picture book.
10. He usually ( go ) ......................... to the library when he has free time
IV. READING
This is Lan’s mother. She is forty years old. She teaches English at a small school in town. Every
morning, she leaves the house at a quarter past six. She goes to school by bus. She is far from school. Her
class starts at seven and finishes at eleven thirty. After school, she goes home and has lunch with her family.
In the afternoon, she is at home and prepares the lesson for the next day.
* Answer the questions :
1. What does Lan’s mother do ? ……………………………………………………………
2. How does she go to school ? ……………………………………………………………
3. Is her house far from school ? ……………………………………………………………
4. Where does she have lunch ? ……………………………………………………………
5. What does she do in the afternoon ? ……………………………………………………………
V. WRITING
A. Write the sentences using the suggestions below.
1.She / walk / home / Mondays. ……………………………………………………
2. There / yard / front / the house. ……………………………………………………
3. She /wait / her mother / bus stop / now ……………………………………………………
4. He / travel / work / car. ……………………………………………………
5. The boy/ can / play soccer / stadium. ……………………………………………………
B. Complete the second sentence in such a way that it has the same meaning as the first one
1. My house is to the left of the bookstore .  The bookstore …………………………………
2. He often walks to school. He often goes …………………………………
3. Does your class have twenty-five students ? Are …………………………………………… ?
4. The girl is beautiful.  She is …………………………………………
5. He goes to work at seven fifteen. At a ……………………………………………
______________________
12
Answer key ( CHAPTER I- U 1,2,3)
MULTIPLE CHOICE:
1. C
2. D
3. A
4. B
5. C
6. C
7. C
8. A
9. A
10. C
11. C
12. B
13. B
14. C
15. B
WORDFORM
1. father
2. Good morning
3. chairs
4. class
5. these
6. this
7. How
8. He
9. fifteen
10. Thanks
VERBFORM
1. isn’t
2. is
3. aren’t
4. is
5. are
6. is
7. are
8. is
9. are
10. aren’t
13
READING
Aswer the questons:
1. Her name is Thu.
2. Yes, they are. (They are in their living room.)
3. They are forty.
4. They work in a hospital.
5. He is thirteen
6. He is a student
7. They live in a big city
8. Yes, they are.
9. Yes, they are
10. There are four people in her family.
WRITING
Change Affirmative into Negative:
1. I am not on the second floor.
2. He isn’t a worker.
3. Her pens aren’t short .
4. This isn’t an eraser.
5. Your friends aren’t thin.
Make the sentence:
1. That is my classroom
2. Are they teachers? - Yes, they are.
3. Is your father a worker? – No, he isn’t. He is a farmer.
4. What are these? – They are books.
5. This is her schoolbag.
Answer key ( CHAPTER II- U 4,5,6)
I. MULTIPLE CHOICE
1. D
2. C
3. D
4. B
5. B
6. B
7. B
8. C
9. D
10. A
11. C
12. A
13. A
14. B
15. D
II. WORD FORM
1. B
2. D
3. D
4. B
5. D
6. A
7. A
8. B
9. B
10. C
III. VERB FORM
1. has
2. are
3. do - go
4. play
5. brushes
6. is
7. has
8. is
9. goes
10. Does - play
IV. READING
1. There are four.
2. She walks to school
3. She does her homework and listen to music.
4. No, she doesn’t.
V. WRITING
A.
1. Does he do his homework everyday?
2. We have history on Thurday.
3. Minh’s father works in the hospital.
4. What time do your classes start?
5. What time do you go to school?
B.
6. My brother does homework every night.
7. Ba walks to school on Mondays.
8.There are many flowers in the yard.
9.How many rooms are there in your house ?
10. My brother does his homework every night.
Answer key ( CHAPTER III- U 7,8)
I. MULTIPLE CHOICE
1. B
2. A
3. B
4. A
5. A
6. B
7. B
8. A
9. B
10. C
11. D
12. C
13. A
14. C
15. B
II. WORD FORM
1. teacher
2. drive
3. beautiful
4. foot
5. noisy
6. home
7. farmer
8. driver
9. classes
10. have
III. VERB FORM
11. aren’t
12. are playing
13. has
14. is reading
15. are going
16. is looking
17. is cooking / cooks
18. is learning / am reading
19. is / is sitting / is reading
20. goes
IV. READING
5. She is a teacher
6. She goes to school by bus
7. Yes, it is
8. She has lunch at home
9. She prepares the lesson for the next day
V. WRITING
A. Write the sentences using the suggestions below
1. She walks home on Mondays
2. There is a yard in front of the house
3. She is waiting for her mother at the bus stop now
4. He travels to work by car
5. The boy can play soccer in the stadium
B. Complete the second sentence in such a way that it has the same meaning as the first one
1. The bookstore is to the right of my house
2. He often goes to school on foot
3. Are there twenty five students in your class ?
4. She is a beautiful girl
5. At a quarter past seven, he goes to work
_______________________
Phòng Giáo dục và Đào tạo ____________
Trường :THCS ___________________ Số phách:
Họ và tên: _______________________
Lớp: 6____
ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ I
Môn: Tiếng Anh 6 Năm học: 2010 – 2011
Thời gian: 45 phút (Không kể thời gian giao đề) Số phách:
(Đề kiểm tra này gồm 02 trang, học sinh làm bài trực tiếp vào đề)
I – Choose the best option: (10 × 0,25 = 2,5 pts)
1……….does he get up at every morning?
A.What time B. What’s time C. What D. Which
2. What are those?. They are………
A. bookstore B. store C. bookstores D. toystore
3.How many floors………?
A.are there you school B. your school C. school have D.does your school have
4. What do your friends do after school? - ....... play games.
A. We B.They C. You D. He
5.Does she……… English on Monday?. - No, she doesn’t.
A.has B. do C. is D. have
6. My father is a teacher. He……..at a school near our house.
A. teaches B. teacher C. watches D. lives
7. There is………. near my house.
A. a tree tall B. a tall tree C. tall tree D. tree tall
8. What are their names? - Their names……… Mai and Hung.
A. is B. be C. am D. are
9. My school is……… the country.
A. at B. on C. to D. in
10. They always eat lunch at a……… near their house.
A. restaurant B. stadium C.factory D.apartment
II. Put the right form of the verbs in the brackets (5 × 0, 5 = 2,5 pts)
1. We (not have) ………………….. English on Tuesday.
2. Your children (be) ………………….. in grade 6?
3. My friend, Hung (be) …………………. a student. He often (play) ………………….. soccer after school.
4. You (do) ………………….. the housework after school?
Học sinh không viết vào đây
Học sinh không viết vào đây
III. Read the text and fill one suitable word in each numbered blank. (10 × 0,25 = 2,5 pts)
This is my friend. Her name is Mary. She goes to school (1) …………..……… Monday to Saturday. Her school
is (2) …………..……… Ly Thuong Kiet Street and it is big. It (3)…………..……… four floors. Mary’s
classroom (4) …………..……… on the third floor. Mary is in grade 6, class 6A. There (5) …………..
……… thirty-two students in her class. Mary starts her classes (6) …………..……… 2 o’clock in the afternoon
and (7)…………..……… them at 4.30. On Monday (8) …………..……… has math, literature and English.
After school Mary plays badminton, but her friend, Minh doesn’t like it, she (9)…………..……… volleyball.
Mary goes home (10) …………..……… 5.30.
1. …………….. 2. …………….. 3. …………….. 4. …………….. 5. ……………..
6. …………….. 7. …………….. 8. …………….. 9. …………….. 10. ……………..
IV. Re- order the words to make full sentences: (5 × 0,5 = 2,5 pts)
1. is/ a / hotel / near / there / my / house.
…………………………………………………………………………………..
2. students / are / many / there / how / his / in / class ?
…………………………………………………………………………………..
3. we / in / grade / are / 6.
……………………………………………………………………………………
4. your / does / house / yard / have / a?
…………………………………………………………………………………….
5. I/ not / student / a / am.
................................................................................................................................
The end
ĐÁP ÁN VÀ BIỂU ĐIỂM CHẤM BÀI HỌC KỲ I
MÔN: TIẾNG ANH LỚP 6
NĂM HỌC: 2010 - 2011
Câu I: (10 × 0,25 = 2.5 pts)
1 - A 2 - C 3 - D 4 - B 5 - D 6 – A 7 - B 8 - D 9 - D 10 - A
Câu II: (5 × 0, 5 = 2,5 pts)
1. (don’t have /do not have)
2. Are
3. is - plays
4. Do - do
Câu III: (10 × 0,25 = 2,5 pts)
1. from 2. on 3. has. 4. is 5. are
6. at 7. finishes/ ends 8. She/ Mary 9. plays 10. at
Câu IV: (5 × 0,5 = 2,5 pts)
1. There is a hotel near my house.
2. How many students are there in his class?
3. We are in grade 6.
4. Does your house have a yard?
5. I am not a student.
The end

More Related Content

What's hot

Bai tap tieng anh 6 2
Bai tap tieng anh 6 2Bai tap tieng anh 6 2
Bai tap tieng anh 6 2
tieuhocvn .info
 
đề Thi olympic tiếng anh lớp 5
đề Thi olympic tiếng anh lớp 5đề Thi olympic tiếng anh lớp 5
đề Thi olympic tiếng anh lớp 5
toantieuhociq
 
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Học Tập Long An
 
N thi hkii tiếng anh lớp 6
N thi hkii tiếng anh lớp 6N thi hkii tiếng anh lớp 6
N thi hkii tiếng anh lớp 6
Học Tập Long An
 
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
Học Tập Long An
 
15 đề thi HSG tiếng anh lớp 5
15 đề thi HSG tiếng anh lớp 515 đề thi HSG tiếng anh lớp 5
15 đề thi HSG tiếng anh lớp 5
toantieuhociq
 
N tập hki tiếng anh lớp 7
N tập hki tiếng anh lớp 7N tập hki tiếng anh lớp 7
N tập hki tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
De thi ioe tieng anh lop 5 vong 1 den 35
De thi ioe tieng anh lop 5 vong 1 den 35De thi ioe tieng anh lop 5 vong 1 den 35
De thi ioe tieng anh lop 5 vong 1 den 35
nguyenhanhvb
 
Tuyển tập ioe tiếng anh lớp 5
Tuyển tập ioe tiếng anh lớp 5Tuyển tập ioe tiếng anh lớp 5
Tuyển tập ioe tiếng anh lớp 5
Năng Linh Nguyễn
 
N thi hkii tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
N thi hkii tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)N thi hkii tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
N thi hkii tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
Học Tập Long An
 
Thi hki tiếng anh lớp 6
Thi hki tiếng anh lớp 6Thi hki tiếng anh lớp 6
Thi hki tiếng anh lớp 6
Học Tập Long An
 
Thi hsg tiếng anh lớp 5
Thi hsg tiếng anh lớp 5Thi hsg tiếng anh lớp 5
Thi hsg tiếng anh lớp 5
truonganh512
 
Bài tập tiếng anh lớp 6 (đọc hiểu)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (đọc hiểu)Bài tập tiếng anh lớp 6 (đọc hiểu)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (đọc hiểu)
daoviettrung
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 10
De thi hsg mon tieng anh 6 de 10De thi hsg mon tieng anh 6 de 10
De thi hsg mon tieng anh 6 de 10
Vui Lên Bạn Nhé
 
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 6
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 6Luyện thi hsg tiếng anh lớp 6
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 6
Học Tập Long An
 
Bộ đề thi olympic tiếng anh lớp 4 và lớp 5
Bộ đề thi olympic tiếng anh lớp 4 và lớp 5Bộ đề thi olympic tiếng anh lớp 4 và lớp 5
Bộ đề thi olympic tiếng anh lớp 4 và lớp 5
DinhHa6
 
Bài tập viết lại câu (tiếng anh lớp 8)
Bài tập viết lại câu (tiếng anh lớp 8)Bài tập viết lại câu (tiếng anh lớp 8)
Bài tập viết lại câu (tiếng anh lớp 8)
Vinh Xu
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
trannhavuvvvvv
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 4
De thi hsg mon tieng anh 6 de 4De thi hsg mon tieng anh 6 de 4
De thi hsg mon tieng anh 6 de 4
Vui Lên Bạn Nhé
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 12
De thi hsg mon tieng anh 6 de 12De thi hsg mon tieng anh 6 de 12
De thi hsg mon tieng anh 6 de 12
Vui Lên Bạn Nhé
 

What's hot (20)

Bai tap tieng anh 6 2
Bai tap tieng anh 6 2Bai tap tieng anh 6 2
Bai tap tieng anh 6 2
 
đề Thi olympic tiếng anh lớp 5
đề Thi olympic tiếng anh lớp 5đề Thi olympic tiếng anh lớp 5
đề Thi olympic tiếng anh lớp 5
 
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
 
N thi hkii tiếng anh lớp 6
N thi hkii tiếng anh lớp 6N thi hkii tiếng anh lớp 6
N thi hkii tiếng anh lớp 6
 
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
 
15 đề thi HSG tiếng anh lớp 5
15 đề thi HSG tiếng anh lớp 515 đề thi HSG tiếng anh lớp 5
15 đề thi HSG tiếng anh lớp 5
 
N tập hki tiếng anh lớp 7
N tập hki tiếng anh lớp 7N tập hki tiếng anh lớp 7
N tập hki tiếng anh lớp 7
 
De thi ioe tieng anh lop 5 vong 1 den 35
De thi ioe tieng anh lop 5 vong 1 den 35De thi ioe tieng anh lop 5 vong 1 den 35
De thi ioe tieng anh lop 5 vong 1 den 35
 
Tuyển tập ioe tiếng anh lớp 5
Tuyển tập ioe tiếng anh lớp 5Tuyển tập ioe tiếng anh lớp 5
Tuyển tập ioe tiếng anh lớp 5
 
N thi hkii tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
N thi hkii tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)N thi hkii tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
N thi hkii tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
 
Thi hki tiếng anh lớp 6
Thi hki tiếng anh lớp 6Thi hki tiếng anh lớp 6
Thi hki tiếng anh lớp 6
 
Thi hsg tiếng anh lớp 5
Thi hsg tiếng anh lớp 5Thi hsg tiếng anh lớp 5
Thi hsg tiếng anh lớp 5
 
Bài tập tiếng anh lớp 6 (đọc hiểu)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (đọc hiểu)Bài tập tiếng anh lớp 6 (đọc hiểu)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (đọc hiểu)
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 10
De thi hsg mon tieng anh 6 de 10De thi hsg mon tieng anh 6 de 10
De thi hsg mon tieng anh 6 de 10
 
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 6
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 6Luyện thi hsg tiếng anh lớp 6
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 6
 
Bộ đề thi olympic tiếng anh lớp 4 và lớp 5
Bộ đề thi olympic tiếng anh lớp 4 và lớp 5Bộ đề thi olympic tiếng anh lớp 4 và lớp 5
Bộ đề thi olympic tiếng anh lớp 4 và lớp 5
 
Bài tập viết lại câu (tiếng anh lớp 8)
Bài tập viết lại câu (tiếng anh lớp 8)Bài tập viết lại câu (tiếng anh lớp 8)
Bài tập viết lại câu (tiếng anh lớp 8)
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 4
De thi hsg mon tieng anh 6 de 4De thi hsg mon tieng anh 6 de 4
De thi hsg mon tieng anh 6 de 4
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 12
De thi hsg mon tieng anh 6 de 12De thi hsg mon tieng anh 6 de 12
De thi hsg mon tieng anh 6 de 12
 

Viewers also liked

Tuyển tập 40 để thi HSG môn Tiếng Anh lớp 6 có đáp án
Tuyển tập 40 để thi HSG môn Tiếng Anh lớp 6 có đáp ánTuyển tập 40 để thi HSG môn Tiếng Anh lớp 6 có đáp án
Tuyển tập 40 để thi HSG môn Tiếng Anh lớp 6 có đáp án
Bồi dưỡng Toán lớp 6
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 6
De thi hsg mon tieng anh 6 de 6De thi hsg mon tieng anh 6 de 6
De thi hsg mon tieng anh 6 de 6
Vui Lên Bạn Nhé
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 2
De thi hsg mon tieng anh 6 de 2De thi hsg mon tieng anh 6 de 2
De thi hsg mon tieng anh 6 de 2
Vui Lên Bạn Nhé
 
Bo suu tap 30 de thi va dap an hsg tieng anh lop 8
Bo suu tap 30 de thi va dap an hsg tieng anh  lop 8Bo suu tap 30 de thi va dap an hsg tieng anh  lop 8
Bo suu tap 30 de thi va dap an hsg tieng anh lop 8
phanthangbg
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 9
De thi hsg mon tieng anh 6 de 9De thi hsg mon tieng anh 6 de 9
De thi hsg mon tieng anh 6 de 9
Vui Lên Bạn Nhé
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 3
De thi hsg mon tieng anh 6 de 3De thi hsg mon tieng anh 6 de 3
De thi hsg mon tieng anh 6 de 3
Vui Lên Bạn Nhé
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 8
De thi hsg mon tieng anh 6 de 8De thi hsg mon tieng anh 6 de 8
De thi hsg mon tieng anh 6 de 8
Vui Lên Bạn Nhé
 
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1 16 (trắc ngiệm và tự luận)
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1   16 (trắc ngiệm và tự luận)Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1   16 (trắc ngiệm và tự luận)
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1 16 (trắc ngiệm và tự luận)
Học Tập Long An
 
N tập kiểm tra tiếng anh lớp 7 (bà i 1, 2, 3)
N tập kiểm tra tiếng anh lớp 7 (bà i 1, 2, 3)N tập kiểm tra tiếng anh lớp 7 (bà i 1, 2, 3)
N tập kiểm tra tiếng anh lớp 7 (bà i 1, 2, 3)
Học Tập Long An
 
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Học Tập Long An
 
Cương ôn tập hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Cương ôn tập hki tiếng anh lớp 7 (with key)Cương ôn tập hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Cương ôn tập hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Học Tập Long An
 
Bộ đề ôn thi vào lớp 10 môn tiếng anh (with key)
Bộ đề ôn thi vào lớp 10 môn tiếng anh (with key)Bộ đề ôn thi vào lớp 10 môn tiếng anh (with key)
Bộ đề ôn thi vào lớp 10 môn tiếng anh (with key)
Thùy Linh
 
Đề Tiếng Anh 12 cơ bản unit 4 có đáp án - VipLam.Net
Đề Tiếng Anh 12 cơ bản unit 4 có đáp án - VipLam.NetĐề Tiếng Anh 12 cơ bản unit 4 có đáp án - VipLam.Net
Đề Tiếng Anh 12 cơ bản unit 4 có đáp án - VipLam.Net
Thùy Linh
 
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)
Học Tập Long An
 
N tập hki tiếng anh lớp 6
N tập hki tiếng anh lớp 6N tập hki tiếng anh lớp 6
N tập hki tiếng anh lớp 6
Học Tập Long An
 
Reorder the words to make sentences - bài tập viết lại câu Tiếng Anh lớp 5
Reorder the words to make sentences  - bài tập viết lại câu Tiếng Anh lớp 5Reorder the words to make sentences  - bài tập viết lại câu Tiếng Anh lớp 5
Reorder the words to make sentences - bài tập viết lại câu Tiếng Anh lớp 5
phamnhakb
 
Kiểm tra tiếng anh lớp 7 hkii
Kiểm tra tiếng anh lớp 7 hkiiKiểm tra tiếng anh lớp 7 hkii
Kiểm tra tiếng anh lớp 7 hkii
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 15
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 15Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 15
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 15
Học Tập Long An
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 5
De thi hsg mon tieng anh 6 de 5De thi hsg mon tieng anh 6 de 5
De thi hsg mon tieng anh 6 de 5
Vui Lên Bạn Nhé
 

Viewers also liked (20)

Tuyển tập 40 để thi HSG môn Tiếng Anh lớp 6 có đáp án
Tuyển tập 40 để thi HSG môn Tiếng Anh lớp 6 có đáp ánTuyển tập 40 để thi HSG môn Tiếng Anh lớp 6 có đáp án
Tuyển tập 40 để thi HSG môn Tiếng Anh lớp 6 có đáp án
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 6
De thi hsg mon tieng anh 6 de 6De thi hsg mon tieng anh 6 de 6
De thi hsg mon tieng anh 6 de 6
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 2
De thi hsg mon tieng anh 6 de 2De thi hsg mon tieng anh 6 de 2
De thi hsg mon tieng anh 6 de 2
 
Bo suu tap 30 de thi va dap an hsg tieng anh lop 8
Bo suu tap 30 de thi va dap an hsg tieng anh  lop 8Bo suu tap 30 de thi va dap an hsg tieng anh  lop 8
Bo suu tap 30 de thi va dap an hsg tieng anh lop 8
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 9
De thi hsg mon tieng anh 6 de 9De thi hsg mon tieng anh 6 de 9
De thi hsg mon tieng anh 6 de 9
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 3
De thi hsg mon tieng anh 6 de 3De thi hsg mon tieng anh 6 de 3
De thi hsg mon tieng anh 6 de 3
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 8
De thi hsg mon tieng anh 6 de 8De thi hsg mon tieng anh 6 de 8
De thi hsg mon tieng anh 6 de 8
 
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1 16 (trắc ngiệm và tự luận)
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1   16 (trắc ngiệm và tự luận)Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1   16 (trắc ngiệm và tự luận)
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1 16 (trắc ngiệm và tự luận)
 
N tập kiểm tra tiếng anh lớp 7 (bà i 1, 2, 3)
N tập kiểm tra tiếng anh lớp 7 (bà i 1, 2, 3)N tập kiểm tra tiếng anh lớp 7 (bà i 1, 2, 3)
N tập kiểm tra tiếng anh lớp 7 (bà i 1, 2, 3)
 
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
 
Cương ôn tập hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Cương ôn tập hki tiếng anh lớp 7 (with key)Cương ôn tập hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Cương ôn tập hki tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Bộ đề ôn thi vào lớp 10 môn tiếng anh (with key)
Bộ đề ôn thi vào lớp 10 môn tiếng anh (with key)Bộ đề ôn thi vào lớp 10 môn tiếng anh (with key)
Bộ đề ôn thi vào lớp 10 môn tiếng anh (with key)
 
Đề Tiếng Anh 12 cơ bản unit 4 có đáp án - VipLam.Net
Đề Tiếng Anh 12 cơ bản unit 4 có đáp án - VipLam.NetĐề Tiếng Anh 12 cơ bản unit 4 có đáp án - VipLam.Net
Đề Tiếng Anh 12 cơ bản unit 4 có đáp án - VipLam.Net
 
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)
 
N tập hki tiếng anh lớp 6
N tập hki tiếng anh lớp 6N tập hki tiếng anh lớp 6
N tập hki tiếng anh lớp 6
 
Reorder the words to make sentences - bài tập viết lại câu Tiếng Anh lớp 5
Reorder the words to make sentences  - bài tập viết lại câu Tiếng Anh lớp 5Reorder the words to make sentences  - bài tập viết lại câu Tiếng Anh lớp 5
Reorder the words to make sentences - bài tập viết lại câu Tiếng Anh lớp 5
 
Kiểm tra tiếng anh lớp 7 hkii
Kiểm tra tiếng anh lớp 7 hkiiKiểm tra tiếng anh lớp 7 hkii
Kiểm tra tiếng anh lớp 7 hkii
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 15
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 15Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 15
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 15
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 5
De thi hsg mon tieng anh 6 de 5De thi hsg mon tieng anh 6 de 5
De thi hsg mon tieng anh 6 de 5
 

Similar to N lý thuyết bài tập hki tiếng anh l ớp 6 (with key)

Cương ôn thi hki tiếng anh lớp 63
Cương ôn thi hki tiếng anh lớp 63Cương ôn thi hki tiếng anh lớp 63
Cương ôn thi hki tiếng anh lớp 63
Học Tập Long An
 
Cương ôn tập tiếng anh lớp 6 h k.i
Cương ôn tập tiếng anh lớp 6 h k.iCương ôn tập tiếng anh lớp 6 h k.i
Cương ôn tập tiếng anh lớp 6 h k.i
Học Tập Long An
 
N tập hki tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
N tập hki tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)N tập hki tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
N tập hki tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkiiN tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkiiN tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
Nguyen Van Tai
 
N tập tiếng anh lớp 6 (bài 1 3)
N tập tiếng anh lớp 6 (bài 1   3)N tập tiếng anh lớp 6 (bài 1   3)
N tập tiếng anh lớp 6 (bài 1 3)
Học Tập Long An
 
Giao sn tang buoi tieng anh 8
Giao sn tang buoi tieng anh 8Giao sn tang buoi tieng anh 8
Giao sn tang buoi tieng anh 8
Hong Phuong Nguyen
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 6
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 6Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 6
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 6
Nguyen Van Tai
 
Lý thuyết và bài tập tiếng anh lớp 7
Lý thuyết và bài tập tiếng anh lớp 7Lý thuyết và bài tập tiếng anh lớp 7
Lý thuyết và bài tập tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Tổng hợp ngữ pháp và bài tập tiế ng anh lớp 7
Tổng hợp ngữ pháp và bài tập tiế ng anh lớp 7Tổng hợp ngữ pháp và bài tập tiế ng anh lớp 7
Tổng hợp ngữ pháp và bài tập tiế ng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Lý thuyết và bài tập tiếng anh lớp 7
Lý thuyết và bài tập tiếng anh lớp 7Lý thuyết và bài tập tiếng anh lớp 7
Lý thuyết và bài tập tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Ngữ pháp và bài tập tiếng anh lớp 7 cả năm
Ngữ pháp và bài tập tiếng anh lớp  7 cả nămNgữ pháp và bài tập tiếng anh lớp  7 cả năm
Ngữ pháp và bài tập tiếng anh lớp 7 cả năm
Nguyen Van Tai
 
295408081 repaso-1-eso-burlington-books-pdf
295408081 repaso-1-eso-burlington-books-pdf295408081 repaso-1-eso-burlington-books-pdf
295408081 repaso-1-eso-burlington-books-pdf
Tonio Murillo
 
Cương ôn thi hki tiếng anh lớp 6
Cương ôn thi hki tiếng anh lớp 6Cương ôn thi hki tiếng anh lớp 6
Cương ôn thi hki tiếng anh lớp 6
Học Tập Long An
 
N thi hki lớp 7 (lý thuyết + bài tậ p)
N thi hki lớp 7 (lý thuyết + bài tậ p)N thi hki lớp 7 (lý thuyết + bài tậ p)
N thi hki lớp 7 (lý thuyết + bài tậ p)
Nguyen Van Tai
 
N tập hki tiếng anh lớp 7
N tập hki tiếng anh lớp 7N tập hki tiếng anh lớp 7
N tập hki tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
De hsg tieng anh 6
De hsg tieng anh 6De hsg tieng anh 6
De hsg tieng anh 6
phuongpham2003
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Nguyen Van Tai
 

Similar to N lý thuyết bài tập hki tiếng anh l ớp 6 (with key) (20)

Cương ôn thi hki tiếng anh lớp 63
Cương ôn thi hki tiếng anh lớp 63Cương ôn thi hki tiếng anh lớp 63
Cương ôn thi hki tiếng anh lớp 63
 
Cương ôn tập tiếng anh lớp 6 h k.i
Cương ôn tập tiếng anh lớp 6 h k.iCương ôn tập tiếng anh lớp 6 h k.i
Cương ôn tập tiếng anh lớp 6 h k.i
 
N tập hki tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
N tập hki tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)N tập hki tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
N tập hki tiếng anh lớp 6 (lý thuyết + bài tập)
 
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkiiN tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
 
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkiiN tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
 
N tập tiếng anh lớp 6 (bài 1 3)
N tập tiếng anh lớp 6 (bài 1   3)N tập tiếng anh lớp 6 (bài 1   3)
N tập tiếng anh lớp 6 (bài 1 3)
 
Giao sn tang buoi tieng anh 8
Giao sn tang buoi tieng anh 8Giao sn tang buoi tieng anh 8
Giao sn tang buoi tieng anh 8
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 6
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 6Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 6
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 6
 
Lý thuyết và bài tập tiếng anh lớp 7
Lý thuyết và bài tập tiếng anh lớp 7Lý thuyết và bài tập tiếng anh lớp 7
Lý thuyết và bài tập tiếng anh lớp 7
 
Tổng hợp ngữ pháp và bài tập tiế ng anh lớp 7
Tổng hợp ngữ pháp và bài tập tiế ng anh lớp 7Tổng hợp ngữ pháp và bài tập tiế ng anh lớp 7
Tổng hợp ngữ pháp và bài tập tiế ng anh lớp 7
 
Lý thuyết và bài tập tiếng anh lớp 7
Lý thuyết và bài tập tiếng anh lớp 7Lý thuyết và bài tập tiếng anh lớp 7
Lý thuyết và bài tập tiếng anh lớp 7
 
Ngữ pháp và bài tập tiếng anh lớp 7 cả năm
Ngữ pháp và bài tập tiếng anh lớp  7 cả nămNgữ pháp và bài tập tiếng anh lớp  7 cả năm
Ngữ pháp và bài tập tiếng anh lớp 7 cả năm
 
295408081 repaso-1-eso-burlington-books-pdf
295408081 repaso-1-eso-burlington-books-pdf295408081 repaso-1-eso-burlington-books-pdf
295408081 repaso-1-eso-burlington-books-pdf
 
Cương ôn thi hki tiếng anh lớp 6
Cương ôn thi hki tiếng anh lớp 6Cương ôn thi hki tiếng anh lớp 6
Cương ôn thi hki tiếng anh lớp 6
 
N thi hki lớp 7 (lý thuyết + bài tậ p)
N thi hki lớp 7 (lý thuyết + bài tậ p)N thi hki lớp 7 (lý thuyết + bài tậ p)
N thi hki lớp 7 (lý thuyết + bài tậ p)
 
N tập hki tiếng anh lớp 7
N tập hki tiếng anh lớp 7N tập hki tiếng anh lớp 7
N tập hki tiếng anh lớp 7
 
De hsg tieng anh 6
De hsg tieng anh 6De hsg tieng anh 6
De hsg tieng anh 6
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
 

More from Học Tập Long An

Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Học Tập Long An
 
Bài tập chia động từ lớp 7
Bài tập chia động từ   lớp 7Bài tập chia động từ   lớp 7
Bài tập chia động từ lớp 7
Học Tập Long An
 
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Học Tập Long An
 
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 745 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
N thi hk i lớp 7 01
N thi hk i lớp 7   01N thi hk i lớp 7   01
N thi hk i lớp 7 01
Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 hki
N tập tiếng anh lớp 7 hkiN tập tiếng anh lớp 7 hki
N tập tiếng anh lớp 7 hki
Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
Học Tập Long An
 

More from Học Tập Long An (20)

Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7Bài tập tiếng anh lớp 7
Bài tập tiếng anh lớp 7
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
 
Bài tập chia động từ lớp 7
Bài tập chia động từ   lớp 7Bài tập chia động từ   lớp 7
Bài tập chia động từ lớp 7
 
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
 
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
 
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 745 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
 
N thi hk i lớp 7 01
N thi hk i lớp 7   01N thi hk i lớp 7   01
N thi hk i lớp 7 01
 
N tập tiếng anh lớp 7 hki
N tập tiếng anh lớp 7 hkiN tập tiếng anh lớp 7 hki
N tập tiếng anh lớp 7 hki
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
 

Recently uploaded

คำศัพท์ คำพื้นฐานการอ่าน ภาษาอังกฤษ ระดับชั้น ม.1
คำศัพท์ คำพื้นฐานการอ่าน ภาษาอังกฤษ ระดับชั้น ม.1คำศัพท์ คำพื้นฐานการอ่าน ภาษาอังกฤษ ระดับชั้น ม.1
คำศัพท์ คำพื้นฐานการอ่าน ภาษาอังกฤษ ระดับชั้น ม.1
สมใจ จันสุกสี
 
RHEOLOGY Physical pharmaceutics-II notes for B.pharm 4th sem students
RHEOLOGY Physical pharmaceutics-II notes for B.pharm 4th sem studentsRHEOLOGY Physical pharmaceutics-II notes for B.pharm 4th sem students
RHEOLOGY Physical pharmaceutics-II notes for B.pharm 4th sem students
Himanshu Rai
 
What is Digital Literacy? A guest blog from Andy McLaughlin, University of Ab...
What is Digital Literacy? A guest blog from Andy McLaughlin, University of Ab...What is Digital Literacy? A guest blog from Andy McLaughlin, University of Ab...
What is Digital Literacy? A guest blog from Andy McLaughlin, University of Ab...
GeorgeMilliken2
 
Walmart Business+ and Spark Good for Nonprofits.pdf
Walmart Business+ and Spark Good for Nonprofits.pdfWalmart Business+ and Spark Good for Nonprofits.pdf
Walmart Business+ and Spark Good for Nonprofits.pdf
TechSoup
 
How to Create a More Engaging and Human Online Learning Experience
How to Create a More Engaging and Human Online Learning Experience How to Create a More Engaging and Human Online Learning Experience
How to Create a More Engaging and Human Online Learning Experience
Wahiba Chair Training & Consulting
 
NEWSPAPERS - QUESTION 1 - REVISION POWERPOINT.pptx
NEWSPAPERS - QUESTION 1 - REVISION POWERPOINT.pptxNEWSPAPERS - QUESTION 1 - REVISION POWERPOINT.pptx
NEWSPAPERS - QUESTION 1 - REVISION POWERPOINT.pptx
iammrhaywood
 
How to deliver Powerpoint Presentations.pptx
How to deliver Powerpoint  Presentations.pptxHow to deliver Powerpoint  Presentations.pptx
How to deliver Powerpoint Presentations.pptx
HajraNaeem15
 
The Diamonds of 2023-2024 in the IGRA collection
The Diamonds of 2023-2024 in the IGRA collectionThe Diamonds of 2023-2024 in the IGRA collection
The Diamonds of 2023-2024 in the IGRA collection
Israel Genealogy Research Association
 
Pengantar Penggunaan Flutter - Dart programming language1.pptx
Pengantar Penggunaan Flutter - Dart programming language1.pptxPengantar Penggunaan Flutter - Dart programming language1.pptx
Pengantar Penggunaan Flutter - Dart programming language1.pptx
Fajar Baskoro
 
clinical examination of hip joint (1).pdf
clinical examination of hip joint (1).pdfclinical examination of hip joint (1).pdf
clinical examination of hip joint (1).pdf
Priyankaranawat4
 
How to Fix the Import Error in the Odoo 17
How to Fix the Import Error in the Odoo 17How to Fix the Import Error in the Odoo 17
How to Fix the Import Error in the Odoo 17
Celine George
 
How to Make a Field Mandatory in Odoo 17
How to Make a Field Mandatory in Odoo 17How to Make a Field Mandatory in Odoo 17
How to Make a Field Mandatory in Odoo 17
Celine George
 
Chapter 4 - Islamic Financial Institutions in Malaysia.pptx
Chapter 4 - Islamic Financial Institutions in Malaysia.pptxChapter 4 - Islamic Financial Institutions in Malaysia.pptx
Chapter 4 - Islamic Financial Institutions in Malaysia.pptx
Mohd Adib Abd Muin, Senior Lecturer at Universiti Utara Malaysia
 
PCOS corelations and management through Ayurveda.
PCOS corelations and management through Ayurveda.PCOS corelations and management through Ayurveda.
PCOS corelations and management through Ayurveda.
Dr. Shivangi Singh Parihar
 
BÀI TẬP DẠY THÊM TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM FRIENDS PLUS SÁCH CHÂN TRỜI SÁNG TẠO ...
BÀI TẬP DẠY THÊM TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM FRIENDS PLUS SÁCH CHÂN TRỜI SÁNG TẠO ...BÀI TẬP DẠY THÊM TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM FRIENDS PLUS SÁCH CHÂN TRỜI SÁNG TẠO ...
BÀI TẬP DẠY THÊM TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM FRIENDS PLUS SÁCH CHÂN TRỜI SÁNG TẠO ...
Nguyen Thanh Tu Collection
 
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 9 CẢ NĂM - GLOBAL SUCCESS - NĂM HỌC 2024-2025 - ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 9 CẢ NĂM - GLOBAL SUCCESS - NĂM HỌC 2024-2025 - ...BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 9 CẢ NĂM - GLOBAL SUCCESS - NĂM HỌC 2024-2025 - ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 9 CẢ NĂM - GLOBAL SUCCESS - NĂM HỌC 2024-2025 - ...
Nguyen Thanh Tu Collection
 
বাংলাদেশ অর্থনৈতিক সমীক্ষা (Economic Review) ২০২৪ UJS App.pdf
বাংলাদেশ অর্থনৈতিক সমীক্ষা (Economic Review) ২০২৪ UJS App.pdfবাংলাদেশ অর্থনৈতিক সমীক্ষা (Economic Review) ২০২৪ UJS App.pdf
বাংলাদেশ অর্থনৈতিক সমীক্ষা (Economic Review) ২০২৪ UJS App.pdf
eBook.com.bd (প্রয়োজনীয় বাংলা বই)
 
Beyond Degrees - Empowering the Workforce in the Context of Skills-First.pptx
Beyond Degrees - Empowering the Workforce in the Context of Skills-First.pptxBeyond Degrees - Empowering the Workforce in the Context of Skills-First.pptx
Beyond Degrees - Empowering the Workforce in the Context of Skills-First.pptx
EduSkills OECD
 
BBR 2024 Summer Sessions Interview Training
BBR  2024 Summer Sessions Interview TrainingBBR  2024 Summer Sessions Interview Training
BBR 2024 Summer Sessions Interview Training
Katrina Pritchard
 
C1 Rubenstein AP HuG xxxxxxxxxxxxxx.pptx
C1 Rubenstein AP HuG xxxxxxxxxxxxxx.pptxC1 Rubenstein AP HuG xxxxxxxxxxxxxx.pptx
C1 Rubenstein AP HuG xxxxxxxxxxxxxx.pptx
mulvey2
 

Recently uploaded (20)

คำศัพท์ คำพื้นฐานการอ่าน ภาษาอังกฤษ ระดับชั้น ม.1
คำศัพท์ คำพื้นฐานการอ่าน ภาษาอังกฤษ ระดับชั้น ม.1คำศัพท์ คำพื้นฐานการอ่าน ภาษาอังกฤษ ระดับชั้น ม.1
คำศัพท์ คำพื้นฐานการอ่าน ภาษาอังกฤษ ระดับชั้น ม.1
 
RHEOLOGY Physical pharmaceutics-II notes for B.pharm 4th sem students
RHEOLOGY Physical pharmaceutics-II notes for B.pharm 4th sem studentsRHEOLOGY Physical pharmaceutics-II notes for B.pharm 4th sem students
RHEOLOGY Physical pharmaceutics-II notes for B.pharm 4th sem students
 
What is Digital Literacy? A guest blog from Andy McLaughlin, University of Ab...
What is Digital Literacy? A guest blog from Andy McLaughlin, University of Ab...What is Digital Literacy? A guest blog from Andy McLaughlin, University of Ab...
What is Digital Literacy? A guest blog from Andy McLaughlin, University of Ab...
 
Walmart Business+ and Spark Good for Nonprofits.pdf
Walmart Business+ and Spark Good for Nonprofits.pdfWalmart Business+ and Spark Good for Nonprofits.pdf
Walmart Business+ and Spark Good for Nonprofits.pdf
 
How to Create a More Engaging and Human Online Learning Experience
How to Create a More Engaging and Human Online Learning Experience How to Create a More Engaging and Human Online Learning Experience
How to Create a More Engaging and Human Online Learning Experience
 
NEWSPAPERS - QUESTION 1 - REVISION POWERPOINT.pptx
NEWSPAPERS - QUESTION 1 - REVISION POWERPOINT.pptxNEWSPAPERS - QUESTION 1 - REVISION POWERPOINT.pptx
NEWSPAPERS - QUESTION 1 - REVISION POWERPOINT.pptx
 
How to deliver Powerpoint Presentations.pptx
How to deliver Powerpoint  Presentations.pptxHow to deliver Powerpoint  Presentations.pptx
How to deliver Powerpoint Presentations.pptx
 
The Diamonds of 2023-2024 in the IGRA collection
The Diamonds of 2023-2024 in the IGRA collectionThe Diamonds of 2023-2024 in the IGRA collection
The Diamonds of 2023-2024 in the IGRA collection
 
Pengantar Penggunaan Flutter - Dart programming language1.pptx
Pengantar Penggunaan Flutter - Dart programming language1.pptxPengantar Penggunaan Flutter - Dart programming language1.pptx
Pengantar Penggunaan Flutter - Dart programming language1.pptx
 
clinical examination of hip joint (1).pdf
clinical examination of hip joint (1).pdfclinical examination of hip joint (1).pdf
clinical examination of hip joint (1).pdf
 
How to Fix the Import Error in the Odoo 17
How to Fix the Import Error in the Odoo 17How to Fix the Import Error in the Odoo 17
How to Fix the Import Error in the Odoo 17
 
How to Make a Field Mandatory in Odoo 17
How to Make a Field Mandatory in Odoo 17How to Make a Field Mandatory in Odoo 17
How to Make a Field Mandatory in Odoo 17
 
Chapter 4 - Islamic Financial Institutions in Malaysia.pptx
Chapter 4 - Islamic Financial Institutions in Malaysia.pptxChapter 4 - Islamic Financial Institutions in Malaysia.pptx
Chapter 4 - Islamic Financial Institutions in Malaysia.pptx
 
PCOS corelations and management through Ayurveda.
PCOS corelations and management through Ayurveda.PCOS corelations and management through Ayurveda.
PCOS corelations and management through Ayurveda.
 
BÀI TẬP DẠY THÊM TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM FRIENDS PLUS SÁCH CHÂN TRỜI SÁNG TẠO ...
BÀI TẬP DẠY THÊM TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM FRIENDS PLUS SÁCH CHÂN TRỜI SÁNG TẠO ...BÀI TẬP DẠY THÊM TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM FRIENDS PLUS SÁCH CHÂN TRỜI SÁNG TẠO ...
BÀI TẬP DẠY THÊM TIẾNG ANH LỚP 7 CẢ NĂM FRIENDS PLUS SÁCH CHÂN TRỜI SÁNG TẠO ...
 
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 9 CẢ NĂM - GLOBAL SUCCESS - NĂM HỌC 2024-2025 - ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 9 CẢ NĂM - GLOBAL SUCCESS - NĂM HỌC 2024-2025 - ...BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 9 CẢ NĂM - GLOBAL SUCCESS - NĂM HỌC 2024-2025 - ...
BÀI TẬP BỔ TRỢ TIẾNG ANH LỚP 9 CẢ NĂM - GLOBAL SUCCESS - NĂM HỌC 2024-2025 - ...
 
বাংলাদেশ অর্থনৈতিক সমীক্ষা (Economic Review) ২০২৪ UJS App.pdf
বাংলাদেশ অর্থনৈতিক সমীক্ষা (Economic Review) ২০২৪ UJS App.pdfবাংলাদেশ অর্থনৈতিক সমীক্ষা (Economic Review) ২০২৪ UJS App.pdf
বাংলাদেশ অর্থনৈতিক সমীক্ষা (Economic Review) ২০২৪ UJS App.pdf
 
Beyond Degrees - Empowering the Workforce in the Context of Skills-First.pptx
Beyond Degrees - Empowering the Workforce in the Context of Skills-First.pptxBeyond Degrees - Empowering the Workforce in the Context of Skills-First.pptx
Beyond Degrees - Empowering the Workforce in the Context of Skills-First.pptx
 
BBR 2024 Summer Sessions Interview Training
BBR  2024 Summer Sessions Interview TrainingBBR  2024 Summer Sessions Interview Training
BBR 2024 Summer Sessions Interview Training
 
C1 Rubenstein AP HuG xxxxxxxxxxxxxx.pptx
C1 Rubenstein AP HuG xxxxxxxxxxxxxx.pptxC1 Rubenstein AP HuG xxxxxxxxxxxxxx.pptx
C1 Rubenstein AP HuG xxxxxxxxxxxxxx.pptx
 

N lý thuyết bài tập hki tiếng anh l ớp 6 (with key)

  • 1. ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP TIẾNG ANH LỚP 6 HỌC KÌ I I/ GRAMMAR: 1, The Simple Present Tense : ( Thì hiện tại đơn ) * TO BE : +/ Khẳng định : S + am/is/are … I  am ( ‘m ) He/ she/ it /this/ that /Nam/ danh từ số ít ... is ( ‘s ) You /we / they /these/ those/ Na and Bao /số nhiều ... are (‘re ) +/ Phủ định : S + am not/ is not ( isn’t ) / are not ( aren’t )…. +/ Nghi vấn : Am / Is / Are + S ... ? Ex : This is my mother . She isn’t a teacher. Are Hoa and Nga eleven ? * Động từ thường : +/ Khẳng định : S + V(s,es) I , You , We , They,danh từ số nhiều .... + V He , She , It, tên riêng 1 người, d.từ số ít ..... + Vs/es ( goes / does / brushes / watches / finishes / washes / has ... ) +/ Phủ định : S ( I , You , We , They ... ) + do not ( don’t ) + V S ( He , She . It ... ) + does not ( doesn’t ) + V +/ Nghi vấn : Do / Does + S + V ? +/ Câu hỏi có từ để hỏi: Wh-qu + do / Does + S + V ? Ex : Nam listens to music after school . I don’t go to school in the afternoon. Do they play games ? What do you do every morning? How does she go to school? Cách dùng : Diễn tả 1 thói quen , 1 hành động xảy ra thường xuyên ở hiện tại . Thường dùng với : Always / often / usually / sometimes / never / everyday / every morning / after shool / after dinner .... 2, The present progressive tense : ( Thì hiện tai tiếp diễn ) +/ Khẳng định : S + am / is / are + Ving . +/ Phủ định : S + am not / is not / are not + Ving. +/ Nghi vấn : Am / Is / Are + S + Ving ? +/ Wh-questions: are you What/ Where + is (she/he) + V ing are they +Ving? Ex : Nam and Bao are playing soccer . My mother isn’t working now. Are they doing their homework ? What are you doing? Cách dùng :  Diễn tả 1 hành động đang xảy ra vào lúc nói , thường dùng với : now , at the moment , at present Ex : We are watching television now. Diễn tả 1 hành động mang tính chất tạm thời , không thường xuyên . Ex : Everyday I go to school by bike, but today I am going by bus. 1
  • 2. 3/ Từ để hỏi: What: cái gì Where: đâu, ở đâu When: khi nào Which: nào, cái nào Who: ai How: như thế nào How old: bao nhiêu tuổi How many + N(s/es):danh từ số nhiều: bao nhiêu (số lượng) 4. Cấu trúc There is + a/ an + N There are + N (s/es) 5. Số đếm, số thứ tự 6. Các giới từ chỉ vị trí In, on, at, near, next to, in front of, behind, to the left of, to the right of, between… and, opposite, II. Questions and answers 1. What is your name? My name is + tên What is her/ his name? Her/ His name is…… 2. How are you/ your parents (bố mẹ bạn)/ children (các con bạn)? I’m/ they are fine. Thank you. 3. Where do you live? I live at /on/ in….. Where does he /she live? He/ She lives at/ on /in…… Where do you work? I work in a hospital Where does he/ she work? He /she works in a factory. 4. How old are you? I’m + tuổi years old How old is he/ she? He / She is + tuổi years old 5. How do you spell your name/ it? (bạn đánh vần….. như thế nào) 6. What is this/ that? It’s a/an + N What are these/ those? They are + N(s/es) 7. Is this /that a /an +N? Yes, it is/ No, it isn’t Are these/ those + N (s/es)? Yes, they are /No, they aren’t 8. Who is this/ that? This /that is + người /tên Who are these /those? They are…… 9. How many + N(s/es) are there in….? = how many + N(s/es) do/ does …….have? There is/ are + số lượng = S + have/ has + số lượng How many teachers are there in your school?= how many teachers does you school have? There are 30 teachers= my school has 30 teachers 10. Nói về nghề nghiệp What do you do? I’m a/an + nghề What does he /she do? He /She is a/an….. 11. Where is your classroom? It’s on the first/ second floor. Where are they? They are in the living room 12. Which grade/ class are you in? I’m in grade/ class 6/ 6A Which grade/ class is he/ she in? He /She is in…… 13. Which school do you go to? I go to Que Trung school. 14. What do/ does + S+ do every morning/ day/ after school? S + V/ V(s/es) 15. What itme is it? It’s giờ -phút Half past + giờ A quarter to / past + giờ 16. What time do /does + S + V? S + V/V(s/es) + at + giờ 2
  • 3. 17. When do /does + S + have + môn học? S + have/ has + it on + thứ What do /does + S + have today? S + have/ has + môn học 18. What is in front of your house? A bank is in front of my house. What is/ are there near your house? There is a lake near my house. 19. Is there a / an…..? Are there any + N(s/es)….? Yes, there is / No, there isn’t Yes, there are/ No, there aren’t 20. How do/does + S+ go/ travel to school/work / Hanoi? S + go(es)/ travel(s) to……by + phương tiện S + go(es)/ travel(s) to……on foot= S walk(s) to….. 21. What are you doing? I’m doing my homework Where is he going? He is going to Hanoi How is she traveling? She is traveling by car. Who is waiting for him? A farmer is waiting for him II/ EXERCISES : I/ Fill in the correct verb form: ( using extra – board ) 1) We ………………..in a house . ( live ) live 2)Their house …………………. a big yard. ( have ) has 3)Look ! A boy …………………in the river . ( swim ) is swimming 4) Nam’s father …………………. in a factory . ( work ) works 5)My sister ……………………….her teeth every night . ( brush ) brushes 6) Their fathers………………….. in a factory now. ( work ) work 7) I ……………. soccer in the stadium . ( play ) play 8)She ………………… her lunch in the factory. ( eat ) eats 9) My brother …………………….TV every night. ( watch ) watches 10) She ……………………..to bed at ten o’clock . ( go ). goes II/ Fill in the blanks with the correct prepositions: 1) Classes start ………………… seven o’clock. 2) I go to school ……………….the morning. 3) We have English ……………………..Monday. 4) The bookstore is……………………..the toystore and the restaurant . 5) Her house is……………………………24 Tran Phu street. 6) We play soccer ………………………….Sunday afternoon. 7) My brother is …………………………… class 10 . 8) My classroom is …………………………..the second floor. 1/ at 2/ in 3/ on 4/ between 5/ at 6/ on 7/ in 8/ on III/ Complete the sentences with : There is , There are , there isn’t , or There aren’t 1)………………………..five shops in the picture. 2)………………………..a bus at the bus stop. 3)…………………………any rivers near my house . 4)……………………………two students in the classroom. 5) ………………………….any trees next to her house . 6)………………………………a pen on the table. 1/ There are 2/ There is 3/ There aren’t 4/ there are 5/ there aren’t 6/ there is IV/ Fill in the blanks with question words:Who , When , What , Where, How many , How old , How , What time 1)………………………do we have history? – On Friday. 3
  • 4. 2)………………………..is this ? –My sister. 3)……………………………does your brother work? – In a hotel. 4)……………………………teachers are there in your school?- Forty. 5)………………………………..do you go home ?-Half past eleven. 6) …………………………….is your father?-Thirty eight. 7)………………………do you do after school?-I do the housework. 8)………………………….is your mother ?-She is fine , thank you. 1/ When 2/ Who 3/ Where 4/ How many 5/ What time 6/ How old 7/ What 8/ How EXERCISE 2 1. Answer the Qs about you : a. How old are you ?/Which school do you go to? ……………………………………………………………………………………………… b. Where do you live ?How do you go to school? ……………………………………………………………………………………………………… c. What is there near your house ? ………………………………………………………………………………………………… . 2.Verb forms : a. We ( live ) …………….in a house . b. Their house ( have )……………………. a big yard . c. I ( play )……………………. soccer now . d. You can ( turn ) …………………..right . You ( not / can )……………… turn left a/ live b/ has c/ am playing d/ can / can’t .3.Make the Qs : 1. Minh’s father works in a hospital . Where ……………………………………………………………………………..? 2. There are three bookstores near my house . How many ………………………………………………………………………………? 3. She is in grade 6 . Which ………………………………………………………………………………? 4. Choose the correct word : a. This is Mr Tam . __________ is a doctor . a. His b. He c. He’s b. __________is your classroom ? a. Where b. Which c. When c. I _______________in the morning . a. take showers b. take the shower c. take a shower d. My Dad ______________TV early in the morning . a. watch b. watches c. watchs 5. Put the words in their correct orders : a. books / the / table / are / Thu’s / on ………………………………………………………………………………………………… b. lake / house / in / a /live / we / near / a ………………………………………………………………………………………………… a/ Thu’s books are on the table. b/ We live in a house near a lake. 6.Make sentences from the words and phrases : a. Lan / go / school / bike . 4
  • 5. ………………………………………………………………………………………………… b. My sister / have / dinner / now . ………………………………………………………………………………………………… a/ Lan goes to school by bike. b/ My sister is having dinner now. EXERCISE 3 I/ Complete the following sentences .Use : can , can’t , must , mustn’t 1) The lights are red. You …………… ………….. stop . 2) You …………… ………walk on the grass. 3) The lights are green .You …… …………………turn right . 4) Drivers ……………………go fast in the street. 5) The lights are yellow. You ……… ……………slow down. 6) This sign says “No parking”. You ………………….park here. 1/ must 2/ mustn’t 3/ can 4/ mustn’t 5/ must 6/ can’t II/ Change the following sentences into negative and interrogative : 1)We play soccer in the afternoon . (-)We don’t play soccer in the afternoon (?) Do you play soccer in the afternoon ? 2) Lan goes to school on Sunday. (-)Lan doesn’t go to school on Sunday. (?) Does Lan go to school on Sunday ? . 3)Mr Pike and Mrs Pike are doctors. ……………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………… 4)There is a photocopy store near our school . ……………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………… 5)My father works in the bank. ……………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………… III/ Write the questions for the underlined words: 1)My parents work in a school . Where do your parents work? 2)I have one brother and two sisters. ……………………………………………………………………? 3)We are five and nine years old . ……………………………………………………………………………………..? 4)I am in grade six. ………………………………………………………………………………..? 5)They are flowers. ……………………………………………………………………………..? 2/ How many brothers and sisters do you have? 3/ How old are you? 4/ Which grade are you in? 5/ What are they? IV.Tìm và gạch chân những từ không cùng loại với những từ còn lại 1/ year seven nine eight 2/ geography housework math English 3/ read watch book write 5
  • 6. 4/ listening working playing morning 1/ year 2/ housework 3/ book 4/ morning V/ Complete the passage with the words in the box : Mr Hung (1)…… ……………. a teacher . He is thirty(2)…….. …….. old . He lives (3)…….……….. his family on Quang Trung street . His house is small and quiet . It is(4)…… ……..……… to a beautiful bookstore . It is not near his school so he walk to the school . He goes to the school (5)……… .……. motorbike every day . Now he is(6)…………. ………sports with us . He plays soccer very well . He plays volleyball very well , (7)…………… ……… 1/ is 2/ years 3/ with 4/ next to 5/ by 6/ playing 7/ too EXERCISE 4 I/ Read the passage carefully :- Hello . I am Jack and this is Jill , my sister .We are living in London with our father and mother . We are living in a big and quiet house . There is a flower garden in front of our house . I am in grade 6 and my school is near our house so I walk to school every day . My sister Jill is in grade eleven and her school is not near our house so she goes to school by bike . It is eight a.m now and I am having classes at school . My sister Jill is doing her homework at home . 1. Decide if the statements are True (T) or False (F) : (2m) True (T) False ( F) a His sister Jill is doing her homework at home now b He goes to school by bike c His sister Jill is in grade eleven d There are five people in Jack’s family e Jack’s house is near Jill’s school f His house is in London g A flower garden is behind Jack ‘s house h His house is big and noisy 2. Answer the questions ( 1m) a. Where are Jack’s family living ? -> ………………………………………………………………………………………………… b. Is there a flower garden in front of Jack ‘s house ? ………………………………………………………………………………………………… c. What is Jack doing now ? ->………………………………………………………………………………………………… d. How does Jill go to school ? ->………………………………………………………………………………………………… II/ Arrange these words to make complete sentences : (1m) 1. is / Mr Quang / driving / his / to / truck / a / in / the / farm / country . -> ………………………………………………………………………………………………… 6 With - too - playing – years – by – is – next - doesn’t
  • 7. 2. right / tall / trees/ are / there / the / to / of / house / the -> ………………………………………………………………………………………………… 1/ Mr Quang is driving his truck to a farm in the country. 2/ There are tall trees to the right of the house. EXERCISE MULTIPLE CHOICE: 1. How are you , children?…………… fine. A. I’m B. You’re C. We’re D. They’re 2. This is my father. ………… an engineer. A. He B. He’re C. His D. He’s 3. Where ……….. you live ? A.do B. are C. am D. is 4. Is this your school ? ……… , it is. A. Does B. Yes C. No D. Not 5. Which word has the sound / e /? A. eraser B. are C. and D. name 6. This is a ruler and ……… is an eraser. A. these B. they C. that D. those 7. Which word means “bookshelf” ? A. book B. case C. bookcase D. books 8. A, B, C, D, E, f, G, ……………..L, M, N, …. A. H, I, J, K B. H, J, I, K C. H, K, I, J, D. H, K, J, I 9. It’s ………… to meet you ? A. nice B. nine C. hi D. hello 10. Is this…………..friend? Yes, he’s my friend. A. his B her C. your D. my 11. Where does she work? A. Yes, in a factory. B. No, at school. C. In an office. D. In office. 12. My father and mother ………………..teachers. A. is B. are C. am D. do 13. ……….. are they now ? In the classroom. A. What B. Where C. Who D. How 14. Which word has the sound / a: /? A. lamp B. table C. D. name 15. Sixty and thirty is ………….. A. ninty B. ninety C nineteen D. nineteen WORDFORM Chose the correct word: 1. This is my ( mother, father, sister, parent ) . He is forty years old. 2. This is my friend. ( Good morning , Good night, Goodbye, bye ) 3. In the classroom , students sit on the (armchairs, desks, chairs, couches ) 4. Our teacher works in a (house, school, factory, museum) 5. What are ( these, this, that, there ) ? They are benches. 6. What is (this, those, they, these)? It ’s a blackboard. 7. Hello,( What, Where, How, When )are you? I’m fine. 8. My brother is twenty. ( She, He, You, I) is a nurse. 9. Six and nine is ( fiveteen, fifteen, fiveten , tenfive) 10. How are you? Fine . ( Thanks you, Thanks, Thank, Thank your ) 7
  • 8. VERB FORM Fill in the blanks with suitable verb of to be: 1. Her teacher (not be)………… …….Mr. Tuan. 2. Our classroom (be) …………… big. 3. They (not be) ……………….. ….…my friends. 4. How (be) ………………………she? 5. You and I (be)………………… in Grade 6. 6. Mai (be) ………………..late for school. 7. How many books (be)…………there on the desk? 8. What (be) ………………………this ? It’s a door. 9. What (be)……………………….these? They are pens. 10. He and she (not be)………………..in the school. READING Read the text and aswer the questons: Hi, my name is Thu. This is my family. We are in our living room. There are four people in my family. This is my dad. He is forty and he is a doctor. This is my mom. She is forty, too, she is a nurse. And here is my brother. He is thirteen. He and I are students. We live in the big city. We are very happy. 1. What is her name? ……………………………………………………… 2. Are they in their living room?……………………………………………………… 3. How old are her parents? ……………………………………………………… 4. Where do they work? ……………………………………………………… 5. How old is her brother? ……………………………………………………… 6. What does he do? ……………………………………………………… 7. Where do they live? ……………………………………………………… 8. Are they happy ? ……………………………………………………… 9. Are she and her brother students? ……………………………………………………… 10. How many people are there in her family? ……………………………………………… WRITING Change Affirmative into Negative: 1. I am on the second floor. ……………………………………… 2. He is a worker. ………………………………………… 3. Her pencils are short . ………………………………………… 4. This is an eraser. ………………………………………… 5. Your friends are eleven years old. ……………………………………… Make the sentence: 1. That / my / classroom. ………………………………………… 2. They / teachers ?- Yes, / they ………………………………………… 3. Your father/ worker ? No,( farmer ) ………………………………………… 4. What / these ? books ………………………………………… 8
  • 9. 5. This / her / schoolbag ………………………………………… Chapter II( UNIT 4,5,6 ) MULTIPLE CHOICE 1. They live…………………..a small room……………………the second floor. a. on – at b. in – at c. on – on d. in – on 2. …………………..class are you in? a. Where b. How c. Which d. When 3. How many…………………..are there? a. a pens b. pen c. a pen d. pens 4. They are good students. ………………….books are new. a. They b. Their c. These d. These 5. Nam ………………….his face every morning. a. to wash b. washes c. wash d. washs 6. This book………………………5 pages. A. have B. has C. is D. are 7. ……………school do you go to? - Nguyen Trai Secondary school. A. How B. Which C. Where D. What 8. Where is your class? - It’s…………………………… A. in the first floor B. one floor C. on the first floor D. two floor 9. Nam…………………………teeth after meals. A. brush B. wash C .washed D. brushes 11. Does she………………her homework? Yes, she……………… A. do / does B. does / do C. do / don’t D. does/ doesn’t 12. He is a driver. He can……………………a car, a taxi or a truck A. ride B. rides C. drive D. drives 13. There……………a pen, a notebook and an eraser on the desk. A. is B. are C. have D. has 14. I am in class 6A .________ about you? A. What B. Why C. Which D. Who 15. Choose the word which has the main stress differently from the others A. river B. between C. village D. opposite 16. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others A. five B. time C. night D. morning WORD FORM 1. They are good students. ………………….books are new. a. They b. Their c. These d. These 2. The opposite of “ quiet” is A. late B. big C. small D. noisy 3. I ________ my teeth. A. wash B. do C. make D. brush 4. Which word is the odd one out? A. ninth B. twelve C. third D. fifth 5. How old are ________, Trung and Minh? A. we B. he C. she D. you 6. How _________ your brother’s name? 9
  • 10. A. do you spell B. is the spelling of C. to writing D. write 7. My mother ______ in a school. She is a teacher. A. teaches B. teach C. teaching D. to teach 8. Is the bag small? No, it is______. A. small B. big C. fine D. beautiful 9. Where is your school? It’s ______ A. in the town B. in the country C. in city D. on the city 10. Which word is the odd one out? A. nine B. twelve C. third D. five VERB FORM 1. My mother ( have )……………………..breakfast at six o’clock. 2. Lan, Hoa and Bao ( be )………………….good students. 3. What time ………………you( go )…………………….to bed? – At ten o’clock. 4. We ( play )…………………….games in the morning. 5. Mai ( brush )……………………her teeth after meals. 6. ………………..he ( be ) a doctor or an architect? 7. She ( have ) ______ dinner at 6 p.m . 8. Our classroom (be) ………………. on the second floor. 9. She (go) ……………….. to school in the afternoon 10. _____ Hoa ( play ) _______ sports after school ? READING Read the passage and anser the questions Mai is thirteen years old. She is in grade 7. She lives in a small house with her father, mother and younger brother. The school is not far from her house, so she often walks to school. Her classes start at seven and finish at half past eleven. After school, she does her homework and listens to music. Her father works in a factory. Her mother teaches in a high school. On Sunday, she plays badminton with her friends. Answer the questions: 1. How many people are there in her family? …………………………………………….. 2. How does she go to school ? …………………………………………………….. 3. What does she do after school ? …………………………………………………….. 4. Does she play soccer on Sundays ? …………………………………………………….. VII. WRITING A. Arrange the words in the correct order to make meaning sentences 1. homework / every / he / does / his / do / day ? …………………………………………………. 2. have / Thursday / we / on / history. …………………………………………………….. 3. the / father / in / Minh’s / works / hospital ……………………………………………………… 4. classes / time / do / what / your / start ? ……………………………………………………….. 5. do/what/you/time/go/school/to? ……………………………………………………………. B. Use the given words to make meaningful sentences 1. My brother/do/homework /every night. …………………………………………………….. 2. Ba / walk / school / Mondays …………………………………………………….. 3. There / many / flowers / yard. …………………………………………………… 4. How / rooms / there / your house ? …………………………………………………….. 5. My brother/do/homework /every night. …………………………………………………….. Chapter III( UNIT 7,8 ) I. MULTIPLE CHOICE 1. What’s Tom doing?_ He ________ video games A. plays B. is playing C. does D. is doing 10
  • 11. 2. __________ morning exercises every day ? A. Do you do B. Are you doing C. You do D. You’re doing 3. ________ does he travel to work ?_ By plane. A. What B. How C. Where D. When 4.There ______ a supermarket, a bank, a post office near the apartment. A. is B. are C . has D. have 5. There is a movie theatre ______________ factory and restaurant. A. between B. in C. at D. on. 6. Are there any flowers in the garden? Yes, ___________. A. there is B. there are C. there aren’t D. there isn’t 7. It’s very ________ in the country. A. full B. quiet C. noisy D. b and c are correct 8. There is a well _____ Minh’s house . A. behind B. next C. near to D.in front 9. The sign says “No smoking”. You __________ smoke. A. can B. mustn’t C. must D. will 10. Circle the letter of the underlined portion which is not correct. Is there a vegetable garden after your house ? A B C D 11. Which one is different? A. photo B. motorbike C. home D. work 12. The opposite of “big” is __________. A. quiet B. noise C. small D. beautiful 13. What is Minh doing now ? A. He is playing volleyball B. He is playing the volleyball C. He plays volleyball . D. He playing volleyball . 14. Hoa is playing games ________her classmates . A. to B. at C. with D. on 15. Hoa’s house is not near her school , so she goes to school ________ A. on foot B. by bike C. by a bike D. on bus II. WORD FORM 1. She teaches the children in a school. She is a _______ (teach) 2. My brother can ________ a car (driver) 3. There are many flowers in the park. They are _____ (beauty) 4. Everyday, she goes to school on _________ (feet) 5. The school yard is very _________ at recess (noise) 6. Does he walk __________ at 5 o’clock ? ( house) 7. He works on a farm. He is a ________ (farm) 8. He drives a taxi. He is a taxi _________ (drive) 9. My ________ start at 7 o’clock and finish at 5.10 ( class) 10. Our roads are dangerous places. We must _______ discipline (have) III. VERB FORM 1. There ( not be)…………..any stores in the country 2. The children ( play ) ………games now. 11
  • 12. 3. Our house ( have ) ………….. a vegetable garden. 4. Where is Nam ? _ He ( read ) .............books in the his room. 5. Where are they doing ? _ They ( go ) ............ to the bank. 6. Be careful ! The teacher ( look ) ..................at you . 7. Mother (cook ) ..................in the kitchen at the moment . She (cook) ................ every morning 8. He ( learn ) ..........................English and I ( read ) ..........................a book at present . 9. Minh ( be ) ....................... at the library now . He ( sit ) ..........................at a table and ( read ) ........................ a picture book. 10. He usually ( go ) ......................... to the library when he has free time IV. READING This is Lan’s mother. She is forty years old. She teaches English at a small school in town. Every morning, she leaves the house at a quarter past six. She goes to school by bus. She is far from school. Her class starts at seven and finishes at eleven thirty. After school, she goes home and has lunch with her family. In the afternoon, she is at home and prepares the lesson for the next day. * Answer the questions : 1. What does Lan’s mother do ? …………………………………………………………… 2. How does she go to school ? …………………………………………………………… 3. Is her house far from school ? …………………………………………………………… 4. Where does she have lunch ? …………………………………………………………… 5. What does she do in the afternoon ? …………………………………………………………… V. WRITING A. Write the sentences using the suggestions below. 1.She / walk / home / Mondays. …………………………………………………… 2. There / yard / front / the house. …………………………………………………… 3. She /wait / her mother / bus stop / now …………………………………………………… 4. He / travel / work / car. …………………………………………………… 5. The boy/ can / play soccer / stadium. …………………………………………………… B. Complete the second sentence in such a way that it has the same meaning as the first one 1. My house is to the left of the bookstore .  The bookstore ………………………………… 2. He often walks to school. He often goes ………………………………… 3. Does your class have twenty-five students ? Are …………………………………………… ? 4. The girl is beautiful.  She is ………………………………………… 5. He goes to work at seven fifteen. At a …………………………………………… ______________________ 12
  • 13. Answer key ( CHAPTER I- U 1,2,3) MULTIPLE CHOICE: 1. C 2. D 3. A 4. B 5. C 6. C 7. C 8. A 9. A 10. C 11. C 12. B 13. B 14. C 15. B WORDFORM 1. father 2. Good morning 3. chairs 4. class 5. these 6. this 7. How 8. He 9. fifteen 10. Thanks VERBFORM 1. isn’t 2. is 3. aren’t 4. is 5. are 6. is 7. are 8. is 9. are 10. aren’t 13
  • 14. READING Aswer the questons: 1. Her name is Thu. 2. Yes, they are. (They are in their living room.) 3. They are forty. 4. They work in a hospital. 5. He is thirteen 6. He is a student 7. They live in a big city 8. Yes, they are. 9. Yes, they are 10. There are four people in her family. WRITING Change Affirmative into Negative: 1. I am not on the second floor. 2. He isn’t a worker. 3. Her pens aren’t short . 4. This isn’t an eraser. 5. Your friends aren’t thin. Make the sentence: 1. That is my classroom 2. Are they teachers? - Yes, they are. 3. Is your father a worker? – No, he isn’t. He is a farmer. 4. What are these? – They are books. 5. This is her schoolbag. Answer key ( CHAPTER II- U 4,5,6) I. MULTIPLE CHOICE 1. D 2. C 3. D 4. B 5. B 6. B 7. B 8. C 9. D 10. A 11. C
  • 15. 12. A 13. A 14. B 15. D II. WORD FORM 1. B 2. D 3. D 4. B 5. D 6. A 7. A 8. B 9. B 10. C III. VERB FORM 1. has 2. are 3. do - go 4. play 5. brushes 6. is 7. has 8. is 9. goes 10. Does - play IV. READING 1. There are four. 2. She walks to school 3. She does her homework and listen to music. 4. No, she doesn’t. V. WRITING A. 1. Does he do his homework everyday? 2. We have history on Thurday. 3. Minh’s father works in the hospital. 4. What time do your classes start? 5. What time do you go to school? B. 6. My brother does homework every night. 7. Ba walks to school on Mondays.
  • 16. 8.There are many flowers in the yard. 9.How many rooms are there in your house ? 10. My brother does his homework every night. Answer key ( CHAPTER III- U 7,8) I. MULTIPLE CHOICE 1. B 2. A 3. B 4. A 5. A 6. B 7. B 8. A 9. B 10. C 11. D 12. C 13. A 14. C 15. B II. WORD FORM 1. teacher 2. drive 3. beautiful 4. foot 5. noisy 6. home 7. farmer 8. driver 9. classes 10. have III. VERB FORM 11. aren’t 12. are playing 13. has 14. is reading 15. are going 16. is looking
  • 17. 17. is cooking / cooks 18. is learning / am reading 19. is / is sitting / is reading 20. goes IV. READING 5. She is a teacher 6. She goes to school by bus 7. Yes, it is 8. She has lunch at home 9. She prepares the lesson for the next day V. WRITING A. Write the sentences using the suggestions below 1. She walks home on Mondays 2. There is a yard in front of the house 3. She is waiting for her mother at the bus stop now 4. He travels to work by car 5. The boy can play soccer in the stadium B. Complete the second sentence in such a way that it has the same meaning as the first one 1. The bookstore is to the right of my house 2. He often goes to school on foot 3. Are there twenty five students in your class ? 4. She is a beautiful girl 5. At a quarter past seven, he goes to work _______________________ Phòng Giáo dục và Đào tạo ____________ Trường :THCS ___________________ Số phách: Họ và tên: _______________________ Lớp: 6____ ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ I Môn: Tiếng Anh 6 Năm học: 2010 – 2011 Thời gian: 45 phút (Không kể thời gian giao đề) Số phách: (Đề kiểm tra này gồm 02 trang, học sinh làm bài trực tiếp vào đề) I – Choose the best option: (10 × 0,25 = 2,5 pts) 1……….does he get up at every morning? A.What time B. What’s time C. What D. Which 2. What are those?. They are……… A. bookstore B. store C. bookstores D. toystore 3.How many floors………? A.are there you school B. your school C. school have D.does your school have
  • 18. 4. What do your friends do after school? - ....... play games. A. We B.They C. You D. He 5.Does she……… English on Monday?. - No, she doesn’t. A.has B. do C. is D. have 6. My father is a teacher. He……..at a school near our house. A. teaches B. teacher C. watches D. lives 7. There is………. near my house. A. a tree tall B. a tall tree C. tall tree D. tree tall 8. What are their names? - Their names……… Mai and Hung. A. is B. be C. am D. are 9. My school is……… the country. A. at B. on C. to D. in 10. They always eat lunch at a……… near their house. A. restaurant B. stadium C.factory D.apartment II. Put the right form of the verbs in the brackets (5 × 0, 5 = 2,5 pts) 1. We (not have) ………………….. English on Tuesday. 2. Your children (be) ………………….. in grade 6? 3. My friend, Hung (be) …………………. a student. He often (play) ………………….. soccer after school. 4. You (do) ………………….. the housework after school? Học sinh không viết vào đây Học sinh không viết vào đây III. Read the text and fill one suitable word in each numbered blank. (10 × 0,25 = 2,5 pts) This is my friend. Her name is Mary. She goes to school (1) …………..……… Monday to Saturday. Her school is (2) …………..……… Ly Thuong Kiet Street and it is big. It (3)…………..……… four floors. Mary’s classroom (4) …………..……… on the third floor. Mary is in grade 6, class 6A. There (5) ………….. ……… thirty-two students in her class. Mary starts her classes (6) …………..……… 2 o’clock in the afternoon and (7)…………..……… them at 4.30. On Monday (8) …………..……… has math, literature and English. After school Mary plays badminton, but her friend, Minh doesn’t like it, she (9)…………..……… volleyball. Mary goes home (10) …………..……… 5.30. 1. …………….. 2. …………….. 3. …………….. 4. …………….. 5. …………….. 6. …………….. 7. …………….. 8. …………….. 9. …………….. 10. …………….. IV. Re- order the words to make full sentences: (5 × 0,5 = 2,5 pts) 1. is/ a / hotel / near / there / my / house.
  • 19. ………………………………………………………………………………….. 2. students / are / many / there / how / his / in / class ? ………………………………………………………………………………….. 3. we / in / grade / are / 6. …………………………………………………………………………………… 4. your / does / house / yard / have / a? ……………………………………………………………………………………. 5. I/ not / student / a / am. ................................................................................................................................ The end ĐÁP ÁN VÀ BIỂU ĐIỂM CHẤM BÀI HỌC KỲ I MÔN: TIẾNG ANH LỚP 6 NĂM HỌC: 2010 - 2011 Câu I: (10 × 0,25 = 2.5 pts) 1 - A 2 - C 3 - D 4 - B 5 - D 6 – A 7 - B 8 - D 9 - D 10 - A Câu II: (5 × 0, 5 = 2,5 pts) 1. (don’t have /do not have) 2. Are 3. is - plays 4. Do - do Câu III: (10 × 0,25 = 2,5 pts) 1. from 2. on 3. has. 4. is 5. are
  • 20. 6. at 7. finishes/ ends 8. She/ Mary 9. plays 10. at Câu IV: (5 × 0,5 = 2,5 pts) 1. There is a hotel near my house. 2. How many students are there in his class? 3. We are in grade 6. 4. Does your house have a yard? 5. I am not a student. The end