SlideShare a Scribd company logo
TEST 1
I. Choose the word has different pronunciation from the others. ( 1 m)
1. A. different B. parent C. pretty D. cafeteria
2. A. repair B. relax C. energetic D. enjoy
3. A chat B. school C. cheap D. chicken
4. A. amazing B. awful C. apartment D. address
II. Choose the best answer by circling the letter A, B, C or D. (2 ms)
1. How far ……it from Hanoi to Ho Chi Minh City?
A. is B. are C. will be D. can be
2. Every day Mr . Ba …………… in the fields from 6 am to 4 pm.
A. work B. works C. is working D. are working
3. Phong is in his room. He…………. the violin now.
A. play B. plays C. is playing D. will play.
4. Would you like ……….. in our picnic ?
A. join B. to join C. joining D. joins
5. My brother is a ………………. He repairs the machines in a big factory near my house.
A. doctor B. teacher C. mechanic D. shop - assistant
6. How ………. is the blue hat?
A. often B. many C. much D. about
7. Could you show me how to ………. to the toy store, please?
A. to get B. gets C. getting D. get
8. I have English classes …………… Monday and Thursday.
A. on B. in C. of D. the
III. Match the questions in column A with the answers in column B (2ms)
A Answers B
1/ How often do you have Physics at school 1. a. That’s a good idea!
2/ What about going on the picnic? 2. b. They are 15,000 dong.
3/ How long does it take you to get to the zoo? 3. c. No, they aren’t.
4/ Does Ba often use a computer? 4. d. Twice a week.
5/ Could you tell me how to get to the bookstore? 5. e. About 20 minutes.
6/ How much do the bananas cost? 6. f. It is about 3 km.
7/ Are these the postcards from the USA? 7. g. Go to the head. Take the
first street.
8/ How far is it from the school to the museum? 8. h. Yes, he does.
IV. Complete the sentences with the correct verb forms. (2ms)
1/ Would you like (go)………..to the library?
2/ Could you (show)………………me the way to the railway station, please?
3/ Now, they (not watch)………………..TV, they are listening to music.
4/ Ba likes (play)………….soccer.
5/ How much (be)…….this postcard to Ho Chi Minh city?
6/ Nam and Ba often ( go)……………fishing on weekends.
7/ Tomorrow, Lan ( send)……………..this letter to the USA.
8/ Her father doesn’t like coffee. He never (drink)…………….it.
V. Read the passage.
Paolo is a student. She studies at the International School of English in London. She is in
class 7 with fifteen other students. They are from different countries: Spain, France, Japan, Italy and
so on.
Paolo lives at 75 Newton Drive with an English family, the Browns. Mr. and Mrs. Brown
have three children. They are good and friendly but it is not easy to understand them. Paolo loves
London very much because it is very big and interesting. After school, Paolo often goes to visit
1
many beautiful places with her friends. She never goes by underground because it is very expensive
and difficult to use. For her, English food is OK but the coffee there is terrible.
1. Check True or False for these stamens. (1 m)
a. Paolo is a nurse.
b. Her friends are from different countries: Spain, France, Japan, Italy and so on.
c. She hates London very much because it is not very big and interesting.
d. For her, English food is OK but the coffee isn’t.
2. Answer the questions (2 ms).
a/ How many students are there in Paolo’s class?
………………………………………………………………………………………
b/ Do her friends come from one country?
………………………………………………………………………………………
c/ Why does she love London?
………………………………………………………………………………………
d/ Where does she go after school?
………………………………………………………………………………………
ANSWERS. ( ĐỀ 1 )
I. Choose the word has different pronunciation from the others. ( 1 m)
1 2 3 4
C C B B
II. Choose the best answer by circling the letter A, B, C or D. (2 ms).
1 2 3 4 5 6 7 8
A B C B C C D A
III. Match the questions in column A with the answers in column B (2ms)
1 2 3 4 5 6 7 8
d a e h g b c f
IV. Complete the sentences with the correct verb forms. (2ms)
V. Read the passage
1. Check True or False for these staments. (1 m)
1 2 3 4
F T T F
2. Answer the questions (2ms).
a/ There are fifteen students in her class.
b/ No, they don’t.
c/ Because it is very big and interesting.
d/ After school, Paolo often goes to visit many beautiful places with her friends
TEST 2
I-LANGUAGE FOCUS: (4 pts)
A / Circle the letter of the correct answer ( 2 pts):
1-There is a ................ in the bathroom .
1 2 3 4 5 6 7 8
to go show are not watching playing is go will send drinks
2
A- electric stove B-armchair C-refrigerator D- tub
2-In .................. we study different countries.
A-Electronics B-Geography C-Music D-Science
3-He is................. a play for school anniversary celebration at present
A-rehearses B-rehearsing C-rehears D- to rehears
4-……… an awful day !
A-Which B-Who C-What D- How
5-Why don’t you ................ along ?
A-to come B-coming C-come D-comes
6-…………. you ………...to the cinema tomorrow?
A-Do/go B-Does/ go C- Are/go D-Will/ go
7- What ‘s your ………….? 12 Tran Hung Dao
A- telephone B- date C- address D-full name
8-Mr. Tuan …………… lots of eggs .
A. collects B. raises C. grows D. does
B/. Match the answers to the questions (1 pt)
1. When do you have English classes? a. April 3rd
2. Do you know how to use a computer? b. Yes, I do
3. What do you usually do at recess? c. I talk with my friends.
4. What ‘s your date of birth ? d. On Tuesday and Friday.
1..............2...............3...............4...............
C. Supply the correct form of the verb ( 1 pt )
1-Mai often (learn) .................. to play the guitar in her free time.
2-Would you like (eat) .................... some bananas ?
3-Let’s (go) ................ to the cafeteria
4-Hoa and Lan (do) ................... their homework tomorrow.
II-SPEAKING (1 pt)
Complete the dialogue (1 pt )
Mai : When do you (1)............... English ?
Lan : I have English classes on (2)..................
Mai : What’s your (3)................ subject, Lan ?
Lan : I (4) ............... Math. It’s difficult, but fun.
III/ READING (2,5 pts)
Read the passage and answer the questions :
At twenty-five past nine, the bell rings and all the students go into the yard.
It’s time for recess.They are all happy and excited.They meet their friends and have
some fun. Many are talking about the lastclass, or last night movie. Some are eating
and drinking as well as chatting. Some students are playing games like blindman’s
bluff or catch. Some boys and girls are playing marbles and some girls are skipping
rope. But the most popular activity is talking.The yard is very noisy until the bell
rings. Then everyone goes indoors and classes begin again.
A) True (T) or False (F) ? (0,5 pt)
1. The bell rings and all the students go into the yard. .........
2. Some boys are skipping rope. .........
B) Answer the questions:(2 pts)
1- What time does the bell rings ?
......................................................................................
2-Are they happy and excited when the bell rings ?
.......................................................................................
3- What is the most popular activity?
3
........................................................................................
4- Is the yard noisy until the bell rings ?
.......................................................................................
IV/WRITING (2,5 pts) Write the sentences :
1-They have time to play a whole game (never) (Đặt trạng từ never vào vị trí đúng)
..............................................................................
2-He / not like / read / books / library (Viết câu dùng từ gợi ý)
................................................................................
3- do / you / usually / do / what / at recess ? (Sắp xếp từ thành câu hoàn chỉnh)
....................................................................................
4- How often do you study in the library after school ? (Trả lời về bản thân em)
.....................................................................................
5- The Library of Congress is in the USA (Viết câu hỏi cho phần gạch chân)
.........................................................................................
ANSWERS
I /A
1. D 2. B 3. B 4. C 5. C 6. C 7 C 8 A
B/
1+d 2 +b 3 + c 4 + a
C/
1 learns
2 to eat
3 go
4 will do
II/ Mỗi câu đúng : 0.25 đ
1- have2-Monday 3-favorite 4-had
III) A) 1-T 2-F
B)
1-At twenty-five past nine, the bell rings
2-Yes, they are
3-The most popular activity is talking
4- Yes, it is
IV. A
1-They never have time to play a whole game
2-He doesn’t like reading books in the library.
3-What do you usually do at recess ?
4-I sometimes study in the library
5-Where is the library of Congress ?
4
5
5

More Related Content

What's hot

Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Học Tập Long An
 
Các đề thi hkii tiếng anh lớp 6 (with key)
Các đề thi hkii tiếng anh lớp 6 (with key)Các đề thi hkii tiếng anh lớp 6 (with key)
Các đề thi hkii tiếng anh lớp 6 (with key)
Học Tập Long An
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Cương hkii tiếng anh lớp 7
Cương hkii tiếng anh lớp 7Cương hkii tiếng anh lớp 7
Cương hkii tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anhđề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
Siêu Nhưn Nấm
 
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Học Tập Long An
 
Bộ đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 6 (phần 1)
Bộ đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 6 (phần 1)Bộ đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 6 (phần 1)
Bộ đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 6 (phần 1)
Học Tập Long An
 
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Kiểm tra 1 tiết số 4 tiếng anh 7 hkii
Kiểm tra 1 tiết số 4 tiếng anh 7 hkiiKiểm tra 1 tiết số 4 tiếng anh 7 hkii
Kiểm tra 1 tiết số 4 tiếng anh 7 hkii
Học Tập Long An
 
Bộ đề kiểm tra 1 tiết khii (tiếng anh lớp 7)
Bộ đề kiểm tra 1 tiết khii (tiếng anh lớp 7)Bộ đề kiểm tra 1 tiết khii (tiếng anh lớp 7)
Bộ đề kiểm tra 1 tiết khii (tiếng anh lớp 7)
Học Tập Long An
 
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi  hki tiếng anh lớp 7 (with key)Thi  hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Nguyen Van Tai
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Marco Reus Le
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
Học Tập Long An
 
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng  anh lớp 6Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng  anh lớp 6
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
Học Tập Long An
 
Bài kiểm tra 1 tiết lần 4 tiếng anh lớp 6
Bài kiểm tra 1 tiết lần 4 tiếng anh lớp 6Bài kiểm tra 1 tiết lần 4 tiếng anh lớp 6
Bài kiểm tra 1 tiết lần 4 tiếng anh lớp 6
Nguyen Van Tai
 
N thi hkii tiếng anh lớp 6
N thi hkii tiếng anh lớp 6N thi hkii tiếng anh lớp 6
N thi hkii tiếng anh lớp 6
Học Tập Long An
 
Cac de kiem tra hkii tieng anh lop 6
Cac de kiem tra hkii tieng anh lop 6Cac de kiem tra hkii tieng anh lop 6
Cac de kiem tra hkii tieng anh lop 6
Học Tập Long An
 
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
Học Tập Long An
 
Thi lại tiếng anh lớp 6 (2011 2012)
Thi lại tiếng anh lớp 6 (2011   2012)Thi lại tiếng anh lớp 6 (2011   2012)
Thi lại tiếng anh lớp 6 (2011 2012)
Học Tập Long An
 

What's hot (19)

Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Các đề thi hkii tiếng anh lớp 6 (with key)
Các đề thi hkii tiếng anh lớp 6 (with key)Các đề thi hkii tiếng anh lớp 6 (with key)
Các đề thi hkii tiếng anh lớp 6 (with key)
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
 
Cương hkii tiếng anh lớp 7
Cương hkii tiếng anh lớp 7Cương hkii tiếng anh lớp 7
Cương hkii tiếng anh lớp 7
 
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anhđề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
đề Thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh
 
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Bộ đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 6 (phần 1)
Bộ đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 6 (phần 1)Bộ đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 6 (phần 1)
Bộ đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 6 (phần 1)
 
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
 
Kiểm tra 1 tiết số 4 tiếng anh 7 hkii
Kiểm tra 1 tiết số 4 tiếng anh 7 hkiiKiểm tra 1 tiết số 4 tiếng anh 7 hkii
Kiểm tra 1 tiết số 4 tiếng anh 7 hkii
 
Bộ đề kiểm tra 1 tiết khii (tiếng anh lớp 7)
Bộ đề kiểm tra 1 tiết khii (tiếng anh lớp 7)Bộ đề kiểm tra 1 tiết khii (tiếng anh lớp 7)
Bộ đề kiểm tra 1 tiết khii (tiếng anh lớp 7)
 
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi  hki tiếng anh lớp 7 (with key)Thi  hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 73
 
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng  anh lớp 6Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng  anh lớp 6
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 6
 
Bài kiểm tra 1 tiết lần 4 tiếng anh lớp 6
Bài kiểm tra 1 tiết lần 4 tiếng anh lớp 6Bài kiểm tra 1 tiết lần 4 tiếng anh lớp 6
Bài kiểm tra 1 tiết lần 4 tiếng anh lớp 6
 
N thi hkii tiếng anh lớp 6
N thi hkii tiếng anh lớp 6N thi hkii tiếng anh lớp 6
N thi hkii tiếng anh lớp 6
 
Cac de kiem tra hkii tieng anh lop 6
Cac de kiem tra hkii tieng anh lop 6Cac de kiem tra hkii tieng anh lop 6
Cac de kiem tra hkii tieng anh lop 6
 
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
 
Thi lại tiếng anh lớp 6 (2011 2012)
Thi lại tiếng anh lớp 6 (2011   2012)Thi lại tiếng anh lớp 6 (2011   2012)
Thi lại tiếng anh lớp 6 (2011 2012)
 

Viewers also liked

4 de da_mh_sinh_hoc_k15
4 de da_mh_sinh_hoc_k154 de da_mh_sinh_hoc_k15
4 de da_mh_sinh_hoc_k15
Nguyen Van Tai
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
Nguyen Van Tai
 
N thi hki lớp 7 (lý thuyết + bài tậ p)
N thi hki lớp 7 (lý thuyết + bài tậ p)N thi hki lớp 7 (lý thuyết + bài tậ p)
N thi hki lớp 7 (lý thuyết + bài tậ p)
Nguyen Van Tai
 
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)
Nguyen Van Tai
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Nguyen Van Tai
 
Bộ đề kiểm tra tiếng anh lớp 7
Bộ đề kiểm tra tiếng anh lớp 7Bộ đề kiểm tra tiếng anh lớp 7
Bộ đề kiểm tra tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 7)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 7)Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 7)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 7)
Nguyen Van Tai
 
Hsg tiếng anh lớp 7 (with key)
Hsg tiếng anh lớp 7 (with key)Hsg tiếng anh lớp 7 (with key)
Hsg tiếng anh lớp 7 (with key)
Nguyen Van Tai
 
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Nguyen Van Tai
 
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1 16 (trắc ngiệm và tự luận)
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1   16 (trắc ngiệm và tự luận)Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1   16 (trắc ngiệm và tự luận)
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1 16 (trắc ngiệm và tự luận)
Nguyen Van Tai
 
N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 8)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 8)Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 8)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 8)
Nguyen Van Tai
 
1 de da_mh_toan_k15
1 de da_mh_toan_k151 de da_mh_toan_k15
1 de da_mh_toan_k15
Nguyen Van Tai
 
Cấu trúc viết chuyển đổi câu tiế ng anh
Cấu trúc viết chuyển đổi câu tiế ng anhCấu trúc viết chuyển đổi câu tiế ng anh
Cấu trúc viết chuyển đổi câu tiế ng anh
Nguyen Van Tai
 
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Nguyen Van Tai
 
Doc va viet thu bang tieng anh
Doc va viet thu bang tieng anhDoc va viet thu bang tieng anh
Doc va viet thu bang tieng anh
Nguyen Van Tai
 

Viewers also liked (17)

4 de da_mh_sinh_hoc_k15
4 de da_mh_sinh_hoc_k154 de da_mh_sinh_hoc_k15
4 de da_mh_sinh_hoc_k15
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
 
N thi hki lớp 7 (lý thuyết + bài tậ p)
N thi hki lớp 7 (lý thuyết + bài tậ p)N thi hki lớp 7 (lý thuyết + bài tậ p)
N thi hki lớp 7 (lý thuyết + bài tậ p)
 
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)
Bài tập trắc nghiệm tiếng anh lớp 7 hki (with key)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
 
Bộ đề kiểm tra tiếng anh lớp 7
Bộ đề kiểm tra tiếng anh lớp 7Bộ đề kiểm tra tiếng anh lớp 7
Bộ đề kiểm tra tiếng anh lớp 7
 
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 7)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 7)Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 7)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 7)
 
Hsg tiếng anh lớp 7 (with key)
Hsg tiếng anh lớp 7 (with key)Hsg tiếng anh lớp 7 (with key)
Hsg tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
 
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1 16 (trắc ngiệm và tự luận)
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1   16 (trắc ngiệm và tự luận)Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1   16 (trắc ngiệm và tự luận)
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1 16 (trắc ngiệm và tự luận)
 
N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7
 
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 8)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 8)Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 8)
Bài tập tiếng anh lớp 6 (bài 8)
 
1 de da_mh_toan_k15
1 de da_mh_toan_k151 de da_mh_toan_k15
1 de da_mh_toan_k15
 
Cấu trúc viết chuyển đổi câu tiế ng anh
Cấu trúc viết chuyển đổi câu tiế ng anhCấu trúc viết chuyển đổi câu tiế ng anh
Cấu trúc viết chuyển đổi câu tiế ng anh
 
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Một số đề kiểm tra 1 tiết hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Doc va viet thu bang tieng anh
Doc va viet thu bang tieng anhDoc va viet thu bang tieng anh
Doc va viet thu bang tieng anh
 

Similar to Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)

Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Nguyen Van Tai
 
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Học Tập Long An
 
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Nguyen Van Tai
 
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Nguyen Van Tai
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Học Tập Long An
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
Đề Khảo sát chất lượng đầu năm môn tiếng anh lớp 7
Đề Khảo sát chất lượng đầu năm môn tiếng anh lớp 7Đề Khảo sát chất lượng đầu năm môn tiếng anh lớp 7
Đề Khảo sát chất lượng đầu năm môn tiếng anh lớp 7
BoNgcNguyn71
 
De thi hsg anh 6
De thi hsg anh 6De thi hsg anh 6
De thi hsg anh 6
phuongpham2003
 
De thi hsg
De thi hsgDe thi hsg
De thi hsg mon tieng anh 6 de 10
De thi hsg mon tieng anh 6 de 10De thi hsg mon tieng anh 6 de 10
De thi hsg mon tieng anh 6 de 10
Vui Lên Bạn Nhé
 
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Nguyen Van Tai
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
Nguyen Van Tai
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
Học Tập Long An
 
Thi giữa hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hki tiếng anh lớp 7 (with key)Thi giữa hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Nguyen Van Tai
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
Học Tập Long An
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
Nguyen Van Tai
 

Similar to Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1) (20)

Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
 
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7
 
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
 
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
Bài tập ôn thi hkii tiếng anh lớp 74
 
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Kiểm tra 1 tiết lần 2 hki tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
 
Đề Khảo sát chất lượng đầu năm môn tiếng anh lớp 7
Đề Khảo sát chất lượng đầu năm môn tiếng anh lớp 7Đề Khảo sát chất lượng đầu năm môn tiếng anh lớp 7
Đề Khảo sát chất lượng đầu năm môn tiếng anh lớp 7
 
De thi hsg anh 6
De thi hsg anh 6De thi hsg anh 6
De thi hsg anh 6
 
De thi hsg
De thi hsgDe thi hsg
De thi hsg
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 10
De thi hsg mon tieng anh 6 de 10De thi hsg mon tieng anh 6 de 10
De thi hsg mon tieng anh 6 de 10
 
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
 
Thi giữa hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hki tiếng anh lớp 7 (with key)Thi giữa hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hki tiếng anh lớp 7 (with key)
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
 

Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)

  • 1. TEST 1 I. Choose the word has different pronunciation from the others. ( 1 m) 1. A. different B. parent C. pretty D. cafeteria 2. A. repair B. relax C. energetic D. enjoy 3. A chat B. school C. cheap D. chicken 4. A. amazing B. awful C. apartment D. address II. Choose the best answer by circling the letter A, B, C or D. (2 ms) 1. How far ……it from Hanoi to Ho Chi Minh City? A. is B. are C. will be D. can be 2. Every day Mr . Ba …………… in the fields from 6 am to 4 pm. A. work B. works C. is working D. are working 3. Phong is in his room. He…………. the violin now. A. play B. plays C. is playing D. will play. 4. Would you like ……….. in our picnic ? A. join B. to join C. joining D. joins 5. My brother is a ………………. He repairs the machines in a big factory near my house. A. doctor B. teacher C. mechanic D. shop - assistant 6. How ………. is the blue hat? A. often B. many C. much D. about 7. Could you show me how to ………. to the toy store, please? A. to get B. gets C. getting D. get 8. I have English classes …………… Monday and Thursday. A. on B. in C. of D. the III. Match the questions in column A with the answers in column B (2ms) A Answers B 1/ How often do you have Physics at school 1. a. That’s a good idea! 2/ What about going on the picnic? 2. b. They are 15,000 dong. 3/ How long does it take you to get to the zoo? 3. c. No, they aren’t. 4/ Does Ba often use a computer? 4. d. Twice a week. 5/ Could you tell me how to get to the bookstore? 5. e. About 20 minutes. 6/ How much do the bananas cost? 6. f. It is about 3 km. 7/ Are these the postcards from the USA? 7. g. Go to the head. Take the first street. 8/ How far is it from the school to the museum? 8. h. Yes, he does. IV. Complete the sentences with the correct verb forms. (2ms) 1/ Would you like (go)………..to the library? 2/ Could you (show)………………me the way to the railway station, please? 3/ Now, they (not watch)………………..TV, they are listening to music. 4/ Ba likes (play)………….soccer. 5/ How much (be)…….this postcard to Ho Chi Minh city? 6/ Nam and Ba often ( go)……………fishing on weekends. 7/ Tomorrow, Lan ( send)……………..this letter to the USA. 8/ Her father doesn’t like coffee. He never (drink)…………….it. V. Read the passage. Paolo is a student. She studies at the International School of English in London. She is in class 7 with fifteen other students. They are from different countries: Spain, France, Japan, Italy and so on. Paolo lives at 75 Newton Drive with an English family, the Browns. Mr. and Mrs. Brown have three children. They are good and friendly but it is not easy to understand them. Paolo loves London very much because it is very big and interesting. After school, Paolo often goes to visit 1
  • 2. many beautiful places with her friends. She never goes by underground because it is very expensive and difficult to use. For her, English food is OK but the coffee there is terrible. 1. Check True or False for these stamens. (1 m) a. Paolo is a nurse. b. Her friends are from different countries: Spain, France, Japan, Italy and so on. c. She hates London very much because it is not very big and interesting. d. For her, English food is OK but the coffee isn’t. 2. Answer the questions (2 ms). a/ How many students are there in Paolo’s class? ……………………………………………………………………………………… b/ Do her friends come from one country? ……………………………………………………………………………………… c/ Why does she love London? ……………………………………………………………………………………… d/ Where does she go after school? ……………………………………………………………………………………… ANSWERS. ( ĐỀ 1 ) I. Choose the word has different pronunciation from the others. ( 1 m) 1 2 3 4 C C B B II. Choose the best answer by circling the letter A, B, C or D. (2 ms). 1 2 3 4 5 6 7 8 A B C B C C D A III. Match the questions in column A with the answers in column B (2ms) 1 2 3 4 5 6 7 8 d a e h g b c f IV. Complete the sentences with the correct verb forms. (2ms) V. Read the passage 1. Check True or False for these staments. (1 m) 1 2 3 4 F T T F 2. Answer the questions (2ms). a/ There are fifteen students in her class. b/ No, they don’t. c/ Because it is very big and interesting. d/ After school, Paolo often goes to visit many beautiful places with her friends TEST 2 I-LANGUAGE FOCUS: (4 pts) A / Circle the letter of the correct answer ( 2 pts): 1-There is a ................ in the bathroom . 1 2 3 4 5 6 7 8 to go show are not watching playing is go will send drinks 2
  • 3. A- electric stove B-armchair C-refrigerator D- tub 2-In .................. we study different countries. A-Electronics B-Geography C-Music D-Science 3-He is................. a play for school anniversary celebration at present A-rehearses B-rehearsing C-rehears D- to rehears 4-……… an awful day ! A-Which B-Who C-What D- How 5-Why don’t you ................ along ? A-to come B-coming C-come D-comes 6-…………. you ………...to the cinema tomorrow? A-Do/go B-Does/ go C- Are/go D-Will/ go 7- What ‘s your ………….? 12 Tran Hung Dao A- telephone B- date C- address D-full name 8-Mr. Tuan …………… lots of eggs . A. collects B. raises C. grows D. does B/. Match the answers to the questions (1 pt) 1. When do you have English classes? a. April 3rd 2. Do you know how to use a computer? b. Yes, I do 3. What do you usually do at recess? c. I talk with my friends. 4. What ‘s your date of birth ? d. On Tuesday and Friday. 1..............2...............3...............4............... C. Supply the correct form of the verb ( 1 pt ) 1-Mai often (learn) .................. to play the guitar in her free time. 2-Would you like (eat) .................... some bananas ? 3-Let’s (go) ................ to the cafeteria 4-Hoa and Lan (do) ................... their homework tomorrow. II-SPEAKING (1 pt) Complete the dialogue (1 pt ) Mai : When do you (1)............... English ? Lan : I have English classes on (2).................. Mai : What’s your (3)................ subject, Lan ? Lan : I (4) ............... Math. It’s difficult, but fun. III/ READING (2,5 pts) Read the passage and answer the questions : At twenty-five past nine, the bell rings and all the students go into the yard. It’s time for recess.They are all happy and excited.They meet their friends and have some fun. Many are talking about the lastclass, or last night movie. Some are eating and drinking as well as chatting. Some students are playing games like blindman’s bluff or catch. Some boys and girls are playing marbles and some girls are skipping rope. But the most popular activity is talking.The yard is very noisy until the bell rings. Then everyone goes indoors and classes begin again. A) True (T) or False (F) ? (0,5 pt) 1. The bell rings and all the students go into the yard. ......... 2. Some boys are skipping rope. ......... B) Answer the questions:(2 pts) 1- What time does the bell rings ? ...................................................................................... 2-Are they happy and excited when the bell rings ? ....................................................................................... 3- What is the most popular activity? 3
  • 4. ........................................................................................ 4- Is the yard noisy until the bell rings ? ....................................................................................... IV/WRITING (2,5 pts) Write the sentences : 1-They have time to play a whole game (never) (Đặt trạng từ never vào vị trí đúng) .............................................................................. 2-He / not like / read / books / library (Viết câu dùng từ gợi ý) ................................................................................ 3- do / you / usually / do / what / at recess ? (Sắp xếp từ thành câu hoàn chỉnh) .................................................................................... 4- How often do you study in the library after school ? (Trả lời về bản thân em) ..................................................................................... 5- The Library of Congress is in the USA (Viết câu hỏi cho phần gạch chân) ......................................................................................... ANSWERS I /A 1. D 2. B 3. B 4. C 5. C 6. C 7 C 8 A B/ 1+d 2 +b 3 + c 4 + a C/ 1 learns 2 to eat 3 go 4 will do II/ Mỗi câu đúng : 0.25 đ 1- have2-Monday 3-favorite 4-had III) A) 1-T 2-F B) 1-At twenty-five past nine, the bell rings 2-Yes, they are 3-The most popular activity is talking 4- Yes, it is IV. A 1-They never have time to play a whole game 2-He doesn’t like reading books in the library. 3-What do you usually do at recess ? 4-I sometimes study in the library 5-Where is the library of Congress ? 4
  • 5. 5
  • 6. 5