Tw iwit 13

324 views

Published on

0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
324
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
31
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Tw iwit 13

 1. 1. Met knikkende knieën staat Cleo tegenover hetappartementencomplex waar Jeffrey woont.Ze heeft besloten hem te melden dat ze niet langer verliefd ophem is.Dat ze dat wel op Pim is, zal ze er maar niet bij zeggen.
 2. 2. Ze hoopt dat hij thuis is, of misschien hoopt ze juist van niet,zodat ze het kan uitstellen.Ze ademt nog even diep in en opent dan de deur.
 3. 3. Ze moet slechts twee trappen op, maar het lijken er voor haargevoel wel twintig.Uiteindelijk blijft ze stil staan voor zijn deur.
 4. 4. Ze was hier pas een paar keer geweest en telkens maar heeleven omdat Jeffrey altijd liever ergens anders afsprak.Haar vinger gaat trillend naar de deurbel en zo zachtjesmogelijk drukt ze hem in, in de hoop dat Jeffrey hem niet zalhoren.
 5. 5. Dat lijkt inderdaad het geval niet te zijn, maar opeens herinnertze zich de sleutel onder zijn deurmat.“Voor noodgevallen,” had hij gezegd, maar ze wist op hetmoment niet zeker of dit een noodgeval was.
 6. 6. Toch heeft ze niet veel later de sleutel in het slot gestoken endraait hem voorzichtig om.In haar hoofd herhaalt ze wat ze tegen hem gaat zeggen, enstapt dan het appartement binnen.
 7. 7. „Jeffrey?‟ vraagt ze zachtjes, bijna fluisterend, bang dat iemandanders haal zal horen.Het is doodstil, en ze besluit dat hij misschien wel ergens heenis.
 8. 8. Ze wil net de deur weer uit glippen, als er een deur open gaat.„Cleo?‟ klinkt de verbaasde stem van Jeffrey, die in zijnondergoed in de woonkamer staat.
 9. 9. „Ehm, hoi.‟ mompelt ze met een rood hoofd.„Is er iets?‟ vraagt hij terwijl hij naar de keuken loopt en eenbiertje uit de koelkast haalt.Ze schudt haar hoofd, maar bedenkt zich dan.
 10. 10. „Nou, ik..‟ begint ze vertwijfeld.„Zeg, kan het misschien een andere keer? Ik ben uhm..‟ Evenkijkt hij naar zijn slaapkamer deur. „Bezig.‟ maakt hij zijn zin danaf.
 11. 11. „Ow,‟ teleurgesteld laat ze haar hoofd zakken, en ze wil zich netweer omdraaien als de slaapkamerdeur opnieuw open gaat.
 12. 12. Een vrouw, ook in ondergoed, kijkt even verbaasd naar Cleo,maar richt zich dan op Jeffrey.„Schattig meisje,‟ mompelt ze even afkeurend. „Je ging net weg,zie ik?‟ vraagt ze dan met een hardere stem aan Cleo, alsof zevijf jaar oud is.
 13. 13. Maar het boeit Cleo niet hoe ze tegen haar praat, ze kan alleenmaar met open mond naar Jeffrey kijken.„Kijk, Cleo..‟ mompelt die ongemakkelijk.
 14. 14. De vrouw lijkt door te hebben waar het over gaat, en slaatzelfvoldaan haar armen om Jeffrey heen.„Je dacht toch niet dat hij iemand voor jou was, huhm?‟ vraagtze dan met een slinkse ondertoon.
 15. 15. „Nou, terwijl jij haar wegwerkt, ga ik weer naar de slaapkamer.‟zegt ze dan met een speels lachje tegen Jeffrey, voor ze in deslaapkamer verdwijnt.
 16. 16. „Het was nooit iets geworden, Cleo.‟ grijnst hij dan terwijl hijhaar naar de deur leid.
 17. 17. „Waarom begon je er dan mee?‟ weet ze nog net te vragen voorhij de deur kan dichtgooien.Hij haalt alleen zijn schouders op, en knalt de deur dicht.

×