Strangetown

383 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
383
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
23
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Strangetown

 1. 2. Mensen die zoeken naar de waarheid verhuizen naar Strangetown in de hoop de geheimen die het dorp bezit te ontdekken. Leven er inderdaad aliëns onder ons? Verschijnen hier inderdaad zoekgeraakte Sims? In dit dorp is niets wat het lijkt.
 2. 3. Wie is er begraven in Olijfje Siebrands' tuin? Zal de mysterieuze, oude vrouw haar kapitaal nalaten aan haar nichtje Olivia, of, zoals de geruchten, aan een onbekende?
 3. 4. Op zoek naar de waarheid en het mysterie, kregen de broeders Aagje meer dan ze "verwachten". Kunnen Pascal, Vincent en Lazlo het handelen met hun nieuwe rol als cosmetische ouders?
 4. 5. De Gieke familie is een weird stel. Het is hun bedoeling in zichzelf te blijven en ze besteden veel te veel aandacht aan de laatste technologie in plaats van mensen. Kan Reindert de Gieke traditie breken?
 5. 6. Na een vruchten afwerpende carrière, heeft Bevruchting Tech#9 zijn pensioen genomen en is gesetteld op zijn favoriete planeet. Maar kan zijn zoon Jacco vrienden maken en er bij passen, of is deze familie gewoon te "strange" voor Strangetown?
 6. 7. Is er ooit een groep huisgenoten geweest, die zo verschillend van elkaar waren? Alsof wonen in Strangetown nog niet moeilijk genoeg is. Zullen deze meisjes hun verschillen accepteren en vrienden worden, of zal de spanning hun huishouden uit elkaar drijven?
 7. 8. Tank heeft altijd geleefd onder de harde duim van zijn vader, Generaal Donders. Kan Tank aan zijn veeleisende vader bewijzen dat hij zijn slopende "boot camp" waard is?
 8. 9. Alec is naar Strangetown gekomen, in de hoop zichzelf te vinden. Zal hij succesvol zijn in zijn nieuwe huis, of zullen de rare dingen die hier altijd lijken te gebeuren hem wegjagen?
 9. 10. Welke experimenten voeren de hoog stiekeme, niet erg vriendelijke Lodewijk en Cleo Gniep uit op de arme Nerveus Figuursma? Zullen deze 'bijzondere' bezigheden effect hebben op Cleo's carrière gerichte ambities?
 10. 11. Doodlopendeweg 13
 11. 20. Verdoezelsteeg 2
 12. 30. Nergensnaaropweg 91
 13. 34. Nergensnaaropweg 101
 14. 41. Nergensnaaropweg 73
 15. 45. Nergensnaaropweg 53
 16. 52. Nergensnaaropweg 45
 17. 56. Transformatorhof 1

×