Pu rozenbottel 6

372 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
372
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
28
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Pu rozenbottel 6

 1. 1. Lisanne zucht terwijl ze toekijkt hoe Elfie trots een plasjedoet.Ookal is ze zwanger, ze kan niet zomaar stoppen met hetverzorgen van de tweeling.
 2. 2. Ze geeft allebei de meisjes een flesje, en dommelt daneven weg.
 3. 3. Wanneer ze weer wakker schrikt, stopt ze de twee snelin bed, gezien ook zij moe zijn.
 4. 4. Snel kruipt ze haar bed in, niet veel later gevolgd doorXander die uit zijn werk is gekomen.Half slapend deelt ze hem mee dat ze weer zwanger is.
 5. 5. ‘Zo meisje, zometeen mag je opgroeien.’ grinnikt Xanderterwijl Milla hem probeert nat te spetteren.
 6. 6. Helaas is er geen taart, en is het een verschrikkelijkepuinhoop, omdat Lisanne’s zwangerschap haarverschrikkelijk uit put.Toch wil Xander er een leuke verjaardag van maken.
 7. 7. Wat aardig lukt, want Milla komt als een vrolijk, knapmeisje weer op haar beide benen terecht.
 8. 8. Snel volgt ze haar vader naar boven, om Elfie uit bed tehalen zodat ook zij kan opgroeien.Dat doet Elfie maar al te graag, en ze springt vrijweldirect de lucht in.
 9. 9. ‘Yey!’ roept ze vrolijk als ze weer neerkomt, en snelomhelst ze Milla.
 10. 10. ‘Ik ben alleen super moe,’ mompelt ze terwijl ze al halfslapend naar haar bed waggelt.‘Welterusten,’ wenst Milla haar zus.
 11. 11. Zelf is ze nog helemaal niet moe, en dus besluit ze haarouders te helpen, door wat oude flesjes weg te gooien,en borden af te wassen.
 12. 12. De volgende morgen mag detweeling voor het eerst naarschool, en ook Rosanne volgthaastig.
 13. 13. Lisanne begint haar dag met wat ontspanning, hoewel zeal een groot deel van de dag heeft geslapen.
 14. 14. Wanneer ze een steek in haar buik voelt, zet zeverschrikt de TV uit.‘Waarom is er nou niemand thuis,’ mompelt ze al ophaar lip bijtend tegen de pijn.
 15. 15. ‘FACK!’ ze balt haar handen tot vuisten, en bid dat ditsnel over mag zijn.Ze had al gemerkt dat deze zwangerschap haar veelzwaarder viel, dan mocht hij nu wel eindelijk voorbij zijn.
 16. 16. ‘Waarom zijn jullie toch allemaal precies Xander?’fluistert ze lachend wanneer ze een klein meisjevasthoudt.‘Chantal,’
 17. 17. ‘Ik vind het heel erg meisje, maar dit zal even moeten,’mompelt ze verschuldigt terwijl ze Chantal voorzichtigop de grond legt.
 18. 18. ‘Het kon ook niet anders dan dat jullie met zijn tweeënwaren,’ puft ze opgelaten.
 19. 19. ‘Ah, toch nog een knappe vent!’ roept ze trots wanneerze haar allereerste zoontje vasthoudt.‘Met mijn haarkleur nog wel.’ voegt ze er nog aan toe alsze het jochie wat beter bekijkt.
 20. 20. ‘What the..’ verschrikt bukt ze nog een keer, om ook haarzoontje op de grond te leggen.‘Sorry Mitchell, maar volgens mij komt er nóg eenverassings kindje.’
 21. 21. En ja hoor, even later houdt ze haar tweede zoontje vast,Nick.
 22. 22. En ja hoor, ook hij wordt op de grond gelegd, want thefun part ain’t over yet!
 23. 23. ‘Allemaal met Xanders groene ogen,’ is het eerste wat ze zegt als ze nog een derde zoontje vast houdt.Juh, Thijmen xD ‘Je bent een mooie aanvulling, kleine Thijmen.’Die naam komt jullie wel bekend voor, niet? :PZoals ik al vaker heb gezegd, ik heb dit allemaal in de zomervakantie gespeeld, toen Thijmen dus nog lang niet bestond..En actually, was ik kinda vergeten dat ik dit jochie al Thijmen heb genoemd. :E
 24. 24. Het huis wordt weer verbouwd. Waardoor er een stukbij de woonkamer komt voor meer bewegingsruimte, enzo komt er boven ook meer ruimte, waar de nieuwekinderkamer kom.
 25. 25. Het duurt even, maar uiteindelijk liggen alle vier haarkleintjes in een wiegje.Trots bekijkt ze ze alle vier.
 26. 26. Waar eerst de kamer van Rosanne was, is nu een nieuwebadkamer, waar ze een verfrissende douche neemt.
 27. 27. En, zelfs al heeft ze al zoveel geslapen de laatste dagen,een dutje heeft ze wel verdiend!
 28. 28. Xander komt een tijd later nietsvermoedend uit zijnwerk, en loopt vrolijk op het huis af, wat toch aanzienlijkverandert is.
 29. 29. Lisanne heeft niet eens door dat iedereen thuis komt,want de vierling heeft een vieze luier.Geloof me, daar heb je je handen vol aan.
 30. 30. Milla en Elfie hebben ondertussen hun vergrootte kamerontdekt, maar zijn eigenlijk te moe om het door tehebben.Uitgeput van hun eerste schooldag kruipen ze onder dewol.
 31. 31. Opeens komt Xander de nieuwe kamer van de vierlingin, en kijkt verbaasd.‘Welkom in ons nieuwe leven schat!’ grijnst Lisanne alsze zijn verbouwereerde gezicht ziet.
 32. 32. Wanneer alle luiers verschoont zijn, kunnen de ouderspas echt van hun nieuwe aanwinstjes genieten.
 33. 33. Rosanne zit in haar eigen (nieuwe) kamertje trouw haarhuiswerk te maken. Dit was haar laatste dag op debasisschool.Morgen is het zaterdag, en wordt ze tiener.
 34. 34. ‘Wij hebben de mooiste kinderen van het geheleuniversum.’ zegt Lisanne die avond trots, terwijl ze zichin Xanders armen nestelt.‘Beslist!’

×