Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Taller de descripcions

225 views

Published on

descripcions d'objectes fetes per nens de cinquè

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Taller de descripcions

 1. 1. 1, 2, 3, 4 i fins a 41 penjadors tenim a la classe. Són petits i platejats, tranquils però ganduls. Avui només tres treballen... estan molt relaxats, però quan comenci a refredar la cosa canviarà! Aprofiteu, que s’apropa la feina.
 2. 2. Quin soroll més espantós, shh, shhhh... poso els ventiladors? Au si que fa molta calor! El ventilador ens acompanya tot l’any, en ocasions té molta feina i en d’altres li donem festa. És blanc i lluent, ràpid com el vent. Si hi ha algú refredat... un bon descans obtindrà.
 3. 3. Bruta i desastrosa és la paperera de la classe. Si t’apropes fa una horrible pudor, però ajuda a reciclar. Va vestida de negre tot i no ser un funeral.
 4. 4. - Ashhhh, se m’ha acabat la punta del llapis! - Doncs llença-la i fes punta a l’útil paperera. - Quina paperera? Aquella, la petitona i negra! Sempre va bé per tirar el que vulguis.Amb el seu pes lleuger te la pots endur a tot arreu i per evitar que li pesi l’esquena, cada dia es canvia.
 5. 5. La paperera de cinquè és una paperera que no es cansa mai. És baixeta i petiteta, és d’un color gris i per sobre de color negre. És treballadora,activa, incansable,invencible no et fallarà! Ens ajuda a reciclar.
 6. 6.  L’armari que ajuda és el de la Sílvia perquè guarda, guarda, guarda milers de coses a dins. Caixes grans i petites, fulls blancs i de color, cartolines vermelles, verdes, blaves, grogues... és espaiós i gran. Les seves portes verdoses amb penjadors ens donen la benvinguda al paradís de cinquè b i són molt còmodes d’obrir. Vigila... no entris, pot ser no pots sortir.
 7. 7. L’armari de la Silvia és tan gran com un elefant. El seu interior és colorit com un arc de sant Martí. Les coses canvien quan hi entres a dins, és com un món imaginari: colors vius, paisatges naturals, somnis bonics, aventures divertides, una vida de fantasia . Quan surts els colors han marxat i tornes a la realitat. Com ja t’has divertit ara tot et sembla avorrit.
 8. 8.  Té uns enormes prestatges on hi guarda el material. És un bon amic de la Sílvia perquè guarda la seva bossa, l’abric, els “tuppers”, les delicioses galetes… quin descans! Quan s’obren les grans portes és un paradís veure les coses tant endreçades.
 9. 9.  Té uns enormes prestatges on hi guarda el material. És un bon amic de la Sílvia perquè guarda la seva bossa, l’abric, els “tuppers”, les delicioses galetes… quin descans! Quan s’obren les grans portes és un paradís veure les coses tant endreçades.

×