Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Chimia farmecul vietii
 
Ce este chimia? <ul><li>  </li></ul><ul><li>  </li></ul><ul><li>Chimia este ştiinţa moleculelor şi a legăturilor chimice p...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Chimia

1,501 views

Published on

Published in: Travel, Health & Medicine
 • Draga Silvia,
  Daca se intampla sa vezi mesajele noastre, te rugam da-ne un semn de viata. Intalnirea de 30 de ani este programata in septembrie pe 12. Dorin a creat si un grup al promotiei noastre, poate ne gasesti, cine stie. Noi te asteptam cu drag, macar un semn de viata. Doinita Ispas (Rusu). Adrese doinita56@yahoo.com, rusatinido@gmail.com.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Hei Silvia, sper din tot sufletul ca te-am gasit!... Nu ne-am mai 'vazut' de o caruta de ani, dar am vazut poza ta pe site-ul liceului. Din pacate nu am gasit nici o alta modalitate de a te contacta. Mi-ar face f.f.f.f.f. mare placere sa ne re-conectam! De asemenea, in Septembrie se va organiza intilnirea de 30 ani de la terminarea facultatii, Dorin este maestrul de ceremonii. Ar fi fantastic sa ne revedem (desi eu inca nu stiu precis daca voi putea veni sau nu, dar sper ca da...). Da-mi un semn de viata, mi-ar face foarte multa placere. Adresa mea email este: Cristina-Lupu@omrf.org. Te imbratisez si sarut, cu drag si dor, Cristina.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here

Chimia

 1. 1. Chimia farmecul vietii
 2. 3. Ce este chimia? <ul><li>  </li></ul><ul><li>  </li></ul><ul><li>Chimia este ştiinţa moleculelor şi a legăturilor chimice pe care le formează atomii. </li></ul>

×