Montare panele total stone

590 views

Published on

Published in: Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Montare panele total stone

  1. 1. 1 Cumpăraţi panelele 2 Măsuraţi suprafaţa care urmează a fi acoperită Cumpăraţi panelele pentru toată suprafaţă care urmează să fie acoperită. 3 Tăiaţi (decupaţi) panelele 4 Fixarea panelelor Tăiaţi panelele pe partea din spate cu un ferăstrău cu Se fixează panelul pe suprafaţa dorită şi se fac găuri o lamă din fibră specială / poliester sau circular cu de 6 mm cu maşina de găurit (numai între rosturi, nu pânză de diamant. în cărămizi)
  2. 2. 5 Prinderea panelelor 6 Prepararea mastic-uluiSe folosesc şuruburi cu dibluri. Panelele sefixează, cu lovituri tari şi scurte, pe Pentru prepararea mastic-ului seşuruburi. Fiecare panel are nevoie de 10- adaugă 1 % - 2% din greutatea lui în15 şuruburi. accelerator. Se amestecă combinaţia. 7 Umplerea rosturilor 8 Se dă o structură de suprafaţă mastic-ului Rosturile şi şuruburile se acoperă cu Cu lovituri uşoare se dă o structură mastic-ului, nu mastic folosindu-se un şpaclu. se foloseşte pensula. Opţional se poate folosi o pensulă nr.6, care trebuie în timpul prelucrării mastic-ului curăţat cu acetonă.
  3. 3. 9 Picăturile de vopsea trebuie 10 Aplicarea vopseleievitate Vopseaua se aplică pe cărămidă După uscarea mastic-ului se aplică imediat şi rosturi, aceasta variază în vopseaua. Pentru evitarea picăturilor de funcţie de panel. vopsea, pensula trebuie ştearsă într-o lavetă în prealabil. 12 Misiune îndeplinită 11 Nuanţarea culorilor Pentru a obţine a nuanţă a culorii optimală cu Acum zidul este gata, iar rezultatul restul camerei, se şterge uşor cu o lavetă este nemaipomenit. peste suprafaţă până la obţinerea nuanţei dorite.

×