Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

CARTA DE BEEBOT

881 views

Published on

ESTA ES LA CARTA QUE NOS ENVIÓ BEEBOT EL DÍA QUE LLEGÓ AL COLEGIO.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

CARTA DE BEEBOT

  1. 1. http://elblogdesilviacari.blogspot.com.es/2017/04/beebot-llega-al-cole.html http://elblogdesilviacari.blogspot.com.es/2017/04/beebot-llega-al-cole.html HOLA AMICS: EM DIUEN BEEBOT I SÓC UN ROBOT. M’ENCANTEN LES AVENTURES I VIATJAR. HE ESTAT EN MOLTS ALTRES COL.LES FENT AMICS I ARA HE ARRIBAT AL COL.LEGI PENYAGOLOSA PER TAL DE QUEDAR-ME AMB VOSALTRES. T’AGRADARIA JUGAR AMB MI. A QUE SÍ? EL PRIMER QUE HAS DE FER ES COL.LOCAR-ME DAMUNT DEL TAPET DE JOCS. SEMPRE QUE VULLGUES QUE AVANCE, M’HAURÀS DE PROGRAMAR FENT CLIC A LES FLETXES TANTES VEGADES COM VULLGUES. TAMBÉ PUC GIRAR. PERÒ RECORDA QUE CADA VOLTA QUE EM PROGRAMES, DESPRÉS M’HAS D’ESBORRAR. ESPERE QUE ENS HO PASSEM MOLT BÉ JUNTS. I ARA…A QUÈ ESPERES? A JUGAR!!!
  2. 2. http://elblogdesilviacari.blogspot.com.es/2017/04/beebot-llega-al-cole.html http://elblogdesilviacari.blogspot.com.es/2017/04/beebot-llega-al-cole.html UN BESSET, BEEBOT

×