Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Ambients a monalco

995 views

Published on

Exemples de diferents ambients que treballen a l'escola Monalco de la Fundació Trams.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Ambients a monalco

 1. 1. ELS AMBIENTS a curs 2017-2018
 2. 2. Ambient DESCOBRIM Gaudir de les pròpies construccions tot experimentant lliurement amb el material
 3. 3. Ambient artístic Expressar experiències i emocions amb el llenguatge plàstic, fomentant la imaginació i la creativitat, tot descobrint materials i tècniques diferents, com també conèixer diversos autors i les seves obres.
 4. 4. Ambient Ibooks Espai de lectura que acull diverses tipologies de text per a diverses edats, on permet asseure’s a terra amb coixins fomentant el desig de llegir i el plaer per la lectura.
 5. 5. Ambient de llum Descobrir la llum, la foscor, els colors, les ombres... a les taules de llum amb material molt divers.
 6. 6. Ambient “Avui, vull ser…” Entendre, interpretar, integrar, transformar i expressar la realitat que l’envolta tot desenvolupant la intel·ligència emocional i racional.
 7. 7. Ambient T@C-TIC Iniciar els més petits en el llenguatge de programació de manera natural i lúdica, tot desenvolupant l’aprenentatge per indagació. Aprenentatge assaig-error.
 8. 8. Ambient de les 1000 cares Representar diferents personatges i accions quotidianes a través del propi cos.
 9. 9. Ambient Filar prim Potenciar la coordinació òculo-manual i la motricitat fina, treballant la precisió, la força i la pressió realitzades amb les mans i els dits, tot gaudint de les activitats i de les produccions.
 10. 10. Ambient Biomon Ambient on es troben insectes pal, cucs de la farina, formigues i cucs de seda. Els nens i les nenes realitzen l’observació directe tenint cura amb el menjar, l’aigua i la neteja de les instal·lacions, i a través de diferents sites, investiguen les hipòtesis que van sorgint.
 11. 11. Els Ambients a Monalco Gemma Morist, coordinadora Trams Curs 2017-2018

×