Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

M la ts3 [1]

542 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

M la ts3 [1]

 1. 1. Shirley heeft haar werk achter de rug gehad als fan in carrière muziek. Hetis zoals altijd saai…
 2. 2. Shirley heeft meer mensen ontmoet in Sunset Valley en dan wordt ze eensom de haverklap gebeld.
 3. 3. Shirley staat nog steeds met plezier achter het fornuis. Ze vraagt zich af ofze beter carrière in de kookwereld kan maken.
 4. 4. Toch heeft ze twijfels wat carrières betreft, ze heeft eigenlijk tot nu toegoed; leuke collega’s, gezellige sfeer, maar het werk staat haar niet aan.Shirley denkt na terwijl ze naar televisie kijkt.
 5. 5. Even later heeft Shirley haar huis en zichzelf onder handen genomen.
 6. 6. Ik weet dat de muren onafgewerkt zijn, ik heb dit heel laat opgemerkt.
 7. 7. Via de laptop heeft Shirley toch een baantje in de carrière keukengevonden en natuurlijk aangenomen.
 8. 8. Een tijdje later leert Shirley haar nieuwe overbuurman kennen: Milan. Hetklikt al heel goed tussen die twee.“Je gaat er geen spijt krijgen dat je in Sunset Valley woont.” meent ze.
 9. 9. “Hoezo?” vraagt Milan. Hij weet blijkbaar nog niet hoe het leven in SunsetValley in elkaar steekt.“Er lopen hier leuke vriendelijke mensen rond, hier en daar wat mensen dieniet goed wijs zijn, maar dat went wel.” vertelt Shirley.
 10. 10. En alsof er mensen ‘zonder verstand’ rondlopen…Net voor Shirley wil gaan slapen, staat haar ex-collega Pauline Wan voor dedeur die gitaar aan het spelen is. Shirley moet toegeven dat ze erg mooigitaar speelt, maar op dit moment heeft ze daar geen zin in.
 11. 11. De volgende dag trekt Shirley wat meer door de stad, met haar autootje.
 12. 12. Later stopt Shirley aan het gemeentehuis; ze heeft zin om les charisma tevolgen.
 13. 13. Shirley passeert ook langs de boekenwinkel, om wat recepten te kopen.
 14. 14. De laatste tijd trekt Shirley ook veel met haar overbuurman op, blijkbaar isde klik tussen de twee erg goed.
 15. 15. Later vertrekt Shirley naar de bistro die zo’n stijl van de jaren zeventigheeft, daar werkt ze vandaag voor het eerst. Als Shirley ziet wat voorcollega’s ze heeft, kan ze eventjes niet laten om te lachen.
 16. 16. Tevreden komt Shirley naar buiten na haar werk. Het is zeer goedafgelopen, beter dan gisteren; ze heeft promotie gemaakt en is nukruidenverdeler.
 17. 17. De volgende ochtend staat Shirley met vermoeiende ogen op. Dat kan ookniet anders, na zo’n drukke dag op het werk. Blijkbaar belt iemand op haarmobieltje en is Shirley daardoor wakker geworden.
 18. 18. Het is Milan, zijn televisie staat in panne en hij verwacht dat Shirley zijntelevisie repareert.
 19. 19. “Ik zal er werk van maken.” belooft Shirley en krijgt meteen zijn televisie diegerepareerd moet worden.
 20. 20. Niet veel later raakt de televisie toch klaar en kan Shirley de televisieterugbrengen.“Bedankt,” zegt Milan,“en ik heb nog een voorstel.”
 21. 21. Shirley is erg blij. Voor vanavond heeft ze samen met Milan afgesproken omnaar een voetbalmatch in het stadion te zien. Al is voetbal niet haar ding,toch is ze blij dat ze buiten de deur kan gaan.Of dat doet ze nu al, alleen om te gaan werken…
 22. 22. Na haar werk wipt Shirley eventjes binnen bij VJ Alvi, die een probleemheeft met de nieuwe technologie. Ze probeert hem te overtuigen dat ergeen probleem moet zijn.Dat is haar ook gelukt. VJ Alvi is helemaal overtuigd.
 23. 23. Daarna wordt Shirley verwacht aan het stadion.Na de wedstrijd komen ze samen buiten en slaan nog eventjes een babbelmet elkaar.
 24. 24. “Ik moet je iets bekennen, Shirley,” begint Milan hiermee abrupt over als hijhaar in zijn armen neemt,“ik vind je een heel toffe, leuke meid. En niet alleen dat.”
 25. 25. Meer uitleg is niet nodig en Milan kust Shirley. De vlinders vliegen in zijnbuik en dat is ook wederzijds. Anders heeft Shirley niet op zijn kusgereageerd.“Kom je mee naar mijn thuis?” vraagt hij na de kus.
 26. 26. En Shirley stemt in. Eens thuis aangekomen wordt ze niet veel gepraat.Milan stelt één vraag.“Wil je hier blijven slapen?” vraagt hij,“ik weet, het is wat vroeg en pril, maar…”
 27. 27. Die excuus wil Shirley niet horen en neemt zijn voorstel goed aan. Hetwordt alleen niet geslapen, of alleen in de late uurtjes.
 28. 28. Paar dagen later is er niet veel gebeurd, het lijkt alsof het contact tussenShirley en Milan aan het verzwakken is, gewoon omdat ze allebei ook hunwerk en bezigheden hebben.Op een dag voelt Shirley zich niet lekker en moet dikwijls overgeven. Zedenkt dat ze iets verkeerds gegeten heeft.
 29. 29. Maar Shirley krijgt een onverwachte verrassing. Ze voelt dat haar buikalsmaar dikker wordt. Ze kan hier uit maar één conclusie trekken:ze is zwanger.
 30. 30. Shirley heeft het gevoel dat ze dit aan Milan moet melden. Hij moet devader van het kindje zijn en niemand anders – ja, hoe zal het ook? Milan isde eerste met wie Shirley heeft gevreeën – en klopt bij hem aan.Hij ziet dat ze zwanger is en ook nog dat ze knielt op haar knie, met eendiamanten ring.“Ik hoor dit niet te vragen, maar toch… Wil je met me trouwen?”
 31. 31. “Natuurlijk”, stemt Milan toe,“het is snel, ik weet het en jij ook. Timing is niet belangrijk, hetallerbelangrijkste is… ik hou van je, Shirley.”Hij valt in haar armen.“Ik hou ook van je, Milan.” fluistert ze.
 32. 32. Eigenschappen: Dapper, handig, feestbeest, goed, atletisch.Sterrenbeeld: Steenbok.Favorieten: Blauw, hamburger, electro.Levenswens: Sportieve superster worden.
 33. 33. Milan trekt bij Shirley in en allebei trouwen ze meteen. Het is nu officieel: zehebben samen een gezin.
 34. 34. Ineens kan Shirley het niet meer en heeft het gevoel dat ze moet gaanbevallen. Het zal niet meer lang duren en er komt echt een kindje bij…
 35. 35. Samen met Milan – die druk in de weer is met zijn training, hij is namelijkatletisch – vertrekt Shirley naar het ziekenhuis.Een hele tijd verstreken staan ze alle twee weer voor de deur en deze keermet een nieuw gezinslid bij. Allebei hebben Milan en Shirley een zoontje,luidt naar de naam Liam.
 36. 36. Al hebben ze een zoon en een huwelijk, maar de liefde zit er nog steeds dikin tussen Milan en Shirley – misschien omdat ze officieel niet lang eenrelatie hebben? –
 37. 37. Al vergt Liam aandacht, maar dat is normaal dat je aandacht nodig hebt alseen klein kindje.
 38. 38. Het gezinnetje!
 39. 39. Een kennis van Shirley heeft haar de opdracht gegeven om zijnradiospeakers te verbeteren. Zo gezegd, zo gedaan.
 40. 40. Ineens vliegt de radio in de fik. Shirley baalt zich als een stekker, want deenige wat ze doet is roepen en panikeren, maar de brand blussen: ho maar!
 41. 41. Gelukkig is een gebuur van Shirley snel ter plaatste, heeft geen schrik voorde brand en blust de brand.“In het vervolg moet je voorzichtig zijn, hè?” grapt de gebuur. Eigenlijk valter niets te lachen…
 42. 42. Ondertussen is Liam opgegroeid naar een schattige peuter.
 43. 43. Milan is ondertussen ook opgegroeid, alleen naar oudere.
 44. 44. Zijn echtgenote Shirley ook.
 45. 45. Paar dagen later is Liam ook verjaard en is nu kind.Eigenschappen: Verliezer, makkelijk onder de indruk, vriendelijk.Favorieten: Kindermuziek, vruchtengebak, blauwgroen.Horoscoop: Tweelingen.
 46. 46. Paar dagen later is Liam ook verjaard en is nu kind.
 47. 47. Liam wil op eigen initiatief de troep van de leraren weggooien. Ineenswordt het eventjes naar de container brengen in een uur van groteschaamte. Het is zo erg dat de leraren Liam een loser vinden.
 48. 48. Liam schaamt daardoor zich rot, maar thuis vertelt hij daar niets over. Wathij ook één ding raar vindt, dat zijn ouders grijs en rimpelig uitschijnen.Veel leeftijdsgenootjes van Liam hebben jonge ouders.
 49. 49. Shirley is jong als ze dat voelt en speelt dan videogames.
 50. 50. Daarna vertrekt Shirley met haar auto naar Binnenboogstrand en dat iseen heel eind rijden.
 51. 51. Liam heeft weer pech: hij weet hoe hij de pestkoppen kan omzeilen doorpapieren vliegtuigjes te ontwijken. Toch slaagt Liam er in om te struikelenen van de trap te vallen. Dat gebeurt tijdens het spitsuur tussen de lessen.Heel slim...
 52. 52. Al die pesterijen en geklungel begint aan Liam te vreten. Hij voelt daardoorzich kapot, maar hij weet niet hoe hij dit aan moet pakken. Aan zijn ouderswilt Liam sowieso niet zeggen.
 53. 53. “Liam,” begint zijn moeder en staat voor zijn neus,“gaat het goed met je? Ik bedoel, we zijn ongerust, want je bent zo stilen…”Meer wilt Liam zelf niet horen. “Het gaat wel.” En verdwijnt naar zijn kamer.
 54. 54. Liam gaat met de fiets naar het stadion om een gratis wedstrijd bij tewonen. De plaatselijke ploeg heeft gewonnen en Liam zijnschoolpresentaties zijn dan verbeterd.
 55. 55. Shirley heeft ondertussen een ander baantje aangenomen, gewoon omdatze haar culinaire carrière niet meer ziet zitten. Deze keer werkt ze in dekuuroord.
 56. 56. De baan ligt bij Shirley heel goed, dat ze zelfs salarisverhoging heeftgekregen. Daar is ze natuurlijk heel content mee.
 57. 57. Milan bezoekt de supermarkt en leert de andere buurbewoners kennen,onder andere Nancy Landgraaf – zijn leeftijdsgenoot – Wat Milan meteenmerkt, is dat er veel jongere mensen zijn komen wonen en dat de anderenrimpeltjes beginnen te krijgen.
 58. 58. Natuurlijk kennen we Milan die heel sportief en atletisch is en gaat hij vande supermarkt naar huis joggen.
 59. 59. Ondertussen is Liam opgegroeid naar tiener.
 60. 60. Als tiener maakt Liam nog meer commentaar op alles en iedereen.Bijvoorbeeld dat de radio opstaat en dat Milan met alleen zijn slaapbroek inde keuken staat te dansen.“Pa, doe normaal!” werpt Liam toe naar zijn vader. Gelukkig dat er niemandanders dat ziet, anders zal Liam zich doodschamen.
 61. 61. Ondertussen is Shirley innamespecialist geworden.
 62. 62. Gelukkig geeft Sunset Valley haar nog steeds het gevoel dat ze niet isafgeschreven. Shirley moet les over handigheid gaan geven in OpenbareSchool voor Hoogbeschaafden.
 63. 63. Liam maakt zich ook nuttig, terwijl zijn ouders dat ook doen. Nooit heeft hijzin voor school, hij wordt daar alleen maar uitgemaakt als een loser.En ja, dat is nu nog steeds zo…
 64. 64. Liam maakt zich ook nuttig, terwijl zijn ouders dat ook doen. Nooit heeft hijzin voor school, hij wordt daar alleen maar uitgemaakt als een loser.En ja, dat is nu nog steeds zo…

×