Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

10G Cameron [22]

428 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

10G Cameron [22]

 1. 1. 10G Cameron 3.6
 2. 2. Om haar gedachten te verzetten – alweer – vertrok Katinka naar de stad.In de LoeLoe’s lounge zat ze aan de bar en bestelde een drankje. Katinka
 3. 3. Katinka probeerde met zoveel mogelijk mannen een babbel te slaanmaar er zat altijd iets los. Ofwel waren ze niet eens of zij.Waarom moesten sommige mannen altijd zo moeilijk doen?
 4. 4. Op den duur begon Katinka echt beu te worden en vertrok naar huis.Onderweg kwam ze haar tante Jaqueline tegen maar ze negeerde het, zewou niet praten, met niemand niet.
 5. 5. De volgende dag sneeuwde buiten volle bak en iedereen had er plezierin, behalve Katinka. Ze had sowieso niet graag sneeuw maar kon binnenniets anders doen dan aan haar paper werken.
 6. 6. Met haar medestudenten viel er altijd over te praten. Aan tafel, in degemeenschappelijke kamer, waar en hoe dan ook.
 7. 7. Na haar vreugdedansje werd Katinka ineens opgebeld. Het bleek haarvader te zijn die haar belde.“Hé pa! Raad eens, ik ben door mijn examens!” schreeuwde ze vrolijk,“nog één semester en dan afgestudeerd! Super hè!”
 8. 8. “Zie je wel dat het lukt! Nog even doorzetten!” zei haar vader aan de lijn,“jij studeert af en Frauke komt naar de uni, samen met de neefjes.”“Oh, tof!”
 9. 9. Katinka had kilo’s dat direct af moesten. Ze kocht een hometrainer om tetrainen.
 10. 10. Gelukkig raakten de kilo’s makkelijk afgetraind en had Katinka haarslank figuur terug. Wanneer ze de volgende ochtend die lekkerepannenkoek moest eten, vreesde ze voor haar figuur. Maar ja, Katinkakon moeilijk uithongeren…
 11. 11. Al kwam het examen over een tijdje terug, dat hield Katinka niet tegenom alles te geven voor een schitterend resultaat.
 12. 12. De hele tijd kreeg Katinka telefoontjes van aanmoedigingen enfelicitaties van haar familie. Dat fleurde haar erg op.
 13. 13. Onderzoeken in groep van studenten was ook een must. Daar genotende vrouwen erg van.
 14. 14. Na een hele lange tijd braken de examens voor de studenten weer. Ditwas één van de laatste dagen voor Katinka. Als ze hier zou vertrekken,ze zou de studenten hard missen, vooral Didi die een goede vriendin vanhaar was geworden. Elke maaltijd aten ze samen en babbelden ze, erkwam daar een einde aan.
 15. 15. “Ik zal je missen.” zuchtte Didi.“Ik jou ook, Didi.” meende Katinka, “het waren leuke tijden met jou en deanderen.”
 16. 16. Grietje kwam na haar miskraam weer op haar pootjes terecht. Ze gingweer werken, ze kwam een paar kilo’s aan en je zag van buiten haarruige stijl niet meer. Diep in haar bleef ze de ruige meid die ze altijd was. Grietje
 17. 17. Door haar charmes kon Grietje de mannen strikken en zo weer in haarbed krijgen, zoals de goede oude tijd voor ze zwanger werd.
 18. 18. De volgende ochtend kroop Grietje weer als herboren uit haar bed enzag dat haar onenightstand niet meer als voordien in haar bed lag. Erverscheen na al die tijd weer een glimlachje op haar gezicht.“Zo, ik kan weer meegaan.” dacht ze.
 19. 19. Maar eerst wou Grietje haar dikke kilo’s weer aftrainen.
 20. 20. Mannen bleven maar komen en gaan, dat had Grietje zelf ookondervonden.
 21. 21. Alsof Grietje al zwaar genoeg had met die miskraam, werd ze ook nogontslagen op haar werk.“Nu kan ik mijn levenswens wel vergeten.”
 22. 22. Helaas zag Grietje alles niet meer zitten door die tegenslagen en stierfdoor hongerstaking…
 23. 23. Na een hele tijd onderweg zijn naar Long Beach, kwam Katinkauiteindelijk aan haar ouderlijk huis. Het gaf haar een boost, hoe zouhaar familie reageren op haar terugkomst? Hoofdhuis
 24. 24. “Katinka!” hoorde ze al iemand roepen. Ja, het begon al. Het was jongeFrauke, ze liep naar buiten en vloog zo recht in Katinka’s armen,“eindelijk! Je bent terug thuis!”
 25. 25. Even later volgde haar vader Florence, hij kwam juist thuis van zijnwerk.“Lieverd! Ik ben blij dat je terug thuis bent!”
 26. 26. Ook haar moeder Yana mocht niet ontbreken.
 27. 27. Katinka holde meteen naar de computer om in de vacatures te duiken.Ze vond de perfecte carrière voor haar dat ze zonder twijfel aannam.
 28. 28. De volgende dag zat Florence op zijn werk en de kinderen op school opdit moment. Yana en Katinka waren vandaag vrij. Yana probeerde omhaar creatieve kant te laten zien.
 29. 29. Katinka moest hard aan haar vaardigheden werken, zodat de kans oppromotie groter werd. Haar levenswens was trouwens een sterrekokworden.
 30. 30. Deze avond was ‘het moment’, de verjaardagstaart voor Florence stondal klaar. Zijn kinderen en zijn vrouw drongen hem aan om de kaarsjesuit te blazen. Hij deed dat, wel tegen zijn zin…
 31. 31. Toen Florence opgroeide als oudere, schrok hij van het resultaat. Zijngezicht zag er anders en rimpelig uit.“Oh god, wat ga ik nog allemaal meemaken?” bromde hij.
 32. 32. Florence onderging meteen een make-over. Zijn rode haren behield hijen had voor betere kledij gezorgd. Terwijl hij zat te mokken in dewoonkamer, ging Yana naast hem zitten.“Ik vind je zo eigenlijk best sexy.” zei ze.
 33. 33. “Ben je gek? Wat is hier zo sexy aan?” beet Florence meteen toe, “ik beneen oud wrak.”“Dat is niet waar, schat.” ontkende Yana dat, “ik ben bij jou omdat ik vanjou hou, niet omdat je mooi bent.”
 34. 34. Florence sloeg zijn arm rond Yana’s nek. “Ik hou ook van jou, ook al hebik dat al honderd keer in mijn leven gezegd.”Yana grinnikte. “Ik word over een tijd ook oud, hoor.”
 35. 35. “Dat wil niets zeggen.” zei Florence, “je blijft nog altijd even mooi.”Yana klom op zijn schoot. “Ach vleier.”“Zullen we meteen ondervinden of ik nog meega, zo op mijn leeftijd?”stelde hij voor.
 36. 36. “Ik ben best benieuwd.” zei Yana en gaf Florence een zoen. Hij gaf erdubbel terug.“Zullen we daar maar aan beginnen, zeker.”
 37. 37. De volgende dag ging Katinka voor het eerst naar haar werk. Ze vondhet spannend en was benieuwd hoe het werkleven in elkaar zat.
 38. 38. Tegen de middag kwam Katinka terug van haar werk. Niet alleen maarhaar collega Rick Frederiks kwam mee naar haar huis. Zo te zienkwamen ze heel goed overeen.
 39. 39. Veel te goed zelfs…“Ik zie je morgen op het werk.” Katinka en Rick namen afscheid vanelkaar voor Rick uit het zicht zou verdwijnen.
 40. 40. Deze avond was het zover. De tweede stamhoudster – Yana – zouvandaag als oudere opgroeien. Alweer was de hele familie uitgenodigdvoor het feest.
 41. 41. Voor Yana werd het tijd dat ze de kaarsjes uitblies. Al was dat tegen haarzin maar dat hoorde bij het leven, dat vond Yana althans.
 42. 42. Ook de geest van Fiona voelde zich uitgenodigd en liet op het feestFlorence voor de tweede keer schrikken.“AAH!” schreeuwde Florence van angst. Jaqueline schreeuwde niet maarwas ook geschrokken.“Er gebeuren hier vreemde dingen hoor.” zei ze enkel.
 43. 43. Yoran en Jaqueline kwamen de saaie dagen door sinds hun jongensCarey en Pearce samen met hun nichtje naar de universiteit warenvertrokken. Yoran & Jaqueline
 44. 44. “Misschien moeten we een kind adopteren?” stelde Jaqueline voor.Yoran was al tegen haar voorstel. “Komaan, Jaq! Ik heb geen zin om opmijn leeftijd op kinderen te passen, al moet ik één keer per weekwerken.”“Euh, een hond of een kat dan?”
 45. 45. “Ook niet.” zuchtte Yoran, “misschien wij met zijn tweeën eenzaam-”“Koop dan maar dat vakantiehuis dat je zo graag wil.”Yoran rolde met zijn ogen. “Met welk geld? Met geld dat onze kinderenzijn gaan lopen?”“Yoran!” riep Jaqueline boos, “dat is onzin!”
 46. 46. Ineens ging Yoran zijn mobieltje af.“Argh, kunnen ze me geen vijf minuten met rust laten?” gromde hij alshij opstond om zijn mobieltje te kunnen nemen, “met Yoran Cameron.”
 47. 47. Maar net niet veel later legde Yoran het af en had plannen om teschilderen.“Wie belde?” vroeg Jaqueline.“Verkeerd verbonden was dat.” zei Yoran kortaf, “en ik ga schilderijenmaken en verkopen.”“Goed zo, dan doe je iets nuttigs. Ik ga verder schaken, dat is goed voormijn werk dat ik niet één keer per week moet doen.”
 48. 48. 10G Cameron 3.6

×